Snel Mini Lening aanvragen in drie stappen

Ben jij op zoek naar een lening tot €1000,-? Dan kun je gebruik maken van een mini lening, die kun je gemakkelijker afsluiten dan grotere leningen en heb je minder gedoe. 

Top 8 Mini Leningen

Tijdelijke deal voor Bankr-lezers: slechts 6,10% rente op Santander leningen!

Beoordeeld met een 9.2!

Met een mini lening kun je dus snel een ‘klein’ bedrag lenen, daar horen vaak wel andere voorwaarden bij dan bij een hogere lening. 

In dit artikel kom je te weten hoe je zelf een mini lening aanvragen kunt, of je een mini lening met uitkering kan aanvragen en of een mini lening met BKR registratie ook mogelijk is. Lees snel verder of start meteen zelf en ga naar een kredietverstrekker voor jouw mini lening! 

Wat is een Mini Lening?

De term mini lening is geen vaste term, het gaat gewoon om een lening van een klein bedrag. Zo kun je een lening van 50 euro zien als mini lening maar, maar kan het natuurlijk ook een stuk hoger zijn. 

Over het algemeen laten mini leningen zich kennen door een korte looptijd. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een mini lening looptijd 3 maanden. 

Vraag vandaag nog je mini lening aan bij Financieel Fit!

Waar kan ik met spoed Mini Lening aanvragen?

Er zijn verschillende kredietverstrekkers die geschikt zijn voor het aanvragen van een minilening. Zie hieronder een overzicht.

#1: Met spoed Mini Lening Aanvragen bij Financieel Fit

Onze beoordeling:

5/5

Voordelen:

Bij Financieel Fit werken financieel experts om jou te helpen de best mogelijke leningen, hypotheken of andere financiële producten te vinden. Ze nemen jouw situatie door en zoeken dan het best mogelijke product. 

Je kunt gemakkelijk online een start maken bij Financieel Fit en alvast uitrekenen hoe jouw lening er uit komt te zien. Daarna kun je meteen contact opnemen met één van de experts. 

#2: Met spoed Mini Lening Aanvragen bij Santander

Onze beoordeling:

5/5

Voordelen:

De naam Santander ken je misschien wel van grote sportevenementen die ze sponsoren of gewoon als Spaanse bank. In Nederland houden ze zich vooral bezig met het verstrekken van leningen. 

Op de startpagina van Santander zie je een rekentool om meteen te kunnen zien wat de mogelijkheden zijn. Je kunt de lening vervolgens volledig online aanvragen. 

Tijdelijke deal voor Bankr-lezers: slechts 6,10% rente op Santander leningen!

Beoordeeld met een 9.2!

#3: Met spoed Mini Lening Aanvragen bij Saldodipje

Onze beoordeling:

5/5

Voordelen:

De mini lening vind je ook bij Saldodipje. Deze kredietverstrekker is er vooral voor iedereen die op korte termijn een klein bedrag nodig heeft om die maand rond te komen. 

Je kunt bij Saldodipje binnen enkele minuten duidelijkheid hebben of je geld kunt lenen. 

#4: Met spoed Mini Lening Aanvragen bij Krediet Groep Nederland

Onze beoordeling:

4.5/5

Voordelen:

Bij Krediet Groep Nederland staat de klant centraal, de adviseurs van deze bemiddelaar gaan voor jou op zoek naar de beste lening. Je krijgt de keuze uit verschillende kredietverstrekkers en kunt zo kiezen voor de laagste rente. 

Zodra je online begint bij Krediet Groep Nederland krijg je na enkele uren bericht. Na dit bericht krijg je de eerste mogelijkheden te zien zodat je meteen weet waar je aan toe bent. 

#5: Met spoed Mini Lening Aanvragen bij Kredietconcurrent

Onze beoordeling:

4.3/5

Voordelen:

Een andere bemiddelaar waar je voor kunt kiezen is KredietConcurrent. Ook deze website gaat voor jou op zoek naar de meest voordelige lening door kredietverstrekkers te vergelijken.

Je vraagt bij Kredietconcurrent gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan. Ook het afsluiten van het krediet kun je volledig online regelen. 

#6: Met spoed Mini Lening Aanvragen bij Leningen.nl

Onze beoordeling:

4.2/5

Voordelen:

De grootste vergelijkingssite voor leningen is misschien wel Leningen.nl. Je kunt hier gemakkelijk het doel van de lening aangeven en het bedrag dat je wilt lenen, daarna krijg je meteen een overzicht van je mogelijkheden. 

Of je nu een deel van je huis wilt verbouwen, een nieuwe auto wilt kopen of een mini lening wilt omdat je geld tekort komt; het is bij Leningen.nl allemaal te vinden. 

#7: Met spoed Mini Lening Aanvragen bij De Nederlandse Kredietmaatschappij

Onze beoordeling:

4/5

Voordelen:

Voor iedereen die op zoek is naar doorlopend krediet of een persoonlijke mini lening is De Nederlandse Kredietmaatschappij een geschikte site. Hier kun je gemakkelijk een offerte voor een lening aanvragen.

Vervolgens kijkt De Nederlandse Kredietmaatschapij bij allerlei kredietverstrekkers waar op dat moment de laagste rente te vinden is. Zij zorgen er voor dat jij de offerte ontvangt. 

#8: Met spoed Mini Lening Aanvragen bij Lender & Spender

Onze beoordeling:

4/5

Voordelen:

Tot slot kun je kiezen voor een lening bij Lender & Spender. Dit innovatieve platform brengt Nederlandse particuliere investeerders en mensen die op zoek zijn naar krediet samen. 

Je leent dus rechtstreeks van andere mensen in plaats van bij een kredietverstrekker. Bij dit platform kun je veilig tussen de €2.500 en €25.000 lenen. Lender & Spender heeft een vergunning bij de AFM.

Zelf een Mini Lening Aanvragen

Een mini lening aanvragen kan dus bij veel kredietverstrekkers gemakkelijk online. Verderop in dit artikel bespreken we hoe jij in 3 stappen je mini lening aan kunt vragen. Maar hoe zit het met het BKR-register, kun je alsnog een mini lening aanvragen als je een BKR-registratie hebt? 

Mini Lening zonder BKR

Een Mini Lening zonder BKR is aan te vragen, je kunt dit gemakkelijk online doen. Bij de check door de kredietverstrekker zullen ze het goedkeuren zodra ze erachter zijn dat je geen registratie hebt. 

Je krijgt vervolgens wel een BKR-registratie als de lening die je afsluit hoger is dan €250,-. Bij leningen onder de €250,- krijg je deze registratie niet, die kun je dus vaker afsluiten. 

Mini Lening met BKR

Als je wel een BKR-registratie hebt kom je minder snel in aanmerking voor een mini lening. Het is afhankelijk van hoe de BKR-registratie tot stand is gekomen of je hier nog recht op hebt of niet. 

Mini Lening Looptijd

Een minilening wordt vaak gekenmerkt door een kortere looptijd, je hoeft immers ook veel minder terug te betalen. Maar welke looptijd is eigenlijk normaal voor een minilening, en in hoeverre heb je zelf de keuze om een looptijd te bepalen?

Mini Lening looptijd 3 maanden

Een mini lening zal over het algemeen een looptijd van 3 maanden of minder hebben. Zo kun je zelfs minileningen afsluiten die je binnen 30 dagen weer terug moet betalen, ideaal voor iedereen die aan het eind van de maand geld tekort komt, maar snel weer salaris of ander inkomen ontvangt. 

Mini Lening lange looptijd

Ook een mini lening lange looptijd is mogelijk, maar dit is vooral voor leningen die al wel hoger zijn dan €1.000,-. 

Zo kun je bijvoorbeeld tot €1.500,- lenen en dat in 6 jaar tijd terug betalen. Je hebt dan te maken met maandbedragen van minder dan €30,-. 

Mini Lening Aanvragen in 3 stappen

Een mini lening aanvragen is vrij gemakkelijk. Omdat je bij een minilening een laag bedrag vraagt van een kredietverstrekker zijn de eisen voor je inkomen minder streng, zo heb je al kunnen lezen dat je met BKR-registratie leningen tot €250,- af kunt sluiten. 

Stap 1: Ga naar de website van een kredietverstrekker

Kies een kredietverstrekker uit dit artikel waar jij aan de slag wilt en ga naar deze website toe. Op deze website vind je alvast informatie over welke leningen je af kunt sluiten en ook een rekentool zodat je kunt berekenen wat een lening gaat kosten. 

Stap 2: Bereken jouw lening

In de tweede stap is het tijd om die rekentool te gaan gebruiken. Je kunt hierbij invullen hoeveel je wilt lenen en in sommige gevallen ook wat je ideale looptijd is. 

Vervolgens krijg je uit deze rekentool te zien wat de maandlasten zullen worden en in sommige gevallen ook een overzicht van de totale kosten die bij deze lening horen. 

Stap 3: Vraag de lening aan en ga akkoord met de offerte

Vanuit de rekentool kun je meteen de lening die je zojuist berekend hebt aanvragen. Na deze aanvraag gaat de kredietverstrekker met jouw gegevens een aanvraag aan de slag. 

Je krijgt daarop vaak binnen een dag nog een offerte in je mail. Die offerte kun je accepteren of weigeren, als je akkoord gaat met de offerte krijg je de lening op je rekening gestort binnen enkele werkdagen. 

Wat kost een Mini Lening?

De kosten voor een minilening zijn afhankelijk van de rentestand op dat moment, de kredietverstrekker waarbij je de lening afsluit en de looptijd van de lening. Over het algemeen zal de rente maximaal 10% per jaar zijn. Als je dus €250,- leent en je betaalt dat in één maand terug, betaal je slechts 1/12de van die 10% rente.

Zo betaal je vaak slechts enkele euro’s voor de minilening. De kosten van een minilening gaan pas oplopen zodra je in de problemen komt met terug betalen. Ook komen er extra kosten bij als je niet op tijd de bestanden als je persoonlijke garantstelling op hebt gestuurd. 

Mini Lening zonder garantstelling

Een garantstelling is een document waarin je aangeeft wie er garant staat voor jouw lening mocht je zelf niet in staat zijn om de minilening terug te betalen. Deze garantstelling moet je bij elke minilening inleveren.

Je kunt een minilening zonder garantstelling aanvragen, maar er zullen kosten gerekend worden als je er voor kiest om de garantstelling niet in te leveren bij de kredietverstrekker. 

Mini Lening Aanvragen: Veelgestelde vragen

Een mini lening aanvragen kan het best bij één van de kredietverstrekkers uit dit artikel. Als je hulp nodig hebt met een goede lening zoeken kun je het best bij Financieel Fit terecht, als je weet wat je wilt kun je bij Saldodipje een lening berekenen en aanvragen. 

Een mini lening aanvragen zonder BKR toetsing is niet mogelijk. Als je een negatieve BKR registratie hebt zal dit dus invloed hebben op de hoogte van je lening. Het voordeel van een minilening tot €250,- is dat je er geen registratie bij krijgt, dit is pas bij bedragen vanaf €250,-. 

Bij een mini lening lange looptijd kiezen is niet altijd mogelijk en vooral afhankelijk van de hoogte van je lening. Bij lagere bedragen maken kredietverstrekkers het niet mogelijk om lange looptijden te kiezen. 

Een mini lening met uiterkering aanvragen is in sommige gevallen mogelijk. De kredietverstrekker kijkt alsnog naar jouw volledige inkomen en bepaalt op basis van de bekende gegevens of je in aanmerking komt voor een lening en hoe hoog die maximaal mag zijn. 

Een mini lening zonder garantstelling aanvragen is niet nodig. Je moet bij aanbieders van minileningen altijd de garantstelling opsturen, dit kan een garantstelling zijn die je extern geregeld hebt of een eigen garantstelling. 

Mini Lening Aanvragen: Conclusie

Het kan altijd voorkomen dat je aan het eind van de maand door omstandigheden geld te kort komt en een kleine aanvulling nodig hebt om de maand rond te komen. Daarvoor zijn minileningen perfect, deze leningen met kleine bedragen sluit je namelijk erg makkelijk af. 

Kredietverstrekkers zoals Financieel Fit hanteren namelijk minder strenge eisen voor het vergeven van deze leningen zodat de aanvraag veel sneller kan verlopen. Die aanvraag kun je gemakkelijk online doen en ook de stappen daarna doe je vanuit huis op je smartphone of achter je laptop. 

De minilening staat bekend om de korte looptijd, dit kan al vanaf één maand. Hierdoor blijven de kosten voor de minilening ook laag zolang je het op tijd terug betaalt. Als je de regels niet volgt en betalingsachterstand oploopt kunnen er wel hoge kosten gerekend worden.

Nu een Mini Lening Aanvragen?
Ga dan nu naar Financieel Fit en bekijk met experts naar de mogelijkheden voor een mini lening voor jou.
TIP
Scroll naar boven