Geld lenen zonder BKR

Je wilt snel geld lenen zonder BKR toetsing en het liefst vandaag nog? Dat is in 2019 mogelijk bij deze twee online aanbieders:

Eigenschapen lening met BKR

 • Termijn lening: 15-62 dagen
 • Ondersteuning: Live chat & telefoon
 • Totaal leenbedrag: 100 t/m 1500 euro
 • Risicodekking: middels garantiestelling
 • Na akkoord geld binnen 24 uur gestort
 • Jaarlijks Kosten Percentage: 13,99%

Wil je meer dan 1500 euro lenen en heb je geen vast contract? Dan kun je het beste advies aanvragen bij een van deze geldverstrekkers.

Bezoek bovenstaande aanbieders en vergelijk leningen met elkaar. Je ziet direct welke van hen het interessantste aanbod heeft. Beide partijen kijken niet naar jouw BKR codering waardoor lenen mogelijk is.

Zonder BKR

Hoe kun je geld lenen zonder BKR toetsing? Wanneer je per direct wilt lenen zonder dat het BKR wordt getoetst, heb je wellicht betalingsproblemen (gehad). Klopt dit en wil je een lening wilt afsluiten zonder moeilijke vragen, dan zijn er in Nederland weinig opties. Je moet dan uitwijken naar minileningen.

Met BKR

Wanneer je geen achterstallige betalingen/schulden hebt, dan kun je met een BKR toetsing eenvoudiger geld lenen. Ze toetsen je wel, maar bepalen aan de hand van jouw codering of je in aanmerking komt. Is deze positief dan kan het meevallen en is lenen mogelijk. Lenen met BKR is dan geen probleem.

Lening aanvragen en BKR

Een lening aanvragen met een negatieve BKR is niet het meest verstandige wat je kunt doen. Want wat als je je baan verliest? Wat als de leningen zich opstapelen? Een extra 5000 euro lenen kan voor flink wat extra maandelijkse kosten zorgen, ondanks de huidige lage rentetarieven.

Er zijn genoeg onvoorziene omstandigheden die om de hoek kunnen komen kijken, ook op momenten waarop je ze het minst verwacht. Probeer daarom ook altijd eerst naar andere oplossingen te kijken voordat je een lening gaat aanvragen met een negatieve BKR registratie. 

lening aanvragen zonder bkr

5000 euro lenen

Met 5000 euro is een vaak geleend bedrag waarmee je een hoop leuke dingen kunt doen. Het is een flink bedrag dat jou de mogelijkheid geeft om te investeren in verschillende zaken. Denk aan een verbouwing in je huis, een set hoogwaardige zonnepanelen of een nieuwe auto?

Desondanks is het een toch een hele stap om een dergelijk hoog bedrag à 5000 euro te lenen. Weeg daarom alle voor- en nadelen tegenover elkaar af alvorens je deze beslissing neemt.

Wanneer we het hebben over een investering ga je ervan uit dat deze zich op de lange termijn terugbetaalt. Hier zit dus in zekere zin een risicofactor in verwerkt. Overleg daarom goed moet je partner, familie en vrienden of het een wijze keuze is om deze nieuwe investering aan te gaan en een consumptief krediet af te sluiten.

4000 euro lenen

Ben je met een lager bedrag zoals 4000 euro ook geholpen, dan zetten we de opties hiervoor graag voor je uiteen. Met een bedrag van 4000 euro kom je bij de meeste online aanbieders uit bij een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Deze aanbieders bieden beide leningvormen aan en toetsen het BKR altijd.

Welke vorm het meeste geschikt is, hangt af van jouw doel. Wil je in één keer over geld beschikken en dit direct kunnen uitgeven, of wil je gefaseerd extra geld kunnen opnemen?

Wil je om de zoveel tijd een gedeelte van de 4000 euro gebruiken? Dan is een doorlopend krediet de betere keuze. Je sluit dan een contract af voor een tegoed van 4000 euro waar je vervolgens steeds een stukje van opneemt wanneer je het nodig hebt.

6 Tips bij aanvragen met BKR

Heb je besloten om een lening aan te vragen met BKR, houd dan rekening met de volgende zaken:

 1. Is deze lening cruciaal om af te sluiten?
 2. Is het benodigde bedrag niet te hoog, of te laag?
 3. Wil je het in één keer spenderen of in gelijke delen?
 4. Heb je zelf een vast maandelijkse inkomen?
 5. Hoeveel kun je maandelijks aflossen?
 6. Kun je eventueel een extra onderpand inzetten?

Heb je het geld snel nodig om een noodlijdende situatie op te lossen? Dan kan een lening uitkomst bieden. Je kunt dan een persoonlijke lening afsluiten voor het gehele bedrag. Vergelijk in dit geval voor de voordeligste deal.

Zou je ook voldoende hebben aan de helft van dit bedrag, dan kun je overwegen om het totaalbedrag in twee keer te lenen. Dit kan interessant zijn in tijden van langdurige financiële onrust (bv. werkloosheid). Mocht de rente over verloop van tijd dalen, dan kun je bij het tweede deel rentekosten besparen.

Voorbereiding

Het is vanzelfsprekend dat een lening gedurende de contractperiode afbetaald moet worden. Wees daarom goed voorbereid als het gaat om het beschikken van aflosgeld. Reken uit hoeveel je per maand opzij kunt zetten om af te lossen.

Zet dit geld op een aparte rekening (bv. spaarrekening) en vul het aflosbedrag aan totdat je het gehele geleende bedrag inclusief rente bij elkaar hebt gespaard. Dit kan alleen als je een vaste inkomstenbron hebt. Is jouw inkomen niet toereikend genoeg om een lening mogelijk te maken, dan kun je in overleg met je geldschieter een onderpand inzetten.

Een onderpand kan van alles zijn. Bezit je een huis, dan kan het huis als onderpand dienen. Ook een auto, motor, antiek of een boot kan als onderpand gebruikt worden.

Geld lenen zonder BKR
4.4 (88.75%) 48 vote[s]