Over Bankr

Bankr is een financiële vergelijkingssite en onderdeel van Promoloog, een internetbedrijf dat zich specialiseert in het vergelijken van online producten en diensten. Bankr is GEEN geldverstrekker, bemiddelaar of adviesverlener. Bankr streeft alle regels na die de Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft gesteld voor vergelijkingssites. Promoloog staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel met KvK nr. 62308629.

Bankr vergelijkt (product)informatie van derden 100% kosteloos. Zodra je als bezoeker van Bankr.nl een product of service afneemt bij een derde partij, dan is het mogelijk dat Bankr een commissie ontvangt van deze partij. Als consument betaal je voor het vergelijken op Bankr.nl niets extra.

De artikelen op Bankr.nl worden geschreven en actueel gehouden door een team met ervaren auteurs. Alle content wordt op juistheden gecheckt door experts uit de financiële industrie. Binnen het segment consumptief krediet is dat Rene Wildoer. De volgende betrouwbare informatiebronnen worden gebruikt:

Samenwerkingen

Langdurige samenwerkingen vormen de basis van vertrouwen die Bankr wil uitstralen naar zijn lezers. Zo werkt Bankr sinds 2018 samen met Santander, de grootste kredietverstrekker van Europa. Deze samenwerking bewijst o.a. dat Santander de website Bankr.nl ziet als betrouwbare online publisher van financiële content. Santander Consumer Finance Benelux is gecertificeerd als Top Employer Nederland 2019.

Daarnaast werkt Bankr sinds 2019 samen met Rene Wildoer van Krediet Groep Nederland (KGN). Een kredietbemiddelaar die staat voor betrouwbaar geld lenen. Klanten beoordelen KGN met het cijfer 10 op Advieskeuze.nl.

Informatie & advies

De informatie die Bankr verstrekt, moet louter als zodanig worden geconsumeerd, en niet worden gebruikt als (persoonlijk) advies. Ben je onzeker over jouw situatie dan raden we je aan om contact op te nemen met een (financieel) adviseur voor persoonlijk advies op maat via Advieskeuze.nl.

Wij doen ons best om rentes, rekensommen en regelgeving up-to-date te houden. Desondanks kunnen we wegens de veranderingen in de markt niet garanderen dat alle gegevens te allen tijden 100% accuraat zijn. Om die reden kan Bankr niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade.

Veelgestelde vragen

Bankr is opgezet omdat we de behoefte zagen in een onafhankelijke partij die financiële producten op een heldere en eerlijke wijze bespreekt.

Bankr is eind 2014 opgezet en is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam binnen het spectrum van financiële vergelijksites.

Bankr verdient een commissie na het afsluiten van financiële producten die op de website worden besproken. Daarnaast worden er ook inkomsten gegenereerd door het vertonen van relevante advertenties.

Bankr maakt gebruikt van een professioneel netwerk van ervaren redacteuren en journalisten die ervaring hebben binnen de financiële markten. Artikelen worden gecheckt op juistheden door Rene Wildoer.

Bankr is een vergelijkingssite en gebruikt informatie van derden die als autoriteit in de markt worden herkend. Bankr werkt verder o.a. samen met Santander, de grootste bank van Europa.

Contact opnemen

Heb je een vraag, opmerking of klacht voor de financiële redactie van Bankr.nl, wees dan vrij om contact met ons op te nemen. Dit kan schriftelijk, via e-mail of telefonisch:

Schriftelijk
Promoloog (postadres)
Weteringschans 165 C
1017 XD Amsterdam

Telefonisch
WeWork (vraag naar Promoloog)
Tel. 020 808 1143

E-mail
E-mail: info@bankr.nl

Scroll naar top