Zakelijke lening? Zo werkt het…

Op zoek naar een zakelijke lening? Via Bankr kun je een zakelijke lening aanvragen als bedrijfsfinanciering voor je bedrijf. Vergelijk en vraag offertes op. Dit is dé enige manier om de goedkoopste partij te vinden.

zakelijke lening bij new10
 • Aanvragen in 10 min
 • Geen jaarcijfers nodig
 • Vandaag nog uitbetaald
 • Ook starters en zzp'ers
Gestort in: / 24 uur

en profiteer van historisch lage rentes

      

Het afsluiten van een zakelijke lening zonder gedoe met jaarcijfers is mogelijk. Wil je een zakelijke lening oversluiten? Je kunt een bedrijfslening als ZZP oversluiten en zo kosten te verlagen. Zo wordt het rentepercentage bij zakelijk lenen laag gehouden. Dit is een van de voordelen van een bedrijfslening.

Wanneer je via Bankr een zakelijk krediet afsluit, zal de zakelijke lening bij een bank of bemiddelaar worden afgesloten. We hebben de populairste online aanbieders voor je op een rij gezet.

Bankr beoordeling:
4.5/5

Voordelen

 • Al vanaf 1.000 euro
 • Geen jaarcijfers nodig
 • Volledig rentevrij

veilig op de website van Qeld

Bankr beoordeling:
4.5/5

Voordelen

 • Al vanaf 10.000 euro
 • Geen jaarcijfers nodig
 • Rente vanaf 1,5%

veilig op website van Bridgefund

Bankr beoordeling:
4.5/5

Voordelen

 • Al vanaf 2.000 euro
 • Geen jaarcijfers nodig
 • Rente vanaf 1,5%

veilig op website van B2Business Lening

Het aanvragen van een snelle zakelijke lening zonder jaarcijfers kan bij een select aantal zakelijke kredietverstrekkers. Met name een bedrijfslening voor startende ondernemers wordt zonder jaarcijfers afgesloten. Door het berekenen van een zakelijke lening weet je wat de kosten worden.

Om een zakelijke lening te krijgen moet je tips voor de beste zakelijke lening aanvragen. Zo wil je dat de looptijd van een bedrijfslening niet te lang is. Ben je een starter dan is de rente bij zakelijk geld lenen hoger dan gemiddeld. Met dit soort informatie ben je straks goed voorbereidt en weet je waar je voor tekent.

Een microkrediet is een zakelijke lening van maximaal € 50.000 voor startende ondernemers. Het is een van de soorten financiering voor zakelijk geld lenen met een regeling voor MKB of ZZP. Wil je hiervoor een zakelijke lening met de laagste rente inzien, vergelijk hier dan zakelijk kredietverstrekkers met elkaar.

Wil je net als andere ondernemers ook direct een aanvraag voor zakelijk lenen doen? Tijdens werkdagen is het mogelijk om op dezelfde dag nog een reactie op je aanvraag te ontvangen. Let er wel op dat een zakelijke lening met negatieve bkr niet vaak verstrekt wordt.

Wil je binnen 24 uur zakelijk lenen en spoed aanvragen? Je kunt vaak binnen 24 uur een kleine zakelijke financiering regelen wanneer de aanbieder van een zakelijke lening niet te veel eisen stelt. Om in aanmerking te komen voor een bedrijfslening zijn de kosten wel iets hoger. Dit is dus niet de goedkoopste zakelijke lening van Nederland.

Let wel, de kans op geld lenen als eenmanszaak in de vorm van een zakelijke lening zonder bkr en jaarcijfers is klein. De voorwaarden van zakelijk geld lenen leren ons dat je ook starters de lening op tijd terug moeten betalen. Maak dan een keuze tussen een zakelijke lening of schenking zonder onderpand.

René
René

Dit artikel is getoetst op feiten. Met ruim 15 jaar ervaring in budgetbeheer onderzoekt René voor Bankr.nl de eigenschappen en voor- en nadelen van financiële producten en services.

Laatste update:

Scroll naar top