Elrond Coin Kopen met PayPal

Doorgewinterde fantasy-lezers zouden de naam ‘Elrond’ waarschijnlijk niet snel associëren met een munt, maar een karakter uit Lord of the Rings. Echter, de naam is sinds 2019 erg bekend geworden als cryptocurrency en inmiddels is een Elrond coin kopen en hier geld mee verdienen zo eenvoudig, dat er geen fantasy meer aan te pas komt.

Lees snel verder hoe jij je eigen Elrond coin kopen kunt en waarom Elrond crypto misschien wel dé cryptocurrency voor jou is!

bij de betrouwbare broker eToro!

Elrond Coin Kopen - stappenplan voor het kopen van Elrond Gold

Is Elrond cryptocurrency waar jij in geïnteresseerd bent? Klik op de groene knop en begin direct met Elrond Coin kopen!

Begin dit jaar heeft de Elrond Coin enorme stijgingen meegemaakt op de cryptomarkt, tot zelfs wel een groei van zeker 750%! Met behulp van dit artikel leer je wat Elrond zo bijzonder maakt, maar ook of Elrond crypto biedt waar jij misschien zelf wel in wil beleggen.

Wat is Elrond Coin?

Soms staat men voor een probleem, en gebruikelijk is dan om een oplossing te zoeken. Het is verbazingwekkend wat voor mooie, nieuwe dingen uit deze oplossingen kunnen opbloeien.

Elrond is hier een voorbeeld van. Eind 2017 stonden de broers Beniamin en Lucian Mincu samen met Lucian Todea tegenover het schaalbaarheidsprobleem van blockchain, het naar hun mening grootste probleem van de industrie. 

elrond coin blockchain
Elrond Coin heeft als doel een nieuwe internet economie te ontwikkelen voor de hele wereld

Gezamenlijk richtten ze een investeerdersfonds op dat toen nog onder een andere naam bekend stond, waarbij ze een protocol ontwierpen die het schaalbaarheidsprobleem van blockchain op zou moeten lossen. Dit protocol kreeg de naam Elrond.

Of de naam daadwerkelijk gebaseerd is op het karakter uit de ‘Lord of the Rings’-fantasyreeks, is nooit expliciet vermeld, maar het feit dat de betalings-app Maiar heet en een van de programma’s waarop Elrond loopt Arwen – twee andere namen uit de bekende reeks – duidt hier wel flink op. Gelukkig lijken deze namen er enkel als easter eggs in te zijn gegooid, en hoef je als belegger geen kennis van deze termen te hebben om erin te kunnen investeren.

Elrond Gold

Wat dus is begonnen als protocol, is uiteindelijk bekender geworden als een cryptomunt. Deze heet Elrond Gold, maar wordt ook vaak Elrond eGold genoemd en kan ingeruild worden voor de oude mainnet munt die ze voorheen gebruikten, de ERD-token.

De eGold-munt is door Elrond gelanceerd om een reden. Ze wilden namelijk dat hun cryptomunt meer schaarste zou hebben, omdat zij vinden dat cryptocurrency eenvoudiger zou moeten worden.

Bij Elrond vindt men dat complexiteit nummer één obstakel is voor de algemene acceptatie van cryptomunten. Ze willen dus zorgen voor eenvoud bij het verhandelen in crypto, en dat eGold hét digitale betaalmiddel wordt dat men wereldwijd zal gebruiken als deze als “reserve” nodig is.

Geïnteresseerd in Elrond Crypto kopen? Begin vandaag nog met beleggen in Elrond Gold!

Hoe kan ik Elrond Coin Kopen?

Het is tegenwoordig ontzettend eenvoudig om cryptomunten te kopen, en de Elrond crypto, Elrond Gold, is hierop geen uitzondering. Belangrijk is dat je hiervoor een geschikte broker kiest

Elrond Crypto kopen is gelukkig niet lastig, en met de juiste broker kan je snel en eenvoudig beginnen met beleggen.

Beste Elrond Coin brokers

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Hoe kan ik Elrond Coin Kopen? Een stappenplan

Stap 1: Kies een broker

Om makkelijk en snel te beginnen met Elrond Coin kopen, is het belangrijk eerst een online broker kiezen waarbij dit mogelijk is. Er is een groot aantal aan brokers waar je uit kunt kiezen.

Omdat we natuurlijk niet alle mogelijke brokers kunnen uitleggen, zullen wij in ons stappenplan eToro als voorbeeld gebruiken. Toch geïnteresseerd in andere brokers? Lees onze reviews en kijk welke het beste bij jou past!

eToro

etoro logo

Als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk handelsplatform, dan is eToro het perfecte platform voor jou! eToro is vooral fijn als je een beginnende belegger bent .

Zo kun je gebruik maken van een tal van gebruiksvriendelijke features, zoals de CopyTrading functie. Met deze tool kun je de portfolio’s van ervaren beleggers geselecteerd door eToro inkijken en deze zelfs in zijn geheel kopiëren. Zo krijg je op gemakkelijk een sterk en gediversifieerd portfolio

Als je nog niet comfortabel bent met beleggen, dan kun je eerst beginnen met een gratis demo account.

Op deze manier kun je met virtueel geld beleggen zonder enig risico. Ben je vervolgens klaar om te beleggen met echt geld, dan kun je laag beginnen dankzij de minimale inleg van $50 (€42).

Je kunt bij eToro naast crypto kopen ook beleggen in een tal van andere handelsvormen, zoals het handelen in ETF’s, aandelen, indexen en grondstoffen. Als je handelt in aandelen en ETF’s, dan betaal je zelfs 0% commissie.

eToro wordt gereguleerd door de FCA en CySec. Je kunt dus met een gerust hart beleggen via dit platform zonder dat je onnodig risico loopt.

Wil je vandaag nog gratis beginnen bij eToro? Maak dan vandaag nog een account aan en verken het platform!

Libertex

Libertex is gespecialiseerd in CFD’s, en is hiermee erg geschikt om mee te handelen in cryptocurrency, zoals de Elrond coin, Elrond Gold.

De broker is erg goed te gebruiken wanneer je je bewust bent van de risico’s van beleggen in CFD’s , en hier ook mee om kan gaan.

Echter, niet alleen ervaren, maar ook beginnende beleggers kunnen goed bij Libertex terecht. Een voordeel aan Libertex is dat je gebruik kunt maken van een gratis demo-account, waarmee je veilig en eenvoudig het platform kan leren kennen en kan oefenen met handelen door nep-geld te gebruiken.

Begin je liever gelijk met het echte werk? Met het lage minimum-bedrag van slechts  €100 inleg, kan je je direct begeven in de echte beleggerswereld.

Iets anders wat erg handig is dat Libertex biedt, is een uitgebreid assortiment aan analysetools. Een voorbeeld hiervan is MetaTrader4, waarmee je zowel markt- als technische analyse uit kan voeren.

Libertex is gereguleerd door het Cypriotische CySEQ.

Elrond Coin kopen op het Libertex handelsplatform

Meer weten? Maak vandaag nog een Libertex account aan en kom alles te weten over deze broker.

Stap 2: Open een account

Meestal is het niet lastig om een online een account aan te maken bij een broker. Hiervoor ga je eerst naar de website, of download je de app. Hier klik je vervolgens op ‘account openen’.

Hier vul je je persoonlijke gegevens in, maak je een wachtwoord en activeer je je account via de verificatiemail. Wanneer je account geverifieerd is, kan je gelijk beginnen met je demoaccount.

Als laatste dien je je identiteit te bevestigen door een identificatiebewijs te uploaden en een vragenlijst in te vullen. Met deze lijst geef je tevens aan dat je bewust bent van de risico’s van beleggen.

Stap 3: Stort geld op je account

Genoeg geoefend met je demoaccount? Dan kan je nu met het echte geld beginnen.

Geld storten is niet lastig via eToro en er zijn diverse betaalmethodes om dit mee te bewerkstelligen. Denk hierbij aan iDeal, bankoverschrijving, PayPal, of zelfs creditcard.

Het minimumbedrag waarmee je moet inleggen, is slechts $50 (€42), dus ook wanneer je niet veel te investeren hebt, kan je zonder problemen beginnen met beleggen.

De eerste keer moet je minimaal €42 storten op eToro

Stap 4: Begin met Elrond Coin Kopen

Nu is het tijd om je Elrond Coin te kopen! Door ‘Elrond’ of ‘Elrond Gold’ in de zoekbalk in te typen, kan je de cryptocurrency vinden.

Zoals je hiernaast ziet krijg je allerlei extra mogelijkheden bij Elrond Coin kopen. Zo kun je de koers bekijken en analyseren met handige tools. 

Daarnaast kun je zelf kiezen voor een hefboomeffect, stop-loss en take-profit. Hiermee kun je zelf het risico van je investering onder controle houden.

Eenvoudig Elrond Coin Kopen

Stap 5: Bewaar je Elrond Coin

Nadat je de Elrond Coins hebt gekocht, dien je deze nog ergens te bewaren. Hiervoor gebruik je een wallet.

Een wallet kan zowel online als offline zijn. De beste keuze hangt af van je eigen voorkeuren.

Wanneer je je Elrond Coin kopen gaat, is het verstandig al een wallet te hebben. Voor Elrond Gold kan je ook gebruik maken van Maiar of de Elrond Wallet. Deze werken op dezelfde technologie als Elrond.

Als je via dit stappenplan begonnen bent met Elrond coin kopen bij een online broker blijft je investering altijd bij die broker staan.

Er is een voordeel van deze manier van de transacties terug vinden. Je bent nu altijd één klik verwijderd van het sluiten of aanpassen van een transactie. 

Bij het aanpassen van een transactie kun je het bedrag verhogen van de investering. 

Jouw actieve transacties

Stap 6: Verkoop de Elrond Crypto (EGLD)

Stijgt de Elrond Gold-koers steeds sinds je deze hebt gekocht? Verkoop de winst dan!

Ook Elrond Gold verkopen is eenvoudig voor elkaar te krijgen via een online broker. In je wallet staat exact aangegeven voor welk bedrag je je Elrond Coin hebt gekocht, en hoeveel het op dat moment waard is, zodat je makkelijk en snel je winst kan berekenen!

Je maakt de keuze hoeveel Elrond crypto je wilt verkopen, en voert dit vervolgens in. En dat was het: je Elrond coin is verkocht en jij hebt je rendement gegenereerd!

Tip: soms is het verstandig om niet altijd op de huidige koers te verkopen. Als je vermoedt dat de van je Elrond crypto nog wat gaat stijgen, zet hem dan alvast wat hoger in. 

Via eToro verkoop je de investering eenvoudig door aan de rechterkant te klikken op de openstaande investering die je wilt sluiten.

Klaar om winst te maken met je eigen Elrond Gold? Maak je account aan bij eToro en begin vandaag nog!

Waarom Elrond Coin Kopen?

Er zijn meerdere redenen te noemen waarom je zou kunnen beginnen met Elrond Coin kopen. De belangrijkste reden voor veel beleggers in cryptocurrency is de mogelijkheid tot enorme koersstijgingen om daar vervolgens veel geld aan te kunnen verdienen. 

Deze koersstijgingen zijn ook goed mogelijk bij de Elrond coin, dat bewees deze cryptocurrency net als veel andere munten in begin 2022. 

Als je eind 2020 was begonnen met Elrond coin kopen had je grote winsten kunnen maken, de munt was destijds zo’n €8 waard. Vier maanden later steeg deze koers al door naar €190,- op het hoogtepunt. 

Stel je voor dat je eind 2020 €500 had geïnvesteerd in deze munt was je investering vier maanden later al €500 / €8 * €190 = €11.875,- waard geweest. 

Technologische oplossing

Er zijn ook genoeg investeerders in cryptocurrency die niet alleen als doel hebben om geld te verdienen aan een munt. Uiteindelijk verwachten zij dat cryptocurrency meer en meer gebruikt gaat worden ook de toepassingen die sommige blockchain netwerken bieden steeds populairder zullen worden. 

De Elrond Coin heeft als doel om een blockchain platform te creëren met een hoge schaalbaarheid en snelheid. Het netwerk moet gebruikt worden voor de nieuwe ‘internet economie’. 

Dit betekent dat het platform geschikt moet zijn om een grote hoeveelheid transacties in korte tijd veilig uit te kunnen voeren. Daarnaast biedt het platform de mogelijkheid voor ontwikkelaars om applicaties en smart contracts te ontwikkelen op dit netwerk. 

Staking op het Elrond netwerk

Met staking kun je ervoor zorgen dat het netwerk bijgewerkt blijft en transacties goedgekeurd worden. Op deze manier zet je jouw Elrond coins in om het netwerk te ondersteunen. 

Je krijgt hiervoor net als bij minen een beloning als je succesvol bent in het staken. Elrond Coin geeft op haar eigen website aan dat je 21,45% jaarlijks kunt verdienen aan staking. 

Je kunt in plaats van Elrond Coin kopen er ook voor kiezen om te investeren in een grotere cryptocurrency zoals Bitcoin.

Klaar om te beginnen met investeren in Elrond? Maak een account aan bij eToro!

Elrond Coin Kopen, lange of korte termijn strategie

Er zijn meerdere manieren om te investeren in Elrond Coin. In principe wil iedereen die begint met Elrond Coin kopen uiteindelijk winst maken op de investering. 

We onderscheiden in dit artikel de twee meest gebruikelijke strategieën die gebruikt worden door beleggers in cryptocurrency. Je kunt de munt kopen voor de lange termijn om na bijvoorbeeld enkele jaren pas de munt weer te verkopen of proberen elke dag winst te maken op je investeringen. 

Lange Termijn

Bij een langetermijninvestering in Elrond coin kun je het best de Elrond coin kopen bij een crypto exchange als Binance of Bitvavo. Via deze exchanges investeer je in de munt zelf, zo kun je de munt veilig opslaan in een wallet en in principe jaren ‘laten liggen’. 

Zodra de koers dan een grote stijging doorgemaakt heeft kun je de munt terugsturen vanuit je wallet richting de exchange. Vervolgens verkoop je de munt en kun je het geld opnieuw gebruiken voor investeringen of opnemen en naar je bankrekening sturen. 

Korte Termijn

Als je juist op korte termijn geld wilt verdienen aan Elrond Coin of andere crypto kun je het best beginnen bij de online broker eToro.

Ook kun je bij sommige brokers (als Libertex en Plus 500) investeren in crypto CFD’s) Een CFD heeft als grote voordeel dat je een hefboomeffect in kunt stellen. Hiernaast is gekozen voor een hefboom van x15, dat betekent dat elke euro die de koers stijgt jouw waarde van de investering met 15 euro stijgt. 

Daarnaast kun je ook via CFD’s short gaan op cryptocurrency als je denkt dat de koers gaat dalen. Je verkoopt dan eerst munten die je helemaal niet hebt om die later terug te kopen als de koers gedaald is. 

short gaan elrond

Wist je dat: je Elrond Coin kunt gebruiken om in te zetten voor staking. Zo ondersteun je het Elrond netwerk en kun je mooie beloningen ontvangen in de vorm van meer Elrond Coins. 

Elrond Coin: Veelgestelde vragen

Elrond is een blockchain-protocol dat ontworpen is om als ​​schaalbare oplossing te fungeren voor de internet of money-economie, die volgens de voorspellingen van Elrond voorspelt de gebruikelijke status quo zal worden.

De software die ze hiervoor hebben ontwikkeld, dient de schaalbaarheidsproblemen tevens ook moeten oplossen en eenvoudig te gebruiken zijn voor iedereen.

Elrond heeft zijn eigen cryptomunt, genaamd Elrond Gold. Deze munt is eenvoudig te kopen en de oprichters van Elrond hopen dat dit ooit de standaard digitale munt wordt.

Via hun eigen site kan je hun munten kopen, maar ook via de meeste online brokers.

Sinds eind 2020 kan je je Elrond Gold staken en wordt er de mogelijk geboden om smart contracts te bouwen op hun blockchain.

Niet lang daarna hebben ze Maiar galauncht, een betaalapp en digitale wallet en betaalapp, die van dezelfde blockchain gebruik maakt.

Momenteel hebben ze het plan om dit jaar samen te gaan werken met Binance Smart Chain, wat dan DeFi Interopirality wordt genoemd.

Hiermee is het mogelijk om de vrije stroom van aandelen te laten deelnemen aan DeFi-kansen, terwijl ze in de andere blockchain al uitgegven zijn.

Ook beginnende beleggers kunnen Elrond crypto kopen. Juist omdat de makers van Elrond willen dat de gebruikers niet tegen te veel complixiteit oplopen bij het handelen in cryptocurrency, hebben ze gewerkt aan onder andere het schaalbaarheidsprobleem om de crypto coin toegankelijker te maken.

Ook met behulp van online brokers wordt het handelen in cryptocoins zoals Elrond Gold een stuk eenvoudiger.

Maiar is een betaalapp en digitale wallet waarin je je gekochte Elrond Coins kan bewaren. Het programma loopt op dezelde techniek als Elrond, waardoor het verhandelen een stuk sneller verloopt.

Maiar is geïntroduceerd door Elrond zelf en daardoor betrouwbaar om als wallet voor hun cryptomunten te gebruiken.

Elrond Coin Kopen: Conclusie

Uiteindelijk is Elrond dus een handig in te investeren cryptomunt, en ondanks de meerdere namen uit een fantasy-verhaal, willen de mensen achter de munt graag dat Elrond Gold juist een normale, eenvoudig te verkrijgen cryptocoin wordt.

Houd je dus van een crypto coin die makkelijk te kopen is, en het bovendien goed doet op de markt? Wellicht is bij Elrond crypto kopen wel de geschikte belegging voor jou!

Eenvoud en een goed lopende markt, en je kunt er nog geld mee verdienen ook. Het klinkt misschien als een mooie fantasie, maar door vandaag nog te beleggen maak je het een heuse werkelijkheid. Met eToro heb je de keuze uit veel verschillende crypto’s.

Elrond Coin Kopen met eToro?
Wil je eenvoudig, snel én goedkoop Elrond kopen? Maak dan vandaag nog een account aan op eToro en begin direct met Elrond Crypto kopen en verhandelen!
TIP
Scroll naar boven