Saldodipje Review en Ervaringen

Wil je snel geld lenen bij Saldodipje? Dan zit je hier goed! In deze review bespreken het afsluiten van een minilening bij Saldodipje en delen we Saldodipje ervaringen van klanten. 

Uitbetaald in: 3 werkdagen / 24 uur

veilig op de Saldodipje website

 

Last van een Saldodipje? Het gelijknamige bedrijf kan je helpen aan een minilening om hier snel uit te komen. Gebruik de links hieronder om direct te navigeren naar iets specifieks:

Tip: wil je meer weten over geld lenen? Lees het op onze pagina over geld lenen.

Wat is Saldodipje?

Bij Saldodipje kan je gratis 50 euro lenen zonder enige kosten. Saldodipje is onderdeel van Ferratum, een Engelse kredietverstrekker gespecialiseerd in leningen met korte loopduur, en lid is van de CCTA (Consumer Credit Trade Association). Bij Saldodipje kunnen particulieren korte termijn-leningen afsluiten tussen de €100 en €1.500, welke binnen 2 maanden terugbetaald moeten worden.

Saldodipje (Ferratum UK Ltd.)
Suite 318, 25 Goodlass Road
Liverpool, Merseyside, L24 9HJ
Verenigd Koninkrijk
Tel. +44 151 601 8611
E: [email protected]

Hoe zijn de reviews?

Saldodipje bestaat ruim 10 jaar en in die tijd hebben veel mensen online een recensie geschreven over de betrouwbaarheid van de kredietverstrekker. Hieronder een overzicht van ervaringen en betrouwbaarheid:

Is Saldodipje betrouwbaar?

Saldodipje is onderdeel van het Finse Ferratum Group welke in 2005 is opgericht en genoteerd staat aan de Duitse aandelenbeurs (DAX).

Saldodipje is een handelsmerk dat onder Ferratum in Nederland wordt gevoerd en is 100% betrouwbaar te noemen.

Ervaringen van klanten

WebsiteRating
TrustPilot (Ferratum)6,6
Nederlandreview.nl8,0
Viva forumNeutraal

Kan ik gratis 50 euro lenen bij Saldodipje?

Bij Saldodipje komt vaak de vraag binnen of gratis 50 euro lenen mogelijk is. Dit is helaas NIET mogelijk. Een lening begint bij Saldodipje bij 100 euro. Ben je een nieuwe klant, dan kun je maximaal 400 euro lenen.

Kan ik afgewezen worden door Saldodipje?

In enkele situaties kan Saldodipje aangeven dat de lening wordt afgewezen. Een van de redenen om de lening af te wijzen is dat de financiële situatie op dit moment die een kleine lening niet toelaat. Dit kan voorkomen wanneer je op dit moment werkloos bent of al andere leningen hebt.

Daarbij doet Saldodipje altijd een krediet-check om te kijken welke andere leningen jij hebt lopen. Een negatieve score kan een reden zijn om geen lening te verstrekken. Geld lenen zonder BKR is dus niet vanzelfsprekend.

Hoe moet ik Saldodipje terugbetalen?

Bij Saldodipje betaal je het bedrag in één keer terug. Bij de verstrekking van de lening wordt een betaaldatum aangegeven. Deze wordt op basis van het verstrekte bedrag opgesteld.

Te laat betalen kan een boete opleveren. Let hier goed op, met name als je extra betaalt voor garantstelling.

Je kunt de lening ook vroegtijdig aflossen. Zodra de lening is verstrekt ontvang je een factuur. Indien je vroegtijdig aflost, betaal je geen boete maar zul je wel de volledige rente over de oorspronkelijke looptijd van de lening moeten voldoen.

Voor- en nadelen

Saldodipje: Contact & klantenservice

Contact opnemen met Saldodipje kan enkel via de live chat of per e-mail.

Saldodipje afgewezen?

Het kan dat jouw Saldodipje is afgewezen. Lees daarom goed de voorwaarden en neem anders contact op met de klantenservice. 

Veelgestelde vragen

Saldodipje streeft ernaar om het aangevraagde krediet na goedkeuring binnen 24 uur over te maken. Let wel, je kunt eventueel afgewezen worden volgens deze redenen.

Wat betreft de wetgeving houdt Saldodipje zich volledig aan de regels. Dit komt o.a. doordat zij een manier hebben gevonden om kleine leningen te verstrekken d.m.v. garantstelling. Hier lees je wie er precies achter Saldodipje zit.

Saldodipje doet wat het zegt: het verstrekt snel leningen wanneer je even krap bij kas zit. Ideaal wanneer je deze binnen één maand kunt terugbetalen. Bekijk deze Saldodipje ervaringen eens en ontdek wat bestaande klanten vinden.

Saldodipje lening aanvragen?

Wil je meer weten over Saldodipje? Lees dan ook de veelgestelde vragen op hun website.
vanaf €100,-
Scroll naar boven