Wrapped Bitcoin Kopen met PayPal en iDeal

Tijdens het beleggen van geld is het verstandig constant op zoek te zijn naar nieuwe beleggingen, zo is de Wrapped Bitcoin ook een coin die populair is de afgelopen tijd. Alleen wat is de Wrapped Bitcoin en met welke strategie moet je die kopen? 

Wrapped Bitcoin Kopen in 4 stappen

Start vandaag nog met Wrapped Bitcoin kopen bij Binance! Klik op de groene knop en begin direct!

Verruim je portfolio met de Wrapped Bitcoin en begin vandaag nog bij Binance met Wrapped Bitcoin kopen! Meer weten over investeren in crypto, lees dan ons artikel over crypto kopen!

Wat is Wrapped Bitcoin?

De Wrapped Bitcoin is een coin op de blockchain van Ethereum, de intentie van de coin is de koers van de bitcoin evenaren. De waarde van 1 Wrapped Bitcoin is hetzelfde als een Bitcoin. 

Wanneer je een Wrapped Bitcoin koop bezit je dus geen Bitcoin (BTC), maar een ERC-20 token die gemaakt is voor het volgen van de reguliere Bitcoin koers. Hierdoor zal je bij een stijging van Bitcoin ook een stijging merken bij de Wrapped Bitcoin. 

De Wrapped Bitcoin tackt de Bitcoin koers.

Het succes van de coin zit hem in het feit dat Bitcoin bezitters over kunnen stappen op de Wrapped Bitcoin en hierdoor gebruik kunnen maken van het applicaties op het Ethereumnetwerk.  

Meteen starten met Wrapped Bitcoin Kopen? Maak een account aan bij Binance en start direct!

Hoe kan ik Wrapped Bitcoin Kopen?

Door de toenemende vraag naar crypto zijn er steeds meer online brokers die de coins verkopen, het is verstandig om voor het investeren je goed in te lezen bij welke broker je wilt beginnen met investeren. 

Hieronder lees je in een uitgebreid stappenplan hoe je Wrapped Bitcoin koop, waar je deze het beste kunt kopen en hoe je deze ook weer kan verkopen. Er zullen verschillende brokers als Bitvavo en Binance worden vergeleken.

Wil je de actuele koers van Wrapped Bitcoin kopen weten?

Bekijk onze pagina over de actuele koers van deze munt.

Wrapped Bitcoin Kopen stappenplan

Stap 1: Kies een broker voor Wrapped Bitcoin Kopen

De eerste stap is het doen van onderzoek naar een broker die bij jou past, belangrijke aandachtspunten zijn de commissie, veiligheid en het aanbod van de broker. Er zijn veel brokers die cryptocurrency aanbieden, wij hebben voor jou enkele op een rijtje gezet, daarover lees je hieronder meer. 

Wrapped Bitcoin Kopen bij Binance

Een andere grote speler in de cryptowereld is Binance de online broker is ooit begonnen in China, maar is in kort tijd uitgebreid naar de Europese markt. Dat is niet voor het niets, het is een overzichtelijk en handig platform om te gebruiken. 

Het platform kent lage administratiekosten op het kopen en verkopen van cryptocurrency, wat het populair maakt onder de mensen die veel koop en verkoop orders plaatsen.

Het Wrapped Bitcoin kopen bij Binance is helaas ook niet direct mogelijk. Gelukkig is het wel mogelijk om bij Binance heel veel andere crypto’s te kopen, ze kennen namelijk een groot aanbod en hebben ook Bitcoin. 

Het is hier dus ook mogelijk de Wrapped Bitcoin kopen via een omweg. Door eerst de reguliere Bitcoin te kopen die dan in te ruilen voor de Wrapped Bitcoin.   

Lees hier meer over Binance of begin direct met een account aanmaken bij Binance.

Wrapped Bitcoin Kopen via Bitvavo

De vorige twee aanbieders kwamen uit het buitenland, het kan prettig zijn te beginnen bij een broker uit het eigen land. Hierdoor heb je toch een veiliger gevoel, omdat het hoofdkantoor in Amsterdam zit, klinkt dit goed in de oren? Overweeg dan Bitvavo als online broker.

Bitvavo heeft een groot aanbod aan cryptocurrencies, zo bieden ze ook Bitcoin aan, die je net zoals bij Binance dan weer kan inruilen voor Wrapped Bitcoin. 

Een voordeel (of nadeel) van Bitvavo is dat het platform eenvoudig te gebruiken is, met weinig complexe tools en andere functies. Voor beginnende beleggers kan dit super fijn zijn, maar wanneer je meer de diepte in wilt gaan met de analyses kan dit een nadeel zijn.  

Gaat er iets fout met het kopen of verkopen? Of heb je problemen met het registeren? Je kunt terecht bij een Nederlandse broker met een goede (en Nederlandse) klantenservice. Verder staat wordt het bedrijf ook gereguleerd door DNB, zo kun jij veilig investeren. 

Goed om te realiseren wanneer je je aanmeld bij Bitvavo is dat ze zich focussen op crypto en allen crypto. 

Meer lezen over Bitvavo? Je vindt het in onze review. Of begin vandaag nog en maak nu een account aan bij Bitvavo! 

Stap 2: Open een account

In dit voorbeeld kijken we naar de broker Binance, bij alle bovenstaande brokers is het proces ongeveer hetzelfde. Het openen van een account bij een online broker is redelijk eenvoudig, wel is het belangrijk dat je de juist gegevens invult.  

Wanneer je op de website bent van Binance zal de eerst stap zijn het invoeren van een e-mailadres en het instellen van een persoonlijk wachtwoord. Je zult je e-mail wel moeten bevestigen voordat je kan beginnen.

Bij Binance maak je gemakkelijk een account aan

Je kunt nu de omgeving leren kennen van Binance, kijk rustig rond of het wat voor je is, je hebt ook meteen de mogelijkheid om te beginnen met je demo-account. 

Hiermee kun je met nep geld oefenen met beleggen, zodat je het kopen en verkopen van crypto alvast kunt oefenen, super handig! 

LET OP: voordat je begint met het echte werk is het verplicht om een aantal extra registratiestappen te doorlopen. Binance heeft van jou een kopie nodig van je ID of paspoort en je bankgegevens. Verder zul je verplicht een vragenlijst moeten invullen over jouw kennis over het beleggen.

Stap 3: Geld op je account storten

Zodra het registratieproces is goedgekeurd zal Binance je een bericht sturen, je bent er klaar voor! Nog een stap, het storten van geld zodat je kan beginnen met Wrapped Bitcoin kopen. 

Bij Binance kun je eenvoudig geld storten met betaalmethodes als iDEAL, creditcard of bankoverschrijving. Het zal enkele minuten duren voordat het geld op je account staat, het is tijd voor de eerste investering!  

Stap 4: Wrapped Bitcoin Kopen

Wanneer het geld op je account staat is het tijd voor stap 4, het kopen van je crypto, wrapped bitcoin kopen is op dit moment niet mogelijk bij Binance, maar om het stappenplan duidelijk te houden zullen we doen alsof dit wel mogelijk is.  

Zoek de crypto Wrapped Bitcoin op, selecteer de prijs waarvoor je die wilt kopen en het aantal. Plaatst het order met knop “handelen”, het is nu wachten op iemand die Wrapped Bitcoin voor de gewenste prijs verkoopt! 

Het kan ook verstandig zijn om een tijdje te wachten met het kopen, omdat de koers op dit moment in een piek zit. 

Het stappenplan kan gevolgd worden om Bitcoin te kopen bij Binance en dan die weer in te wisselen voor de Wrapped Bitcoin, op die manier kun je alsnog de Wrapped Bitcoin kopen via Binance. 

Stap 5: Bewaar je Wrapped Bitcoin

Nadat Wraped Bitcoin kopen gelukt is kun je hem op Binance bewaren in je wallet, hier staat de coin beveiligt en kun je hem eenvoudig verkopen wanneer de koers ineens flink stijgt. 

Er zijn verschillende bewaarmethodes voor je crypto, zo zijn er online wallets bij brokers, zoals die bij Binance, verder zijn er wallets op het internet, je kunt wallets online downloaden en het is ook mogelijk een fysieke wallet te kopen, die kun je bij je houden of bewaren in een kluis. Deze fysieke wallets zijn over het algemeen veel moeilijker te hacken. 

Stap 6: Verkoop de Wrapped Bitcoin

Na verloop van tijd, zal er een moment komen om de Wrapped Bitcoin te verkopen, hopelijk bij een flinke stijging. Ga bij Binance naar het overzicht van crypto die je in bezit hebt en selecteer de Wrapped Bitcoin, door op de knop handelen te klikken kun je de coin weer verkopen.  

Klaar om zelf te beginnen? Begin met het kopen van crypto bij Binance!

Waarom Wrapped Bitcoin Kopen?

De Wrapped Bitcoin is gebaseerd op de reguliere Bitcoin koers, de Bitcoin heeft zich al bewezen een zeer succesvolle investering te zijn geweest in het verleden. Er zijn een ontelbaar aantal succes verhalen over de Bitcoin en de kopers ervan. 

Wanneer je graag in Bitcoin wilt investeren en wilt genieten van de voordelen van het Ethereumnetwerk en de apps die beschikbaar hierop zijn, dan is de Wrapped Bitcoin kopen een slimme investering. Het is namelijk het beste van beide, profiteren van stijgingen van de koers en tegelijkertijd gebruik maken van Ethereumnetwerk. 

Een goed voorbeeld van een succesvolle investering is wanneer je was ingestapt op 1 januari 2021, de koers van de Wrapped Bitcoin stond destijds op € 23.831,00. Aan het eind van 2021 staat de koers € 44.927,96 zoals je ziet is dit een mooie stijging. 

Wanneer je op 1 januari € 1.000 geïnvesteerd had in Wrapped Bitcoin had je binnen een jaar tijd een stijging naar een waarde van:  € 1.000 / € 23.831 * € 44.927,96 = € 1.886,27 een mooi rendement! 

Hieronder lees je meer over de verwachting van de komende tijd en de verschillende strategieën die je kunt gebruiken bij Wrapped Bitcoin kopen.

Wrapped Bitcoin Kopen verwachting

Het blijft altijd lastig een verwachting te geven van een cryptocurrency, omdat de cryptomarkt dynamisch is en snel veranderd. Kijkend naar het voorbeeld hierboven en de voorgaande prestaties van de Wrapped Bitcoin is het een van veiligste crypto om in te investeren, de Bitcoin heeft dik bewezen een blijvertje te zijn. 

Verschillende marktanalisten vinden de stijging van afgelopen jaar nog meevallen, er werd namelijk verwacht op een nog grotere stijging van Bitcoin. Dezelfde analisten verwachten dan ook een grotere stijging in 2022. 

Het blijft zeer speculatief om te praten over verwachtingen van crypto, maar een feit is wel, de Bitcoin heeft zich al bewezen als munt en kent al een hoogste punt van 57.440 euro en wie zegt dat die daar niet overheen gaat in de toekomst? 

Wrapped Bitcoin Kopen, lange of kortetermijnstrategie

Het is belangrijk om voor het Wrapped Bitcoin kopen te kiezen voor een lange- of kortetermijnstrategie, het is verstand dit vooraf te bepalen omdat dit invloed heeft op hoe actief je er mee bezig moet zijn. Denk hierbij aan het volgen van nieuws en actief checken van de koers. 

De crypto wereld is complex en er is niet een duidelijk goed antwoord, bij een lange en korte termijn strategie mogelijk om een mooi rendement te halen. Het is echt afhankelijk van het type belegger dat je bent. 

Wrapped Bitcoin Kopen voor de lange termijn

Ben je niet actief bezig met crypto en zie je de Wrapped Bitcoin als een crypto die nog veel gaat stijgen in de toekomst? Kies dan voor de lange termijn strategie, hier hoef je minder actief de koers in de gate te houden en het kost een stuk minder tijd dan korte termijn beleggen. 

De Wrapped Bitcoin kopen heeft al bewezen een goede investering te zijn voor een langere periode, dit kan het vertrouwen geven om te kiezen bij deze coin voor een lange termijn strategie. 

Wrapped Bitcoin Kopen voor de korte termijn

Ook voor een investering op korte termijn is de Wrapped Bitcoin geschikt, zoals je ziet bij het bekijken van de koers schommelt de waarde sterk, wat het investeren op korte termijn makkelijker maakt. Echter zitten er ook risico’s aan vast, zo kan de koers ook in korte tijd flink dalen.

 

Wanneer Wrapped Bitcoin Kopen?

De Wrapped Bitcoin is een interessante coin voor Bitcoin bezitters die ook gebruik willen maken van de apps op het Ethereum-netwerk. Doordat de Wrapped Bitcoin de koers trackt van de Bitcoin is het ook een interessante investering voor reguliere korte of lange termijn beleggers. 

Kijk ook is naar welke altcoins kopen om te zien welke andere crypto het goed doen op dit moment. 

Wrapped Bitcoin Kopen: Veelgestelde vragen

De Wrapped Bitcoin is – kort gezegd – een coin op de Ethereum blockchain die de reguliere Bitcoin trackt. De munt is 1:1 gepegged aan de Bitcoin, maar heeft dus de voordelen van het Ethereum netwerk. Volgens sommige beleggers wordt hierdoor het beste van twee werelden gecombineerd.

Bij de meeste online brokers is het niet mogelijk direct de Wrapped Bitcoin te kopen. Het is wel mogelijk om Bitcoin te kopen bij een online broker zoals Binance en deze in te ruilen voor Wrapped Bitcoins.

Ja het is mogelijk Wrapped Bitcoin te minen. Dit werkt op de reguliere manier zoals je van minen gewend bent!

Bij de meeste brokers kun je de Wrapped Bitcoin helaas niet kopen, het wel mogelijk om bij een online broker als Binance Bitcoin te kopen en deze in te ruilen voor een Wrapped Bitcoin. 

Je kunt niet direct Wrapped Bitcoin kopen met iDeal, wel kun je via Binance Bitcoin kopen met iDeal en deze inruilen voor Wrapped Bitcoin.

Conclusie - nu Wrapped Bitcoin Kopen?

Wrapped Bitcoin is een investering voor de toekomst, verschillende expert hebben zich uitgesproken over de Bitcoin en de grote potentie die het heeft. De Wrapped Bitcoin geeft je ook nog het voordeel dat je gebruik kan maken van de voordelen die Ethereum heeft. 

Het enige lastige is dat het kopen van Wrapped Bitcoin met een om weg moet bij Binance. Je zult dus eerst Bitcoin moeten kopen en de Bitcoin dan moeten inruilen voor Wrapped Bitcoin. 

Wrapped Bitcoin Kopen met Binance?
Begin vandaag nog met beleggen in crypto bij de eenvoudige en overzichtelijk broker Binance!
TIP
Scroll naar boven