BitProfit Review: scam of betrouwbaar?

BitProfit logo

BitProfit, BIT Profit of Bit Profit Amazon, waar hebben we het over? Om daar achter te komen, hoef je alleen maar bij ons te blijven.

Zo kun je lezen over onze eigen BitProfit-ervaringen.

We hebben de BitProfit-test gedaan om erachter te komen hoe je aan de slag kunt gaan met cryptohandel met behulp van BitProfit-handelssoftware.

We hebben ook BitProfit-ervaringen uit verschillende online fora in onze test opgenomen.
Voor ongeduldige lezers is er natuurlijk ook een handige gids met meer uitleg over de manier waarop je snel en eenvoudig een BitProfit-account kunt openen. Daarbovenop komen ook nog cijfers, data en feiten, zoals de BitProfit-prijs.

Cryptoactiva zijn een zeer volatiel en ongereguleerd beleggingsproduct. Geen Britse of EU-bescherming. Je kapitaal loopt gevaar.

Wat is BitProfit?

BitProfit klinkt misschien als “Mark” uit teleshopping die zijn autopoetsmiddel en een setje bitjes weer probeert te verkopen aan “nietsvermoedende voorbijgangers”.

Maar er zit veel meer achter het Bit Profit-handelssysteem.

Het handelsplatform heeft zich gericht op de beste Bitcoin-deals en stelt zelfs beleggers met weinig ervaring in staat om te profiteren van beleggen in dit soort deals.

Beste cryptomunten lange termijn

Volgens de website van de aanbieder toont de ervaring van BitProfit aan dat het BitProfit-handelssysteem een slaagkans tot 80% heeft. Hoe bereikt BitProfit dit resultaat? Het is duidelijk hoe de BitProfit-prijs beter kan zijn dan die van een individuele belegger met een privéleven, een gezin en mogelijk andere sociale en professionele verplichtingen.

BitProfit website

BitProfit scant verschillende Bitcoin-handelsplaatsen; binnen enkele seconden controleert de handelssoftware verschillende bronnen en ontvangt signalen.

Hiermee berekent BitProfit een waarschijnlijkheid van voorkomen. Dit, en natuurlijk het afstemmen van de eerder gedefinieerde parameters, wordt door de software gedaan in slechts een fractie van de tijd die een mens nodig zou hebben.

Bekijk wat Bit Index AI is!

Cryptoactiva zijn een zeer volatiel en ongereguleerd beleggingsproduct. Geen Britse of EU-bescherming. Je kapitaal loopt gevaar.

Wie zit er achter BitProfit?

We kunnen niet met zekerheid zeggen wie er achter de Bitcoin Robot zit. Er is echter een link naar de algemene voorwaarden en een notitie over gegevensverwerking beschikbaar, die leiden naar functionerende, legitieme en juridisch correcte gebruikersinstructies.

Tot nu toe verloopt alles goed. De eventuele twijfels die echter rijzen, zouden zeer begrijpelijk zijn.

Hoe werkt BitProfit?

Toen de evolutie van de gedecentraliseerde financiële markt in 2009 begon met de geboorte van de Bitcoin, kon niemand weten welke dimensies het hele “Bitcoin-project” zou aannemen. Vandaag de dag bestaan er zo’n 18.000 verschillende cryptocurrencies.

Ook al is er nog geen tweede munteenheid op technologische basis zoals Bitcoin, toch is het voor de beste handelaren onmogelijk om de beste aanbiedingen en de laatste signalen op de wereldmarkt te analyseren en daarop snel te reageren.

Ontwikkelaars, zoals de makers van het BitProfit handelsplatform, vonden het kennelijk even vermoeiend om voortdurend onder stroom te staan en het gedecentraliseerde financiële systeem in de gaten te houden. Om deze reden hebben ze BitProfit ontwikkeld. BitProfit is in feite je verlengde oor en oog wanneer je zelf geen tijd hebt.

Wiskundige algoritmen en robot

De gebruiker stelt de parameters in en het systeem berekent in een mum van tijd welke deal het beste is voor het door jou ingestelde kader. Met behulp van getallen, gegevens en “ervaringen” uit heden en verleden berekent het systeem de waarschijnlijkheid van verschillende scenario’s en slaat het genadeloos toe.

Wat klinkt als een overgemotiveerde verteller van een dierendocumentaire, voltrekt zich in werkelijkheid natuurlijk met een snelheid die ons voorstellingsvermogen waarschijnlijk te boven gaat.

De oprichters van BitProfit hebben zich voornamelijk gericht op de handel in de gedecentraliseerde financiële markt, met name Bitcoin. Het verhandelen van BitProfit-aandelen of alternatieven, zoals grondstoffen, is echter niet mogelijk.

Lees ook hoe Bitindex Prime werkt!

Cryptoactiva zijn een zeer volatiel en ongereguleerd beleggingsproduct. Geen Britse of EU-bescherming. Je kapitaal loopt gevaar.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken en functies van BitProfit?

Handelssystemen die de neuzen van effectenmakelaars dezelfde kant op krijgen, bestaan al sinds de handel op de vrije wereldmarkt.

Maar de dagen van angstzweet in kantoortuinen omdat je met een onvoorzichtige beweging van je pink de Excel-formule kon lezen van een collega die al jaren met pensioen is, zijn nu voorbij. Vandaag de dag kunnen handelssystemen zoals BitProfit veel meer. Laten we nu eens kijken.

BitProfit app

Aangezien de handelssoftware bedoeld is om je werk makkelijker te maken, zou het natuurlijk niet handig zijn als je een desktopcomputer zou moeten gebruiken om de software te controleren of nieuwe instellingen in je handelssoftware aan te brengen. Met BitProfit heb je toegang tot je dashboard vanaf elk apparaat met internetverbinding.

BitProfit makelaar

Je bent gebonden aan een makelaar vanaf het moment dat je je inschrijft. Dit vereenvoudigt het handelsproces enorm, ideaal als instap voor nieuwkomers. Natuurlijk is de makelaar geen tovenaar.

Hij adviseert je over de instellingen van de parameters en doorloopt met je het proces van stortingen en opnames. Dit geeft je wat meer zekerheid en je leert stap voor stap de signalen van de cryptomarkt juist te interpreteren.

BitProfit verificatie

Onze ervaring met BitProfit is dat het registratie- en verificatieproces snel en probleemloos verloopt. Met een e-mailadres en een telefoonnummer hebt je de eerste stap al gezet.

Verificatie

Voor alle verdere stappen zal je accountmanager je assisteren, en je verifieert jezelf door het uitvoeren van je eerste storting, met behulp van creditcardgegevens.

Cryptoactiva zijn een zeer volatiel en ongereguleerd beleggingsproduct. Geen Britse of EU-bescherming. Je kapitaal loopt gevaar.

BitProfit kosten en vergoedingen

BitProfit brengt je geen kosten in rekening voor stortingen of opnames. Let echter goed op of er misschien kosten zijn bij je eigen bank. Bij BitProfit zijn er in elk geval geen zichtbare of verborgen kosten te vinden.

BitProfit uitbetaling

De uitbetalingen van BitProfit zijn snel en vlot. Binnen 24 uur ontvangt je het geld op je bankrekening. Opnames kunnen op elk moment worden gedaan, zolang er iets uit te betalen valt.

BitProfit testimonials

Wij kunnen niet met zekerheid zeggen of alle beoordelingen 100% waar zijn. We konden echter nauwelijks negatieve reviews vinden. Ook de website zelf is eerder verrassend. Iedereen die per ongeluk of expres dergelijke nepsites heeft bezocht, kent reclamebeloften zoals “Verdien miljoenen in slechts 20 minuten per dag”. Dat is hier absoluut niet het geval.

BitProfit demo-account

Zodra je een BitProfit-account hebt aangekomen, kun je inloggen en rustig rondkijken. Voordat je je eerste storting doet, moet je vertrouwd raken met een paar essentiële basisfuncties.

Demo

Hoewel het inloggen bij BitProfit niet veel voorstelt, moet je je niet voorstellen dat handelen net zo makkelijk is. Daarom kan zo’n demo-account, waar je je eigen crypto-vaardigheden wat kunt bijschaven, een goed idee zijn.

Cryptoactiva zijn een zeer volatiel en ongereguleerd beleggingsproduct. Geen Britse of EU-bescherming. Je kapitaal loopt gevaar.

Hoe open je een BitProfit-account?

Het zou erg vreemd zijn als je een doctoraat nodig zou hebben om je te registreren bij een handelsplatform als BitProfit. Hieronder ontdek je hoe je makkelijk een account bij BitProfit kunt openen.

Stap 1: Registreren

Je kunt toegang krijgen via de Bit Profit-app of door op je browser naar de website van het Bit Profit-handelsplatform te surfen.

Inschrijven kan via een inschrijvingsformulier. Vul een e-mailadres in waar je ook toegang toe hebt, want je wordt per e-mail geïnformeerd over de verdere cursus.

BitProfit account aanmaken

Stap 2: Verifiëren

Ook dit proces is drastisch ingekort en gebeurt via verificatie per e-mail. Zodra je dit proces hebt doorlopen, heb je al volledige toegang tot je BitProfit-dashboard. De ontwikkelaars hebben tal van functies ingebouwd, zodat je je handelservaring olledig kunt afstemmen op je persoonlijke handelsstrategie.

Stap 3: Storten

Zodra je je dashboard hebt verkend, kun je een storting uitvoeren. De minimale storting die particuliere beleggers moeten doen, is 250 euro voor particuliere beleggers. Voor professionele beleggers wordt een minimale storting van 500 euro aanbevolen.

Zodra je betaling is ontvangen, hoef je alleen maar de parameters in te stellen. Door op “Trade” te klikken, begint BitProfit met zijn werk. De ontwikkelaars van het handelsplatform raden aan om de BitProfit-app of het BitProfit-dashboard minstens één keer per dag te controleren en indien nodig aan te passen.

Het wordt ook aanbevolen om alleen het bedrag te storten waarvan je bereid bent het eventueel te verliezen. Want hoe goed een bepaalde software ook is, is zelfs een computer niet immuun voor de schommelingen in de gedecentraliseerde financiële markt.

Cryptoactiva zijn een zeer volatiel en ongereguleerd beleggingsproduct. Geen Britse of EU-bescherming. Je kapitaal loopt gevaar.

Is BitProfit een scam?

We evalueren niet de vaardigheden van elke individuele handelaar, maar het handelsplatform BitProfit. Met andere woorden, zelfs de beste software kan niet beschermen tegen verliezen als de gedecentraliseerde financiële markt weer gekke bewegingen maakt. We konden echter geen BitProfit-fraude detecteren in de loop van onze test.

Ontdek ook of Biticodes een scam is!

BitProfit: onze conclusie met betrekking tot negatieve aantijgingen

We konden op geen enkel moment in onze test tekenen of bewijs van negatieve beschuldigingen vinden. Integendeel. We waren verbaasd over hoe realistisch de handel op de cryptomarkt wordt weergegeven.

Duimen omhoog

Het waarschuwt voor de risico’s en de site is beschikbaar in meer dan 20 talen.

Cryptoactiva zijn een zeer volatiel en ongereguleerd beleggingsproduct. Geen Britse of EU-bescherming. Je kapitaal loopt gevaar.

Welke ervaringen hebben gebruikers met BitProfit?

De gebruikerservaringen die op het net en ook op het platform te vinden zijn, zijn van gemengde aard. Dit is echter geen reden tot bezorgdheid. In hoeverre deze getuigenissen “echt” zijn, kunnen we niet zeggen.

Is het de moeite waard om te investeren in BitProfit?

Ter verduidelijking: je investeert niet in BitProfit. Je investeert in handelssoftware die is ontworpen om het voor jou gemakkelijker te maken om aan de slag te gaan en succesvol te handelen. De software en het gebruik ervan zijn 100% gratis.

Cryptoactiva zijn een zeer volatiel en ongereguleerd beleggingsproduct. Geen Britse of EU-bescherming. Je kapitaal loopt gevaar.

Voor- en nadelen van BitProfit

Voordelen

Nadelen

Cryptoactiva zijn een zeer volatiel en ongereguleerd beleggingsproduct. Geen Britse of EU-bescherming. Je kapitaal loopt gevaar.

Is BitProfit geschikt voor beginners?

Als je de woorden van de ontwikkelaars gelooft, is de toegang tot cryptohandel via BitProfit kinderspel en ook goed geschikt voor beginners.

Volgens ontwikkelaars zijn alle toeters en bellen beperkt tot de essentiële functies en zal een persoonlijk verantwoordelijke accountmanager of makelaar je helpen totdat je je kennisniveau hebt opgepoetst.

Onze BitProfit review heeft aangetoond dat je zelfs als nieuwkomer goede resultaten kunt behalen met BitProfit.

Cryptoactiva zijn een zeer volatiel en ongereguleerd beleggingsproduct. Geen Britse of EU-bescherming. Je kapitaal loopt gevaar.

Tips voor het gebruik van het cryptohandelsplatform BitProfit

Cryptoactiva zijn een zeer volatiel en ongereguleerd beleggingsproduct. Geen Britse of EU-bescherming. Je kapitaal loopt gevaar.

Onze eigen BitProfit-ervaringen

Het eerste contact was verrassend genoeg niet erg opdringerig. Vergeleken met andere handelsplatforms in deze branche, die zich vooral baseren op overdreven marketingbeloften, is hier weinig van te merken. Integendeel, men wordt geïnformeerd over het platform, en krijgt enkele bijzaken over Bitcoin en handelsstrategieën.

Handelsplatform

Over het algemeen zijn er geen opvallende kenmerken die erop zouden wijzen dat BitProfit zich op een duister pad bevindt. De BitProfit-prijs van 250 euro is ook absoluut gebruikelijk in de sector. We kunnen stellen dat onze eigen BitProfit-ervaring overwegend positief is.

Cryptoactiva zijn een zeer volatiel en ongereguleerd beleggingsproduct. Geen Britse of EU-bescherming. Je kapitaal loopt gevaar.

Bitcoin trading bots

Verschillende reviews lezen van de verschillende bots? Bekijk onze reviews hieronder!

Veelgestelde vragen over Bit Profit

Bit Profit is een zogenaamde handelssoftware voor cryptomunten. Het biedt een online tool om sneller en eenvoudig te kunnen handelen in crypto.

Nee, in tegenstelling tot gelijkaardige aanbiedingen die op het internet circuleren, waren we aangenaam verrast door de serieuze uitstraling van de aanbieder.

De klantervaringen zijn zowel negatief als positief. Helaas valt het zo goed als onmogelijk te bepalen welke beoordelingen al dan niet waar zijn.

Nee, deze geruchten zijn niet waar. Ze zijn alleen begonnen om nietsvermoedende klanten in de val te lokken. Amazon onderzoekt waar deze geruchten vandaan komen.

Gratis BitProfit account?

Heeft deze review over de moderne crypto robot BitProfit je overtuigd? En wil je BitProfit zelf wel eens in de praktijk ervaren? Een account aanmaken kost niets en doe je eenvoudig via de app.
gratis
Scroll naar boven