Lucky Block en bokser Florian Marku gaan samenwerken

Londen, Engeland, woensdag 27 april 2022 – De opkomende Albanese bokser Florian Marku en crypto gaming platform Lucky Block gaan samenwerken via een sponsordeal die deze week door beide partijen ondertekend is.

Bokskampioen Florian Marku en crypto-game platform Lucky Block hebben hun krachten gebundeld

Marku heeft getekend om een Lucky Block-ambassadeur te worden in een sponsordeal die is gesloten voor een onbekend bedrag.

Hij markeert de eerste ronde in een campagne van verdere ondertekeningen van boksers van wereldklasse, terwijl Lucky Block zich opwerkt om een alomtegenwoordige kracht te worden in de wereld boks scene.

Florian Marku, ook bekend als The Albanian King, verloor slechts vier van zijn 110 Mixed Martial Arts (MMA) kickboks gevechten voordat hij zijn talenten naar het boksen verlegde. Florian blijft ongeslagen in de boksring.

Net als Lucky Block werd Florian door sommigen in zijn sport onderschat, om keer op keer het ongelijk van de twijfelaars te bewijzen.

Florian Marku

Florian is toegewijd en gepassioneerd in alles wat hij doet. Florian Marku is houder van de IBF International weltergewicht titel sinds september 2021.

De 29-jarige Albanees die opgroeide in Griekenland voordat hij naar het Verenigd Koninkrijk verhuisde, heeft een energieke en groeiende fanbase, net als Lucky Block, terwijl hij zich klaarmaakt om zijn kracht te ontketenen op zijn volgende boks slachtoffer.

Marku heeft 693k Instagram volgers en zijn steun onder vechtfans groeit met elke wedstrijd. In januari van dit jaar tekende Marku bij Sky Sports promo partners BOXXER.

Lucky Block’s stap in het boksen is nog maar net begonnen, met contracten die binnenkort zullen worden geïnkt met een groot aantal prijsvechters uit de hele bokswereld.

Lucky Block is momenteel de studio aan het inrichten voor zijn nieuwe bokspodcastkanaal, Fighting On The Inside.

Met Florian Marku in de ring, zegt Lucky Block dat het deel uitmaakt van een boks-centrische strategie om zijn missie te bereiken om de kampioen vechter van de games scene te worden.

Lucky Block heeft een uniek beloningssysteem voor haar token houders en deelnemers aan het spel. Bij Florian Marku draait alles om vechten om te winnen en dromen waar te maken, net zoals Lucky Block.

Met het Lucky Block crypto games platform kan iedereen een winnaar zijn door de kansen te tarten. Samen willen Lucky Block en Florian Marku precies dat doen.

Lucky Block sponsordeals

Net als Florian Marku wil Lucky Block een eerlijk gevecht voor iedereen waar de kleintjes kunnen winnen.

Boksen heeft een lange traditie van het helpen van kansarmen om grote dingen in het leven te bereiken en om terug te geven aan de gemeenschap. 

Met dat in gedachten steunt Lucky Block’s Fighting On The Inside podcast kanaal het werk van Gloves Up, Knives Down.

Het Marku nieuws volgt op de sensationele deal die Lucky Block tekende om Dillian Whyte te sponsoren, die onlangs tegen Tyson Fury vocht in het grootste boksevenement ooit gezien in Europa voor een publiek van 94.000 mensen in het Londense Wembley stadion.

De duw in de richting van sportpromoties is gericht op de demografie die het meest open staat voor het volledige gamma van diensten en producten die Lucky Block ontwikkelt als het nummer 1 crypto games platform. 

Sponsordeals zullen niet beperkt blijven tot boksen. Er zijn plannen voor voetbalsponsoring en het marketingteam onderzoekt momenteel mogelijkheden in de Amerikaanse sportindustrie.

Florian Marku over het worden van een Lucky Block ambassadeur

“Ik ben erg blij om samen te werken met mijn nieuwe crypto-partners Lucky Block. “Ik ben altijd gefascineerd geweest door nieuwe technologie en nieuwe manieren om de grenzen te verleggen en mezelf tot het uiterste drijven is wat ik doe op trainingskamp en in de ring. 

Lucky Block crypto en Marku passen als een handschoen. “Het is een eer om een rol te spelen in het helpen van Lucky Block om crypto-kansspelen naar mijn trouwe volgers en de massamarkt te brengen.

“En ik heb meer willen leren over de spannende en revolutionaire crypto-industrie en hoe het barrières kan doorbreken en iedereen kan helpen een kans te maken op het grote geld.

“Ik geloof in hard werken om dromen waar te maken en anderen ook te helpen. Lucky Block wil hetzelfde doen en ik ben blij om hen te helpen met een aantal killer upper cuts en precisie jabs om de concurrentie te vloeren.”

Lucky Block CEO Scott Ryder over de sponsordeal

“Samen kunnen Lucky Block en Florian Marku de kansen verslaan en de wereld laten zien dat met hard werken iedereen zijn dromen kan bereiken.

“En net als Florian is Lucky Block niet alleen maar praat. Wij zijn het echte werk en zullen tegen alle verwachtingen ingaan wanneer we de strijd aangaan met de gigantische concurrenten.

“Wij denken dat Florian Marku en Lucky Block een goede match zijn die de wereld zal veroveren.

“Lucky Block bedankt Florian voor het wagen van een kans met Lucky Block en we kijken uit naar een wederzijds voordelige relatie.

“Natuurlijk willen we ons merk uitdragen, maar we geloven ook dat gedecentraliseerde netwerken een win-win zijn voor consumenten.

“In die geest hopen we Florian’s fanbase, andere boksfans, maar ook die buiten de vechtscene, voor te lichten over de voordelen van crypto, terwijl we de wereld laten zien hoe het geven aan goede doelen kan worden ondersteund als onderdeel van de mix.”

Jamie Jewitt, Love Island-ster en ambassadeur van Lucky Block over de samenwerking

“Ik geloof dat de merken Lucky Block en Florian Marku voor elkaar gemaakt zijn. Florian vecht hard en eerlijk, met zijn ogen altijd op de prijs gericht en een oog op het helpen van anderen met het liefdadigheidswerk dat hij doet in Albanië. Dat zijn allemaal Lucky Block waarden.

“Florian is een nieuwkomer die het ongelijk van de twijfelaars bewijst door knock-out klappen uit te delen. Dat is hoe wij Lucky Block zien, dus ik ben er zeker van dat ik namens het Lucky Block leger Florian van harte welkom heet.

“Ik kijk er echt naar uit om het te mengen met Florian op ons gloednieuwe boks podcastkanaal waar we iedereen zullen vermaken, opleiden en inspireren over de wereld van boksen en crypto. Let’s rumble!”

Over Lucky Block

Lucky Block is een gedecentraliseerd spelletjesnetwerk aangedreven door crypto. LBLOCK is de utility token van het platform.

Lucky Block biedt de kans om ‘iedereen een winnaar’ te maken, omdat zijn platform een tokenbeloning van 10% van elke jackpot uitkeert aan tokenhouders, ongeacht of ze een trekkingskaartje kopen of niet.

Meer dan dat, door hun geluk te beproeven met de dagelijkse trekkingen, geven spelers in het proces aan liefdadigheid .10% van elke jackpot gaat naar liefdadigheid.

De jackpots worden gefinancierd door een belasting van 12% op de verkoop van het LBlock token op gedecentraliseerde beurzen en uit ticketopbrengsten.

Omdat Lucky Block is gebouwd op de blockchain is het goedkoper te runnen, transparanter, kan het zijn token houders belonen en maakt het goede doelen ook winnaars.

Lucky Block is van plan om half mei, na de lancering van zijn webapp, zijn eerste weggeefactie te lanceren.

Een Android beta versie van de Lucky Block app is beschikbaar om te downloaden uit de Google Play Store. Alleen test tokens kunnen worden gebruikt met de Android app.

De iOS app beta is ingediend voor goedkeuring bij de Apple App Store.

Lucky Block’s Platinum Rollers Club NFT Collectie biedt eigenaars levenslange toegangskaarten voor de dagelijkse NFT jackpot trekkingen en zijn nu te koop.

Scroll naar boven