Yen Coin Ervaringen: Oplichterij of een Betrouwbare Robot?

Yen Coin Logo

De afgelopen maanden kwam er een nieuwe cryptomunt in de spotlight: Yen. Het team rond deze nieuwe cryptocurrency begon een aantal jaar geleden met de ontwikkeling ervan. Na veel hard werken door erg getalenteerde mensen en een nauwe samenwerking met de Japanse overheid, is de munt nu klaar voor distributie!

Momenteel is het Yen Coin-team de enige onderneming met een licentie en legalisatie op Yen om deze cryptomunt te verhandelen en te verkopen.

Wil je weten of het Yen Coin-platform betrouwbaar is? Speciaal voor jou zijn we op onderzoek gegaan, zodat je met onderstaande review over Yen Coin een geïnformeerde beslissing kunt maken of je al dan niet in deze cryptomunt wilt investeren.

Voordelen van het gebruik van Yen Coin

Yen Coin lijkt een legitiem handelsplatform te zijn. Tot op heden hebben talrijke handelaren gemeld dat ze er dagelijks veel winst mee maken.

Tijdens onze eigen analyse konden we zelf onderstaande voordelen ervaren:

Wat is Yen Coin en hoe werkt het?

De Yen Coin-applicatie helpt je om je Yen wallet te beheren. Je kunt deze wallet ook volgen via het erg intuïtieve webplatform van Yen Coin.

De applicatie van deze handelsrobot stelt gebruikers in staat om alle functies op hun wallet uit te voeren, waaronder dus ook het inwisselen van hun Yen met crypto- of fiatgeld. Houd er wel rekening mee dat deze functie nog niet actief is, en pas zal worden geactiveerd zodra de openbare verkoop is geopend.

Er wordt verwacht dat Yen het ook op de internationale markten goed zal doen. Theoretisch zou het zelfs de plaats van Bitcoin kunnen innemen als de meest populaire cryptomunt. Volgens analisten zou Bitcoin in 2022 echter een prijs van maar liefst 100.000 kunnen bereiken, waardoor deze eerste cryptomunt hoe dan ook een sterke concurrent van Yen zal blijven.

Is Yen Coin een scam?

We hebben het Yen Coin-platform nader onderzocht om te bepalen of de Japanse regering hier inderdaad iets mee te maken heeft. Yen Coin is een toonaangevende organisatie voor cryptocurrency- en portemonneebeheer in Yen. Zij zijn het enige officieel goedgekeurde en gecontroleerde legale cryptoplatform om Yen te verhandelen.

Het team van Yen Coin werd een aantal jaren geleden opgericht en werkt al vanaf het prille begin samen met banken en andere organisaties om de handel in cryptocurrency in Japan en andere grote landen te legaliseren. Bovendien doet het er ook alles aan om goede relaties op te bouwen met externe investeerders.

Yen Coin account starten

Daarom is de kans zo goed als onbestaande dat dit bedrijf een of andere vorm van oplichterij zou promoten. Volgens de onderneming zelf zijn ze erg verheugd aan te kondigen dat ze zijn geselecteerd om de verkoop van Yen voor deze nieuwste crypto-ontwikkeling te beheren en te organiseren.

Dit was het resultaat van jarenlang hard werk, maar de financiële infrastructuur van de wereld zal volgens Yen Coin in de loop van de komende maanden en jaren voor altijd veranderen.

Verdict

Volgens onze informatie ziet het er dus naar uit dat het automatische handelssysteem van Yen Coin betrouwbaar is.

Net zoals de meeste andere investeringsmogelijkheden, is ook deze handelsmethode niet volledig risicovrij. Handel daarom alleen maar met een bedrag waarvan je je kunt veroorloven het te verliezen.

Opgelet!

We adviseren je dan ook om de markt altijd zelf in de gaten te houden en je instellingen en handelsstrategieën aan te passen wanneer nodig. Je loopt anders het risico dat de robot bij de verkeerde instellingen verlies blijft draaien.

Yen Coin login: hoe maak je een account aan?

Uit onze analyse blijkt dat het erg eenvoudig is om je op het Yen Coin-platform te registreren. Hieronder leggen we je de verschillende stappen van dit proces uit.

Stap 1: Registratie

Ga naar de website van Yen Coin om persoonlijke contactgegevens in te voeren en een wachtwoord (liefst zo sterk mogelijk) aan te maken.

Klik vervolgens op “volgende” om te worden gekoppeld met de broker die is aangewezen om transacties namens het Yen Coin-platform te verwerken. Hier dien je bijkomende informatie in te geven om je identiteit bij de makelaar in kwestie te bevestigen.

ID-verificatie is een wettelijke vereiste voor alle investeringen die moet worden nageleefd door alle instellingen die deposito’s behandelen. Het goede nieuws is dat Yen Coin erom bekendstaat klanteninformatie op de meest vertrouwelijke manier te behandelen.

Yen Coin log in

Stap 2: Storting

Je dient minstens $ 250 te investeren om deel te nemen aan de actuele privéverkoop van Yen Coin. Om Yen aan te kopen heb je de keuze uit een breed scale van methoden, waaronder debet- en creditkaart, bankoverschrijving, e-wallets (zoals Skrill), en een aantal crypto-wallets.

Stap 3: Handelen

Nadat je minimaal 250 dollar naar je account hebt overgemaakt, ontvang je je Yen-munten. Je kunt je online wallet beheren via het erg intuïtieve handelsplatform van Yen Coin, compatibel met de meeste browsers, zoals Opera, Safari, Chrome en Firefox. Bovendien is het toegankelijk op zowel mobiele als desktop apparaten.

Yen Coin heeft ook een mobiele applicatie voor zowel iOS- als Android-besturingssystemen. Deze biedt alle functies van een degelijke webtrader. Om deze app te kunnen downloaden, moet je wel een geregistreerde Yen Coin-gebruiker zijn.

yen coin investeren

Is de app van Yen Coin betrouwbaar? Leer de meningen van experts kennen!

We vinden Yen een erg interessante investering als je op zoek bent naar een manier om je geld snel te laten groeien. Dit project wordt naar verluidt gesteund door de regering van Japan en is daarom volledig stabiel.

Yen Coin is een gereputeerde onderneming die naar verluidt door Japan gecontracteerd werd om een door de staat gesteunde cryptomunt te ontwikkelen. Dit bedrijf lanceerde een munt die bekendstaat als de Yen.

Het gerucht gaat dat deze cryptomunt de officiële betaalmethode voor Japan gaat worden, en misschien ook voor de rest van de wereld. Yen Coin zamelt momenteel geld in door middel van een particuliere verkoop.

Met een minimale storting van slechts 250 dollar zou je de komende maanden erg veel winst kunnen maken. De waarde van de Yen zal tijdens de openbare verkoop wel eens pijlsnel omhoog kunnen gaan.

Andere interesse apps: Bitcoin Edge, Meta Profit en Bitcoin Era.

Verdiensten

Yen Coin biedt een betrouwbaar handelsplatform waarmee je erg veel winst zou kunnen maken. Voor nog meer succes kan het vanzelfsprekend interessant zijn om je kennis over Yen Coin en het platform bij te schaven en te begrijpen hoe cryptocurrencies worden verhandeld. Hoe dan ook zijn je winsten bij Yen Coin onbeperkt.

cryptocurrencies

Klantenservice

De klantenservice van Yen Coin is te allen tijde beschikbaar. De meeste handelaren melden dat deze dienstverlening niet alleen erg behulpzaam is, maar ook snel reageert. Zo kun je, indien nodig, bij je handelsactiviteiten rekenen op ondersteuning. Bovendien kun je bij het uitwerken van je handelsstrategieën ook rekenen op de hulp van een ervaren accountmanager.

Demo-account

Voordat je met echt geld gaat handelen, kun je bij Digital Yen kiezen voor een demo-account. In deze fictieve omgeving mag je je verwachten aan reële handelsvoorwaarden, maar dan zonder dat je je eigen geld op het spel hoef te zetten. Omdat dit demo-account van het Yen Coin-platform gratis en onbeperkt is, kun je zo lang oefenen als je wilt.

Verificatie

Het verificatieproces van Yen Coin is snel, eenvoudig en efficiënt. Zo hoef je alleen maar een foto van een ID-document en een bewijs van woonplaats te voorzien. De meeste handelaren krijgen al binnen de 24 uur een bevestiging van hun registratie, waarna ze onmiddellijk met het handelsplatform van Yen Coin aan de slag kunnen.

investeren in cryptocurrencies

Deposito’s/opnames

Bij Yen Coin hoef je je nooit zorgen te maken over geldopnames, die op dezelfde manier als de storting gebeuren. Het Yen Coin-platform verwerkt dagelijks alle aanvragen tijdens de normale werkuren.

Een ander voordeel van dit automatisch handelsplatform is dat er aan geldopnames geen kosten zijn verbonden. Houd er echter rekening mee dat er door je eigen bank wel kosten kunnen worden aangerekend voor een internationale overboeking.

Kosten

Yen Coin biedt erg lage kosten, zeker wat betreft de hogere stortingen. De verklaring hiervoor is dat een hoger handelsvolume de broker toelaat meer geld te verdienen. Zo kan het Yen Coin-platform je betere handelsvoorwaarden bieden.

FAQ - Veelgestelde Vragen

Yen is een nieuwe cryptomunt die door het Yen Coin-handelsplatform in samenwerking met de Japanse overheid zou zijn uitgegeven. Het zou in de toekomst de officiële digitale munt voor de Japanse en misschien zelfs wereldwijde economie worden.

Nee, Yen Coin is geen oplichterij. Het zou gecontracteerd zijn door de Japanse overheid, waarmee het sinds zijn oprichting nauw heeft samengewerkt. Het is momenteel de enige onderneming ter wereld die Yen mag uitgeven in ruil voor een ander soort fiat of cryptomunt.

Ga naar de website van Yen Coin om je aan te melden voor een gratis account. Vervolgens word je toegewezen aan een broker, en dien je je identiteit te verifiëren en het minimumbedrag te storten. Zodra dit geregeld is, ontvang je een e-mail met instructies voor het opzetten van een Yen wallet.

Momenteel weet niemand helemaal zeker hoeveel deze digitale valuta nog kan groeien. Maar als de groei in dezelfde lijn ligt als die van Bitcoin, zou de potentiële winst wel eens erg groot kunnen zijn.

We hebben het project rond Yen uitvoerig getest en zijn tot het besluit gekomen dat het volledig betrouwbaar is. Yen Coin is een internationaal gerespecteerd bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van cryptocurrencies. Er is ook bewijs dat dit de officiële door de Japanse staat gesteunde cryptomunt is.

Gratis Yen Coin account?

Heeft deze review over de moderne crypto robot Yen Coin je overtuigd? En wil je Yen Coin zelf wel eens in de praktijk ervaren? Een account aanmaken kost niets en doe je eenvoudig via de app.
gratis
Scroll naar boven