Géén Papierwerk, Tóch Geld Lenen? Alle Opties Op Rij


Heb je plotseling extra kosten die je niet zelf kunt financieren en heb je direct geld nodig? Snel geld lenen zonder papierwerk kan een van de oplossingen zijn. Aangezien veel leningen digitaal worden afgesloten is ‘papierwerk’ niet meer aan de orde.

Er zijn voldoende online aanbieders op de markt die uiteenlopende type leningen aanbieden. Als het gaat om het ‘papierwerk’ willen ze allemaal uiteraard wel een legitimatiebewijs zien en bewijs van inkomen. We nemen verder het volgende door:

 • Wat wordt bedoeld met papierwerk?
 • Kan ik als uitzendkracht geld lenen?
 • Mogelijkheden voor zelfstandigen
 • Onderhandse leningen

Vooral in noodsituaties is het afsluiten van een dergelijke lening te verantwoorden. Heeft je wasmachine, geiser of auto het begeven? Of krijg je plotseling een onverwachte hoge rekening in de bus? Dan wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk geregeld hebben.

Wat verstaat men onder ‘zonder papierwerk’?

Een lening zonder papier of loonstrook betreft doorgaans een lening van een relatief klein bedrag dat je ook weer snel terug betaald. Meestal zonder dat je daarvoor een loonstrook hoeft te laten zien bij de kredietverstrekker of bank. Vaak ben je hiertoe geneigd als je met spoed geld lenen moet.

Als je geen loonstrook kunt laten zien aan de bank of kredietverstrekker ben je voor hen een groter risico. Want waaraan kunnen zij dan zien dat je in staat bent om het geleende bedrag snel terug te kunnen betalen?

Als je zelf ook geen goed antwoord hebt op deze vraag is het überhaupt niet verstandig om te beginnen aan snel geld lenen zonder papierwerk. Desondanks zijn er aanbieders van kleine en grotere leningen die mogelijkheden bieden. Lees er ook meer over op onze homepage.

Snel geld lenen zonder papierwerk

Omdat je een groter risico vormt voor een bank of kredietverstrekker, en zij ook commerciële bedrijven zijn die winst moeten maken, verhogen zij de prijzen op een dergelijke lening.

Voor jou betekent dat dat je meer geld betaald voor een lening zonder dat je een loonstrook laat zien dan voor een lening waarbij je wel een loonstrook laat zien. Zonder papierwerk lenen is dus duurder dan met papierwerk.

Snel geld lenen zonder papierwerk en bkrNet als dat een lening aanvragen zonder BKR check moeilijker en duurder is dan een lening aanvragen met BKR check. Dit heeft alles te maken met het risico dat jij vormt als je een negatieve BKR registratie of geen loonstrook hebt.

De hoogte van al jouw schulden bij elkaar opgeteld speelt ook een belangrijke rol. Heb je bijvoorbeeld meerdere leningen lopen bij verschillende leningverstrekkers? Dan is de kans kleiner dat jouw nieuwe aanvraag voor lening wordt toegewezen.

Is deze vorm van lenen dan wel de oplossing? Is 2000 euro lenen zonder BKR check wel slim? Probeer deze vragen te beantwoorden voordat je overgaat op actie.

Een klein geldbedrag lenen moet namelijk geen gewoonte worden. Zie het als een extra buffer in een noodsituatie. In de basis moeten jouw inkomsten en uitgaven in balans zijn en constructief zijn opgebouwd.

Constateer je dat jouw maandelijkse balans scheef zit? Wees niet bang om vrijblijvend hulp in te roepen van een financieel adviseur. Deze adviseurs kunnen jou een nieuw en helder inzicht geven in jouw financiële situatie.

Met het juiste advies kun je jezelf weer financieel gezond maken en zul je op de lange duur geen minileningen met bkr meer nodig hebben. Dit zal je een stuk geruster gevoel geven.

Als uitzendkracht snel geld lenen

Werk je momenteel als uitzendkracht en heb je extra geld nodig om rond te komen? Dan kunnen we het ons goed voorstellen dat je een lening wilt afsluiten om noodzakelijke rekeningen te betalen en in je eerste levensbehoeftes te voorzien.

Of en hoeveel je kunt lenen als uitzendkracht hangt af van het uitzendbureau waar je staat ingeschreven en de fase waarin je je bevindt met de functie. Jouw uitzendbureau moet o.a. het SNA-keurmerk hebben in bezit zijn van een NEN-certificaat.

Er bestaan drie fases die invloed hebben op het al dan niet ontvangen van een lening:

 • Fase A (tot maximaal 78 weken gecontracteerd)
  • Fase A/1: (tot maximaal 26 weken gecontracteerd)
  • Fase A/2: (tot maximaal 52 weken gecontracteerd)
  • Fase A/3: (tot maximaal 52 weken gecontracteerd)
 • Fase B (tot maximaal 2 jaar gecontracteerd)
  • Fase B/1: (tot maximaal 12 maanden gecontracteerd)
 • Face C (gecontracteerd voor onbepaalde tijd)

In principe werkt het zo: hoe langer je als uitzendkracht werkzaam bent, hoe groter de kans is dat je een lening (van formaat) kunt aanvragen. Zit je in het begin van Fase A, dan is de kans zeer klein dat je een lening kunt ontvangen.

Kun je geld lenen als zelfstandige?

Als zelfstandige kun je zeker in het begin moeilijk papierwerk overhandigen aan de bank. Om deze rede is het dan ook moeilijk om geld te lenen als je net als zelfstandige begonnen bent. Toch zijn er zaken die kredietverstrekkers zekerheid kunnen bieden om alsnog een lening te verstrekken.


 • Bezit je een woning op jouw naam, dan maak je meer kans op een lening
 • Heb je (nog) geen BKR codering, dan maak je ook extra kans op een lening

Werk je meer dan 3 jaar als zelfstandige, dan is de kans groot dat je in aanmerking komt voor een lening. Zeker als je bovengenoemde punten kunt beamen. Veel geldverstrekkers bieden de lening dan wel privé aan. Dit houdt in dat je de lening niet voor zakelijke doeleinden mag gebruiken.

Wil je juist geld gebruiken om in je bedrijf te investeren, dan moet je een zakelijke lening afsluiten. Deze is speciaal ontworpen voor dit doeleind. Een zakelijke lening bevat heel andere voorwaarden, dus lees de kleine lettertjes goed alvorens je hiervoor tekent.

De noodzaak om geld te lenen zonder inkomen is bij sommige mensen vaker een feit dan bij anderen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Over het algemeen heeft dit te maken met een structurele disbalans tussen inkomsten en uitgaven.

Wanneer je iedere maand net iets teveel uitgeeft dan binnen krijgt, dan zul je altijd met een rekening courant krediet te maken krijgen. Dit is op te lossen door je kosten en baten eens goed te analyseren en de onnodige kosten te royeren.

Extra bijlenen kost op de lange termijn altijd geld omdat je rente moet betalen over geleend geld. Kom je door wat voor omstandigheden voorlopig toch niet rond en zijn er geen kosten te schrappen uit jouw huishouding, dan is geld lenen zonder inkomen een van de opties. Hier zijn natuurlijk wel de nodige regels aan gebonden.

Onderhandse lening aanvragen zonder inkomen

Het hebben van een negatieve BKR registratie helpt natuurlijk niet echt mee in het verkrijgen van bruikbaar budget in de vorm van een lening. Geld lenen zonder vast inkomen is desondanks niet onmogelijk.

Een van de richtingen waarin je kunt denken is het vragen om een lening aan bekenden in jouw omgeving. Een goede vriend die zelf over voldoende financiële middelen beschikt, kan een juiste persoon zijn om jouw persoonlijke kwestie aan voor te leggen. Zodra je dit doet, is het van belang dat je je situatie in detail voorlegt en zo de noodzaak belicht.

Door een transparant en eerlijk beeld te schetsen, zal jullie vriendschap in de toekomst niet direct een deuk oplopen in het geval je de onderhandse lening niet op tijd terug kunt betalen. Hij of zij weet immers wat de achtergrond is.

Maak samen wel altijd goede afspraken omtrent de looptijd en te berekenen rente. Weet wat je van elkaar kan verwachten, zowel op korte als lange termijn. Zo ga je gespannen situaties uit de weg en blijft je vriendschap op 1 staan.

Ken je niemand die jou krediet kan verschaffen? Dan is er ook nog de open handel geld lenen optie. We hebben hier een stuk over geschreven. Lees dit even goed door.

Het verkiezen van deze route kan namelijk risico’s met zich meebrengen. Je leent hier immers vaak van onbekenden. Wees altijd op je hoede in deze situatie.

Lening via de gemeentelijke kredietbank

Geld lenen zonder inkomen kan optioneel via de gemeentelijke kredietbank. Ook hier zijn relatief strenge regels aan verbonden. Zo is het verplicht dat jouw inkomen niet hoger is dan 130% van het op dat moment geldende minimum loon.

Zodra je hierboven zit, kom je al niet meer in aanmerking hiervoor. Heb je geen inkomen of een bijzonder laag inkomen dan is de kans dat je hiervoor in aanmerking komt aanwezig.

Stadsbank van lening

Maandelijks geld lenen zonder inkomen

De zogenaamde stadsbank van lening is ook een optie voor hen waarbij de nood hoog is. Geld lenen zonder inkomen en BKR doe je hier door eerst een onderpand af te dragen.

Denk bijvoorbeeld aan het verpanden van je auto. In ruil krijg je een lening terug waar ook een rente over wordt geheven.

Hoewel de rente niet bijster hoog is, is het verstandig hier snel van af te zijn. Voordat je het weet lig je maandelijks alsnog krom om louter de rente op te hoesten.

Zie de gemeentelijke kredietbank, net als elke andere kredietbank, als een tijdelijk redmiddel in moeilijke tijden. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je vrij bent van enige schulden.

Géén Papierwerk, Tóch Geld Lenen? Alle Opties Op Rij
5 (100%) 1 vote
Ben je er nog niet helemaal uit? Vergelijk hier zelf meer partijen en maak een weloverwogen keuze.

728 x 90