Over Bankr

Hier bij Bankr hebben we slechts een doel: onze bezoekers voorzien van informatie met betrekking tot uiteenlopende financiële producten. Denk aan het regelen van je pensioen, het vinden van een advocaat, het uitdenken van een financiering, het afsluiten van een lening of hypotheek.

Besluit je bijvoorbeeld voor het eerst een lening aan te vragen? Dan is het belangrijk dat je je goed laat voorlichten alvorens je deze afsluit. Neem vooral geen overhaaste beslissingen en laat jezelf informeren door onafhankelijke bronnen.

Bekijk bijvoorbeeld de actuele aanbieders die wij voor je op een rij hebben gezet, maar wees vrij om ook elders op het internet extra informatie te vinden.

Doe onderzoek en bouw vertrouwen op

Ben je volledig op de hoogte van de voorwaarden die aan een financiële service verbonden zijn? En ben je erover uit dat er een geschikte service bestaat die aansluit bij jouw persoonlijke situatie? Dan kun je deze met meer vertrouwen aangaan. Bankr wil dit gevoel aan al zijn lezers meegeven.

Begin pas aan een financieel middel wanneer je van tevoren zeker weet dat het een tijdelijke situatie betreft waar je op termijn uit zult komen. Het overkomen van deze situatie behelst denkwerk en uiteindelijk ook een op maat gemaakte strategie.

Ben je bijvoorbeeld in staat om de lening op termijn af te betalen? En hoe ga je dat doen, en in welke orde van grootte? Dit zijn een van de meest belangrijke vraagstukken die de revue passeren voordat men een lening gaat afsluiten.

Onafhankelijk advies inwinnen bij diverse partijen

Wij geven zoals diverse andere partijen onafhankelijk advies op het gebied van financiële middelen en services. De focus ligt op personen met een BKR registratie. Mocht je niet weten wat dit precies inhoudt? Op onze site wordt dit zo goed mogelijk uiteen gezet.

Heb je een BKR registratie en wil je alsnog geld lenen of in zee met een specialist/adviseur? Dan zijn hier regels en voorwaarden aan verbonden. Deze zijn allemaal terug te lezen in onze artikelen.

Zoals we al aangaven is het van cruciaal belang dat je een zo breed mogelijk beeld krijgt van alle mogelijkheden. Lees daarom ook de tips op andere sites die je tegenkomt. Wij zijn groot voorstander van het vergelijken van alle adviseurs en aanbieders die zich ophouden in de wereld van leningen.

Het Bankr Team

Over Bankr
3.9 (77.14%) 21 votes