Over Bankr

Bankr.nl is een informatieve website die financiële producten en services uitdiept en vergelijkt. Die doen we door samen te werken met partners die als (financiële) autoriteiten bekend staan in de markt. Deze autoriteiten voorzien ons van betrouwbare en actuele gegevens. Bankr maakt o.a. gebruik van de volgende bronnen:

Informatie

Alle artikelen die je op de website vindt, zijn zo goed als mogelijk getoetst en gebaseerd op feiten die door bovengenoemde bronnen zijn gedeeld.

Op Bankr vinden haar bezoekers informatie met betrekking tot uiteenlopende financiële producten, zoals leningen, creditcards, private lease, hypotheken en meer.

Bankr vervult hierin louter een informatieve rol. Voor persoonlijk advies raden we aan om een expert/adviseur in te schakelen.

Veelgestelde vragen

Bankr is opgezet omdat we de behoefte zagen in een onafhankelijke partij die financiële producten op een heldere en eerlijke wijze bespreekt.

Bankr is eind 2014 opgezet en is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam binnen het spectrum van financiële informatieve websites.

Bankr verdient een commissie na het afsluiten van financiële producten die op de website worden besproken. Daarnaast worden er ook inkomsten gegenereerd door het vertonen van relevante advertenties.

Bankr maakt gebruikt van een professioneel netwerk van ervaren redacteuren en journalisten die ervaring hebben binnen de financiële markten.

Bankr haalt haar informatie uit betrouwbare bronnen. Daarnaast biedt Bankr zelf geen diensten of producten aan waarvoor een financiële vergoeding gevraagd wordt. Deze vindt men alleen op de websites van de besproken bedrijven. Wij raden aan om naast de informatie op Bankr.nl altijd meerdere bronnen te raadplegen.

Contact

Wil je in contact komen met de redactie van Bankr? Wees vrij om ons een e-mail te sturen via het formulier op onze contactpagina. We beantwoorden je vraag graag.