AFM banner Zakelijke lening | Aanvragen & afsluiten bij de top 10 aanbieders

Zakelijke lening

Wil je een zakelijke lening aanvragen? Dan zit je hier goed! Vraag via ons een nieuwe zakelijke lening aan en begin echt met ondernemen. Voor het verkrijgen van een zakelijke lening zijn er een paar zaken nodig.

zakelijke lening bij new10
Gestort in: 5 werkdagen / 24 uur

en verkrijg meerdere lening opties online

      

Een zakelijke lening aanvraag zo gedaan. Je wilt een zakelijke lening tegen de beste voorwaarden afsluiten. Over onze zakelijke leningen hieronder krijgen we goede reacties.

Op de vraag “kom ik in aanmerking voor een zakelijke lening?” is het antwoord meestal “ja”. Je dient wel meerdere zakelijke leningen naast elkaar te leggen.

Er zijn veel mensen die denken over een zakelijke lening. Zo wordt een zakelijke lening voor de aanschaf van materiaal gebruikt. Kijk o.a. naar de looptijd van een zakelijke lening. 

De verschillende zakelijke leningen op deze pagina worden vaak aangevraagd. Heb je vragen over onze zakelijke leningen of geld lenen in het algemeen? Neem dan contact op.

Wil je snel over een zakelijke lening beschikken? Zorg er dan voor dat je een zakelijke lening afsluit met een snelle uitbetaling.

Waar kan ik zakelijke lening zonder jaarcijfers afsluiten?

Bij verschillende partijen is dit mogelijk. Kijk altijd goed naar de voorwaarden of je ook zonder jaarcijfers kunt afsluiten. Vooral voor kleinere leningen voor machines is dit vaak wel een optie. 

Zakelijk geld lenen zonder bank

Er zijn verschillende mogelijkheden om geld te lenen zonder bank. Zie hieronder een overzicht van bedrijven die een lening verschaffen aan zakelijke partijen. 

Onze beoordeling:
5/5

Voordelen

veilig op de website van Qeld

Onze beoordeling:
4.6/5

Voordelen

veilig op website van CapitolBox

Onze beoordeling:
4.4/5

Voordelen

veilig op website van Pinvoorschot

Onze beoordeling:
4.7/5

Voordelen

veilig op website van Swishfund

Onze beoordeling:
4.3/5

Voordelen

veilig op website van OPR

Onze beoordeling:
4.4/5

Voordelen

veilig op website van Krediet Vooruit

Onze beoordeling:
4.6/5

Voordelen

veilig op website van Bridgefund

Onze beoordeling:
4.6/5

Voordelen

veilig op website van Spotcap

Onze beoordeling:
4.7/5

Voordelen

veilig op website van Floryn

Zakelijke lening zonder BKR en jaarcijfers

Bij veel partijen is het niet nodig om een BKR toetsing te ondergaan. De minimale omzet is wel vaak 50.000 en het bedrijf met minimaal een jaar bestaan. 

Scroll naar boven