Zakelijke lening

Wil je een zakelijke lening aanvragen en binnen 24 uur over zakelijk geld beschikken? Dat kan hier via Bankr! Vergelijk zakelijk krediet op rente en vergroot je werkkapitaal met een bedrijfsfinanciering op maat.

Zakelijke leningen vergelijken

Als ondernemer heb je soms extra zakelijk geld nodig voor de uitbreiding van je bedrijf. Een zakelijke lening biedt dan uitkomst. Vergelijk de top 3 meest gekozen aanbieders waar je snel zakelijk krediet kunt aanvragen.

⭐⭐⭐⭐⭐
 • Bedrag: €5 - 250k
 • Omzet: min. €75k p/j
 • Looptijd: 3 - 24 mnd
 • Rente vanaf: 1,50%
⭐⭐⭐⭐⭐
 • Bedrag: €5 - 100k
 • Omzet: min. €50k p/j
 • Looptijd: 6 - 18 mnd
 • Rente vanaf: 2,90%
populair
⭐⭐⭐⭐
 • Bedrag: €5k - 1m
 • Omzet: min. €50k p/j
 • Looptijd: 3-60 mnd
 • Rente vanaf: 3,00%

Zakelijke lening aangevraagd, en dan?

Heb je via Bankr een zakelijke lening aangevraagd? Wacht dan totdat je krediet-aanvraag wordt geaccepteerd. Is dit het geval, dan ontvang je een lening-aanbod met rente dat je kunt afsluiten. Ga je akkoord, onderteken dan het contract. Hierna ontvang je zakelijk geld als zakelijke lening binnen 24 tot 48 uur op je rekening. Heb je snel een zakelijke lening nodig, dan kun je soms met een spoedaanvraag eerder over je geld beschikken.

Wat is een zakelijke lening eigenlijk?

Een zakelijke lening is een geldbedrag dat door een zakelijk kredietvertrekker wordt uitgeleend als zakelijk geld aan een ondernemer. De ondernemer die de zakelijke lening heeft afgesloten, betaalt de lening binnen een looptijd terug inclusief rente en eventuele afsluitkosten. Bij krediet kan men extra zakelijk geld opnemen.

Waarom wil je zakelijk geld lenen?

Een zakelijke lening vraag je aan wanneer je je onderneming wilt uitbreiden en je zelf niet over het nodige krediet beschikt. Door zakelijk lenen haal je geld in huis dat je bijvoorbeeld direct kunt investeren in nieuwe producten, personeel of een bedrijfspand. Bij Qredits vind je veel inspirerende verhalen van ondernemers.

Wanneer kun je zakelijk krediet krijgen?

Ondernemers die één jaar of langer bij de Kamer van Koophandel staan ingeschreven komen in aanmerking voor een zakelijke lening. Voor een lening moet je minimaal 50.000 euro per jaar omzetten en één of twee kwartalen aan omzetcijfers kunnen laten zien. Jaarcijfers zijn dus niet altijd nodig. 

Welke zakelijke kredietvertrekker is het beste voor mij?

Dat is afhankelijk van je omzet en leeftijd van je bedrijf. Ben je net een jaar bezig en heb je nog geen jaarcijfers dan bieden Bridgefund en B2Businesslening de beste zakelijke lening. Wil je bij New10 zakelijk lenen, dan moet je minstens één jaar jaarcijfers overhandigen. New10 rekent ook zakelijke afsluitkosten (1% van de leensom).

René Andreasi-Bassi

René Andreasi-Bassi

Dit artikel is getoetst op feiten door René Andreasi-Bassi. Met ruim 15 jaar ervaring in budgetbeheer onderzoekt René voor Bankr.nl de eigenschappen en voor- en nadelen van financiële producten en services.

Laatste update:

Scroll naar top