Zonder Loonstrook Minilening Aanvragen Geen Probleem » Bankr


Een minilening zonder loonstrook aanvragen kan een oplossing voor je zijn als je snel over een klein geldbedrag moet beschikken. Momenteel is Ferratum de enige partij die dit leenproduct online aanbiedt.

Misschien heeft je TV het onverwachts begeven of heb je te maken met een hoge rekening van de tandarts die je niet vergoed krijgt. En dat terwijl je ook net je baan bent verloren of moeilijk aan nieuw werkt komt.

Zul je altijd zien, alles komt tegelijk. In dergelijke vervelende omstandigheden kan het zijn dat je tijdelijk en snel extra geld lenen wilt. Minilening zonder loonstrook aanbieders kunnen een oplossing zijn als je je in zulk soort situaties bevindt.

Wat is een minilening zonder loonstrook?

Een minilening zonder loonstrook is een lening die je op zeer korte termijn kunt afsluiten zonder dat je een loonstrook hoeft te laten zien. Vaak kun je het aangevraagde bedrag binnen enkele minuten, uren tot dagen op je rekening verwachten.

De hoogste minilening met bkr die je kunt aanvragen ligt meestal rond de 800 tot 1000 euro. Dit geleende bedrag dien je ook weer binnen een korte termijn terug te betalen.

Het verschil tussen een gewone minilening en een minilening zonder loonstrook zit hem in het feit dat je bij een minilening zonder loonstrook, zoals de naam al zegt, geen loonstrook hoeft te laten zien bij de aanvraag. Dat is vooral een voordeel voor mensen die op het moment van de aanvraag geen werk hebben.

Het nadeel aan de minilening zonder papierwerk is dat het je ook meer geld kost. Kredietverstrekkers rekenen extra geld voor het feit dat je geen loonstrook hoeft te laten zien. Zelfs bij het lenen van een kleine 50 euro worden (minimale) kosten in rekening gebracht.

Dit heeft alles te maken met het verhoogde risico dat de leningverstrekkers lopen om jou een lening aan te bieden. Jij bent voor hen immers een onbekende dus ze zullen je niet zomaar vertrouwen op je blauwe ogen dat je de lening op tijd terug betaalt.


Wat is een minilening zonder BKR toetsing?

minilening zonder loonstrookEen minilening zonder BKR is eigenlijk bijna hetzelfde als een minilening zonder loonstrook. Het enige verschil is dat je bij een minilening zonder loonstrook geen loonstrook hoeft te laten zien.

Dit omdat je waarschijnlijk zonder baan zit en bij een minilening zonder BKR toetsing gaan kredietverstrekkers niet na of je een registratie hebt bij het BKR (Bureau Krediet Registratie).

Dit is interessant als je in geldnood zit en je weet dat je een negatieve registratie hebt bij het BKR. Dit kan voorkomen als je eerder problemen hebt gehad met het afbetalen van een lening of al een lening hebt lopen.

Ook hier geldt dat een minikrediet zonder BKR duurder is dan een minilening met BKR check. Dit komt wederom door het verhoogde risico dat jij als klant bent.

Zonder Loonstrook Minilening Aanvragen Geen Probleem » Bankr
4 (80%) 2 votes
Ben je er nog niet helemaal uit? Vergelijk hier zelf meer partijen en maak een weloverwogen keuze.

728 x 90