BitVestment Ervaringen: Is deze robot betrouwbaar?

Bitvestment

Investeren in Bitcoin kan op verschillende manieren en omdat er steeds meer mensen in de cryptomunt beleggen komen er ook meer manieren bij

In deze Bitinvestment review kijken we naar de website Bitinvestment en of dit een betrouwbare manier is om te beleggen in Bitcoin.

Wat Is BitVestment?

BitVestment is een volledig geautomatiseerde crypto tradingrobot die deskundig is ontworpen om zowel nieuwe als ervaren traders te helpen het meeste uit hun crypto portefeuille te halen. Omdat BitVestment de nieuwste technologie en tradingsinnovaties gebruikt om transacties uit te voeren, is een zeer winstgevend tradingrobot.

De belangrijkste focus van BitVestment is om jouw manier van traden zo moeiteloos en efficiënt mogelijk te maken. Om dit te bereiken is BitVestment ontworpen met het enige doel om het traden voor jou af te traden. Met zijn gebruikersvriendelijke interface is BitVestment perfect voor beginnende traders en ervaren traders die geen uren per dag willen besteden aan traden.

BitVestment gebruikt ingewikkelde wiskundige algoritmen om de cryptomarkt te analyseren en extraheert gegevens die het vervolgens gebruikt om geïnformeerde, berekende beslissingen te nemen in naam van de handelaar. BitVestment gebruikt deze technologie om met succes transacties uit te voeren en winst te maken voor de gebruiker. Deze BitVestment review zal alle feiten behandelen die je moet weten om een weloverwogen beslissing te nemen bij het kiezen van een tradingstool.

Wat is een alternatief voor BitVestment?

Wil jij zelf bepalen wanneer je Bitcoin koopt en wanneer je Bitcoin verkoopt?

Begin dan bij de populaire online broker eToro!

Wat is BitVestment?

Bij BitVestment geven ze jou een alternatief voor het actief handelen in crypto. Het is door hun software namelijk mogelijk om het systeem voor jou te laten traden. Het algoritme gaat voor jou op zoek naar de beste inkoop en verkoop momenten en is bevoegd om transacties namens jou te maken.

Het is uiteraard wel mogelijk om de software zelf dusdanig in te stellen dat je de risico’s zelf kunt bepalen. BitVestment en vergelijkbare tools worden door ervaren traders vaak gebruikt zodat ze niet de hele dag ”aan hoeven te staan”. Hierdoor kunnen ze ook mooie kansen benutten die ontstaan als ze zelf liggen te slapen.

Bitvestment aanmelden

Het is echter wel een illusie om te denken dat je BitVestment aan kunt zetten en je er daarna nooit meer naar om hoeft te kijken. 

Het advies is om bij vergelijkbare software zeker dagelijks te kijken of jij je winsten niet wilt uitkeren en/of alles al goed staat ingesteld. Op deze manier weet je zeker dat de software geen beslissingen neemt waar je niet achter staat.

Hoe kan ik zelf Bitcoin kopen?

Uiteraard is het altijd lastig om de succesrates van vergelijkbare software te controleren. Daarom is het ook mogelijk om via het door ons geschreven stappenplan te beginnen met het daadwerkelijk handelen in Bitcoin. 

Wij gaan je vertellen hoe het moet als een alternatief voor het traden bij BitVestment. 

Stap 1: Kies een andere broker dan BitVestment

De eerste stap is het kiezen van een online broker.

Een broker kan jou toegang geven tot het traden in crypto. Het is daarom belangrijk dat jij de juiste broker weet te vinden aan de hand van een aantal belangrijke punten. 

Er zijn een aantal belangrijke zaken waar je op moet letten bij de keuze voor een broker. 

Als jij op zoek bent naar de juiste broker is het goed om te kijken naar de kosten. Die kunnen namelijk nogal verschillen per aanbieder. Daarnaast is het aanbod zeker belangrijk. Het is namelijk prettig als je ook voor het traden in aandelen terrecht kunt op dezelfde plek. 

Verder moet je op zoek naar een broker die aansluit bij jouw ervaring en kennis over beleggen. 

Als je net begint met beleggen, dan kan het handig zijn om een broker te zoeken die daar goed bij past. Denk bijvoorbeeld aan handige functionaliteiten zoals CopyTrading. 

BitVestment Review: Bitcoin kopen bij eToro

etoro bitcoin platform

Als je net begint met beleggen dan is eToro het perfecte platform om het goed te leren.

Dit komt door een groot aantal handige functionaliteiten zoals bijvoorbeeld de Copytrading functie. Hierdoor kun jij ervaren beleggers kopieren en hoef je je zelf niet uren in te lezen. 

Daarnaast is het ook een groot voordeel dat eToro een demofunctie heeft. Vooral als je nog niet zoveel ervaring hebt kan het handig zijn om eerst te testen met virtueel geld. Bovendien zit je qua kosten ook goed omdat de minimale storting laag is en je dus niet voor een groot bedrag hoeft in te stappen

 Je betaald bij eToro namelijk 0% commisie over aandelen en ETF’s en ook in andere categorieen zijn ze vaak de beste aanbieder. Bovendien is het aanbod met aandelen, grondstoffen en andere valuta ook erg ruim. Handig als je nog een keer over wilt stappen op iets anders dan crypto.

etoro website

Wil jij liever investeren bij een grote broker inplaats van automatisch traden? Ga dan naar de website van eToro en maak een account aan. 

Stap 2: Maak een gratis account aan bij een broker

Zodra je jouw broker hebt gekozen dan kun je in een paar simpele stappen een account aanmaken. Bij grote brokers als eToro is het wel belangrijk dat je je eigen email + identiteit gebruikt, omdat zij dit controleren om misbruik te voorkomen. 

Stap 3: Zet geld op je account

Na een korte vragenlijst en de verificatiemail waarmee jij jouw account kunt activeren, is het tijd voor het echte werk. Zodra jij de minimale storting hebt overgemaakt, kun je beginnen met traden. 

Bij eToro hebben ze ruime keuze uit betalingsmogelijkheden zoals creditcard, bankoverschrijving of iDeal. 

Stap 4: Zoek naar een geschikte crypto om in te investeren

Zodra jouw account is goedgekeurd kun je beginnen met handelen. Je moet dan de juiste cryptovaluta uitkiezen om in te handelen en daarna kun je gelijk van start.

Stap 5: Koop je eerste Bitcoin

Zodra je de juiste crypto hebt geselecteerd, bijvoorbeeld de bitcoin, moet je het koopscherm openen. 

Door te klikken op de knop ”handelen” kom je in het scherm zoals je hier boven in de afbeelding ziet. Je kunt er dan voor kiezen om met een hefboom te werken, waardoor je grotere winsten kunt maken met een kleinere inleg. Let wel op, het risico beweegt mee met de hefboom.

BitVestment Review: Is BitVestment Betrouwbaar?

De meeste reviews over BitVestment zijn positief. Wij kunnen de reviews echter niet op waarheid controleren. Begin daarom niet met een hoge inzet en test het platform eerst goed uit. Het kan ook goed zijn om na de eerste winsten gelijk een widrawel proces te beginnen, om deze goed te controleren.
bitcoin cryptocurrency

BitVestment en vergelijkbare websites zijn niet door instanties gereguleerd. Zoek jij toch liever een platform waar dat wel gebeurd, dan is eToro een goede optie voor jou. 

Hoe zijn de BitVestment Ervaringen van klanten?

 

De Reviews van BitVestment zijn overwegend positief. Het is wel belangrijk om te weten dat wij de echtheid van al deze reviews niet kunnen checken, wat het lastig maakt om een eerlijk oordeel te vellen. 

Wil je toch liever wat anders na het lezen van deze review en wil je ook liever zelf de touwtjes in handen houden bij het beleggen? Begin snel bij eToro! Zij hebben namelijk meer gebruikers dan BitVestment en bieden ook ruime mogelijkheden om te copytraden (die lijkt erg op automatisch beleggen).

Bitvestment Review: de Conclusie

BitVestment geeft jou de mogelijkheid om dag en nacht een systeem voor je aan het werk te hebben die transacties voor je doet en kansen herkent. Let wel op, wij hebben de resultaten van deze aanbieder niet zelf kunnen testen.

Begin daarom nooit met een te grote inzet en test de software eerst goed uit. Uit de verschillende online reviews valt op te merken dat meerdere mensen gebruik maken van deze tool. 

Het is ook altijd mogelijk om bij een normale broker te handelen. Als je dat doet adviseren wij eToro omdat het een grote betrouwbare broker is. 

Is BitVestment Betrouwbaar?: Veelgestelde vragen

BitVestment is een online platform die gebruik maakt van AI om voor jou kansen te ontdekken. Verschillende traders gebruiken deze tool zodat ze niet dag en nacht online hoeven te zijn om kansen te ontdekken.

Er zijn ook alternatieven wanneer je wilt beleggen in crypto zoals Bitcoin, zoals eToro. 

De mensen achter het platform zijn moeilijk te achterhalen. Wees daarom voorzichtig als je begint met beleggen met BitVestment.

Ondanks dat er veel positieve verhalen online te vinden zijn, hebben wij de resultaten niet kunnen verifiëren. 

Er zijn veel reviews te vinden over BitVestment en die zijn overwegend positief. Toch hebben wij de resultaten niet kunnen factchecken en wees daarom voorzichtig met hoeveel geld je inzet op dit platform. 

Als je zelf Bitcoins wilt kopen inplaats van een autotrading platform zoals BitVestment, dan is eToro de veiligste en betrouwbare keuze. Ze hebben een ruim aanbod, gebruiksvriendelijke interface en lage kosten. 

Het is moeilijk te zeggen of BitVestment veilig is doordat er online soms informatie te vinden is die wij niet kunnen factchecken. In eerste instantie lijken alle BitVestment reviews positief. 

Gratis BitVestment account?

Ben je overtuigd na het lezen van deze review en wil je beginnen met automatisch beleggen? Maak dan gelijk een account aan op BitVestment.
gratis
Scroll naar boven