Over Bankr

Bankr is een financiële vergelijkingssite en onderdeel van Finixio Ltd, een onderneming die zich specialiseert in het vergelijken van online producten en diensten. 

Bankr streeft alle regels na die de Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft gesteld voor vergelijkingssites. Bankr is geen geldverstrekker, bemiddelaar of adviesverlener.

Wie schrijft de artikelen van Bankr?

Bankr is het portaal voor financiën en investeringen. Elke dag vind je hier het essentiële financiële en economische nieuws en tal van financiële diensten.

Bankr is eigendom van Finixio LTD, een lead generation marketingbedrijf gevestigd in Londen in het Verenigd Koninkrijk. We hebben een aantal gelieerde sites in de financiële en investeringssector en ons doel is om lezers te helpen tijdens hun investeringsparcours.

Bankr logo

Over Finixio
Adres:
Finixio LTD
Bedrijfsnummer: 11705811
St Magnus House
3 Lower Thames St
Londen
EC3R 6HA
Verenigd Koninkrijk

Telefoonnummer:
+44 203 146 8423
E-mailadres:
[email protected]

Website:
https://finixio.com/

Martijn

Martijn heeft een diploma financieel management op zak en onderzoekt al enkele jaren met grote belangstelling de wereld van de cryptomunten, de handel en de beurzen. Hij is gespecialiseerd in het schrijven van content over deze thema's.

Philipp

Met een masterdiploma in financiën en meer dan 10 jaar ervaring als handelaar voor eigen rekening, is Philipp ook een regelmatige medewerker van verschillende grote financiële websites.

Jan Jaap

Als financieel expert is Jan Jaap van mening dat de wereld meer moet weten over blokkettechnologie. Doorheen de jaren heeft hij een passie voor cryptocurrencies ontwikkeld. Jan Jaap wil zijn marktervaring graag met je delen.

famked400

Famke

Famke heeft een masterdiploma in bedrijfsfinanciën en handelt momenteel voor zichzelf. Ze heeft ook voor een Canadees hedgefonds gewerkt, Altervest, waar ze de leiding had over de verschillende activiteiten.

Sander

Sander is een ervaren financieel adviseur met kennis van het bankwezen en de financiële markten. Sander heeft al veel beginnende beleggers op weg geholpen, en bij hem kun je terecht voor een gedegen en eerlijk advies.

Sara

Sara is al sinds jongs af aan gefascineerd door de financiële wereld en de krachten die deze wereld in beweging houden. Als schrijver vertaalt ze deze passie naar blogs en analyses van de aandelenmarkt. Inmiddels maakt ze al geruime tijd uit van het Bankr-team.

Naomi

Naomi is een gewaardeerd lid van ons team en sinds enkele jaren beleggingsadviseur. Daarnaast adviseert Naomi klanten over hun portfolio en heeft ze eerder ervaring opgedaan met het beheren van kleine portfolio's. Ze is overtuigd van een duurzame toekomst.

rene

Johan

Johan is een gemotiveerde ondernemer die zich de afgelopen jaren heeft toegelegd op de aandelenmarkt. Hij ziet direct waar de mogelijkheden liggen en heeft een goed gevoel voor analyses en marktprognoses. Hij deelt zijn bevindingen graag met je.

Productinformatie en reviews

Productinformatie van financiële instanties wordt alleen van de originele bedrijfspagina’s gehaald. Voor reviews worden de ervaringen van klanten van externe websites zoals Trustpilot, KiyOh, Radar, Kassa en meer gebruikt, plus data uit Bankr’s eigen tests en ervaringen.

Samenwerkingen

Langdurige samenwerkingen vormen de basis van vertrouwen die Bankr wil uitstralen naar zijn lezers. Dit zorgt voor een consistente kwaliteit van informatie. Twee prominente samenwerkingen met Bankr:

Santander

Bankr werkt sinds 2018 samen met Santander, de grootste kredietverstrekker van Europa. Deze samenwerking bewijst o.a. dat Santander de website Bankr.nl ziet als betrouwbare online publisher van financiële content. Santander Consumer Finance Benelux is gecertificeerd als Top Employer Nederland 2019.

Bankr werkt sinds 2019 samen met Moneyou, dochteronderneming van de ABN Amro. Moneyou biedt diverse financiële producten aan en is door Forbes uitgeroepen tot een van World’s Best Banks 2019. Bankr vergelijkt Moneyou’s persoonlijke leningen en doorlopend krediet met andere kredietverstrekkers.

Hoe genereert Bankr een inkomen?

Zodra je als bezoeker van Bankr.nl een financieel product of service afneemt bij een derde partij, dan is het mogelijk dat Bankr een (affiliate)-commissie ontvangt van deze partij. Als consument betaal je voor het vergelijken op Bankr.nl niets extra. 

Hoe moet je Bankr gebruiken?

Bankr’s artikelen hebben een informerende functie en dienen niet als (persoonlijk) advies te worden geïnterpreteerd. Ben je onzeker over jouw situatie dan raden we je aan om contact op te nemen met een (financieel) adviseur voor persoonlijk advies op maat.

Wij doen ons best om rentes, rekensommen en regelgeving up-to-date te houden. Desondanks kunnen we wegens de veranderingen in de markt niet garanderen dat alle gegevens te allen tijden 100% accuraat zijn. 

Veelgestelde vragen

Bankr is gelanceerd in oktober 2014 en is inmiddels is uitgegroeid tot een belangrijke onafhankelijke speler binnen het spectrum van financiële vergelijkingssites.

Bankr is opgezet omdat we de behoefte zagen in een onafhankelijke partij die financiële producten op een heldere en eerlijke wijze bespreekt.

Bankr is een bij de Kamer van Koophandel geregistreerde vergelijkingssite en maakt gebruikt van officiële informatie van derden die als autoriteit in de markt worden herkend. Bankr werkt verder o.a. samen met Santander, de grootste bank van Europa.

Contact opnemen met Bankr

Heb je een vraag, opmerking of klacht voor de financiële redactie van Bankr.nl, wees dan vrij om contact met ons op te nemen. Bankr streeft naar 100% tevreden bezoekers en hoort graag wanneer iets beter kan.

Scroll naar boven