Nieuwe Computer Nodig? Met Geld Lening Morgen In Huis


We zijn inmiddels allemaal zo verweven met onze computer, tablet of mobiel dat we ook niet meer zonder kunnen. Het is zelfs zo dat in Nederland de meeste internetaansluitingen van Europa (CBS) heeft en het op een na hoogste aantal ter wereld. Internetten, werken, mailen en zelfs films kijken; alles doen we op de computer.

Opvallend is dat we vaak zelf niet eens door hebben hoeveel we achter de computer zitten. Totdat de computer het ineens niet meer doet. Paniek! Pas op zo’n moment heb je door hoe afhankelijk je eigenlijk bent van zo’n  apparaat en tegelijkertijd hoe handig het is.

Als je krap bij kas zit maar de nood wel hoog is, dan kun je eraan denken om een tijdelijke lening af te sluiten om toch een computer in huis te kunnen halen. Met name een kortlopende lening is namelijk zeer betaalbaar.

Een persoonlijke lening bij de aanschaf van een computer

De lening die het beste past voor de aanschaf van een computer is over het algemeen een persoonlijke lening. Met een persoonlijke lening heb je als voordeel dat je weet waar je aan toe bent.

Je spreekt met de kredietverstrekker een datum af waarop je het bedrag terug betaalt en ook de rente hierover staat vast. Als je een lening wilt afsluiten is het verstandig om veel verschillende leningen met elkaar te vergelijken.

geld lenen voor een computerHet laatste waar je zin in hebt als je geld moet lenen is om daar ook nog eens overbodig veel geld aan uit te geven. Door de verschillende aanbieders naast elkaar te leggen kun je mogelijk besparen op de kosten. De kosten zijn in dit geval de rente die je over de lening betaalt.

Wil je extra snel over je geleende geld beschikken of wil je bijvoorbeeld een lening zonder BKR-toetsing afsluiten? Dit is vaak ook mogelijk. Bedenk alleen wel dat je over het algemeen meer geld kwijt bent omdat je als het ware iets extra’s koopt.

Zakelijke lening inzetten bij de aanschaf

Als zelfstandig ondernemer zijn er fiscaal veel voordelen. Zo kom je in je eerste jaren als ondernemer in aanmerking voor zelfstandigenaftrek. Deze voordelen kun je gebruiken om geld vrij te maken voor een nieuwe computer van de zaak.

Heb je een zakelijke lening aangevraagd of overweeg je deze aan te vragen, dan kun je deze mooi inzetten om hier een computer van voor te financieren.

Apple laptop of desktop op afbetaling kopen

Heb je een Apple op het oog? Als je altijd al gedroomd hebt van een iMac of eenimac financiering MacBook kun je er ook voor kiezen om bij Apple een laptop op afbetaling aan te schaffen. Je kunt bij het afrekenen kiezen voor verschillende methodes waaronder ook financieren.

Je betaald het bedrag in termijnen terug en de lening in totaal kost ook een bepaald bedrag. Maar zoals we hierboven ook al aangaven loont het om te kijken of dit de voordeligste manier is. Let altijd op de kleine lettertjes.

Nieuwe Computer Nodig? Met Geld Lening Morgen In Huis
5 (100%) 1 vote
Ben je er nog niet helemaal uit? Vergelijk hier zelf meer partijen en maak een weloverwogen keuze.

728 x 90