Waar kan ik geld lenen zonder inkomen?

Als je geld wilt gaan lenen kom je erachter dat er behoorlijk wat eisen zijn, zeker voor geld lenen zonder inkomen. Eén van de dingen waar kredietverstrekkers naar kijken is inkomen, zo controleert de aanbieder of je de lening ook echt terug kan betalen. 

Top 8 mogelijkheden Geld Lenen Zonder Inkomen

Tijdelijke deal voor Bankr-lezers: slechts 6,10% rente op Santander leningen!

Beoordeeld met een 9.2!

In dit artikel kijken we naar de mogelijkheden voor geld lenen zonder inkomen. Is dit mogelijk en waar kun je het best terecht voor zo’n lening. Liever eerst meer weten over een lening aanvragen? Kijk dan in ons artikel waar we de beste kredietverstrekkers vergelijken!

Lees alle informatie over waar je aan moet voldoen bij een lening en welke mogelijkheden er zijn om snel geld lenen zonder inkomen mogelijk te maken in onderstaand artikel. 

Kun je Geld Lenen Zonder Inkomen?

Geld lenen zonder inkomen is in principe niet mogelijk. Banken en andere kredietverstrekkers controleren altijd je financiële situatie. 

Daarbij kijken ze naar de kans dat je de gehele lening op tijd terugbetaald en niet in de problemen komt qua vaste lasten. Zonder inkomen zullen ze hier geen vertrouwen in hebben en je geen lening uitgeven. 

Dat betekent dat je voor geld lenen zonder inkomen dus niet bij één van deze partijen terecht kan. Wat wel kan is bijvoorbeeld bij familie of vrienden geld te lenen, zij hoeven natuurlijk geen toets te doen of je het terug kan betalen of niet. 

Ook bij een lening bij vrienden of familie, een onderhandse lening, betaal je rente. Volgens de wet moet je de rente bepalen die op dat moment marktconform is. 

Als je geen rente betaalt kun je bij de belastingdienst uiteindelijk in problemen komen. Zij zien het dan niet als onderhandse lening, maar als gift waardoor degene die je het geld leent extra belasting moet betalen.

Zoek naar de beste lening voor jou bij Financieel Fit!

Waar kan ik Geld Lenen Zonder Inkomen? - De Vergelijking

#1: Geld Lenen Zonder Inkomen bij FinancieelFit

Onze beoordeling:

5/5

Voordelen:

De beste hulp bij het op orde krijgen van jouw financiële situatie vind je bij FinancieelFit. Deze experts kunnen je op allerlei verschillende gebieden helpen. 

Ook het vinden van een lening is goed mogelijk bij FinancieelFit. Na het invullen van het formulier op de website neemt het bedrijf zo snel mogelijk contact met je op.

#2: Geld Lenen Zonder Inkomen bij Santander

Onze beoordeling:

5/5

Voordelen:

De Spaanse bank Santander heeft een aantal van haar onderdelen ook in Nederland ondergebracht. Geld lenen is hier een goed voorbeeld van. 

Bij Santander kun je persoonlijke leningen en doorlopend krediet aanvragen. Je vraagt de lening eenvoudig online aan en je kunt 24/7 terecht in de online omgeving om je financiën in de gaten te houden. 

Tijdelijke deal voor Bankr-lezers: slechts 6,10% rente op Santander leningen!

Beoordeeld met een 9.2!

#3: Geld Lenen Zonder Inkomen bij Krediet Groep Nederland

Onze beoordeling:

4.5/5

Voordelen:

Een persoonlijke lening of doorlopend krediet aanvragen kan eenvoudig bij Krediet Groep Nederland. Sinds 1999 heeft het bedrijf tienduizenden consumenten geholpen met een verantwoorde lening. 

Zodra je een lening aanvraagt bij deze partij krijg je binnen enkele uren duidelijk antwoord met daarin alle mogelijkheden die jij met je financiële situatie hebt. 

#4: Geld Lenen Zonder Inkomen bij KredietConcurrent

Onze beoordeling:

4.5/5

Voordelen:

Bij KredietConcurrent sluit je leningen af tegen scherpe rentes zodat je lage maandlasten hebt. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen om dit zelf mee te maken. 

Bij KredietConcurrent worden er leningen van allerlei aanbieders met elkaar vergeleken om zo de beste voorwaarden te vinden. Zij sturen jouw aanvraag door naar deze aanbieders om aanbiedingen te krijgen.

#5: Geld Lenen Zonder Inkomen bij De Nederlandse Kredietmaatschappij

Onze beoordeling:

4.5/5

Voordelen:

Krijg een duidelijk beeld van je maandlasten met de hulp van De Nederlandse Kredietmaatschappij. Wat je doel ook is met je lening, je kunt hier vrijblijvend een offerte aanvragen. 

Ook bij De Nederlandse Kredietmaatschappij worden allerlei aanbieders van leningen met elkaar vergeleken om zo de goedkoopste optie te ‘spotten’. Het is een onafhankelijk bedrijf en heeft inmiddels vele jaren ervaring.  

#6: Geld Lenen Zonder Inkomen bij Lender en Spender

Onze beoordeling:

4.5/5

Voordelen:

Lender en Spender brengt mensen die op zoek zijn naar een lening en mensen die willen investeren bij elkaar. De investeerders leggen het geld in en verdienen aan de aflossing en rente. 

Voor een lening kun je dus ook goed terecht bij deze aanbieder. Je hebt bij Lender en Spender altijd een vaste rente en duidelijk overzicht van je maandlasten over de gehele periode. 

#7: Geld Lenen Zonder Inkomen bij Leningen.nl

Onze beoordeling:

4.5/5

Voordelen:

Leningen.nl is ook een vergelijkingssite die voor jou op zoek gaat naar de goedkoopste lening. Hiervoor kijken ze niet alleen naar banken maar ook naar andere (buitenlandse) aanbieders. 

Ook vind je op deze website een duidelijk overzicht van alle aanbieders en de beoordeling van andere klanten voor deze aanbieders. 

#8: Geld Lenen Zonder Inkomen bij Saldodipje

Onze beoordeling:

4.5/5

Voordelen:

Ben jij op zoek naar een kleine lening die je snel en zonder al te veel problemen rond krijgt? Dan is Saldodipje de plek voor jou. 

Bij deze aanbieder kun je gemakkelijk een lening aanvragen zonder dat je ergens aan vast zit. Je krijgt vervolgens snel reactie zodat je het geld snel op je rekening kan hebben staan. 

Waarom is inkomen belangrijk bij geld lenen?

Bij het aanvragen van een lening moet je veel informatie verstrekken zodat dit goed gecontroleerd kan worden en een expert kan bepalen of de lening goedgekeurd wordt of niet. Eén van deze dingen is het aantonen van een inkomen. 

Hier kijkt de kredietverstrekker vooral naar de stabiliteit van je inkomen. Zo kun je met een vast inkomen vaak zonder grote problemen een lening aanvragen terwijl je met een tijdelijk dienstverband meer vragen vanuit de bank of kredietverstrekker krijgt. 

Het is uiteindelijk belangrijk om aan te kunnen tonen dat je de komende 12 maanden een inkomen ontvangt. Hoe hoog de lening is, is ook afhankelijk van de hoogte en stabiliteit van je inkomen. 

Met een vast dienstverband zal het bedrag dat je kunt lenen een stuk hoger zijn dan bij een tijdelijk dienstverband. Verder is de hoogte van je inkomen belangrijk. 

Banken en kredietverstrekkers hebben vaak als regel dat je in de 12 maanden voor je aanvraag een stabiel inkomen hebt ontvangen. Geld lenen zonder vast inkomen is dus niet mogelijk. Ook als je pas net een dienstverband hebt kun je niet zomaar meteen een lening aanvragen. 

Wanneer krijg je akkoord voor een lening?

Om een lening aan te vragen ga je naar één van de aanbieders uit dit artikel. Vervolgens kun je een vrijblijvende offerte aanvragen bij een aanbieder, zodra je de offerte hebt ontvangen kun je bepalen of de voorwaarden van deze lening voldoen aan je wensen. 

Pas nadat je zelf akkoord hebt gegeven op de offerte onderteken je deze en stuur je alle documenten op waar de bank of kredietverstrekker naar vraagt. Deze partij beoordeelt vervolgens de documenten en bepaald of de lening goedgekeurd wordt of niet. 

Het aanvragen van de offerte duurt vaak één dag. Ook het controleren van de documenten hoeft niet lang te duren zolang hier geen gekke dingen uitkomen. 

Je gehele lening kan dus in enkele dagen geregeld zijn. Belangrijk hiervoor is wel dat je alvast je financiële gegevens goed opgeeft bij de aanbieder zodat de bank niet later voor verrassingen komt te staan en je lening alsnog moet afkeuren. 

Waar kan ik Geld Lenen Zonder Inkomen?

Online zijn er allerlei verschillende websites waar je kan beginnen met geld lenen. In dit artikel staan 8 mogelijkheden genoemd waarvan een aantal websites alleen vergelijkingen doen terwijl anderen met experts je helpen de beste mogelijkheden te vinden.

Wat de beste online-mogelijkheid voor jou is om te beginnen met geld lenen zonder inkomen hangt af van hoeveel hulp je nodig denkt te hebben. Als je al weet hoeveel geld je wilt lenen en ook stabiel inkomen hebt en een overzicht van de maandlasten kun je het vooral zelf regelen. 

Dan kies je voor een vergelijkingssite of een kredietverstrekker waarbij je online zelf alles kan regelen, het liefst onder toezicht van het AFM. Voor mensen die niet zeker zijn of ze geld kunnen lenen is het verstandig om juist met een partij contact op te nemen die experts of adviseurs voor je klaar heeft staan om de beste soort lening voor jou te vinden.

Tip: Ook weten of snel geld lenen zonder inkomen mogelijk is voor jou? Zoek dan snel naar een geschikte lening voor jou bij FinancieelFit! 

Hoe kun je Snel Geld Lenen Zonder Inkomen?

De enige mogelijkheid voor snel geld lenen zonder inkomen is aankloppen bij de gemeente. Sommige gemeenten bieden haar inwoners met de laagste of geen inkomen goedkope leningen aan. 

Je komt dan terecht bij een sociale bank waar je tegen lage rentepercentages geld kan lenen. In ruil voor deze goedkope leningen geef je de gemeente een onderpand. 

Minileningen worden nog wel eens als laatste optie gezien voor veel mensen. Dit soort leningen worden vaak tegen hogere rentepercentages uitgegeven en zijn minder streng in de eisen die ze stellen naar hun klanten. 

Let op met dit soort mogelijkheden; de bescherming dat je geen geld kan lenen zonder inkomen is er niet voor niets. Ook betaal je bij minileningen of flitsleningen vaak veel hogere rentepercentages waardoor je uiteindelijk eerder in grotere problemen komt dan problemen oplost. 

Geld Lenen Zonder Inkomen: Veelgestelde vragen

Het is niet mogelijk om bij een traditionele kredietverstrekker als een bank te beginnen met geld lenen zonder vast inkomen. Je moet namelijk aan kunnen tonen dat je de maandlasten van de lening kan dragen zodat de kredietverstrekker weet dat ze hun geld terugkrijgen. 

Voor geld lenen zonder vast inkomen kun je terecht bij familie of vrienden of  in sommige gevallen bij de gemeente. Sommige gemeenten bieden haar inwoners de mogelijkheid om een kleine, goedkope lening af te sluiten.

Het gaat uiteindelijk om je maandelijkse inkomsten en in hoeverre je in staat zal zijn om de maandlasten die ontstaan uit de lening te betalen. Als je geen werk hebt, maar wel een stabiel inkomen kom je in aanmerking voor een lening. 

Voor elke lening wordt gecontroleerd of je ook daadwerkelijk de maandlasten kan betalen en in de looptijd de gehele lening kan aflossen. Hiervoor kijkt de kredietverstrekker naar je dienstverband en inkomen van de afgelopen tijd. 

Voor geld lenen zonder vast inkomen kun je het best terecht bij familie of vrienden of de gemeente. Als je inkomen veel verandert, zal het maximale leenbedrag bij een kredietverstrekker veel lager liggen dan bij een vast inkomen. 

Geld Lenen Zonder Inkomen: Conclusie

Geld lenen zonder inkomen is niet mogelijk in Nederland. Alle banken en overige kredietverstrekkers kijken namelijk of je inkomen stabiel genoeg is dat zij er op kunnen vertrouwen dat je de maandlasten van de lening kan betalen over de gehele looptijd van de lening. 

Ook kan het zijn dat een partij alsnog een lening afkeurt terwijl je wel een inkomen hebt. Dit is vaak omdat het een tijdelijk dienstverband is of omdat je de afgelopen 12 maanden geen vast inkomen hebt gehad. 

Er zijn allerlei mogelijkheden om online een lening of krediet aan te vragen. Begin snel bij één van de aanbieders uit dit artikel om te kijken wat er in jouw financiële situatie mogelijk is! 

Wil jij ook Geld Lenen Zonder Inkomen?
Ga dan snel naar FinancieelFit en bekijk de verschillende mogelijkheden!
TIP
Scroll naar boven