FinancePR lanceert Financieel PR-bureau!

FinancePR lanceert nieuw Financiële Diensten PR & Finance Marketingbureau!

FinancePR.com heeft een nieuw financieel PR-bureau gelanceerd voor de financiële dienstverlening en fintech sector.

Financieel PR-bureau

FinancePR.com is opgericht door een team met jarenlange ervaring binnen de financiële marketing industrie, en breidt haar diensten nu uit naar een groter (internationaal) publiek, waaronder Nederland. FinancePR.com biedt financiële en fintech marketingdiensten op de volgende gebieden:

  • Financiële PR-distributie
  • Media- en journalisten outreach
  • Performance marketing campagnes
  • Gesponsorde advertorials en nieuws features
  • Interview pitches met mede-oprichters en CEO’s
  • Banneradvertenties op ons partnernetwerk
  • Sociale media en influencer marketing

Typische klanten voor FinancePR.com zijn Fintech startups, Online banken, Blockchain bedrijven, Aandelen Apps, Robo Adviseurs, ETF-aanbieders, Platformen voor Vermogensbeheer en meer. 

FinancePR.com streeft naar toonaangevende resultaten en bereik voor de financiële dienstverlening en Fintech startups. Eerdere PR-campagnes en case studies omvatten artikelen gepubliceerd in de Financial Times, Business Insider, Nasdaq, ETFTrends, Yahoo Finance en meer.

Klanten waarvoor er campagnes zijn uitgevoerd omvatten grote Fintech namen zoals eToro, Capital.com, Revolut en Binance.com

PR- en marketingcampagnes zullen breed beschikbaar zijn in diverse talen en landen, waaronder Nederland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Australië, Duitsland, Frankrijk, Italië, Scandinavië en meer.

Adam Grunwerg, mede-oprichter van FinancePR.com:

We zijn verheugd om onze financiële marketingdiensten te lanceren en uit te breiden naar een groter publiek. We hebben jarenlange ervaring met performance marketing en het in-house uitvoeren van PR-campagnes. Nu gaan we deze diensten leveren aan ‘s werelds grootste merken.”

De financiële dienstverlenings- en Fintech markt groeit sneller dan ooit tevoren met producten zoals ETF’s, Robo Adviseurs, innovatieve Online Banken en Blockchain toepassingen die de vorm van de industrie veranderen. Wat wij gaan doen is een service bieden die zich nadrukkelijk toelegt op deze producten en ze verbindt met vooraanstaande uitgevers, media en andere nieuwsbronnen. We vinden dat de huidige bureaus die zich op deze industrie richten beperkt zijn en willen een toonaangevende oplossing bieden.

Over FinancePR.com

FinancePR.com, gelanceerd in 2021, is een PR- en marketingbureau voor financiële dienstverlening dat zich richt op de groeiende Fintech- en financiële sector.

Scroll naar boven