VeChain staking – verdien passief VeChain

De munt VeChain gaat al een aantal jaren mee, maar wist in 2021 pas echt de stap te maken naar de meest waardevolle munten ter wereld. Het houdt zich vooral bezig met het implementeren van blockchain-technologie in vraagstukken in de echte wereld. In dit artikel bespreken we hoe je passief VeChain kan verdienen via VeChain staking.

Beginnen met VeChain Staking in 4 stappen

Ook geld verdienen met VeChain staking? Hoe eerder je begint hoe groter je winst op het eind van het jaar!

Misschien ken je de term ‘mining’ wel van Bitcoin en een aantal andere munten. Daarbij moeten computers ingezet worden om complexe algoritmes op te lossen en zo blocks in de Bitcoin blockchain te verwerken. Als beloning krijgen miners hiervoor zelf Bitcoin. 

Crypto staking is een alternatief voor mining die veel minder computerkracht, en daarmee energie kost. In dit artikel kijken we naar de mogelijkheden rondom VeChain staking, zoeken we het hoogste VeChain staking percentage en helpen we jou zo gemakkelijk mogelijk te starten met VET-staking. 

Wat is VeChain Staking?

Het VeChain netwerk bestaat uit twee tokens; VET en VTHO. VET is de gewone VeChain munt terwijl VTHO de VeThor token is, als we het over VeChain staking hebben gaat dit over de VET coin. 

Bij VeChain staking zet je VeChain munten die jij hebt vast in een staking pool. Vervolgens worden de munten in die staking pool gebruikt om nieuwe transacties te verifiëren. 

Het enige wat je dus hoeft te doen om met VET staking te starten is het vast zetten van je munten. In ruil voor dit vastzetten en het onderhouden van de blockchain krijg je een beloning. 

Hoe kan ik zelf beginnen met VeChain Staking?

Zelf aan de slag met VeChain staking is dus vrij eenvoudig, het enige wat je moet doen is investeren in VeChain en de munten die je gekocht hebt vastzetten voor staking. Om je hier verder mee te helpen hebben we deze stappen hieronder verder uitgewerkt. 

Stap 1: Kies een online broker

De voorwaarden voor het staken van crypto verschillen sterk per broker. Het is belangrijk om te kijken naar bijvoorbeeld de veiligheid van de brokers, en of ze gereguleerd zijn en een vorm van verzekering hebben bij calamiteiten zoals hacks. Ook zijn de minimale staking periodes belangrijk voor de rente en uitbetaling.

Daarnaast moet je ook kijken naar het overige aanbod cryptomunten en andere mogelijkheden aangezien je waarschijnlijk het niet alleen bij VeChain staking laat. Neem daarom de munten die een exchange of broker aanbiedt van tevoren door. 

Het is voor de algemene veiligheid en om te profiteren van de beste voorwaarden voor staking handig om de crypto die je gaat staken te spreiden over 2 of 3 verschillende aanbieder van staking. Zo profiteer jij van de beste percentages bij verschillende crypto munten, en is je risico beter gespreid.

Broker

⭐⭐⭐⭐⭐
Libertex
⭐⭐⭐
Skilling
⭐⭐⭐⭐
Avatrade
⭐⭐⭐
DEGIRO
⭐⭐⭐
Coinbase bekijkenLibertex bekijkenSkilling bekijkenAvatrade bekijkenDEGIRO bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€2.00€ 100,00€ 100,00€ 90,00€ 0,01
Minimale spread (pips)vanaf 0,01%vanaf 0,01%0.10.9vanaf 0,01%
Minimale trade size (€)10 USDC€ 10,00€ 0,010.01 lots€ 90,00
Maximale HefboomGeen100:1100:1100:130:1
Valutaparen3100705050
Regulatie FCA, CySEC, ASICFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINCySECFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINBaFin, AFM, DNB
Overnacht / conversiekostenGeenVariabelVariabel0,0058%Variabel
Opnamekosten1%Max € 10,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
OnderhoudskostenGeen€ 5,00 na 6 maand€ 10,00 na 12 maand€ 50,00 na 3 maand€ 2,50

VeChain Staking bij Aqru

Bij Aqru kun je gemakkelijk beginnen met het kopen en staken van cryptomunten. De hele website is gericht op munten die hiervoor beschikbaar zijn, maar naast staking worden er ook munten als Bitcoin geboden waar je zonder mining ook aan kan verdienen. 

Ze zorgen er bij Aqru voor dat jouw munten zo goed mogelijk terecht komen, of dit nu staking is of een liquiditeitspool, Aqru zoekt voor jou de beste beloning. Je kunt bij deze site dus de munten zelf ook kopen en zolang je ze op de site laat staan verdien je ook een beloning over jouw portfolio. 

Op het moment zijn er slechts enkele munten beschikbaar bij Aqru, maar dit worden er waarschijnlijk snel meer. De broker is zeer secuur in het toevoegen van nieuwe munten en heeft een uitgebreide selectieprocedure en beveiliging + verzekering voor de gebruikers van hun platform.

Je kunt zelf cryptomunten naar Aqru toe sturen of geld storten en je eerste cryptomunten bij Aqru zelf kopen. Staking bij Aqru is altijd volledig flexibel waardoor je zelf de controle houdt, terwijl ze ook de beste percentages aanbieden. Ze bieden (nog) geen VeChain staking, maar hier staken loont zich het beste.

Beginnen met geld verdienen op de crypto in je wallet? Begin nu bij Aqru en ontvang vandaag al je eerste beloningen met tot 12% rendement over de coins die je staked!

VeChain Staking bij Huobi

Met zo’n 350 verschillende cryptomunten is ook Huobi een goede plek om aan de slag te gaan met crypto kopen en crypto staken. Je kunt er gemakkelijk met iDEAL betalen en direct jouw favoriete cryptomunt kopen. 

Huobi is een crypto exchange die verschillende functies aanbiedt, waaronder staking. Je hebt bij Huobi ook nog liquiditeitspools en ‘Huobi Earn’, dat een nieuwe vorm van stakingpercentages verdienen is.

Ze gebruiken op het platform een eigen stablecoin. Je kunt je geld omzetten naar Huobi USD (HUSD) zodat je nog gemakkelijker tussen verschillende munten kan handelen. 

De stakingpercentages van Huobi gaan op papier tot heel hoog, maar het gaat dan slechts om 1 bepaalde coin. Gemiddeld genomen liggen de percentages hier gemiddeld, maar door gebruik te maken van speciale deals kan het soms lonen om een bepaalde munt te staken. Bij Huobi kan dit flexibel tot 90 dagen.

Koop je crypto bij Huobi en gebruik het op verschillende manieren op de website om nog meer crypto te verdienen!

VeChain Staking bij eToro

Voor de beginnende beleggers is de beste keuze misschien wel eToro. Hier kun je het gemakkelijkst de verschillende munten kopen en ook een aantal cryptocurrency staken. 

Er zijn nog meer redenen waarom eToro een goede plek voor beginners is. Zo kun je er beginnen met een gratis demo-account zodat je kan oefenen en is de minimale storting slechts $ 50 (€ 42)

Als je wilt gaan beleggen kun je bij eToro naast cryptocurrency ook nog aandelen, ETF’s, grondstoffen en forex vinden. Bij het kopen en verkopen van aandelen en ETF’s betaal je 0% commissie. 

Crypto kopen bij eToro

eToro biedt daarnaast een unieke Copytrading tool waarmee je de portfolio’s van andere, succesvolle, beleggers in kan zien en kan kopiëren naar je eigen portfolio. Dit kan zowel voor crypto als voor de andere producten die beschikbaar zijn bij deze broker. 

De broker heeft een licentie bij de  Britse toezichthouder FCA waardoor je zeker weet dat je veilig kunt beleggen bij eToro. Als je cryptomunten bij eToro laat staan, worden ze automatisch gebruikt voor staking als de munt dit toe laat. 

Ook aan de slag bij één van de meest populaire brokers ter wereld? Maak dan snel je eToro account aan!

Stap 2: Maak een account aan

Bij het aanmaken van een account bij Aqru moet je een geldig e-mailadres opgeven en een wachtwoord bedenken. Je e-mailadres is vanaf dan ook de gebruikersnaam waarmee je kunt inloggen. 

Je krijgt vervolgens een mail om je e-mailadres te bevestigen, hiervoor hoef je alleen op een link in je mailbox te klikken. Ook moet je een volledige verificatie van je account doen.

Daarbij moet je een lijst invullen met vragen over je persoonsgegevens en een kopie van je identiteitsbewijs opsturen. Het kan even duren voordat deze verificatie volledig goedgekeurd is. 

Je krijgt bij het aanmaken van je account bij Aqru gratis $ 10 aan USDT. Zo zie je meteen hoe staking werkt en begint er niemand met een lege wallet. 

Stap 3: Geld op account zetten

Om naast de 10 gratis USDT-tokens nog meer geld of crypto op je account te zetten moet je fondsen storten op je Aqru account. 

Dit kan door geld te storten via een bankoverschrijving of creditcard. Daarnaast heb je ook de optie om crypto van een andere exchange of wallet te versturen naar je Aqru account. 

Dit kun je gebruiken om andere crypto van te kopen of je laat het staan zodat het ook gebruikt wordt voor staking bij Aqru. 

De verschillende manieren om geld of crypto te storten bij Aqru

Stap 4: Koop je eerste VeChain coins

Nu je account gevuld is met geld of met andere cryptomunten, kun je ervoor kiezen om nieuwe crypto te kopen. 

Je kiest uit de lijst beschikbare munten de munt die jij graag wilt hebben, vervolgens kun je deze met USDT aankopen. 

Al het geld dat je in de vorige stap gestort hebt, wordt namelijk meteen omgezet naar deze crypto stablecoin omdat dit gemakkelijker is om te gebruiken. 

Je aankoop is daardoor zo geregeld omdat je alleen voor de huidige koers de munten aan kan kopen. 

Stap 5: Begin met VeChain Staking

Na het kopen van de juiste munt hoef je niets meer te doen bij Aqru. VeChain staking zal vanzelf aangaan en je merkt in je portfolio langzaam de waarde toenemen. 

Zo heb je ook een overzicht waarin je al je investeringen en hun huidige waarde ziet. 

Wil jij ook starten met VeChain staking? Maak dan nu je Aqru-account aan en begin vandaag nog!

Geld verdienen met staking - overzicht rates brokers

Hoeveel je kunt verdienen met staking ligt aan de broker waarbij je dit gaat doen. Elke broker hanteert zijn eigen percentages en voorwaarden. Om het je makkelijker te maken hebben we alvast een handige tabel samengesteld met de verschillende brokers en hun stakingpercentages. 

MuntTickerAqrueToroHuobi
BitcoinBTC7%n.v.t.2.68%
EthereumETH7%n.v.t.0.80%
USD CoinUSDC12%n.v.t.n.v.t.
TetherUSDT12%n.v.t.6%
DaiDAI12%n.v.t.8%
TronTRXn.v.t.4.8 - 6.5% 7.14%
CardanoADAn.v.t.4.0 - 5.4%0.72%

Ook overtuigd van het zien van deze tabel en wil je beginnen met staking? Maak snel je Aqru-account aan en krijgt 10 USDT gratis om alvast te beginnen!

Is VeChain Staking veilig?

VeChain staking is in principe 100% veilig zolang je het maar bij een veilige broker of exchange doet. Een broker als Aqru zet jouw cryptomunten bij andere DeFi staking platformen neer om daar geld te kunnen verdienen, wel geven ze aan een goed risico management te hebben om de klanten altijd hun crypto te waarborgen.  

Om te weten of een broker of exchange veilig is, moet je kijken naar welke licentie deze partij heeft bij een Europese toezichthouder. Deze toezichthouder zorgt ervoor dat jij zeker kan zijn dat de broker of exchange zich aan de Europese wet- en regelgeving houdt. 

Veiligheid van crypto met staking

Voor veel beleggers in crypto is Bitcoin de heilige graal; de eerste munt die met blockchain technologie kwam en ook de meest decentrale en veilige cryptomunt is. Echter zijn de nadelen van Bitcoin inmiddels ook wel bekend, het netwerk vraagt enorm veel energie. 

Met staking los je dat probleem op, maar lever je iets aan veiligheid in. Als er namelijk één persoon meer dan de helft van alle munten die gebruikt worden voor staking in handen heeft, kan deze controle krijgen over het netwerk. Voor VeChain lijkt dit geen haalbaar doel voor eventuele criminelen.

Begin ook bij het veilige platform van Aqru en verdien geld met VeChain staking!

Hoe lang duurt het voordat je een beloning krijgt bij VeChain Staking?

Bij de meeste cryptomunten krijg je een wekelijkse beloning als je jouw munten vastzet voor staking. De meeste brokers of exchanges hebben een vast moment in de week waarop je beloning op je account gestort wordt. 

De beloning die je wekelijks krijgt kan verschillen doordat je munten niet altijd in dezelfde staking pool staan en soms de opbrengst net iets lager of hoger is dan gemiddeld. 

Je kunt ook een VeChain staking Ledger gebruiken, de Nano Ledger is een soort USB-stickje waar je cryptomunten op kan zetten. Tegelijkertijd kun je vanaf het programma dat bij de VeChain Staking Ledger hoort de munten vastzetten in een staking pool. 

Ontvang wekelijks een VeChain-beloning voor de munten die je vast zet bij VeChain staking!

Waar vind je het Hoogste VeChain Staking Percentage?

Het hoogste VeChain staking percentage vind je bij één van de exchanges uit dit artikel. VeChain staking biedt echter gemiddeld slechts 0,5% APY, het jaarlijkse percentage dat je over je coins ontvangt. 

Omdat dit VeChain staking percentage zo laag is, is het ook vaak niet nodig om op zoek te gaan naar het hoogste VeChain staking percentage, vanwege de kleine verschillen. 

Als je 500 VeChain koopt en dat vastzet voor VeChain staking is het een jaar later 502,5 VeChain. Een jaar later krijg je opnieuw 0,5% VeChain staking rewards, maar dan over de 502,5 VeChain, zo is het tweede jaar de beloning al  502,5 * 0,5% = 2.5125 VeChain en blijft dit aantal elk jaar groeien door rente op rente. 

Begin ook bij Aqru en begin met het staken van verschillende crypto munten

De voor- en nadelen van VeChain Staking

Wil jij ook beginnen met VeChain staking bij Aqru? Maak dan nu je account aan en ontvang 10 USDT gratis!

Tip: Koop verschillende munten bij Aqru en kijk op welke cryptomunten je het hoogste staking percentage kunt ontvangen zodat je een divers portfolio hebt en zoveel mogelijk verdiend met je crypto. 

Waarvoor gebruik je een VeChain Staking Calculator?

Een VeChain staking calculator maakt het mogelijk om eerst uit te rekenen wat de winst wordt die je gaat maken door met VeChain staking.

Je kunt vaak een bepaalde termijn meegeven, zoals 5 jaar zodat je weet hoeveel VeChain je na 5 jaar hebt met een bepaalde investering. 

Ook kun je in sommige gevallen bij VeChain staking een verwachting meegeven van de koers van VeChain. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven dat de koers 50% gaat stijgen in een bepaalde tijd en zie je hoeveel euro’s of dollars je dit oplevert. 

Er wordt altijd gerekend met de hoogste VeChain staking rewards en het kan dus minder worden. Omdat de beloningen ook in VeChain coins uitgekeerd worden kun je het aantal VeChain coins na een bepaalde tijd VeChain Staking goed te weten komen via de VeChain staking calculator. 

Bereken met een VeChain Staking calculator hoeveel je gaat verdienen en begin daarna direct met VET staking!

Veelgestelde vragen: VeChain Staking

VeChain staking is het vastzetten van je eigen VeChain coins in een staking pool. Die staking pool zorgt ervoor dat binnen een blockchain netwerk de transacties goedgekeurd worden en het netwerk zo bijgewerkt blijft. Hiervoor krijgt iedereen die VeChain coins vastzet een beloning.

Het hoogste VeChain staking percentage is 0,5%, je krijgt dus jaarlijks over de munten die je vast zet 0,5% beloning. Stel je zet 1.000 VeChain vast voor staking; dan is je beloning 1.000 * 0,5% = 5 VeChain.

Bij een VeChain staking calculator vul je in hoeveel VeChain je wilt gaan staken en hoe lang je het vast zet. Bij sommige VeChain staking calculator kun je ook een verwachting van de prijs aangeven zodat hij ook berekent hoeveel euro winst je kunt maken. 

De VeChain staking rewards zijn 0,5% per jaar over alle munten die je vast zet in een staking pool. Vervolgens krijg je die VeChain staking rewards in je VeChain wallet staking terug en kun je ze laten staan of uit laten betalen. 

Bij de meeste brokers en exchanges krijg je wekelijks de VeChain staking rewards uitbetaald. Deze rewards krijg je op de VeChain die al in een staking pool staat en moet je zelf uit je VeChain wallet staking halen om weer te kunnen gebruiken.

Je kunt voor VeChain staking Ledgers gebruiken. Een Ledger is een hardware wallet en vanuit die hardware wallet kun jij een VeChain wallet staking gebruiken  zodat je de munten die je op dit stickje zet toch gebruikt kunnen worden binnen het netwerk. 

VeChain Staking: Conclusie

Het is de afgelopen jaren erg populair geworden; het staken van cryptomunten. Bij VeChain staking en andere vormen van staking zet je jouw munten in om het netwerk te onderhouden, dat doe je door de munten in een VeChain staking pool te plaatsen, ook zijn er aparte exchanges waar je een VeChain wallet staking vindt.

De hoogste VeChain staking rewards die je kunt ontvangen zijn 0,5% per jaar, als je dus 1.000 VeChain vast zet, is dit een jaar later zo’n 1.010 VeChain. Het grote voordeel van VeChain staking en het staken van andere munten is dat je ook over de VeChain staking rewards weer opnieuw beloningen ontvangt. 

Zelf beginnen met VeChain staking is erg gemakkelijk, je kiest één van de exchanges of brokers uit dit artikel, koopt je eerste VeChain coins en zet ze vast in een staking pool. Bij een aantal exchanges gaat die laatste stap tegenwoordig zelfs automatisch. 

Scroll naar boven