Over Bankr

Bankr.nl is een informatieve website die financiële producten en services uitdiept en vergelijkt. Die doen we door samen te werken met partners die als (financiële) autoriteiten bekend staan in de markt. Deze autoriteiten voorzien ons van betrouwbare en actuele gegevens. Daarnaast maakt Bankr o.a. gebruik van de volgende bronnen:

Wijzer in Geldzaken  Nederlandse Vereniging van BankenBureau Krediet RegistratieAutoriteit Financiële Markten

Klachteninstituut Financiele DienstverleningRadarKassaKamer van KoophandelBelastingdienstRijksoverheid

 

 

 

Alle artikelen die je op de website vindt, zijn zo goed als mogelijk getoetst en gebaseerd op feiten die door bovengenoemde bronnen zijn gedeeld.

Op Bankr vinden haar bezoekers informatie met betrekking tot uiteenlopende financiële producten, zoals leningen, creditcards, private lease, hypotheken en meer. Bankr vervult hierin louter een informatieve rol. Voor persoonlijk advies raden we aan om een expert/adviseur in te schakelen.

Veelgestelde vragen

Waarom is Bankr opgezet? – Bankr is opgezet omdat we de behoefte zagen in een onafhankelijke partij die financiële producten op een heldere en eerlijke wijze bespreekt.

Hoe lang bestaat Bankr? – Bankr is eind 2014 opgezet en is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam binnen het spectrum van financiële informatieve websites.

Hoe verdient Bankr geld? – Bankr verdient een commissie na het afsluiten van financiële producten die op de website worden besproken. Daarnaast worden er ook inkomsten gegenereerd door het vertonen van relevante advertenties.

Wie schrijft de artikelen op Bankr? – Bankr maakt gebruikt van een professioneel netwerk van ervaren redacteuren en journalisten die ervaring hebben binnen de financiële markten.

Waarom zou ik Bankr vertrouwen? – Bankr maakt gebruik van bovengenoemde betrouwbare bronnen en citeert specifieke waardes en aannames te allen tijde d.m.v. een verwijzing naar de bron in kwestie.

Contact

Wil je in contact komen met de redactie van Bankr? Wees vrij om ons een e-mail te sturen via het formulier op onze contactpagina. We beantwoorden je vraag graag.

Over Bankr
4.3 (85.88%) 34 votes