Geld lenen zonder BKR

Je wilt snel geld lenen zonder BKR toetsing en het liefst vandaag nog? Dat is in 2019 mogelijk bij deze twee online aanbieders:

Eigenschapen lening zonder BKR

 • Termijn lening: 15-62 dagen
 • Ondersteuning: Live chat & telefoon
 • Totaal leenbedrag: 100 t/m 1500 euro
 • Risicodekking: middels garantiestelling
 • Na akkoord geld binnen 24 uur gestort
 • Jaarlijks Kosten Percentage: 13,99%

Wil je meer dan 1500 euro lenen en heb je geen vast contract? Dan kun je het beste advies aanvragen bij een van deze geldverstrekkers.

Bezoek bovenstaande aanbieders en vergelijk leningen met elkaar. Je ziet direct welke van hen het interessantste aanbod heeft. 

Lenen & BKR

Een nieuwe lening aanvragen kan ingewikkeld zijn zodra blijkt dat je in het verleden betalingsproblemen hebt gehad. Hoe kun je in dit geval alsnog geld lenen zónder BKR toetsing? Middels dit artikel geven we je meer inzicht in de opties die er zijn.

Als je je herkent in deze situatie, dan kan het zijn dat je op zoek bent naar een lening zonder dat er een BKR check aan te pas komt. Je weet tenslotte dat de kans op een lening voor jou klein. Desondanks wil je het liefste zonder moeilijke vragen een lening afsluiten.

Van alle aanbieders die we vergelijken, kun je bij enkele terecht met een BKR registratie. Ze toetsen je wel, maar bepalen aan de hand van jouw codering pas of je in aanmerking komt. Dit kan meevallen.

Let wel, geld lenen met een negatieve BKR is niet het meest verstandige wat je kunt doen. Want wat als je je baan verliest? Wat als de leningen zich opstapelen? 5000 euro lenen kan voor flink wat extra maandelijkse kosten zorgen, ondanks de huidige lage rentetarieven.

Er zijn genoeg onvoorziene omstandigheden die om de hoek kunnen komen kijken, ook op momenten waarop je ze het minst verwacht. Probeer daarom ook altijd eerst naar andere oplossingen te kijken voordat je aan een lening begint als je een negatieve BKR registratie hebt. Mocht je bijvoorbeeld een nieuwe auto nodig hebben, dan gelden er iets andere regels.

Geld verdienen op een creatieve manier

Geld lenen zonder BKR toetsing 5000

Ben je werkloos of ben je een student, dan is het zeker niet aan te raden om een (extra) hoge lening af te sluiten. Zonder diploma op zak kun je het beste geld verdienen door een bijbaan zoeken. Met wat hard werken verdien je zo extra bij en is een lening niet per se nodig.

Kun je bijvoorbeeld tijdelijk een extra klus aannemen? Heb je misschien een hobby waar je een zakcentje mee kunt verdienen? Vaak kun je op creatieve manieren toch aan extra geld komen.

Misschien heb je wel allerlei spullen in huis staan die je niet meer gebruikt. Denk er dan eens aan om ze bijvoorbeeld op Marktplaats te zetten en ze te verkopen. Of misschien kun je een dienst leveren waarmee je een extra centje kunt verdienen.

Heeft de oude buurvrouw soms boodschappen nodig en heeft ze moeite om dit zelf te doen? Je kunt aanbieden om tegen een kleine vergoeding haar boodschappen te doen en ze bij haar thuis te brengen. Dit is voor jou een kleine moeite want je moet immers zelf ook boodschappen doen en dus naar de supermarkt.

Zo zijn er talloze manieren te vinden om aan geld te komen zonder dat je een lening hoeft aan te vragen. Kom je niet aan het gehele benodigde bedrag, dan kun je een gedeelte bij elkaar verdienen. Zo hoef je bijvoorbeeld maar 4000 extra bij te lenen als je 1000 euro verdiend hebt.

5000 euro lenen voor nieuwe investering

Met 5000 euro kun je een hoop leuke dingen doen. Het is een flink bedrag dat jou de mogelijkheid geeft om te investeren in veel verschillende zaken. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe badkamer voor je huis, een set hoogwaardige zonnepanelen of een nieuwe auto? In dat geval is het is denkbaar om voor een 5000 euro lening te kiezen.

Desondanks is het een toch een hele stap om een dergelijk hoog bedrag a 5000 euro te lenen. Een bedrag wat je in eerste instantie niet hebt. Weeg daarom alle voor- en nadelen tegenover elkaar af alvorens je deze beslissing neemt.

Wanneer we het hebben over een investering ga je ervan uit dat deze zich op de lange termijn terugbetaalt. Bij niet ieder doeleind is dit helaas het geval. Hier zit dus in zekere zin een risicofactor in verwerkt. Overleg daarom goed moet je partner, familie en vrienden of het een wijze keuze is om deze nieuwe investering aan te gaan en een consumptief krediet af te sluiten.

Hieronder bespreken we twee voorkomende redenen voor een investering.

1. Lenen voor een nieuwe auto

leen 5000 euro niet zomaarDe veel voorkomende lening van rond de 5000 euro wordt besteed voor de aanschaf van een nieuwe of tweedehands auto. Een autofinanciering is ideaal wanneer je de kosten voor de aanschaf zelf niet kunt opbrengen op dat moment. Je kunt een autolening berekenen om zo tot de meest passende leningvorm te komen.

Het is van groot belang dat je de lening over een vaste periode kunt dragen. Het is niet de bedoeling dat je louter de rente terugbetaalt. Ondanks dat het een van de minimale vereisten is, wil je niet voor altijd aan die lening van 5000 euro vast blijven zitten. Misschien dat een lening van 4000 euro voldoende is?

Naast een traditionele financiering van een auto kun je ook kiezen voor een moderne private lease waarbij je iedere maand een vast bedrag betaalt.

2. Lenen voor een verbouwing

Een huis kopen doe je niet zomaar. De bijkomende hypotheek zorgt voor een stevige extra schuldenpost en vaste maandlast.

Ondanks dat je de hypotheekschuld na de verkoop doorgaans terugbetaalt aan de bank, is het logisch dat je de hoogte van je hypotheek slim moet bepalen.

Koop je een huis waar je nog in wilt investeren d.m.v. een verbouwing? Dan bestaat er de mogelijkheid om een verbouwingslening af te sluiten. Er zijn verschillende lening-opties:

 • Een rekening courant krediet (handig voor een lening rond de 2000 euro)
 • Een doorlopend krediet (voor grotere bedragen tot ongeveer 50.000 euro)
 • Een persoonlijke lening (direct een afgesproken bedrag op je rekening)

Naast deze drie bieden banken vaak individueel ook andere leningen aan voor huiseigenaren. Deze speciale leningen kunnen alleen niet door huurders worden afgesloten.

Krap bij kas? Leningen oversluiten

Zit je zo krap en kun je bijna niet aan je eerste levensbehoeften toekomen? En heb je daar bovenop ook een BKR registratie? Dan is het lenen van extra geld om deze periode door te komen alleen interessant als je je leningen oversluit naar een nieuwe bank tegen een lagere rente.

Door het slim samenvoegen van je leningen zullen je maandelijkse rentekosten namelijk lager uitvallen, ook als je er een realistische bedrag bij geleend hebt. Desondanks bouw je hiermee meer schuld op die je op termijn alsnog kwijt moet zien te raken. Gelukkig zijn er instanties die je hierbij kunnen helpen.

Ben je werkzaam als ambtenaar? Dan kan het samenvoegen van leningen nog goedkoper uitvallen dan je in eerste instantie dacht. Ambtenaren krijgen namelijk een aanzienlijk voordeel middels een lagere rente wanneer ze een zogenaamde ambtenarenlening afsluiten.


Heb je ondanks alles toch besloten om geld te lenen zonder BKR check of reguliere bank, dan is Ferratum of Saldodipje momenteel je enige optie. Doorgaan kom je helaas niet bij de reguliere kredietverstrekkers terecht, omdat zij zich aan de BKR toetsing houden.

Je kunt eventueel bij particuliere kredietverleners terechtkomen. Een particulier kent wel meerdere risico’s. Vooral diegene die beweren geld in 10 minuten te kunnen aanbieden, of zelfs binnen 1 dag. Lees de voorwaarden daarom goed door en bekijk de rente. Het loont om er een aantal naast elkaar te leggen, zodat je niet onnodig veel betaalt voor een lening.

Ben je nog niet helemaal zeker van je zaak, lees dan de ervaringen van anderen op een forum. Google hier maar eens op. Op forums kun je makkelijk vragen stellen en advies krijgen over banken zoals de Rabobank, ING, ABN SNS, AMRO, Freo, Santander en meer.

Is 5000 euro net iets teveel voor je, dan kun je ook iets lager gaan zitten. Zo kun je de lening makkelijker in 5 jaar aflossen wat een aan te raden maximum termijn is. Hieronder bespreken we 6 aandachtspunten die van pas kunnen komen bij een 4000 euro lening.

6 Tips & aandachtspunten

Ben je met een lager bedrag zoals 4000 euro ook geholpen, dan zetten we de opties hiervoor graag voor je uiteen.

Met een bedrag van 4000 euro kom je bij de meeste online aanbieders uit bij een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Deze aanbieders bieden beide leningvormen aan.

Welke vorm het meeste geschikt is, hangt af van jouw doel. Wil je in één keer over geld beschikken en dit direct kunnen uitgeven, of wil je gefaseerd extra geld kunnen opnemen?

Kun je zomaar 4000 euro lenen?

Ja, dat is online redelijk eenvoudig, maar je moet goed rekening houden met de volgende zaken:

 1. Is deze lening cruciaal om af te sluiten?
 2. Is het benodigde bedrag niet te hoog, of te laag?
 3. Wil je het in één keer spenderen of in gelijke delen?
 4. Heb je zelf een vast maandelijkse inkomen?
 5. Hoeveel kun je maandelijks aflossen?
 6. Kun je eventueel een extra onderpand inzetten?

Heb je het geld snel nodig om een noodlijdende situatie op te lossen? Dan kan een lening zeker uitkomst bieden. Je kunt dan het beste een persoonlijke lening afsluiten voor het gehele bedrag. Vergelijk leningaanbieders in dit geval goed voor de voordeligste deal.

Zou je ook voldoende hebben aan de helft van dit bedrag, dan kun je overwegen om het totaalbedrag in twee keer te lenen. Dit kan interessant zijn in tijden van langdurige financiële onrust (bv. werkloosheid). Mocht de rente over verloop van tijd dalen, dan kun je bij het tweede deel rentekosten besparen.

Wil je om de zoveel tijd een gedeelte van de 4000 euro gebruiken? Dan is een doorlopend krediet de betere keuze. Je sluit dan een contract af voor een tegoed van 4000 euro waar je vervolgens steeds een stukje van opneemt wanneer je het nodig hebt.

Wees voorbereid tijdens de looptijd

Contract 4000 euro leningHet is vanzelfsprekend dat een lening gedurende de contractperiode afbetaald moet worden.

Wees daarom goed voorbereid als het gaat om het beschikken van aflosgeld. Reken uit hoeveel je per maand opzij kunt zetten om af te lossen.

Zet dit geld op een aparte rekening (bv. spaarrekening) en vul het aflosbedrag aan totdat je het gehele geleende bedrag inclusief rente bij elkaar hebt gespaard. Dit kan alleen als je een vaste inkomstenbron hebt. Hoewel de banken weer soepeler worden, zullen ze hier altijd naar vragen.

Is jouw inkomen niet toereikend genoeg om een 4000 euro lening mogelijk te maken, dan kun je in overleg met je geldschieter een onderpand inzetten.

Dit kan van alles zijn. Bezit je een huis, dan kan het huis als onderpand dienen. Ook een auto, motor, antiek of een boot kan als onderpand gebruikt worden.

10 Tips Bij Negatieve BKR

Bkr tips

Zit je met een negatieve BKR registratie en brengt deze jou regelmatig in benarde situaties? Meldt je dan gratis aan en ontvang wekelijks tips om weer financieel gezond te worden. Denk aan handige artikelen met stappenplannen, hulpbronnen en tips van experts.

We sturen je géén spam en afmelden kan bij iedere e-mail. Powered by ConvertKit
Geld lenen zonder BKR
4.4 (88.75%) 48 votes