Yuan Pay Group Crypto Beoordeling: Is het oplichterij? Ontdek het hieronder!

Logo van YuanPay Group

Een nieuwe token uitgebracht door Yuan Pay Group is de laatste maanden een absolute internet sensatie geworden.  

Dit komt omdat het zogenaamd een kans biedt om tot € 5000 te genereren voor elke € 1 aan geïnvesteerd kapitaal. 

Yuan Pay Group token is naar verluidt de officiële door de Chinese overheid gesteunde cryptomunt. De penning staat bekend als e-yuan en kan worden gekocht via de Yuan Pay App.

Maar is het digitale Yuan-project legitiem en is het mogelijk om de hierboven genoemde winst te maken?

We hebben het platform van de Yuan Pay Group tot in detail getest en geconcludeerd dat het legitiem is.

In deze beoordeling kijken we naar de kenmerken van de Yuan Pay App en geven we tips om je te helpen er het beste van te maken.

Wie is Yuan Pay Group?

Vandaag de dag wordt Yuan Pay Group gezien als de marktleider als het gaat om elektronische wallets over de hele wereld en het beheer van cryptomunten.

Op dit moment is het het enige wettelijk gereguleerde platform dat door de Chinese overheid wordt gecontroleerd en gelicentieerd.

Yuan Pay Group heeft echter al een lange voorgeschiedenis. De oprichting ervan dateert van 2010, toen ze begonnen te werken met grote Chinese banken en staatsorganisaties om cryptocurrencies legaal te maken in het land.

Asian Cryptocurrency

Dankzij dit partnerschap is Yuan Pay Group vandaag de dag de enige die in staat is om de verkoop van Chinese digitale Yuan te beheren en te organiseren via de software die in eigen beheer is ontwikkeld.

Dit resultaat werd bereikt na jaren van werk, maar het leidde tot een totale verandering in de financiële structuur van China.

Yuan Pay App Beoordeling: Belangrijkste kenmerken!

Er zijn talrijke functies die de Yuan Pay App en zijn token, de e-yuan, opvallend maken. Hier zijn enkele interessante punten over deze digitale valuta.

Het is veilig om de e-yuan te kopen via de Yuan Pay App. De app is gecodeerd en gebaseerd op blockchain om transparante peer-to-peer transacties te garanderen.

Ga aan de slag met Yuan Pay door een account aan te maken via onderstaande link.

Ondersteunt de Chinese regering de e-yuan munt?

Volgens een whitepaper van de Yuan Pay Group is e-yuan de officiële door de Chinese overheid gesteunde cryptomunt.

In 2017 verbood de Chinese regering het gebruik of de handel in bitcoin en andere cryptocurrencies.

Later, in het begin van 2018, bracht China een verklaring uit waarin de belangstelling voor de invoering van nationale cryptomunt werd geuit. Dit was niet volledig onverwacht, gezien het feit dat China altijd westerse producten heeft verboden ten gunste van lokaal gemaakte producten.

YuanPay Group app startpagina

Zo zijn Google en Facebook in China verboden om lokaal opgerichte platforms zoals Baidu en WeChat te beschermen tegen de concurrentie.

De adoptie van de door de staat gesteunde cryptomunt zal daarom naar verwachting door het dak gaan.

China heeft een bevolking van meer dan een miljard mensen en een cultuur die openstaat voor nieuwe technologieën.

De kans is dan ook groot dat e-yuan binnen korte tijd een massale adoptie zal krijgen. Gebruikers die de munt nu kopen zullen naar verluidt tot € 5000 verdienen voor elke € 1 die geïnvesteerd is tegen de tijd dat de ICO is.

Yuan Pay Group heeft aangekondigd dat de belangrijkste ICO medio volgend jaar zal worden uitgegeven.

De Chinese regering heeft geen officiële verklaring over e-yuan vrijgegeven.

Echter, het ICT-ministerie van dit land heeft hints gegeven van de door de staat gesteunde lancering van de cryptomunt.

Waarom is de digitale Yuan unieker dan bijvoorbeeld BTC?

Een van de belangrijkste verschillen tussen de digitale Yuan en de BTC is de volatiliteit.

Veel handelaars dachten dat China een munt wilde die het nieuwe wereldmedium van de beurs kon zijn. Dit moest een stabiele munt zijn.

Maar nee, de digitale Yuan zal een zwevende munt zijn, wat betekent dat de waarde ervan zal worden bepaald door de markt, en jou!

Hier zijn enkele interessante feiten over de digitale Yuan en waarom het iets unieker is dan de grootste cryptomunt, Bitcoin:

  • Het is een door de overheid goedgekeurde munt: Dit is een van zijn grootste sterke punten. Jij als belegger hebt de garantie dat de grootste economie ter wereld nooit iets zal doen op het gebied van regulering, wat deze munt zou schaden.
  • Groeipotentieel: Net als BTC is de digitale Yuan iets nieuws op de markt, wat betekent dat het niveau van de rente de groei in de nabije toekomst garandeert.

Is Yuan Pay Group oplichterij?

Het verhandelen van CFD’s, Forex en cryptocurrencies is speculatief en brengt een hoog risico met zich mee, dus het is misschien niet geschikt voor alle soorten beleggers.

De handelssoftware die door Yuan Pay Group wordt aangeboden elimineert de risico’s van de handel niet volledig, maar het verlaagt ze zeker.

Hier zijn enkele van de voordelen die het platform biedt:

Opgelet!

Vergeet niet, dat U altijd niet meer moet investeren dan U kunt verliezen. De beurs verandert elke seconde. Je moet altijd onthouden over het risico tijdens het investeren. Voordat je leert basisprincipes van het platform, moet je nooit volledig in te gaan.

Hoeveel moet ik investeren in de e-yuan token?

De e-yuan is nog steeds beschikbaar in de particuliere verkoop, wat betekent dat investeerders zich moeten verbinden aan een vast bedrag. Zoals eerder vermeld, is het minimumbedrag dat je met het platform kunt investeren 250 dollar.

Beleggers die de € 250 vastleggen tijdens de onderhandse verkoop zullen naar verluidt tegen juli volgend jaar tot € 1,25 miljoen verdienen. Dit maakt het platform verbazingwekkend winstgevend.

Cryptovaulta coins

Op dit moment is er een minimaal risico bij het kopen van de Yuan-munt.

Maar dit betekent niet dat je je investering niet kunt verliezen. Ook al is het onwaarschijnlijk, er is een mogelijkheid dat de ICO niet gaat zoals verwacht. Toch zal de rentabiliteit gegarandeerd zijn zodra de Chinese regering naar voren komt om dit platform te ondersteunen.

Het is belangrijk om op te merken dat je meer dan € 250 kunt investeren.

Het maximale bedrag dat je kunt investeren met het platform op dit punt is € 10.000. Echter, gezien de beperkte investeringsslots, worden investeerders aangemoedigd om niet meer dan $ 1000 te investeren.

Yuan Pay Group streeft ernaar om 1 miljard dollar te bereiken tijdens de particuliere verkoop.

Het bedrijf heeft al meer dan € 900 miljoen opgehaald, en daarom is het slechts een kwestie van tijd voordat de particuliere verkoop wordt gesloten.

Er waren minder dan 1000 investeringsslots beschikbaar op het moment van publicatie van dit overzicht.

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

STAP 1: Maak een account aan

Meld je gratis aan op de website van de Yuan Pay Group door je naam, telefoonnummer en e-mail in te dienen via het registratieformulier.

Yuan Pay Group behandelt alle klantgegevens in volledige vertrouwelijkheid. Wij kunnen bevestigen dat zij zich houden aan de data privacy wetgeving zoals de GDPR.

Voor de goede orde, de General Data Protection Regulation (GDPR) is de meest uitgebreide wet in Europa.

Registratieformulier van YuanPay Group

STAP 2: Stort minstens € 250

Financier je e-yuan wallet via de gematchte makelaar.

Yuan Pay Group heeft een samenwerking opgezet met meer dan 15 crypto-makelaars om te zorgen voor naadloze transacties met klanten.

De samenwerking met gereglementeerde makelaars is ook een veiligheidsgarantie voor klanten.

Na storting ontvang je een telefoontje van de agent van de onderliggende makelaar die je instrueert hoe je toegang kunt krijgen tot je e-yuan wallet.

Gebruikers in de Europese Economische Ruimte moeten een ID-verificatieproces doorlopen om toegang te krijgen tot het platform.

Deze maatregel is een wettelijke vereiste in de regio.

Het is gericht op het voorkomen van fraude, inclusief het witwassen van geld.

STAP 3: Download de Yuan Pay App

Yuan Pay biedt zowel desktop- als mobiele apps aan. Via deze apps heb je eenvoudig toegang tot je e-yuan wallet.

De desktop app is compatibel met Mac, Linux en Windows besturingssystemen. Mobiele gebruikers kunnen de native app downloaden op zowel Android- als iOS-apparaten.

De e-yuan mobiele wallet-app is licht van gewicht en kan daarom op elk apparaat worden geïnstalleerd.

YouanPay Inkomsten Chain

Houd er rekening mee dat de apps alleen toegankelijk zijn voor geregistreerde gebruikers. Dit betekent dat je de € 250 moet storten om een downloadlink te ontvangen.

Je kunt de prijsgroei van de e-yuan volgen en eenvoudig handelen, zowel via de webaccount als de apps. De communicatiekanalen van de Yuan Pay Group omvatten e-mail en telefoongesprekken.

Je dient je beste contactgegevens op te geven tijdens de registratie, aangezien dit zal worden gebruikt om updates over de komende ICO te sturen.

Yuan Pay App en de CBDC

Zoals al vermeld is de Yuan Pay App een product van de Yuan Pay Group, een officieel goedgekeurd bedrijf voor de verkoop van de CBDC.

Zij beschikken over vrijwel alle juridische documentatie die zij nodig hebben om de verkoop van de digitale Yuan rechtmatig uit te voeren.

Elk ander bedrijf dat dit aanbiedt is frauduleus en misleidend.

Door de enige te zijn met dit privilege, beperkt Yuan Pay App het onderzoek dat nodig is om beter kennis te maken met de digitale Yuan, en centraliseert het op slechts één platform.

Hier zijn enkele extra functies die ze bieden:

  • Samenwerkingsverbanden met banken: De Yuan Pay App heeft connecties met bijna elke bank in China en een grote lijst van internationale merken. Het maakt niet uit waar de investeerder zich bevindt, ze kunnen de digitale Yuan direct via hun bankrekening kopen.

  • Veiligheidsgarantie: Door de verkoop van de digitale Yuan slechts aan één bedrijf te centraliseren, voorkomt de Chinese overheid alle fraude met betrekking tot hun munt. De mogelijkheid van Yuan Pay App oplichterij bestaat gewoonweg niet, omdat ze meerdere juridische instanties hebben die de bedrijfsvoering regelen. Alle activiteiten worden dubbel gecontroleerd en vervolgens driedubbel gecontroleerd op eventuele overtredingen.

  • Winstgerichte investering: De Yuan Pay App brengt geen kosten in rekening voor de aankoop van de munt. Het bedrijf wil dat de munten zo divers mogelijk worden verdeeld, daarom was een no-fee beleid een perfecte manier om investeerders van elk kaliber aan te trekken.

Als deze Yuan Pay App beoordeling niet genoeg is, dan is het bedrijf bereid om een aantal getuigenissen van wereldwijd erkende zakenmensen en investeerders te leveren.

YuanPay Group Media support

Richard Branson, de oprichter van Virgin Group heeft hoge verwachtingen van de digitale Yuan en is volledig zeker van de legitimiteit van de overheidsdistributeur van keuze.

Peter Thiel, een mede-oprichter van PayPal heeft ook hoge verwachtingen gesteld aan de cryptocurrency van China, wat uiteindelijk ook heeft geleid tot zijn vertrouwen in de Yuan Pay Group. Hij bevestigde zijn vertrouwen toen PayPal uiteindelijk de BTC-betalingen op zijn platform goedkeurde.

De digitale Yuan wordt sinds 1 november verdeeld, maar Yuan Pay App suggereert dat er door de grote vraag geen garantie is dat de verkoop te lang kan doorgaan.

Het bedrijf suggereert dat iedereen die geïnteresseerd is in het investeren in digitale Yuan het voor het einde van het jaar doet.

Is Yuan Pay oplichterij? Onze conclusie!

Het is altijd verstandig om voldoende eigen onderzoek uit te voeren als het gaat om het investeren in crypto. Dat komt omdat er veel frauduleuze projecten zijn.

We hebben het zware werk over de Yuan Pay token voor jou gedaan en bevestigd dat het legitiem is. Deze token is naar verluidt de officiële door de staat gesteunde cryptomunt in China.

Analisten voorspellen dat de prijs ervan zal exploderen zodra de particuliere verkoop is gesloten.

Duim omhoog op het strand

De onderhandse verkoop is aan de gang met een doelwit van een miljard euro.

Volgens Yuan Pay Group heeft de particuliere verkoop al meer dan 900 miljoen euro opgeleverd. Dit betekent dat de onderhandse verkoop op het punt staat te eindigen. Je moet de kans grijpen zolang het duurt door je meteen in te schrijven.

Het minimum dat je kunt investeren tijdens de e-yuan privéverkoop is € 250. Je kunt tot € 10.000 storten, maar gezien de beperkte slots is er een kans dat dit niet geaccepteerd wordt.

Volgens Yuan Pay Group kunnen gebruikers verwachten tot € 5000 te verdienen voor elke € 1 van het geïnvesteerde kapitaal tijdens de komende ICO.

Het risico om te investeren in de e-yuan is minimaal gezien het feit dat het een door de staat gesteunde valuta is.

De Chinese overheid moet echter nog een officiële verklaring vrijgeven die de cryptomunt ondersteunt. Als gevolg daarvan is er nog steeds een kleine kans dat de prijs een diepe duik neemt als de goedkeuring niet snel komt.

Het is daarom aan te raden om alleen een bedrag te investeren dat bij een keldering niet veel schade zal aanrichten.

Veelgestelde Vragen

De e-Yuan is een nieuwe cryptocurrency die naar verluidt is uitgegeven door de Yuan Pay Group in samenwerking met de Chinese overheid.

Het zou de officiële digitale munt zijn voor de Chinese economie.

Naar verluidt biedt de e-Yuan private investeerders een kans om enorme winsten te behalen tijdens de komende ICO.

Een storting van € 250 tijdens de onderhandse verkoop zal naar verwachting tot € 1,25 miljoen aan winst opleveren.

Je moet een geregistreerde gebruiker zijn om toegang te krijgen tot de Yuan Pay App.

Een downloadlink zal naar je e-mail worden gestuurd na de storting. Je kunt je account beheren op het webplatform of via de zeer intuïtieve mobiele applicatie van Yuan Pay.

Nee, het bedrijf is geautoriseerd door de Chinese overheid, waarmee het sinds zijn oprichting heeft samengewerkt.

Het is momenteel het enige bedrijf ter wereld dat gemachtigd is om Chinese Yuan uit te geven in ruil voor een ander soort fiat of cryptocurrency.

Op dit moment weet niemand hoeveel de Chinese digitale valuta kan groeien.

Maar als het net zo zou gaan als bitcoin, dan zou de potentiële winst enorm zijn.

Gratis Yuan Pay Group account?

Heeft deze review over de moderne platform Yuan Pay Group je overtuigd? En wil je Yuan Pay Group zelf wel eens in de praktijk ervaren? Een account aanmaken kost niets en doe je eenvoudig via de app.
gratis
Scroll naar boven