Coti Staking | Passief Coti coin verdienen

De meeste mensen die al een aantal jaren in het wereldje van beleggen zitten kennen Coti misschien wel. Coti is een systeem waarmee je een samenwerking kunt aan gaan tussen verschillende blockchains. Maar hoe begin je met Coti staking?

Coti Staking in 4 stappen

Klaar om te beginnen met Coti staking? Klik op de groene knop en begin ook met je eerste investering!

Wat is Coti Staking?

Coti is allereerst ervoor gemaakt om betalingen mogelijk te maken voor een moderne economie. Staking is daarentegen weer iets anders en is ervoor gemaakt om beloningen te ontvangen. 

Het staking model van Coti is ervoor gemaakt om te concurreren met DeFi-modellen. Daarnaast moet je uiteraard rekening houden met de koers van Coti, want je weet nooit wat er kan gebeuren.

Of Coti staking ook daadwerkelijk veel geld oplevert, lees je verder in dit artikel. Coti is wel een van de eerste protocollen ter wereld die gedecentraliseerde betalingen kan waarmaken.

Hoe begin ik zelf met Coti Staking?

Uiteraard is de bedoeling dat je zelf kunt gaan beginnen met Coti staking. Coti staking is mogelijk op een aantal manieren en wij hebben hier beneden een stappenplan voor je neergezet.

In dit stappenplan lees je hoe je begint met Coti staking en hoe je een account aanmaakt bij een broker. 

Stap 1: Kies een online broker voor Coti Staking

Voordat je ook maar iets kunt doen is het eerste onderdeel het kiezen van een broker. Wij hebben twee brokers die we je willen aanraden omdat er allerlei voordelen aan zitten.

Broker

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Aqru bekijkenHuobi bekijkeneToro bekijken
Algemene beoordeling10/108/107.5/10
Max. Staking APY%12%0.8 tot 36%6.5%
Aantal staking crypto530+2
Flexibel stakenJa, altijdJa, tegen lager %Ja, maar ~8 introdagen
Lock-in periodeFlexibelFlexibel / vanaf 1 weekFlexibel
UitbetalingDagelijksEinde lock-inMaandelijks
Regulatie Accru Finance UABFEUCySEC, FCA, ASIC,
VerzekeringVerzekeringsfondsVerzekeringsfondsTot 1 miljoen per gebruiker

Coti Staking bij Aqru

Om te beginnen is Aqru een jong Crypto platform, het bedrijf is namelijk opgericht op 21 december 2021. Het is een platform die richt om traden in Crypto Coins zo simpel mogelijk te maken.

In Aqru kan je met veel crypto coins handelen. Denk hier aan coin zoals bitcoin, ethereum, dogecoin en etc.

Wat een leuke eigenschap is van Aqru is dat als je een groot aantal crypto coins stort, of een grote aantal geld stort waarmee je crypto coins koop. Wat je dan krijgt is rente op je coins. De rente kan lopen van 7% tot en met 12%. Dit is heel simpel geld dat je makkelijk kan bijverdienen.

Coti staken bij Aqru? Maak een account aan via de groene knop!

Coti Staking bij Crypto.com

Huobi is een van de “Grote Drie” beurzen in de wereld, en het beweert een record te hebben bereikt van 380.000 BTC verhandeld per dag op 25 februari 2014. Het bedrijf is beschuldigd van het vervalsen van handelsvolumes vele malen, maar deze beweringen zijn nooit bewezen. Ze bezitten ook een handelsplatform BitYes, dat gericht is op internationale gebruikers en handelsdiensten aanbiedt in BTC/USD en LTC/USD paren.

Het Huobi.Pro uitwisselingsplatform is een indrukwekkend stukje techniek en doet niet onder voor de beste handelsplatformen van traditionele financiële markten. Koersfeeds, grafieken, marktdieptegegevens en zelfs profielen die individuele cryptocurrencies beschrijven, zijn allemaal keurig in de handelsinterface verwerkt. De alternatieve HADAX markt die kleinere alt munten en tokens ondersteunt profiteert ook van dezelfde professionele platform interface en functionaliteiten.

Coti staken bij Huobi? Maak een account aan via de groene knop!

Coti Staking bij eToro

Om te beginnen met eToro. eToro is een broker die veel voordelen heeft en een groot aanbod aan aandelen, ETF’s, grondstoffen, forex, crypto en meer.

eToro is al jaren lang een betrouwbare broker met voordelen als een gratis demo-account en beleggen met 0% commissie op EFT’s en aandelen. Deze voordelen kunnen voor jou al een reden zijn om voor eToro te kiezen en niet voor een andere broker.

Daarnaast kun je bij eToro al heel erg laag storten. Storten kan al vanaf een lage minimale inleg van 42 ($50) is, dit betekent dus dat ook jonge investeerders en beleggers kunnen beginnen bij eToro.

Het Copytrading Network van eToro

Aanmelden bij eToro is ook zo geregeld dankzij het handige systeem van eToro. Je bent er vaak binnen 10 minuten al wel doorheen waarna je gebruik kunt maken van alle functies die eToro je aanbiedt, waaronder de CopyTrading tool waarmee je strategieën van andere handelaren kunt bekijken.

eToro beschikt dan ook over de juiste licenties waaronder die van de Britse FCA.

Coti staken bij eToro? Maak een account aan via de groene knop!

Coti Staking bij Libertex

Een hele andere manier van crypto kopen kun je doen bij Libertex. Hier koop je CFD’s van cryptomunten om te speculeren op de koers zonder de munten zelf te kopen. 

Libertex biedt je een enorm aanbod van verschillende producten van cryptocurrency tot grondstoffen en bestaat al bijna 25 jaar. In die 25 jaar is het een betrouwbare broker geworden in Europa en is het voor iedereen een geschikte plek om te beleggen. 

Je kunt namelijk als beginner gemakkelijk het platform van Libertex zelf gebruiken terwijl je als professional aan de slag kan met een platform als MetaTrader. Daar kun je nog beter de koersen van producten analyseren en de juiste investeringen doen. 

Liever aan de slag met de CFD’s van Libertex? Maak gemakkelijk je account aan via de groene knop hieronder!

Stap 2: Maak een account aan

Een account aanmaken bij een broker is verplicht, maar zeer makkelijk aan te maken. Zorg er in ieder geval voor dat je je bevindt op de hoofdpagina van Aqru.

Hier vul je je persoonlijke gegevens in waaronder je naam, adres, postcode, IBAN en meer. Heb je deze stappen doorlopen? Dan kun je door naar de volgende stap waar je 

Stap 3: Geld op account zetten

Je kunt na het aanmaken van je account meteen geld op je Aqru-account zetten. Dit doe je door te klikken op het kopje ‘storten’ waarna je wordt doorgestuurd naar de pagina waar je gaat storten.

Vul hierna het gewenste bedrag in en klik daarna de betaalmethode aan die je graag wilt gebruiken. Er zijn veel methodes mogelijk waaronder iDeal, PayPal, Crypto en Creditcard. 

Bij deze optie in het menu kun je geld storten

Stap 4: Zoek de Coti Coin

Je bent bijna  bij het einde van het aanmeldproces. Je dient alleen nog het de Coti coin op te zoeken en daarin te investeren.

Zoeken kun je bovenin de zoekbalk doen waarna je een pop-up krijgt met alle resultaten. Klik op het juist product, hoe je je aankoop afrond, lees je in de volgende stap. 

Stap 5: Doe je eerste investering voor Coti Staking

Na het vinden van het gewenste product doe je je eerste investering. Dit doe je in het scherm waar je je momenteel ook bevindt, hier vindt je onder andere de huidige prijs van de munt en de koers. 

Je eerste investering doen is best belangrijk, dus zorg ervoor dat je weet wat je doet, weet je dat niet, schakel dan hulp in van iemand die er al ervaring mee heeft.

Is alles duidelijk en heb je alle stappen gevolgd? Dan heb jij als het goed is je eerste investering gedaan. Wil je nog meer weten over Coti staking? lees dan snel verder. 

Wil je nu beginnen met Coti staking? Klik op de groene knop en start met verdienen!

Overzicht Staking Percentages

MuntTickerAqrueToroHuobi
BitcoinBTC7%n.v.t.2.68%
EthereumETH7%n.v.t.0.80%
USD CoinUSDC12%n.v.t.n.v.t.
TetherUSDT12%n.v.t.6%
DaiDAI12%n.v.t.8%
TronTRXn.v.t.4.8 - 6.5% 7.14%
CardanoADAn.v.t.4.0 - 5.4%0.72%

Hoe werkt Coti Staking?

Staking is mogelijk bij een broker als Aqru die we net voor je hebben uitgelicht. Bij Coti is het zo dat er een aantal regels aan het staken verbonden zitten, denk hierbij een aantal gestakete Coti’s en het aantal dagen dat je gestaket hebt. 

Voor veel mensen kan het een grote stap zijn om te beginnen met Coti staking, maar je moet onthouden dat je niet de enige bent. Ten eerste is Coti veel schaalbaarder dan zijn concurrenten, weinig kosten en een veelbelovend project waar mensen aan gewerkt hebben die er verstand van hebben.

Bij Coti leen je eigenlijk je Coti uit in ruil voor een beloning. Jij bent alleen dit keer niet de ontvanger, maar een soort bank die de rente ontvangt. Dit maakt Coti staking dan ook winstgevend en interessant voor mensen die hiermee willen beginnen.

Duidelijk hoe Coti staking werkt? Dan kun je nu zelf beginnen door op de groene knop te klikken en een account aan te maken!

Wat kun je verdienen met Coti Staking?

Laten we voorop stellen dat je flink wat coins nodig hebt om Coti überhaupt te kunnen staken. Wil je er namelijk iets mee verdienen, dan zul je er minimaal 25,000 moeten hebben om er procentueel gezien een bedrag aan over te houden.

Het bedrag wat je er dan aan over houdt, is dan alsnog niet veel. Je moet dus veel tijd en geld in Coti stoppen om er iets moois aan over te houden.

De vergoeding die je ontvangt bij Coti is de rente die je zelf opbouwt bij ze. Dit geld is dus het geld waarvoor je het allemaal doet, wil je dus snel en meteen een begin maken met Coti, dan moet je daar nog maar eens heel goed over nadenken.

Wij kunnen je namelijk niet meteen verzekeren dat Coti staking enorm winstgevend is. Dit hopen wij natuurlijk wel, maar je weet nooit welke kant het op kan gaan met dit soort nieuwe en veelbelovende projecten!

Bij Coti staking krijg je een rendement van zo’n 15%. Als je begin 2021 voor €1.000 had geïnvesteerd toen de koers €0,045 was had je zo’n 22.222 munten, met de staking erbij was dit eind 2021 22.222 * 1.15 = 25.555 munten, die met een koers van €0,31 in december dus: 25.555 * €0,31 = €7.922,22 waard waren. 

Wil je niet langer wachten en nu beginnen met Coti staking? Start snel!

Wanneer starten met Coti Staking?

Als je toch de keuze maakt om te beginnen met Coti staking, wanneer zou je dat dan moeten doen? Die vraag is eigenlijk best simpel, experts denken namelijk dat Coti binnen drie jaar wel eens tot 200% kan doorgroeien.

Dit zou dus betekenen dat Coti staking ook steeds interessanter en winstgevender wordt. Dit is slechts een voorspelling op basis van de informatie die er tot nu toe is, zou het in 2022 al heel erg interessant worden om te investeren en te staken in Coti.

Of je het dan ook daadwerkelijk gaat doen is aan jou. Staking kost immers wel veel tijd en doe je alleen als je er ook echt heel erg veel van af weet. Heb je verder geen idee wat je aan het doen bent en wil je gewoon kennis maken met staking, kies er dan voor om eerst het staken onder de knie te krijgen voordat je begint met een groot project als Coti staking.

Heb je vertrouwen in Coti en wil je nu beginnen met staken? Klik dan snel op de groene knop!

De voor- en nadelen van Coti Staking

Maar uiteraard zitten er ook een aantal voor en nadelen aan het Coti staking die we je niet willen ontnemen. Verdiep je naast dit artikel ook verder in Coti staking om alles van het project af te weten.

Voordelen

De grootste voordelen aan Coti zijn vooral het geld wat het oplevert en de potentie wat het project momenteel heeft. Coti kan namelijk binnen een aantal jaar flink stijgen en dat is natuurlijk wat de meeste investeerders en beleggers willen horen.

Het project biedt dus veel potentie wat een reden kan zijn om te beginnen met staking. Staking is daarentegen wel iets wat veel tijd kost wat we je ook al eerder hebben verteld.

Nadelen

En uiteraard heeft ieder project zijn nadelen, zo ook Coti. Het project is erg modern en veelbelovend, maar dat kan ook de valkuil zijn. Coti staat momenteel op plek 179 van alle coins en dit is voor een relatief nieuw project best wel netjes.

Een modern en nieuw project is naast veelbelovend ook snel kwetsbaar. Hiermee willen we zeggen dat het project ook in duigen kan vallen ondanks de handige betaalmogelijkheden dat Coti je aanbiedt, al deze onderwerpen hebben gevolgen voor Coti staking.

Wil je je in meer projecten verdiepen? Neem dan bijvoorbeeld eens een kijkje bij  Chainlink Staking.

Tip: Doe bij een nieuw project altijd goed research en kom erachter of het project echt iets voor je is. Baseer je mening niet op slechts één of twee analyses.  

Veelgestelde vragen

Coti staking is heel simpel gezegd het verzamelen van zoveel mogelijk Coti coins om er zelf een bedrag aan over te houden. Coti is gemaakt om betalingen mogelijk te maken voor een moderne economie, door te stacken ontvang je hiervoor beloningen.

Coti is een technologieplatform voor bedrijven die het mogelijk maken om samenwerkingen tussen blockchains toe te staan. Ben je een bedrijf die gebruik maakt van betalingen, dan kun je gebruik maken van Coti.

Ook kun je investeren in de Coti coin die zomaar eens een opwaartse koers kan doormaken. 

Coti heeft een aantal voordelen waaronder dat het een nieuw, jong en modern project is dat volgens experts in de toekomst veel stappen kan gaan zetten in de goede richting.

Omdat Coti gebruik maakt van een blockchain kan het makkelijk zijn fouten verbeteren als die zich voordoen. Daarnaast is Coti Pay een goed project met een solide basis die wel eens groot zou kunnen worden. 

Wanneer je begint met Coti staking maakt op zich niet zo heel veel uit, maar volgens experts gaat Coti in 2022 misschien wel met 200% stijgen. 

Of dit ook gaat gebeuren is natuurlijk de vraag, maar de experts hebben er veel verstand van en zien het absoluut gebeuren.

Aqru heeft een van de meest gebruiksvriendelijke platformen waar je goed terecht kunt als beginner. Vanwege de vele voordelen van Aqru zoals een gratis account en laag opwaarderen zouden wij je graag eToro willen aanraden. 

Coti Staking: Conclusie

Staking op zich is al best wel moeilijk om te begrijpen en onder de knie te krijgen voor veel mensen. Daarom moet je er wel eerst goed over nadenken of je wilt beginnen met staken en of Coti dan het juiste project is waarin je moet beginnen.

Wij zouden je uiteraard aanraden om je nog eens goed te verdiepen in Coti want dit jonge en moderne project biedt voor veel bedrijven en ondernemingen veel potentie waar ze echt iets aan zouden kunne hebben. Volg dan nog eens goed de stappen hoe je kunt beginnen bij Aqru en het avontuur kan beginnen.

Momenteel zijn er veel Coti coins beschikbaar, maar om te kunnen staken heb je er ook heel erg veel nodig. Dit kan oplopen in de honderdduizend, maar voor 25,000 kun je ook al een mooi begin maken en een beetje winst halen uit het Coti staken.

Scroll naar boven