Geld Verdienen Met Internet: 2 Hulpbronnen Onder de Loep

Geld verdienen met internet, het klinkt te mooi om waar te zijn. Toch zijn er inmiddels veel mensen die hier succesvol mee bezig zijn. Maar waar begin je en wie is je beste leermeester?

Hieronder vind je drie online partijen waarmee je direct aan de slag kunt. Lees ze aandachtig door en kies vervolgens diegene die het beste bij jou past. Ga er mee aan de slag en kijk hoe ver je komt!

✅ TIP: Het kan verstandig zijn om meer dan één partij te kiezen, om zo je kennis te verbreden.

Optie24Optie24 is de grootste Nederlandse site waar je binaire opties kunt verhandelen. Je handelt niet direct in aandelen, maar voorspelt of een beurs daalt of stijgt. Hiermee kun je tot 85% van je inleg bijverdienen. Uitbetalingen (min. 20 euro) worden binnen 24 uur verwerkt. Je kunt een gratis oefenaccount aanmaken en krijgt hierop 50.000 euro oefengeld. Wil je met echt geld aan de slag, dan is de minimale inleg 50 euro. De helpdesk is bereikbaar per email, chat of telefoon. Optie24 is 100% Nederlands (sinds 2011) en geregistreerd bij de AFM.


InternetsuccesgidsInternet Succes Gids biedt de online video cursus Affiliate Marketing Revolutie (AMR) aan voor €47,-. Hiermee leer je hoe je stap voor stap met affiliate marketing geld verdient op internet. De jonge ondernemer Jacko Meijaard zit achter deze cursus en legt in detail uit wat iedere schakel in het proces betekent en op welke valkuilen je moet letten. Hij doet dit zoals gezegd d.m.v. korte video’s waarna je direct een opdracht van hem krijgt. Je hoeft dus niet veel te lezen en kunt snel aan de slag met het opbouwen van jouw eigen online business.


GeldGorillaGeldGorilla biedt een online video cursus aan om op diverse manieren online geld te verdienen. Ze bespreken in 4 modules zowel de praktische als psychologische aspecten van internet marketing. Ze gaan verder dan affiliate marketing en bespreken ook Google Adsense, het online verkopen van producten, en meer. De cursus is door de brede insteek redelijk basic en is vooral geschikt voor beginners. De video’s zijn soms langdradig waardoor je het gevoel krijgt dat ze tijd rekken met extra volume. De kosten: €47,-.


Extra hulpbron

Bovenstaande leermeesters nemen je aan de hand bij het opzetten van een online businessmodel. Echter kun je qua details nog een stuk verder gaan. Zo is jouw kennis om traffic naar jouw website te genereren cruciaal, evenals een optimistische mindset. Zonder gedreven houding en/of bezoekers komt er geen geld in het laatje. Onderstaande extra hulpbron kan je hierin bijzonder goed ondersteunen.

4-Hour WorkweekThe 4-Hour Workweek is de wereldberoemde bestseller van de steenrijke Amerikaanse ondernemer Timothy Ferriss. Dit boek legt de absolute basis om te ontsnappen uit de standaard 40-urige werkweek. Hij noemt dit “lifestyle design”. Het ontwikkelen van een ondernemersgeest, het automatiseren van taken en slim opschalen van je onderneming vormen de rode draad. Het boek is inmiddels in vele talen vertaald, waaronder ook het Nederlands. Er is ook een handige audioversie uitgebracht; ideaal voor in de auto.


Waarom online geld verdienen?

Waarom willen steeds meer mensen eigenlijk geld verdienen op het internet? De norm is immers nog steeds dat je werkt in loondienst of een onderneming onderhoudt gericht op fysieke producten of een welbekende service.


Het antwoord is niet zo eenvoudig, maar regelmatig komt online de term ‘passief inkomen’ om de hoek kijken. Tim Ferriss schreef hier zijn wereldberoemde boek The 4-Hour Workweek over.

In het kort komt het erop neer dat je online een basis legt d.m.v. een website of een social media account, die jou op lange termijn op een geautomatiseerd geld oplevert.

Hoe dit precies kan? De mannen die hierboven zijn vermeld, kunnen hier haarfijn antwoord op geven.

Een passieve inkomstenstroom kan namelijk tijd uitsparen voor andere zaken. Denk aan tijd doorbrengen met je gezin, vrienden, op vakantie gaan, noem maar op.

Er zijn diverse methoden om online geld te verdienen, dus onderzoek goed welke wijze het beste bij jou past. Pas dan zal het je ook in de toekomst makkelijk af blijven gaan, want je moet jouw inkomstenbron wel up-to-date houden.

Extra hulpbronnen

Bezoek deze pagina heel binnenkort weer. We zullen hier dan extra waardevolle hulpbronnen bespreken. Met name enkele zeer succesvolle internationale ondernemers zullen onder de loep genomen worden.

Geld Verdienen Met Internet: 2 Hulpbronnen Onder de Loep
4.6 (91.43%) 7 votes
Ben je er nog niet helemaal uit? Vergelijk hier zelf meer partijen en maak een weloverwogen keuze.

728 x 90