Crypto Genius Ervaringen: Betrouwbare Robot?

Logo van Crypto Genius

De alom bekende crypto volatiliteit is terug, en volgens verschillende experts is dit het beste moment om geld te verdienen met cryptocurrencies.

Crypto Genius is een crypto-handelsrobot die beweert dat je dankzij hun software dagelijks tot € 5000 kunt verdienen met een initiële storting van minder dan € 1000.

Crypto Genius is tegenwoordig een van de meest populaire handelsrobots die op de markt beschikbaar is.

Het is echter volkomen normaal als je jezelf de vraag stelt of deze robot wel betrouwbaar is. We hebben verschillende strenge tests uitgevoerd en kunnen bevestigen dat deze automatische robot betrouwbaar lijkt.

Volgens Crypto Genius kun je elke dag opnieuw probleemloos tot € 5000 verdienen met deze robot.

Omdat het platform volledig automatisch is, hoef je bovendien geen handelservaring te hebben. Dit wil wel niet zeggen dat het volledig zonder risico is.

Crypto Genius zelf beweert dat het een nauwkeurigheidsniveau van 99% heeft.

In deze beoordeling bekijken we enkele aspecten van deze automatische handelsrobot en we geven we nuttige tips om je te helpen het beste uit deze robot te halen.

Is Crypto Genius betrouwbaar?

De automatische handelsrobot Crypto Genius beweert dat het een nauwkeurigheidsscore van 99% heeft.

Het is een goed teken dat Crypto Genius hoge scores behaalt wat betreft veiligheid en klantenservice, omdat betrouwbare robots zowel veilig moeten zijn als een uitstekende klantenservice moeten kunnen voorleggen.

Daarnaast kunnen gebruikers van dit crypto-handelsplatform hun geld op ieder gewenst moment opnemen. Bovendien zouden deze transacties binnen 24 uur moeten plaatsvinden.

Op zoek naar informatie op tablet

Het lijkt erop dat Crypto Genius een betrouwbare handelsrobot is die werd opgericht door Chris Peterson.

Deze software-ingenieur en handelsgoeroe is een gekend persoon in de wereld van de algoritmische handel en heeft zelfs verschillende prijzen in de wacht gesleept. Zijn totale waarde wordt geschat op maar liefst 500 miljoen euro, waarbij zijn belangrijkste investeringen bestaan uit het verhandelen van algoritmen.

Crypto Genius is een van zijn meest succesvolle producten. Ons eigen onderzoek toont inderdaad aan dat er talrijke succesverhalen over deze handelsrobot de ronde doen.

Degenen die er mee aan de slag zijn gegaan, melden dat ze op korte tijd veel winst hebben kunnen maken.

Omdat deze automatische crypto-robot een hoge mate van transparantie, een goede reputatie, een onberispelijke klantenservice en een veilige handelsomgeving biedt, kunnen we besluiten dat Crypto Genius betrouwbaar is.

Bij het bepalen van de betrouwbaarheid van een handelsplatform houden we rekening met enkele belangrijke factoren, zoals veiligheid, reputatie, transparantie en klantenservice.

Onze analyse

Op zich is het geen verrassing dat Crypto Genius een van de meest populaire automatische handelsrobots van 2020 is. Dit platform biedt namelijk enkele interessante kenmerken:

Wat is Crypto Genius?

Crypto Genius is een handelsalgoritme dat Bitcoin en andere cryptomunten verhandelt.

Om te kunnen profiteren van de stijgende en dalende cryptomarkten pas deze handelsrobot hierbij hoogfrequente handelsstrategieën toe. Dit gebeurt volledig automatisch, zodat je absoluut geen handelservaring moet hebben om er mee aan de slag te gaan.

Een diepgaande analyse van de vele beoordelingen op de site toont aan dat de meeste handelaars bewaren dat ze dagelijks € 700 tot € 1500 per dag verdienen met Crypto Genius.

Zoals eerder vermeld is deze handelsrobot 100% automatisch.

Als je interesse hebt om cryptovaluta te verhandelen met een halfautomatische handelsrobot, zijn er ook enkele alternatieven op de markt beschikbaar. Hoewel je voor halfautomatische handelsrobots wel over gespecialiseerde handelsvaardigheden moet beschikken, is dit voor volautomatische robots absoluut niet nodig.

Bovendien heb je bij volautomatische handelsrobots niet veel tijd nodig om je account te kunnen beheren.

Met Crypto Genius hoef je slechts 20 minuten van je dag op te offeren, waarbij je rol beperkt is tot het openen en sluiten van handelssessies om winst te oogsten.

Verschillende gebruikers melden trouwens in hun beoordeling dat je best alle handelssessies aan het einde van elke dag afsluit. Zorg er bovendien ook voor dat je je winst zo snel mogelijk opneemt, tenzij je deze opnieuw wilt investeren. Als je je winst op je account laat staan, wil dit zeggen dat je het vroeg of laat zult herinvesteren.

Het spreekt voor zich dat dit meer risico inhoudt.

Crypto Genius biedt een volledig intuïtieve webtrader, wat betekent dat je geen software hoeft te installeren. Deze webtrader is bovendien mobiel, zodat je op eender welke locatie en op eender welk moment je account kunt beheren.

Hoe werkt Crypto Genius?

Crypto Genius past dezelfde strategieën toe die worden gebruikt bij hoogfrequente Forex- en aandelenhandel. Om handelsbeslissingen voldoende te onderbouwen, maken deze strategieën gebruik van zogenaamde big data.

Dit is een term die wordt gebruikt als men werkt met een of meer datasets die te groot zijn om met normale databasemanagementsystemen onderhouden te worden.

Handelsrobots zoals Crypto Genius zijn in staat om zowel de fundamentele als de technische analyse uit te voeren. Tijdens de fundamentele analyse gaat de robot op zoek naar specifiek en relevant nieuws om vervolgens overeenkomstige transacties te plaatsen.

Als een bepaalde beurs bijvoorbeeld wordt gehackt, kan Crypto Genius dit nieuws al in een vroeg stadium opsporen en de strategieën uitvoeren om geld te verdienen in dalende markten.

Bij technische analyse leidt men inzichten uit historische gegevens af.

Met hoogfrequente handel kun je enorme winsten genereren omdat het elke aangeboden kans benut. Dit verklaart waarom je met sommige automatische handelsrobots elke dag opnieuw veel winst kunt maken.

Bovendien profiteren gebruikers die met een automatische robot aan de slag gaan van dezelfde hefboomwerking als zogenaamde traditionele handelaars.

Uit verschillende gebruikersbeoordelingen blijkt dat Crypto Genius samenwerkt met gereguleerde en gerenommeerde makelaars. Deze maken transacties mogelijk en zijn ook verantwoordelijk voor het aanbieden van een hefboomwerking.

Dankzij dergelijke makelaars hebben handelaars de zekerheid dat hun storting veilig is. De rol van een toezichthouder is namelijk om ervoor te zorgen dat makelaars geen misbruik maken van de deposito’s die handelaars op hun platform storten.

Opgelet!

Met onze analyse ervaarden we zelf dat het bij het gebruik van het platform haalbaar is om in slechts één enkele dag tot drie keer je investering terug te verdienen. Je moet er echter ook rekening mee houden dat je het geïnvesteerde kapitaal even snel kunt verliezen, afhankelijk van de specifieke marktomstandigheden die op dat moment gelden.

Hoe open je een account bij Crypto Genius?

Het openen van een Crypto Genius-account gebeurt volgens een veilige en eenvoudige procedure.

De website beweert een volkomen veilig aanmeldingsproces te hebben. Hiervoor worden er maatregelen genomen die de gegevens van gebruikers helpen te beschermen.

Zowel de website van Crypto Genius als het handelsplatform hebben een SSL-certificaat, wat betekent dat het je beschermt tegen een eventuele data-inbraak. SSL (Secure Socket Layer) kun je omschrijven als een protocol dat alle gegevens die over een platform verzonden worden, versleuteld zijn en niet door hackers kunnen worden onderschept en gelezen.

Het Crypto Genius-handelsplatform zelf beweert dat het gebruikersgegevens niet deelt met derden. Over het algemeen doen onbetrouwbare handelsrobots dit wel, zonder hiervoor toestemming van de eigenaar van de gegevens te vragen.

Bovendien moet Crypto Genius ook veilig en zorgvuldig omgaan met de factuurgegevens van zijn gebruikers. Zo zijn ze verplicht om gevoelige gebruikersgegevens na gebruik onmiddellijk te verwijderen.

Ook wat het wachtwoordbeleid betreft, heeft Crypto Genius bepaalde maatregelen getroffen die ervoor moeten zorgen dat gebruikers veilige wachtwoorden instellen.

Omdat de meeste cyberaanvallen mogelijk gemaakt worden door slechte wachtwoordpraktijken, is dit een uiterst belangrijke stap die niet over het hoofd mag worden gezien.

Hieronder beschrijven we de verschillende stappen die je moet doorlopen om je Crypto Genius-account op te zetten.

Registratieformulier van Crypto Genius

STAP 1: Jezelf registreren voor een Crypto Genius-account

Hiervoor moet je je naam, je e-mailadres en je telefoonnummer ingeven. Zoals we eerder al vermeld hebben, stelt Crypto Genius dat het geen onnodige klantgegevens verzamelt en geen gebruikersinformatie met derde partijen deelt.

Het proces om je account in te stellen is relatief snel en eenvoudig; het duurt slechts minder dan drie minuten om het hele proces te doorlopen. Bovendien laadt de website snel en is het gebruik ervan uiterst intuïtief. Je moet er wel rekening mee houden dat Crypto Genius alleen in bepaalde landen beschikbaar is.

STAP 2: Geld storten op je nieuwe account

Zodra je aangemeld bent, leidt de robot je naar de pagina waarop je geld kunt storten. Om toegang te krijgen tot de webtrader moet je namelijk een storting doen.

Crypto Genius aanvaardt stortingen via Visa, MasterCard, bankoverschrijving, Bitcoin, Maestro, Skrill, Web Money en Neteller. Afhankelijk van de makelaar in kwestie, zijn er eventueel nog andere betalingsmethoden beschikbaar.

Crypto Genius winst

Om met deze robot aan de slag te gaan, moet je minimaal € 250 storten.

Houd er rekening mee dat dit volledige bedrag je handelskapitaal is; het gaat dus absoluut niet om kosten die je moet betalen om met de robot aan de slag te mogen gaan.

Crypto Genius brengt namelijk geen licentiekosten in rekening. Het is natuurlijk wel mogelijk dat het platform in de toekomst wel een vergoeding van zijn gebruikers zal vragen, omdat het aantal gebruikers maar blijft groeien.

Daarom hebben veel handelaars nu al de kans gegrepen om een gratis account op de kop te tikken.

STAP 3: Oefenen met een demoaccount

Om je vertrouwd te maken met het platform voordat je met “echt” geld gaat handelen, biedt Crypto Genius zijn gebruikers een demoaccount aan.

Dit soort account biedt alle functies die ook in het live handelsplatform te vinden zijn. Deze demo-omgeving dient alleen ter illustratie, zodat de winsten en verliezen die je hierop maakt niet te zien zijn in de live handelsomgeving.

STAP 4: Overstappen naar een live account

Zodra je het gevoel hebt dat je het platform en de verschillende functies voldoende onder de knie hebt, kun je overstappen naar de live handelsomgeving.

In feite hoef je hier alleen maar handelssessies te openen en te sluiten en hopelijk winst te innen. Je hebt ook een mogelijkheid om verschillende handelsstrategieën uit te proberen.

Zoals eerder vermeld is het Crypto Genius-platform een volautomatische handelsrobot, wat betekent dat het al het onderzoek en de uitvoering van de verschillende transacties op zich neemt.

Uit de talrijke gebruikersbeoordelingen blijkt dat je met een storting van € 500 tot € 1000 winst per dag kunt maken.

Hoogfrequente handelsstrategieën blijken uiterst winstgevend te zijn in alle markten, en dus ook in de cryptomarkt.

De belangrijkste voordelen van Crypto Genius

Heb je interesse om met een automatische cryptorobot aan de slag te gaan?

Hieronder geven we je enkele redenen waarom Crypto Genius een goede kandidaat zou zijn:

Hoge winsten

Volgens de website melden gebruikers dat ze tot € 5000 per dag verdienen met de het volautomatische handelssysteem van Crypto Genius.

Eenvoudig verificatiesysteem

Het verificatiesystem van Crypto Genius is veilig en eenvoudig. Nadat je bent aangemeld, moet je alleen nog maar je e-mailadres en telefoonnummer verifiëren.

Uit onze analyse blijkt dat Crypto Genius de online veiligheid van zijn gebruikers serieus neemt.

Probleemloos geld opnemen

We kunnen bevestigen dat je probleemloos geld kunt opnemen van het Crypto Genius-platform.

Hiervoor hoef je alleen maar een formulier op de website in te vullen, waarna je geld binnen de 24 uur op je bankrekening staat.

Geen kosten

Momenteel is het gebruik van het Crypto Genius-platform volledig gratis.

Veel geld in handen

De kans bestaat echter dat toekomstige nieuwe gebruikers wel een bepaalde licentiekost zullen moeten betalen.

Betrouwbare gebruikersbeoordelingen

Crypto Genius blijkt een gerenommeerde handelsrobot te zijn.

Na analyse van vele beoordelingen kunnen we besluiten dat de meeste handelaars tevreden zijn van deze handelsrobot en elke dag opnieuw tot duizenden euro’s verdienen.

Uitstekende klantenservice

Crypto Genius biedt een onberispelijke klantenservice.

Tijdens onze live test duurde het slechts één minuut voordat we telefonisch of via de live chat een antwoord op onze vragen kregen.

Samenwerking met betrouwbare makelaars

We kunnen bevestigen dat deze robot alleen maar lijkt samen te werken met goed gereguleerde makelaars.

Mensen in de straat van de stad

Deze zijn wettelijk verplicht om de deposito’s van gebruikers te beschermen door zich te houden aan strikte richtlijnen.

Hoe optimaliseer je je Crypto Genius-ervaring?

Hoewel Crypto Genius volledig automatisch is, zijn er toch enkele zaken die je kunt doen om er het meeste uit te halen:

Crypto Genius: ons besluit!

Uit onze analyse blijkt dat Crypto Genius een betrouwbare handelsrobot is die cruciale informatie ter beschikking stelt, zoals de identiteit van de oprichters en de wettelijke registratie.

Dit betekent dat ze bereid zijn om verantwoordelijkheid op te nemen voor hun platform.

Wij raden je aan om te beginnen met de minimale storting van € 250.

Zodra je de mogelijkheden van het platform onder de knie hebt, kun je langzaamaan meer kapitaal toevoegen. Het is echter wel belangrijk dat je er altijd rekening mee houdt dat winst nooit gegarandeerd kan worden en dat je op eender welk moment je initiële storting en je winst kunt verliezen.

Investeer daarom alleen datgene waarvan je bereid bent het te verliezen.

Veelgestelde Vragen

Uit onze test blijkt dat Crypto Genius inderdaad een betrouwbaar handelsplatform is.

Een diepgaande analyse van gebruikersbeoordelingen toont aan dat de meeste mensen tevreden zijn met de werking van deze volautomatische handelsrobot.

Crypto Genius vereist een minimale storting van € 250.

Wij raden je aan om met deze minimale storting aan de slag te gaan. Naarmate je meer vertrouwd raakt met het platform, kun je eventueel kapitaal toevoegen.

Volgens gebruikers kun je met deze handelsrobot dagelijks tot € 5000 winst maken.

De meerderheid van de handelaars zegt gemiddeld € 1500 per dag te verdienen.

Ja, je kunt op eender welk moment geld opnemen van je Crypto Genius-account.

Nadat je een formulier hebt ingevuld, staat je geld binnen de 24 uur op je bankrekening.

Gratis Crypto Genius account?

Heeft deze review over de moderne crypto robot Crypto Genius je overtuigd? En wil je Crypto Genius zelf wel eens in de praktijk ervaren? Een account aanmaken kost niets en doe je eenvoudig via de app.
gratis
Scroll naar boven