Letselschade Advocaat No Cure No Pay: 113 Contacten


Heeft u of een bekende van u letsel opgelopen, en bent u op zoek naar de beste letselschade advocaat no cure no pay? Wij geven u middels deze weg graag meer informatie bij het vinden van de juiste specialist op dit gebied. Er zijn nogal wat no cure no pay advocaten in Nederland die zich met letselschade bezig houden.

Alvorens lukraak af te gaan op een advocaat is het verstandig om uw situatie eerst eens grondig te laten analyseren door een onafhankelijke partij. Zo’n analyse kun je tegenwoordig geheel vrijblijvend laten uitvoeren door gespecialiseerde letselschadeadvocaten.

Na het volledig invullen van de aanvraag krijg je vrijblijvend gratis advies en kun je zelf bepalen of er al dan niet een gevolg moet komen aan de zaak.

Is het bijvoorbeeld al 100% zeker dat u onschuldig bent aan de toegebrachte letselschade die u heeft opgelopen? Dan hoeft u de kosten van een letselschade advocaat per definitie niet te betalen.

Deze kosten worden allemaal verhaald bij de schuldige en dus aansprakelijke tegenpartij. De tegenpartij is namelijk verplicht alle kosten van deze advocaat te betalen. De kosten van griffierecht en betrokken specialisten moet u wel zelf betalen. Later hier meer over.

Of u nu wel of niet schuldig bent; breng uw profiel en ongeval in ieder geval goed in kaart. Bent u al langs een medisch deskundige in het ziekenhuis geweest? Indien dit niet het geval is, doet u er goed aan om dit alsnog te doen. Leg zo een overzichtelijk medisch dossier vast van uw letselschade.

Hiermee creëert u overzicht en staat u sterker in de eventuele juridische procedures die in de toekomst volgen. De kosten van een proces kunnen namelijk stevig oplopen. Met name wanneer de eigen schuld, causaliteit, aansprakelijkheidsvraag en de omvang van de schade wordt bediscussieerd.

Laten we een stapje terug nemen. Wat is letselschade eigenlijk precies? Letselschade is lichamelijke en/of geestelijke schade die iemand ondervindt door betrokken te zijn geweest bij een ongeval. Dit kan op uiteenlopende scenario’s betrekking hebben.

Denk bijvoorbeeld aan verkeersongevallen, ongevallen op de werkvloer of door een medische fout in het ziekenhuis. Indien u zelf niet schuldig bent, kunt u de schade verhalen op degene die aan u de schade heeft toegebracht. Een medicus is in staat om de directe schade te bepalen.

Wat soms nog veel belangrijker is, is de bepaling van letselschade in de toekomst. Welke gevolgen heeft het ongeluk voor jouw functioneren in de toekomst? Deze zogenaamde toekomstschade wordt altijd meegenomen in de procedure en bepaald voor een belangrijk deel de ernst van de zaak.

Letselschade no cure no pay wijze

Leeft u momenteel van een klein budget en heeft u misschien zelfs een bkr registratie? Wees niet bang voor sterk oplopende kosten. Tegenwoordig is het mogelijk om letselschade no cure no pay aan te pakken met een advocaat die gespecialiseerd is op dit gebied.

Sinds 1 januari 2014 is het voor individuele advocaten mogelijk gemaakt om letselschade gevallen op no cure no pay basis aan te nemen. Deze nieuwe regel is onderdeel van een experiment dat 5 jaar duurt.

Op deze wijze wil men mensen met een beperkt financieel vermogen de kans geven, recht te halen tijdens een juridische procedure waarvan de kosten hoog kunnen oplopen. Ook mensen die geen gefinancierde rechtshulp ontvangen en mensen zonder rechtsbijstandverzekering komen in aanmerking.

keurmerk letselschade advocaatHeeft u een letselschade advocaat no cure no pay op het oog? Let er dan goed op dat deze is aangesloten bij het Stichting Keurmerk Letselschade en het Keurmerk Letselschade Advocatuur heeft ontvangen.

U kunt ook in zee gaan met een advocatenbureau. In het verleden zijn en wel advocatenbureaus geweest die niet helemaal eerlijk zijn omgegaan met dergelijke letselschadezaken.

owel cliënten als aansprakelijk gestelde instanties zijn beide gefactureerd met min of meer dezelfde kostenposten. Hierdoor is er zogezegd ‘van twee walletjes gegeten’ wat natuurlijk uit den boze is.

No cure no pay advocaten die onafhankelijk werken, kunnen wellicht een betere optie zijn wanneer u sceptisch bent over grotere advocatenbureaus.

Het is wellicht goed om te begrijpen hoe bovengenoemde nieuwe regel financieel stand houdt. Wanneer u een letselschade advocaat no cure no pay aanneemt, is de advocaat in kwestie vrij om tot 100% meer uurloon te vragen na het winnen van de zaak.

Deze kosten die in totaal niet hoger mogen zijn dan 25% van de zaakopbrengst, worden verhaald bij de tegenpartij. De Raad van Toezicht van de Orde van Advocaten houdt het verloop van de zaak in de gaten.

Bent u bij verlies van de zaak absoluut niet in staat om de kosten te dekken, dan komt u in uitzonderlijke gevallen in aanmerking voor gesubsidieerde rechtsbijstand. Een advocaat van onvermogen kan u in dit geval bijstaan.

Mensen met een negatieve bkr registratie komen over het algemeen relatief snel in aanmerking voor deze regeling. Ook kunt u overwegen een lening af te sluiten om de kosten te dekken. Makkelijk geld lenen kan tegenwoordig ook online.

Advocaat letselschade in de arm nemen

Zodra een medisch dossier is aangemaakt en alles erop wijst dat u letselschade heeft opgelopen kunt u een advocaat letselschade in de arm nemen. Deze kunt u vinden in uw regio. Zie ook de lijsten onderaan deze pagina. De meeste no advocaten bieden een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek aan.

Tijdens dit gesprek wordt uw ongeval en de aansprakelijkheid van de tegenpartij besproken. De kans dat de advocaat niets aan u verdient is aanwezig. Zodra de advocaat zijn kansen om de letselschadezaak te winnen klein acht, kan hij of zij besluiten de zaak niet aan te nemen.

Dit is hun goed recht, maar kan zuur overkomen wanneer u naarstig op zoek bent naar professionele hulp. Houd hier dus rekening mee.

Beste letselschade advocaat van Nederland

De beste letselschade advocaat van Nederland kan zomaar werkzaam zijn bij u in de buurt. De Nederlandse Orde van Advocaten kent verscheidene arrondissementen. De beste letselschade advocaat aanwijzen is desondanks niet eenvoudig.

Iedere advocaat heeft zijn eigen track record en specialisme. Deze bepalen deels hoe succesvol zijn verdiensten voor jouw zaak kunnen zijn.

letselschade advocaat no cure no payEen letselschade advocaat no cure no pay kan ook een zekere affiniteit hebben met bepaalde gevallen van letselschade. Zo zijn er advocaten die zich voornamelijk specifiek bezighouden met vliegtuigrampen, auto-ongelukken, bedrijfsongevallen of medische missers.

Als voorbeeld: de actuele vliegtuigramp met de MH17 wordt met grote regelmaat behandeld in landelijke media. De omvang en complexiteit van deze ramp is zodanig groot dat procedures langdurig kunnen zijn en met hoog oplopende emoties gepaard gaan. Hier moet je tegen kunnen. Met dit type zaken heeft een selecte groep advocaten affiniteit, en anderen weer niet.

Letselschade advocaat Amsterdam

Bent u slachtoffer van een ongeval en bent op zoek naar een letselschade advocaat Amsterdam? Dan zijn er zoals eerder vermeld diverse advocaten die zich gespecialiseerd hebben in letselschade no cure no pay. Stuk voor stuk adequate advocaten die na letselschade smartengeld voor u kunnen bepleiten.

Amsterdam kent voldoende letselschade specialisten die professionele en deskundige hulp aanbieden. In een periode waarin uw leven een drastische verandering doormaakt is dit meer dan welkom. Ze behartigen de belangen van iedere cliënt op een zeer betrokken en actieve wijze.

Een letselschade advocaat Amsterdam komt doorgaans geheel vrijblijvend bij u langs voor een oriënterend gesprek. Hieronder vindt u een greep uit de advocaten die Amsterdam rijk is op dit specialistische vakgebied.

Alberts, J.R.E. De Lairessestraat 151 1075 HK AMSTERDAM
Beer, J.M. Weteringschans 85-87 1017 RZ AMSTERDAM
Beydals, G. Bijlmerplein 322 1102 DJ AMSTERDAM
Boer, J. Spaklerweg 4 1096 BA Amsterdam
Bouman, W.H. Keizersgracht 477B 1017 DL AMSTERDAM
Bringmann, P.M.G.W. De Lairessestraat 151 1075 HK AMSTERDAM
Collignon-Smit Sibinga, A.F. Strawinskylaan 3051 1077 ZX AMSTERDAM
de Heiden, H.G.S. Keizersgracht 462 1016 GE AMSTERDAM
Degenaar-Kuijpers, I.D. Weteringschans 85-87 1017 RZ AMSTERDAM
Dekker, B.P. Weteringschans 85-87 1017 RZ AMSTERDAM
Endedijk, G.C. Herengracht 466 1017 CA AMSTERDAM
Gouweloos, D.M. Veemkade 358-366 1019 HD AMSTERDAM
Haase, N.C. Herengracht 466 1017 CA AMSTERDAM
Hartman, M.F. Weteringschans 85-87 1017 RZ AMSTERDAM
Hulsbergen Henning-Awater, P.S.T. Strawinskylaan 2001 1077 ZZ AMSTERDAM
Joosten, F.L. Emmastraat 22 1075 HV AMSTERDAM
Kaouass, M. Hoogte Kadijk 51 1018 BE Amsterdam
Kersting, H.G. Meeuwenlaan 327 1022 AL AMSTERDAM
Lauxtermann, M.R. Koningslaan 32-36 1075 AD Amsterdam
Mewa, S.V. Weteringschans 85-87 1017 RZ AMSTERDAM
Nuijens, B.F.N. Keizersgracht 477B 1017 DL Amsterdam
Oskam, P. Haarlemmerweg 333 1051 LH AMSTERDAM
Oudolf, F.M. P.C.Hooftstraat 5-11 1071 BL Amsterdam
Ramboer, E.M.P. De Lairessestraat 1075 HK AMSTERDAM
Reijnders, E. Herengracht 124-128 1015 BT AMSTERDAM
Schijns, A.J.J.G. Weteringschans 85-87 1017 RZ AMSTERDAM
Top, J.S. Prinsengracht 1103 1017 JJ AMSTERDAM
Toxopeus, R. Emmastraat 22 1075 HV AMSTERDAM
van de Laar, J.M. Weteringschans 85-87 1017 RZ AMSTERDAM
van den Steenhoven, M. Weteringschans 85-87 1017 RZ AMSTERDAM
van der Burgt, M.A.G. Egelantiersgracht 42B 1015 RM AMSTERDAM
van Dijk, Chr.H. Haarlemmerweg 333 1051 LH AMSTERDAM
van Vliet, J.J. Nijenburg 73 1081 GE AMSTERDAM
Van, A.J. Weteringschans 85-87 1017 RZ AMSTERDAM
Verhoeven, A.J.G. Emmastraat 22 1075 HV AMSTERDAM
Versteegh-Leenstra, L.W. Klaprozenweg 75B 1033 NN AMSTERDAM
Visser, C.M. Prinsengracht 1103 1017 JJ AMSTERDAM
Vogelzang, A.M. Egelantiersgracht 576 1015 RR AMSTERDAM
Volker, K.M. Koningslaan 32-36 1075 AD AMSTERDAM
Wijnakker, C.P.J. Weteringschans 85-87 1017 RZ AMSTERDAM
Willenborg, A.M. Koningslaan 35 1075 AB AMSTERDAM
Zwagerman, M. Weteringschans 85-87 1017 RZ AMSTERDAM

Letselschade advocaat Rotterdam

Bent u woonachtend in Zuid-Holland dan is een letselschade advocaat Rotterdam een goede keuze. Uiteraard bent u vrij om te kiezen met welke advocaat u in zee gaat. In heel Nederland vindt u no cure no pay advocaten in de grote steden.


Indien u een ongeval heeft gehad in deze regio is het aan te raden om ook in Rotterdam uw letselschade specialist te hebben. Als een van de grootste en drukste steden van Nederland vinden er tal van ongelukken plaats in en rondom de stad.

De haven van Rotterdam kent een druk bezette industriële nijverheid waar voornamelijk met groot materieel gewerkt wordt. Een ongeval in een dergelijke risicovolle omgeving ligt altijd op de loer.

Bent u in deze omgeving onverhoopt slachtoffer geworden en herkent u zich in deze situatie? Laat dan onderzoeken of uw werkgever aansprakelijk te stellen is. Een letselschade advocaat Rotterdam kent de regio en spreekt u net als in alle andere steden, kosteloos tijdens een eerste inventarisatiegesprek.

Bekijk hieronder welke advocaat u in uw regio kunt contacten voor een eerste afspraak.

Baggerman-Scherpenisse, I. Posthoornstraat 21 3011 WD Rotterdam
Binkhorst, S. Blaak 40 3011 TA ROTTERDAM
Boer, W.J. Heemraadssingel 157 3022 CE ROTTERDAM
Bouman, W.M. Prins Alexanderplein 30 3067 GC ROTTERDAM
Carels, H. Straatweg 177 3054 AD Rotterdam
Cieremans, T.L. Wijnhaven 3 V 3011 WG ROTTERDAM
de Haan, A.M.M.J.T. Postbus 819 3000 AV Rotterdam
Echter, E.A. Heemraadssingel 157 3022 CE Rotterdam
Eijkelenboom, M. Schouwburgplein 30-34 3012 CL ROTTERDAM
Hendriks-van Vugt, J.W.M. Brainpark II Lichtenauerlaan 102-120 3062 ME ROTTERDAM
Hovinga, A.P. Grindweg 82-88 3055 VD ROTTERDAM
Janson, G.R. Beursplein 37 3011 AA ROTTERDAM
Knijp, P.C. Schouwburgplein 30-34 3012 CL Rotterdam
Langstraat, P.N. Heemraadssingel 157 3022 CE Rotterdam
Lebbing, H. Weena 355 3013 AL ROTTERDAM
Meijer, P. Posthoornstraat 21 3011 WD Rotterdam
Oskam, V. Meent 3011 JP Rotterdam
Rous, J.C. Postbus 1488 3000 BL ROTTERDAM
Spruit, M.D. Schouwburgplein 30-34 3012 CL Rotterdam
Tromp, J.M. Beursplein 37 3011 AA ROTTERDAM
van Dam, P.F.W.A. Boompjes 554 3011 XZ ROTTERDAM
van den Berg-van den Berg, H.A.M. Lichtenauerlaan 102-120 3062 ME Rotterdam
van der Kolk, D.J. Meent 94 3011 JP ROTTERDAM
van Rooijen, L.J. Proveniersplein 4 3033 EA Rotterdam
Vandervoodt, J.P. Heemraadssingel 285 3023 BG ROTTERDAM
Wildeboer, J. Blaak 40 3011 TA ROTTERDAM

Letselschade advocaat Utrecht

Een letselschade advocaat Utrecht vindt u eenvoudig via onderstaande tabel. Het voordeel van deze advocaten is dat ze zeer centraal gelegen liggen, in het midden van het land.

Net als bovengenoemde steden behoort Utrecht tot een van de grootste steden van Nederland. Ook hier zijn jaarlijks vele verkeersongelukken en vinden er geregeld bedrijfsongevallen plaats.

Heeft u bijvoorbeeld een whiplash overgehouden van een traumatisch auto-ongeluk? Of heeft u lichamelijk letsel opgelopen na het gebruik van een disfunctionele handbediende machine in een fabriek?

Een letselschade advocaat Utrecht kan u in deze regio op een zeer professionele wijze bijstaan, en direct een claim voor u indienen tegen de schuldige partij in kwestie. Met gedegen rechtsbijstand nemen no cure no pay advocaten uit Utrecht uw zorgen graag uit handen.

Hieronder vindt u een actuele lijst advocaten uit Utrecht.

Adank, A.M.P.M. Groenmarktstraat 20 3521 AV Utrecht
Boer, W.A. Maliebaan 50 b 3581 CS Utrecht
Boulogne, A. Raiffeisenlaan 45A 3571 TC UTRECHT
Cornelis, H. Goeman Borgesiuslaan 77 3515 ET Utrecht
de Ridder, M.J.J. Euclideslaan 8 3584 BN UTRECHT
de Waard, J.L.A. Maliebaan 123 3581 CK UTRECHT
Dennekamp, E.J. Gloriantdreef 4 3562 KX UTRECHT
Dolderman, V. Van Asch van Wijckskade 31 3512 VR Utrecht
Drenth, L.A. Maliesingel 30 3581 BJ UTRECHT
Klein Gunnewiek, P.J. Archimedeslaan 61 3584 BA UTRECHT
Koeleman, J.W. Maliebaan 50b 3581 CS UTRECHT
Kubatsch, M.A.J. Newtonlaan 53 3584 BP UTRECHT
Meyst-Michels, J. Archimedeslaan 61 3584 BA UTRECHT
Nunes, O.L. Euclideslaan 8 3584 BN UTRECHT
Odijk, S. Croeselaan 1 3521 BJ Utrecht
Polak, S.W. Croeselaan 1 3503 RK Utrecht
Pouls, E.M.G. Stadhouderslaan 49 3583 JD UTRECHT
Sijbrandij, R.P. Maliebaan 123 3581 CK UTRECHT
Sjoer, N.A. Goeman Borgesiuslaan 77 3515 ET Utrecht
van Ravenhorst, J. Servaasbolwerk 14 3512 NK UTRECHT
van Scherpenzeel, C. Maliebaan 123 3581 CK UTRECHT
Zandijk, H.A. Maliebaan 3 3581 CA UTRECHT
Zwartjens, D. Euclideslaan 8 3584 BN UTRECHT

Letselschade advocaat Den Haag

In Zuid-Holland vindt u naast Rotterdam ook gemakkelijk een letselschade advocaat Den Haag. Hoewel de lijst iets korter is, zijn ze allen zeer bekwaam tijdens de behandeling van letselschadezaken.

Wie weet vindt u er wel de beste letselschade advocaat van Nederland. Scan door de adressen en vooral de postcodes. Een adres letselschade advocaat Den Haag is op deze manier gauw gevonden.

Zit er een dicht bij u in de buurt? Loop dan gerust eens langs om een eerste impressie te krijgen van het advocatenkantoor. Bevalt het kantoor en de mensen u niet? Schroom dan niet om contact op te nemen met een van de andere letselschade advocaten uit de lijst.

Ze zijn net als de eerder genoemde namen lid van de Vereniging Letselschade Advocaten (LSA).

Baas, I.H.M. Nassauplein 36 2585 ED DEN HAAG
Breitschaft, M.B.H. Groot Hertoginnelaan 205 2517 ES Den Haag
Brons, E. Jan van Nassaustraat 55 2596 BP DEN HAAG
de Jong, L.B. Jan van Nassaustraat 55 2596 BP Den Haag
de Witte, M.P. Reinkenstraat 47 2517 CP DEN HAAG
Fuchs, A.H.H. Jan van Nassaustraat 55 2596 BP DEN HAAG
Jongens, C.C. Koningin Julianaplein 30 2595 AA Den Haag
Konig-Vos, H.Th. Schenkkade 65, Locatiecode HP F.01 2595 AS DEN HAAG
Lems, P.P.H. Aegonplein 50 2591 TV DEN HAAG
Looten, D.M. WAALSDORPERWEG 115 2597 HS DEN HAAG
Phoelich-Pontier, S.E. Schenkkade 65, HP F 01.006 2595 AS DEN HAAG
Schoemaker, R. Koninginnegracht 8 2514 AA DEN HAAG
van Weering, C.J. Javastraat 100 A 2585 AV DEN HAAG
Visser, J.H.C. Jan van Nassaustraat 55 2596 BP DEN HAAG
Wellen, L.A.M.G. Groot Hertoginnelaan 39 2517 EB DEN HAAG

Letselschade advocaat Arnhem

Woont u in het oosten van het land? Dan kunt u er gerust op zijn dat een letselschade advocaat Arnhem hulp kan bieden in uw zaak. Kent u iemand, of bent u zelf betrokken geweest bij een ongeval in de regio van Arnhem?

Een van onderstaande no cure no pay advocaten kan uitkomst bieden gedurende een eerste vrijblijvend gesprek. De daadwerkelijke kosten worden namelijk pas na dit eerste gesprek besproken indien u instemt met een samenwerking

De totale kosten bestaan uit diverse componenten. Zo kan het honorarium van de advocaat in rekening gebracht worden wanneer van een ‘no win, no fee’ wordt afgezien. Additioneel zijn er eventueel kosten van medisch adviseurs, actuarissen, arbeidsdeskundigen, accountants, bedrijfskundigen, griffierechten, getuigen en kosten door verlies van de zaak.

Welke kosten voor u van toepassing zijn, ontdekt u na overleg met uw letselschade advocaat Arnhem. Doorzoek hieronder de lijst en zie of u binnenkort terecht kunt in uw directe omgeving.

Bige, E. Cronjestraat 8 6814 AH Arnhem
Bolt, A.T. Velperweg 10 Rijnstede 6824 BH Arnhem
Borghans, R.J. Weerdjesstraat 70 6811 JE Arnhem
Ceulen, E.P. Velperweg 10 Rijnstede 6824 BH Arnhem
Hijink, O.A.M. Onderlangs 1 6812 CE ARNHEM
Korkmaz, H. Sickeszplein 1 6821 HV Arnhem
Kragt, H.A. Velperweg 1 6824 BZ Arnhem
Peters, M.C.J. Izaak Evertslaan 1 6814 JH ARNHEM
Tubbergen, R.C. Sweerts de Landasstraat 42 6814 DG ARNHEM
van der Burg, J. Velperweg 10 Rijnstede 6824 BH Arnhem
van Sloun, F.M. Velperweg 1 6824 BZ Arnhem
Werker, J.M.W. Velperweg 1 6824 BZ ARNHEM

Concluderend

Een letselschade advocaat kan zonder meer hulp bieden in nijpende gevallen wanneer u, een vriend of familielid slachtoffer is geworden van een ongeval. Regel eventueel al zelf de aansprakelijkheid en doe dit binnen 3 jaar. Zo bent u een mogelijke verjaring voor.

Wacht niet veel langer dan 5 jaar. Een persoon of bedrijf aansprakelijk stellen doet u schriftelijk door een aangetekende brief te sturen naar degene die u schuldig acht.

Vermeld direct en helder waar u hen verantwoordelijk voor stelt. Maak vervolgens aanspraak op gerechtelijke en buitengerechtelijke kosten, materiële en immateriële schadevergoeding (smartengeld) en de wettelijke rente.

Vraag zoveel mogelijk informatie op bij medici en andere deskundigen die u heeft gesproken. Vindt u dat er te weinig informatie zwart op wit wordt gesteld? Vraag dan nadrukkelijk om gedetailleerde (medische) stukken die u thuis kunt archiveren.

Houd ook een overzicht van alle schadeposten bij en bewaar tijdens de procedure alle bonnen en facturen die u krijgt van specialisten. Voeg deze netjes toe aan uw dossier dat u opbergt in een handzame map.

Letselschade Advocaat No Cure No Pay: 113 Contacten
4.5 (90.77%) 26 votes
Ben je er nog niet helemaal uit? Vergelijk hier zelf meer partijen en maak een weloverwogen keuze.

728 x 90