AFM banner300 euro lenen? Zonder BKR vandaag op rekening » Bankr

300 euro lenen

Wil je vandaag nog 300 euro lenen om een openstaande rekening of nieuwe aankoop te kunnen betalen? Leen snel 300 euro zodat je jouw betalingen kunt voldoen. Zo werkt het:

Gestort in: 5 werkdagen / 24 uur

en kies de beste 300 euro lening uit

      

Je ontvangt het bedrag meestal binnen 24 uur op je bankrekening waardoor jij je kunt richten op de zaken die echt belangrijk zijn.

Omdat voor geldverstrekkers 300 euro een te klein bedrag is om uit te lenen, ben je vaak aangewezen op de zogeheten minileningen. Hier vind je de bekendste in Nederland:

Beoordeling:
5/5

veilig op de website van Ferratum

Saldodipje

Beoordeling:
4/5

veilig op de website van Saldodipje

Dit soort leningen richt zich op kleine bedragen met een korte looptijd. Oftewel, de lening moet binnen korte tijd aan de verstrekker worden terugbetaald.

Het aanvragen van een minilening kan daarentegen wel eenvoudig worden geregeld. Je hoeft alleen enkele persoonlijke gegevens in te vullen, aan te geven hoeveel voor welke periode je wilt lenen en je kunt het bedrag binnen 24 uur op je bankrekening ontvangen. 

Ferratum

Een van de bekendste aanbieders waar een lening van 300 euro kan worden aangevraagd is Ferratum. Als je snel geld nodig hebt, of dat nu voor een defecte wasmachine of openstaande telefoonrekening is, is het niet fijn om weken op je geld te moeten wachten.

Bij Ferratum kunnen particulieren een aanvraag doen waardoor het geldbedrag in sommige gevallen vandaag nog gestort wordt. Het enige wat Ferratum van jou nodig heeft zijn enkele persoonlijke gegevens, een kopie van jouw identiteitsbewijs en een garantsteller.

Als je geen garantsteller kunt vinden (iemand die voor jouw lening in wilt staan), kan Ferratum deze taak op zich nemen. Daar komen wel extra kosten bij kijken. 

Als je besluit om 300 euro te lenen bij Ferratum, komt daar het volgende kostenplaatje bij kijken;

De lening van 300 euro moet je afbetalingen binnen 30 dagen. Tijdens deze 30 dagen is een rente van 13.99% actief. Dat komt uit op een totaal kostenplaatje van € 303.24 (€ 300 lening + € 3.24 rente). Dat klinkt weinig en dat is het ook.

Maar dit is wel op basis van een lening met een garantsteller uit jouw eigen omgeving. Als Ferratum borg moet staan, betaal je meer rente. Ook kunnen de bijkomende kosten aanzienlijk oplopen als jij niet binnen de looptijd de lening aflost. 

Voor- en nadelen van 300 euro lenen

Je hebt waarschijnlijk een goede reden om € 300 te willen lenen. Als je niet vandaag nog het geld gestort zou willen hebben, had je wel voor een andere optie gekozen. Toch is het verstandig de voordelen en nadelen van € 300 lenen nader te bekijken.

De voordelen;

  • Je kunt direct een aanvraag indienen om 300 euro te lenen
  • In verschillende gevallen wordt het bedrag vandaag nog gestort
  • Je kunt bij onder andere Ferratum zonder BKR toetsing een lening aanvragen
  • De kosten zijn laag als je een garantsteller kunt aanstellen

Nadelen;

  • Je betaalt rente over de 300 euro
  • Los je de lening niet binnen 30 dagen af? Dan wordt er een forse boeterente over de lening berekend 
  • Mini-leningen worden BKR geregistreerd 
  • Als je geen garantsteller kunt vinden betaal je een hoge rente

Wie kan allemaal 300 euro lenen?

Particulieren kunnen bij de meeste aanbieders van dit soort leningen terecht, ongeacht de status. Als je ouder dan 18 jaar bent en aan de basisvoorwaarden voldoet, voeren aanbieders een toetsing uit om jouw kredietwaardigheid te beoordelen.

Bij onder andere Ferratum gaat het hier niet om een BKR toetsing maar een toetsing op basis van eigen gegevens. 

Beoordeling:
5/5

veilig op de website van Ferratum

Saldodipje

Beoordeling:
4/5

veilig op de website van Saldodipje

Naast de 300 euro lening kun je ook denken aan de volgende leenbedragen:

Bij deze lage bedragen is het ook mogelijk om online geld te lenen zonder BKR toetsing.

Scroll naar boven