Kleine Lening Aanvragen in 2024 | Lage rente

De meeste mensen denken bij het woord lening vaak aan grotere bedragen voor bijvoorbeeld een auto of huis. Je kunt echter ook eenvoudig een kleine lening aanvragen bij verschillende instanties.

Dit gaat daarnaast ook vaak erg gemakkelijk. In dit artikel leggen we uit hoe een kleine lening aanvragen in zijn werk gaat en waar je dit het beste kunt doen.

Top 3 sparen met Hoogste Spaarrente

Tijdelijke deal voor Bankr-lezers: slechts 6,10% rente op Santander leningen!

Beoordeeld met een 9.2!

Een kleine lening aanvragen komt vaak niet bij mensen op wanneer ze net even iets meer geld nodig hebben. Toch is dit wel een optie. Zelfs een kleine lening aanvragen zonder BKR toetsing is mogelijk.

In dit artikel lees je hoe een kleine lening afsluiten in zijn werk gaat en bij welke aanbieders geld lenen mogelijk is. Ook is een kleine lening afsluiten mogelijk voor ondernemers en kun je een kleine lening zonder loonstrook afsluiten.

Wat is een Kleine Lening Aanvragen?

Een kleine lening aanvragen, ook wel bekend als een minilening of flitslening, is een lening van bedragen tot ongeveer €1.500 die je op korte termijn van plan bent terug te betalen. Deze termijn ligt vaak tussen de 2 weken en 2 maanden.

Het voordeel van een kleine lening aanvragen is de snelheid waarmee het geld op je rekening staat. Dit gebeurt vaak al binnen enkele dagen.

Voor wie is een Kleine Lening Aanvragen geschikt?

Een kleine lening aanvragen is geschikt voor mensen die op korte termijn wat extra geld nodig hebben, maar die bijvoorbeeld voor die tijd nog geen salaris ontvangen. Dan is een kleine persoonlijke lening erg handig zonder al te veel toeters en bellen.

Een kleine lening voor startende ondernemers kan ook handig zijn, als je bijvoorbeeld een factuur moet betalen terwijl je kas net even krap is. Een kleine lening op afbetaling is dan ook mogelijk, maar vaak gaat het om lage bedragen waar dit niet nodig is. Vooral bij een kleine persoonlijke lening.

Vandaag nog een kleine lening op afbetaling aanvragen?

Kleine Lening Aanvragen: Aanbieders vergelijken

#1: Kleine Lening Aanvragen bij Saldodipje

Onze beoordeling:

5/5

Voordelen:

Bij Saldodipje kun je al vanaf € 100,- een kleine lening aanvragen. Daarnaast kun je ook een kleine lening aanvragen zonder BKR toetsing. Hierdoor kun je op korte termijn een bedrag lenen dat in slechts enkele dagen op je rekening terug te zien is.
 
Je kunt een kleine lening aanvragen tot maximaal € 2.500 euro en zelf de kleine lening op afbetaling instellen. Dus in hoeveel maanden je het bedrag wilt aflossen.

 

#2: Kleine Lening Aanvragen bij Santander

Onze beoordeling:

5/5

Voordelen:

Santander is al langer bekend als kredietverstrekker. Bij deze instantie kun je terecht voor zowel een kleine lening voor startende ondernemers of een kleine persoonlijke lening.

Santander kun je alleen geen kleine lening aanvragen onder de €1.500,-. Dit betekent dat dit vooral geschikt is voor eventuele reparaties aan je auto of wasmachine.
 
Je kunt de kleine lening op afbetaling afsluiten en de rente blijft vast gedurende de gehele periode. Daarnaast is Santander als bekend bedrijf uiterst betrouwbaar voor een kleine lening afsluiten.
 
 

Tijdelijke deal voor Bankr-lezers: slechts 6,10% rente op Santander leningen!

Beoordeeld met een 9.2!

#3: Kleine Lening Aanvragen bij Qeld

Onze beoordeling:

5/5

Voordelen:

Qeld is gespecialiseerd in zakelijke leningen vanaf €1000,-. Een kleine lening als startende ondernemer nodig? Dan is Qeld zeker het overwegen waard. Ze zeggen dat het bedrag dezelfde dag nog op je rekening staat.
 
Een kleine lening van 1000 euro aanvragen kan echter alleen als bedrijf. Je kunt bij deze dienstverstrekker dus geen kleine lening op afbetaling afsluiten als particulier.
 
Qeld krijgt op Trustpilot een gemiddelde rating van 4,8/5, wat erg hoog is, vooral voor leningverstrekkers.
 

Kleine Lening Startende Ondernemer

Veel mensen die een kleine lening afsluiten zijn startende ondernemers. Een kleine lening aanvragen ZZP kan tegenwoordig erg gemakkelijk. Je kunt dit bijvoorbeeld doen bij Qeld, een bedrijf dat zich volledig richt op zakelijke leningen.

Als je een kleine lening op afbetaling wilt van onder de €1.000,-, dan raden wij Saldodipje aan. Daar kun je vanaf €100,- een kleine lening aanvragen.

Bij een bank zit je vaak vast in verschillende procedures voordat je een lening kunt aanvragen. Voor een kleine lening aanvragen zit je hier waarschijnlijk niet op te wachten. Een kleine lening als startende ondernemer of een kleine lening aanvragen ZZP kun je dan beter via een betrouwbaar alternatief platform doen.

Kleine Lening Bedrijf aanvragen

Een kleine lening als bedrijf aanvragen gaat hetzelfde als een kleine lening als startende ondernemer afsluiten. Er zijn echter maar weinig bedrijven die kleine leningen aangaan. 

Hiervoor raden wij Qeld of Santander aan. Qeld is gespecialiseerd in het afsluiten van zakelijke leningen. Dit is dus extra aantrekkelijk voor het afsluiten van een goedkope kleine lening als bedrijf.

Santander is voor de wat grotere leningen. Een kleine lening aanvragen bij Santander kan pas vanaf €1500,-. Daarentegen is Santander wel internationaal erg bekend en voor mensen die zo veilig mogelijk een kleine lening op afbetaling willen, kunnen hiervoor kiezen.

Een Kleine Lening Aanvragen Zonder BKR Toetsing

Wat voor veel mensen en bedrijven lastig is met een kleine lening afsluiten, is de BKR toetsing. Hiervoor wordt gecommuniceerd tussen het BKR en de leningverstrekker. Dit wordt gedaan om te kijken naar je krediethistorie en om te evalueren of het verstandig is om je een nieuwe lening te verlenen.

Met een kleine lening is dat een stap die vaak te lang duurt, omdat je bij een kleine lening aanvragen dit vaak doet omdat je zo snel mogelijk geld nodig hebt.

Een kleine lening aanvragen zonder BKR toetsing kan bijvoorbeeld bij Saldodipje en Qeld. Santander is een grotere financiële instantie waarbij vaak wel een BKR toetsing gedaan wordt.

Wil je dus een kleine lening zonder BKR toetsing, kun je dit beter bij kleinere instanties doen die op korte termijn aangeven het geld over te kunnen maken. Let er uiteraard wel altijd op of de instantie betrouwbaar is.

Kleine Lening Zonder Loonstrook aanvragen: Hier kan het!

Een kleine lening zonder loonstrook aanvragen kan via Saldodipje. Deze kredietverstrekker probeert een kleine lening op afbetaling zo simpel mogelijk te maken. Je hebt enkel een geldig bankrekeningnummer, een geldig ID-document en aanvullende gegevens nodig.

Kosten Kleine Lening Aanvragen

De kosten voor een kleine lening aanvragen verschillen uiteraard per aanbieder en voor wat voor bedrag je een kleine lening afsluiten wilt. Vaak hebben de verstrekkers dit duidelijk aangegeven op de website met een handige slider.

Kleine Lening Afsluiten bij Santander

Voordat je begint met een aanvraag bij Santander, kun je meteen zien wat de kosten zijn voor de kleine lening op afbetaling afsluiten.

Als je een kleine lening als startende ondernemer of een kleine persoonlijke lening wilt afsluiten bij Santander, dan zou je bij een lening van €1500,- 10% rente betalen per maand. Dit houdt dus in dat je per maand €27,46 betaalt, waarvan een deel rente en een deel aflossing is.

De looptijd hiervoor is 72 maanden, maar je kunt uiteraard ook sneller aflossen waardoor het goedkoper wordt. Een kleine lening afsluiten zal waarschijnlijk niet snel met een looptijd van 72 maanden gebeuren.

Kleine Lening Afsluiten bij Saldodipje

Zo zie je bijvoorbeeld op de website van Saldodipje hoeveel rente je moet aflossen bij een bepaald bedrag en termijn. Sluit je bijvoorbeeld een lening af van € 1.000,- en betaal je dit af in 45 dagen? Dan betaal je €11,50 aan rente over dit bedrag.

Voor de rest hoef je bij de meeste aanbieders geen extra andere kosten te betalen. Let er wel op dat je binnen de gestelde termijn aflost. Anders kunnen de kosten flink oplopen.

Ook ligt het aan het bedrag hoeveel rente je erover moet betalen. Zo betaal je voor bedragen onder de €600 slechts 6.17% rente, maar voor bedragen tussen de €600,- en €1000,- bijna 10% rente.

Een kleine lening afsluiten boven de €1000,- valt vervolgens weer terug naar rond de 7% rente met een betaaltermijn van 2 maanden.

Een kleine lening afsluiten bij Saldodipje gaat tot €2.500,- met een maximale aflossingstermijn van 4 maanden.

Deel van het kostenoverzicht van Saldodipje

Kleine Lening Afsluiten bij Qeld

Qeld houdt geen standaardtarieven aan en beoordeelt elke aanvraag apart. Wil je dus een kleine lening afsluiten als startende ondernemer? Dan kom je pas achter de tarieven als je de relevante informatie opstuurt.

Ze prijzen zichzelf wel aan als leningverstrekkers op de korte termijn, dus dit zal naar verwachting niet lang duren.

Tip: Vanaf €100,- al een kleine lening aanvragen die in korte tijd op je rekening gestort wordt? Probeer Saldodipje!

Kleine Lening Aanvragen stappenplan

Voor een kleine lening aanvragen proberen de meeste aanbieder het zo makkelijk mogelijk te maken. Voor Qeld is het iets ingewikkelder, omdat dit om een zakelijke kleine lening aanvragen gaat.

In onderstaand stappenplan lees je hoe een kleine lening afsluiten gemakkelijk in zijn werk gaat. We zullen Saldodipje als voorbeeld nemen, omdat je hier al vanaf €100,- een kleine lening aanvraagt.

Stap 1: Account maken voor een Kleine Persoonlijke Lening of Kleine Lening Bedrijf

Maak allereerst een account aan bij de leningverstrekker waar je wilt beginnen met een lening aanvragen. Dit kan via de homepage van de aanbieder in kwestie.

Stap 2: Bepaal het bedrag en de looptijd van de Goedkope Kleine Lening

Vervolgens moet je bij jezelf nagaan wat het bedrag is waarvoor je een kleine lening op afbetaling wilt afsluiten. Stel je gaat voor een kleine lening van 1000 euro, dan kan je de slider op de website naar kleine lening van 1000 euro zetten om te weten wat je kosten zijn. De looptijd wordt automatisch aangepast.

Stap 3: Upload je ID-document

Voordat je daadwerkelijk de kleine lening afsluiten kunt, zul je nog wat verificatiegegevens moeten uploaden en invullen. Zo heeft de aanbieder van de lening ook enige zekerheid dat deze lening ook echt voor dit doel wordt gebruikt en er iemand aansprakelijk is wanneer deze lening niet afbetaald wordt.

Stap 4: Verifieer je bankrekening voor de Kleine Lening

Als laatste stap zul je je bankrekening nog moeten verifiëren. Zodra dit goedgekeurd is, wordt de kleine lening van 1000 euro goedgekeurd en zul je binnen 24 uur het geld op je rekening ontvangen.

Kleine Lening Aanvragen: Veelgestelde vragen

Voor een kleine lening aanvragen van 500 euro, kun je het beste een kleine lening aanvragen bij Saldodipje. Het is nagenoeg de enige goed gereguleerde aanbieder van kleine leningen onder de €1.000,- in Nederland.

Kredietverstrekkers zijn verplicht na te gaan of je BKR niet negatief is. De enige uitzondering hierop zijn leningen onder de €1.500. Wil je dus bijvoorbeeld een kleine lening van 1000 euro aanvragen, dan kan je een kleine lening aanvragen zonder BKR toetsing.

Bij Saldodipje kan je een kleine lening van 1000 euro aanvragen zonder BKR toetsing. Op deze manier heb je sneller het geld op je rekening en je weet meteen wat de kosten zijn.

Jazeker, maar je zult wel wat verificatie en een geldig rekeningnummer moeten hebben. Zo heeft de kredietverstrekker ook enige zekerheid dat de lening ook wordt terugbetaald.

Voor een goedkope kleine lening aanvragen raden wij Saldodipje, Santander en Qeld aan. Qeld voor zakelijke rekeningen en Saldodipje voor bedragen vanaf €100,-. Santander is een gerenommeerd bedrijf, dus dat voegt betrouwbaarheid toe, maar je kunt hier pas vanaf €1.500 een kleine lening aanvragen.

Een kleine lening zonder loonstrook aanvragen kan via Saldodipje. Deze kredietverstrekker probeert een kleine lening op afbetaling zo simpel mogelijk te maken. Je hebt enkel een geldig bankrekeningnummer, een gelding ID-document en aanvullende gegevens nodig.

Een kleine lening aanvragen als startende ondernemer of een kleine lening aanvragen als ZZP’er kan soms moeilijk zijn. Bij Qeld kun je een kleine lening vanaf 1000 euro aanvragen. Qeld specialiseert zich in zakelijke leningen.

Kleine Lening Aanvragen: Conclusie

Een kleine lening op afbetaling aanvragen lijkt voor veel mensen moeilijker dan het is. Vaak kun je een kleine lening op afbetaling afsluiten en dezelfde dag nog het geld ontvangen. Een kleine lening zonder BKR toetsing (dus onder de € 1.500,-) gaat snel en gemakkelijk.

Voor een goedkope kleine lening raden wij Saldodipje aan. Hier kun je een kleine lening afsluiten vanaf € 100,-. Je ziet dankzij de handige slider meteen hoeveel het je aan rente gaat kosten en wat de betaaltermijn is.

Een kleine lening als startende ondernemer afsluiten kan het beste bij Qeld. Bij deze kredietverstrekker kun je als ondernemer goed terecht. Het bedrijf specialiseert zich in zakelijke kleine leningen van € 1000,- tot € 100.000.

Wil je meteen een Kleine Lening Aanvragen?
Gemakkelijk een kleine lening afsluiten bij een betrouwbare kredietverstrekker? Probeer dan Saldodipje! Je kunt hier al vanaf € 100,- een kleine lening afsluiten.
TIP
Scroll naar boven