Geld Lenen Met Zwarte Lijst Notering: Bekijk Deze Gratis Tips


Wat verstaat men onder ‘geld lenen zwarte lijst’ precies? Het klinkt in ieder geval behoorlijk zwaar. Is dat het ook? De geld lenen zwarte lijst wordt bijgehouden door de Belgische leningwaakhond De Nationale Bank. Je kunt hen zien als de Belgische variant van het Bureau Krediet Registratie in Nederland.

Net als het BKR registreren zij iedere particuliere persoon die in België een krediet of andere vorm van lening is aangegaan. Indien dit krediet een zekere achterstand van betaling heeft opgelopen, kom je als particulier op deze zwarte lijst te staan.

Het wordt dan steeds moeilijker om een extra lening aan te vragen. Op den duur kun je als wanbetaler worden gekenmerkt. De kans dat een deurwaarder bij je langskomt is aanwezig. Met eigendom in bezit kom je al iets verder

Wat te doen als je op de zwarte lijst staat?

Sta je op de zwarte lijst? Dan is het devies om zo spoedig mogelijk al je schulden af te lossen. Het aflossen van schulden gaat helaas niet over een nacht ijs. Het ligt er natuurlijk helemaal aan hoe hoog je schulden in totaal zijn. Veel mensen nemen een adviseur in de arm die hen bijstaat en advies geeft.

Hij of zij kan eventueel een aflossingsplan opstellen die praktisch goed aansluit bij het persoonlijke profiel van degene die op de zwarte lijst staat. Het WSNP kan hier een eerste halte zijn om eens langs te gaan. Zij kunnen samen met jou een schuldsanering opstarten. Dit gaat niet over een nacht ijs, en kan naar gelang de ernst jaren duren.

Het hebben van schulden kan voor nogal wat kopzorgen zorgen en je dagelijkse leven gaan belemmeren. Meestal betekent het zoiets dat je je huidige uitgavepatroon drastisch moet omgooien. Betrek vrienden en familie en wees transparant tegen hen. Laat zien dat je echt een nieuwe start wilt maken.

Het programma ‘Dubbeltje op z’n Kant’ van RTL4 heeft verscheidene personen belicht die in dergelijke ernstige omstandigheden zijn beland. Hierin wordt hun patroon van geld uitgeven stevig aangepakt. Met een passend pakket aan maatregelen wordt er alles aan gedaan om schulden te saneren.

Naast het aantrekken van een adviseur of de WSNP zou je zelf kunnen overwegen om je aan te melden voor dit programma. Ze zoeken elk seizoen weer nieuwe deelnemers voor het programma. Het enige begrijpelijke nadeel hiervan is, dat je met je gezicht en verhaal in heel Nederland in huiskamers te zien bent. Je kunt later op straat herkend worden en aangesproken worden. Houd dit in je achterhoofd.

Je negatieve bkr registratie verwijderen

Ben je woonachtig in Nederland dan kun je de geld lenen zwarte lijst zien als een negatieve bkr registratie. Deze is absoluut te verwijderen door net als in bovenstaand voorbeeld je schuld te saneren.


Ben je een ondernemend type, dan kun je ook zelf aan de slag met het veranderen van je uitgavepatroon. Zet al je inkomsten en uitgaven op een rij en herken de grootste uitgaveposten. Die grote uitgaande bedragen verdienen de meeste aandacht.

Ben je in staat om deze bedragen te verwijderen of sterk in te verminderen? Dan kun je maandelijks en stap voor stap werken aan het verwijderen van je negatieve bkr registratie.

Ben je minder ondernemend en weet je bij God niet waar je moet beginnen? Zit je met de handen in het haar en wil je liever geen bekenden betrekken in jouw situatie? Het contacten van een van bovenstaande personen kunnen jou uit de brand helpen en professioneel bijstaan in een schuldsaneringstraject.

Let op, ga vooral niet de illegaliteit in en houd je aan de regels van de wet. Tussendoor alternatief geld verdienen is dan ook uit den boze en wordt afgeraden. Als je hiermee gepakt wordt, dan ben je een stuk verder van huis.

Zit je zover in de schulden dat het onmogelijk blijkt deze volledig te kunnen saneren? Dan is er een optie om schulden af te kopen tegen finale kwijting. Dit is een serieuze stap die je in overleg met je adviseur goed om overdenken.

Concluderend

Sta je op de geld lenen zwarte lijst? Dan moet je in acht nemen dat er online instanties zijn die jou alsnog de aanbieding doen om een minilening aan te vragen. Ook zonder eigendom. Deze websites profileren zich als laagdrempelig en de kleine bedragen trekken je al snel over de streep.

Direct geld lenen als je met een melding op de zwarte lijst staat is dus niet geheel onmogelijk. Voor met name diegene die dringend op zoek zijn kan de eerder genoemde optie een uitkomst zijn.

Let wel dat deze bedragen bovenop jouw al bestaande schulden worden berekend. Op deze manier kom je nooit van je schulden af en zul je je negatieve bkr registratie niet makkelijk verwijderen. In dit geval kan het verstandiger zijn om met geld lenen te stoppen. Geld lenen zonder bkr toetsing zit er voorlopig niet in.

Geld Lenen Met Zwarte Lijst Notering: Bekijk Deze Gratis Tips
Waardeer dit artikel
Ben je er nog niet helemaal uit? Vergelijk hier zelf meer partijen en maak een weloverwogen keuze.

728 x 90