GSMWEB

GSMWEBGSMWEB is sinds 1998 actief als online prijsvechter met veel stunts, aanbiedingen en een snelle levertijd. GSMWEB ervaringen zijn positief op TrustPilot en Tweakers. De klantenservice is betrouwbaar en ontvangt goede reviews voor hun contact met klanten. Je kunt kiezen voor een abonnement verlengen, sim only of een los toestel.

  • Positieve reviews
  • Zeer betrouwbaar
  • Veel aanbiedingen
  • Prima klantenservice
  • Verlengen eenvoudig

Aanbiedingen vergelijken

Vergelijk hier voordelige aanbiedingen en stunts en pak vandaag nog extra korting met laagste prijsgarantie.

GSMWEB Informatie

Bij GSMWEB kun een mobiele telefoonabonnement verlengen bij alle bekende providers. Of je nu bij Vodafone, T-Mobile, KPN of Tele2 zit, ieder abonnement is te verlengen.

Je kunt je abonnement verlengen met een toestel (zoals een iPhone of Samsung) of als sim only, waardoor je kosten verlagen.

Wil je een los toestel kopen, dan kan GSMWEB een verstandige keuze zijn. Ze hebben namelijk regelmatig unieke topdeals en ander soort aanbiedingen. Je behoudt dan je huidige abonnement.

Een los toestel bestel je eenvoudig in de webshop waarna deze aangetekend thuis wordt gestuurd. Een losse smartphone kan ook van pas komen wanneer je prepaid wilt bellen en dus zonder abonnement door het leven wilt.

GSMWEB krijgt ook in 2019 weer veel reviews van hun klanten. Het meerendeel is zeer positief. De ervaringen met GSMWEB kun je lezen op o.a. TrustPilot en Tweakers.

In de reviews wordt gesproken over de prijzen, het bestelproces en de uiteindelijke levering. Wil je een review schrijven, ga dan naar TrustPilot.

GSMWEB zet dagelijks nieuwe voordelige deals en andere stunts online. Ook kortingscodes kunnen worden ingezet om extra korting te pakken op een nieuw abonnement met of zonder toestel.

De stunts zijn meestal wel in combinatie met een abonnement bij een provider. Kortingscodes kun je het beste vinden op de vele kortingswebsites die het internet rijk is.

Op de vraag of GSMWEB een betrouwbare partij is, kunnen we volmondig ‘ja’ op antwoorden. Ze bestaan sinds 1998 en zijn een van de weinige telecom prijsvechters met de langste adem die nog bestaat sinds die tijd.

Het GSMWEB kantoor is gevestigd in Amsterdam en ten alle tijden bereikbaar voor vragen op info@gsmweb.nl of 020-77 66 355 en bieden ook een verzekering aan voor je telefoon, mocht deze onverhoopt stuk gaan of worden gestolen.

Contact opnemen met GSMWEB kan op diverse manieren en eenvoudig via e-mail of telefoon.

Klantenservice (9:00 – 21:00 uur)
Tel. 020 – 77 66 355
E-mail: info@gsmweb.nl

Kantooradres
Van Marwijk Kooystraat 10A
1114 AG Amsterdam

Postadres
Postbus 40
1110 AA Diemen

Bedrijfsgegevens
KvK Amsterdam: 34119150
BTW nummer: NL808065658B01
Bankrekeningnummer: NL66ABNA0623656507

Iedere nieuwe of refurbished (gebruikte) telefoon die je koopt bij GSMWEB krijgt garantie mee. Deze is afhankelijk van de fabrikant en de leeftijd van de telefoon. Doorgaans hebben alle mobieltjes een minimale garantie van 1 jaar.

Is jouw telefoon defect geraakt binnen de garantieperiode dan kun je deze aanmelden voor een reparatie of volledige vervanging middels dit garantieformulier. Stuur de telefoon vervolgens verzekerd op incl. een uitgeprinte versie van het formulier naar:

GSMWEB.NL
t.a.v. Service afdeling
Postbus 40
1110 AA Diemen

Let op, want voor iPhones en Samsung telefoons geldt dat je deze eerst ‘schoonmaakt’ zodat er geen persoonlijke gegevens achterblijven. Daar kun je hier meer over lezen onder het hoofdstukje ‘garantie’.

GSMWEB Verzekering

GSMWEB bied in samenwerking met QSX Insurance de mogelijkheid om je smartphone te verzekeren tegen diefstal en schade. Valschade en waterschade zijn inbegrepen. Valschade heeft een eigen risico van € 50,-.

Koop je een gloednieuwe dure smatphone dan is het raadzaam om deze voor minstens één jaar te verzekeren. Tijdens je aanvraag geef je naast je NAW-gegevens ook je IMEI nummer, aankoopdatum, aankoopbedrag en IBAN-bankrekening door. Als bewijs dien je ook je aankoopfactuur (bon) te uploaden via de website.

GSMWEB Zakelijk

Ben je een ondernemer en op zoek naar een telecom oplossing voor je bedrijf? GSMWEB Zakelijk biedt zakelijke abonnementen aan bij alle grote providers. Je profiteert van dezelfde topdeals waardoor je bespaart.

De klantenservice is voor de zakelijke afdeling anders. Je kunt hen op werkdagen tot 18:00 uur bereiken op het volgende telefoonnummer: 020 – 75 13 612

GSMWEB
4.5 (89.17%) 24 vote[s]

Reacties zijn uitgeschakeld.