Illuvium Crypto Kopen met PayPal en iDeal

Wil je jouw cryptocurrency portfolio uitbreiden en heb je interesse in Illuvium Crypto kopen? In dit artikel vertellen we je alles over deze cryptocurrency en laten we je weten hoe je het kopen van deze munt het beste kunt aanpakken, de hoe en de wanneer.

Illuvium Crypto kopen in 4 stappen

Direct beginnen met Illuvium Crypto kopen? Klik op de knop en begin! 

Via verschillende online brokers kun je Illuvium Crypto kopen, waaronder bij eToro. Wil je hier direct mee beginnen? Dat kan via onderstaande knop. Wil je nog meer weten over crypto kopen? Dat lees je in dit artikel.

Wat is Illivium Crypto?

Illuvium is een role playing game, gebouwd op het Ethereum netwerk en draait op snelle transacties. In de game ga je op zoek naar Illuvials (‘goden-achtige’ dieren) door diverse werelden heen, die je moet vangen en later in de game weer nodig hebt voor verschillende gevechten.

De Illuvials hebben de vorm van NFT’s en je kunt deze versterken op verschillende manieren: door te winnen, ze te laten fuseren, of door andere voorwerpen in het spel.

Een van de Illuvials

Via het spelen van de game kun je Illuvium Crypto (ILV) verdienen en deze kun je ook verhandelen in de game zelf. De game is opgericht door de twee Warwick broers uit Australië en de game heeft een team van 75 mensen achter zich.

Het ILV-token wordt gebruikt voor handelen, staken en beheer en er is ook een token (sILV; een synthetisch token) wat gebruikt wordt voor in-game aankopen en andere betalingen, maar dit token wordt niet verhandeld.

Vandaag nog beginnen met Illuvium crypto kopen? Begin je account bij eToro!

Hoe kan ik Illuvium Crypto kopen?

Je kunt dus aan Illuvium crypto komen door de game te spelen, maar je kunt deze cryptocurrency ook gewoon aanschaffen, zonder te hoeven gamen, als je daar wat minder geïnteresseerd in bent. Lijkt de koers bijvoorbeeld goed en wil je deze coin bezitten? Dan kan dat op verschillende manieren en via verschillende platforms.

Het is altijd lastig om te kiezen via welke online broker je Illuvium Crypto wil kopen. En de stappen erna zal je ook best wat hulp bij nodig kunnen hebben. Daarom zetten wij voor jou hier op een rijtje hoe je het beste te werk kunt gaan en hoe jij snel kunt beginnen met Illuvium Crypto kopen.

Beginnen met Illuvium Crypto kopen?

Klik op de knop!

Illuvium Crypto kopen - Een stappenplan

Stap 1: Kies jouw online broker

Zoals genoemd, is het kiezen van de juiste online broker een lastige stap. Hierom is het belangrijk om te weten welke online brokers de crypto aanbieden waarin je geïnteresseerd bent, en welke broker beschikt over de functies die jij graag terug wil zien.

Het is altijd goed om te weten of de online broker wordt gereguleerd door een toezichthouder, zoals bijvoorbeeld de FCA. Zo weet je zeker dat er veilig om wordt gegaan met jouw geld en kun je met een gerust hart beginnen met beleggen.

Hieronder bespreken we een aantal brokers en hun bijkomende voor- en nadelen. Ga voor jezelf na welke broker bij je past en ga met deze broker verder.

Broker

⭐⭐⭐⭐⭐
Libertex
⭐⭐⭐
Skilling
⭐⭐⭐⭐
Avatrade
⭐⭐⭐
DEGIRO
⭐⭐⭐
Coinbase bekijkenLibertex bekijkenSkilling bekijkenAvatrade bekijkenDEGIRO bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€2.00€ 100,00€ 100,00€ 90,00€ 0,01
Minimale spread (pips)vanaf 0,01%vanaf 0,01%0.10.9vanaf 0,01%
Minimale trade size (€)10 USDC€ 10,00€ 0,010.01 lots€ 90,00
Maximale HefboomGeen100:1100:1100:130:1
Valutaparen3100705050
Regulatie FCA, CySEC, ASICFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINCySECFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINBaFin, AFM, DNB
Overnacht / conversiekostenGeenVariabelVariabel0,0058%Variabel
Opnamekosten1%Max € 10,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
OnderhoudskostenGeen€ 5,00 na 6 maand€ 10,00 na 12 maand€ 50,00 na 3 maand€ 2,50

Illuvium Crypto kopen bij eToro

Wanneer je net begint met beleggen, is eToro vaak een geschikte broker. Deze broker wordt bijvoorbeeld ook gereguleerd door de Britse FCA. Voor elke belegger is het tenslotte een fijn idee dat er goed met zijn of haar geld om wordt gegaan.

Wat deze online broker vooral geschikt maakt voor beginnende beleggers, is het feit dat het beschikt over een gratis demo-functie. Door eerst gebruik te maken van een demo-account, kun je als beginnend belegger het platform en het beleggen helemaal goed ontdekken met virtueel geld, voordat je echt begint.  

Wanneer je het gevoel hebt dat je er klaar voor bent, kun je beginnen met je echte account. Dit kan bij eToro al met een lage minimale inleg van $50 (€42), wat ook een voordeel is.

eToro heeft naast de mogelijkheid tot Illuvium Crypto kopen nog andere opties. Zo kun je hier ook terecht voor het aanschaffen van aandelen, ETF’s, grondstoffen, crypto, et cetera. Ook is het fijn dat je bij eToro 0% commissie betaalt over de aankopen van aandelen en ETF’s.

En tot slot beschikt eToro over een Copytrading functie. Deze functie zorgt ervoor dat je als belegger kunt kijken bij andere succesvolle beleggers hoe zij beleggen en kun je dit eventueel kopiëren voor je eigen portfolio. Deze functie is ideaal voor beginners, voor het geval ze willen leren van de ervaren beleggers op het platform.

Wil jij Illuvium Crypto kopen bij eToro? Begin met je gratis demo-account!

Illuvium Crypto kopen bij Binance

Een andere optie voor Illuvium Crypto kopen is bij Binance. Op dit moment is deze online broker het grootste platform op het gebied van crypto exchange ter wereld en wordt de online broker gereguleerd door een Europese toezichthouder. Dit is fijn om te weten zodat je veilig je geld op je account kan storten.

Wat anders is bij Binance dan bij eToro is dat je bij Binance beperkt bent tot cryptocurrencies, maar dat deze focus op crypto er wel voor zorgt dat ze een heel groot aanbod hierin hebben.

Hierom is, als je geïnteresseerd bent in Illuvium Crypto kopen, Binance een goede optie. Het platform beschikt over een wallet, zodat jij gemakkelijk je gekochte munten kunt opslaan.

Illuvium Crypto kopen bij Binance? Lees meer over Binance in onze review.

Illuvium Crypto kopen bij Libertex

Ook bij de online broker Libertex kun je een groot aanbod cryptocurrencies vinden. Deze kun je via dit platform als CFD’s verhandelen. Dit betekent dat je de munt dus niet zelf koopt, maar dat je speculeert over de koerswijzigingen hiervan.

Net als eToro, beschikt ook Libertex over een gratis demo-functie. Dit kan wederom erg nuttig zijn voor beginnende beleggers om zo het platform te leren kennen en te oefenen met CFD’s.

Libertex wordt gereguleerd door de toezichthouder Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC). Met Libertex heb je de mogelijkheid om een interessant en mooi portfolio op te zetten, omdat het platform ook valuta, grondstoffen, aandelen en ETF’s aanbiedt.

Illuvium verhandelen via Libertex? Lees meer over Libertex in onze review!

Let op

81% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's

Stap 2: Open jouw account

Na het uitkiezen van de broker die bij je past, is het tijd om je account te openen via dit platform. Dit gaat bijna altijd heel gemakkelijk, we nemen in deze stap eToro als voorbeeld.

Wanneer je op de site komt, of de mobiele app downloadt, krijg je meteen de optie om een account aan te maken.

De groene 'Join Now' knop rechtsboven

Via de site kom je al meteen de groen ‘Join Now’ knop tegen en door hier op te klikken hoef jij alleen nog maar je e-mailadres in te vullen en je wachtwoord te bedenken om verder te gaan. Nu ontvang je een e-mail met een verificatielink.

Wanneer je op deze link klikt, kun je ervoor kiezen om te beginnen met een demo-account om het platform te leren kennen. Wanneer je er klaar voor bent, kun je je ID-bewijs scannen, je bankrekening koppelen en een vragenlijst invullen over je inzicht in beleggen en de risico’s die hierbij komen kijken.

Stap 3: Stort geld op je account

De volgende stap komt wanneer jij klaar bent voor het echte werk en genoeg hebt geoefend met je demo-account. Je kunt geld storten op je account door middel van verschillende betaalmethoden, waaronder iDeal, PayPal en nog meer.

Via eToro kun je al beginnen met beleggen vanaf €42,- dus zorg ervoor dat je dit bedrag op je account hebt staan. Heb je toch nog iets meer oefening nodig? Switch dan eenvoudig nog tussen je demo-account en je volwaardige account.

Stap 4: Illuvium Crypto kopen

Via de door jou gekozen broker kun je nu op zoek gaan naar de Illuvium Coin (ILV). Dit kan eenvoudig via de zoekbalk, waarover bijna elke broker wel beschikt. De crypto komt nu tevoorschijn en je kunt beginnen.

Beslis voor jezelf of je inderdaad wil investeren en zo ja, hoeveel je dan hieraan kwijt wil. Vul dit bedrag en het is gelukt met Illuvium Crypto kopen!

Stap 5: Illuvium Crypto bewaren

De volgende stap is het bewaren van de Illuvium Crypto. Bewaar de crypto net zo lang tot jij tevreden bent met de eventuele koerswisselingen. Je kunt de munt zolang bewaren in je wallet via jouw online broker of een wallet hierbuiten.

Het is vaak wel een goed idee om van tevoren voor jezelf te bepalen of je voor de langere of de kortere termijn de munten wil bewaren.

Stap 6: Illuvium Crypto verkopen

Is de koers gestegen sinds je de munt hebt gekocht en vind je het tijd om de munt weer te verkopen? Of is er een andere reden waarom je de munt toch weer wil verkopen? Dit kan gemakkelijk via jouw online broker.

Via eToro krijg je een duidelijk overzicht van voor hoeveel je jouw munten hebt aangeschaft en wat deze munten op dit moment waard zijn. Zo is het snel duidelijk wat je winst of verlies is.

Kies er nu voor hoeveel je wil verkopen en vul dit in. Je hoeft niet alles meteen te verkopen als je nog voor een deel verder wil afwachten wat de koers doet.

Begin vandaag nog met het kopen van Illuvium crypto!

Wat maakt Illuvium Crypto netwerk interessant voor investeerders?

Wat interessant is aan het Illuvium Crypto netwerk is dat deze gebaseerd is op een game. Crypto games zijn een grote hype met veel groeipotentieel.

Eind november 2021 steeg de ILV-koers aanzienlijk en dit heeft alles te maken met het feit dat de metaverse sector op dit moment heel populair is.

Het netwerk is op dit moment nog steeds bezig met ontwikkelingen. De afgelopen maanden heeft de Illuvium koers al twee keer een all-time high gekend, omdat in het nieuws verscheen dat bijna 2 miljoen euro beschikbaar werd gesteld voor het ontwikkelen van het spel dat achter de ILV-coin zit.

Waarom Illuvium Coin kopen?

Illuvium Crypto kopen is zeer gemakkelijk, dat hebben we wel laten zien met het stappenplan hiervoor. Het netwerk van Illuvium heeft ook interessante ontwikkelingen ondergaan en heeft de koers in november en december 2021 twee hoge koersstijgingen gekend.

Wanneer de game live gaat, zal de koers nog meer kunnen stijgen, dus dit is zeker interessant om in de gaten te houden en het nieuws te volgen omtrent Illuvium. Maar afgelopen jaar waren er ook al goede momenten voor de munt.

Op 9 juli 2021 was de munt €62,30 waard en op zijn hoogtepunt, op 1 december 2021, was de munt €1627,69 waard. Als je op 9 juli €1000,- aan Illuvium Coins had gekocht, had je op 1 december €1000,- / €62,30 * €1627,69 = €26.126,65 waard aan Illuvium Crypto.

Deze som laat ons zien wat er in het gunstigste geval gebeurde. De koers is weer iets gedaald en ligt op dit moment net onder de €1000,-. Het blijft vaak een gok of de koers weer zo zal stijgen zoals deze heeft gedaan afgelopen jaar, maar het is zeker een goed idee om deze koers in de gaten te houden.

Illuvium Coin verwachting

Bij alle crypto kun je ervoor kiezen om deze munt lang vast te houden, of deze de week erna alweer te verkopen. Het is altijd een goed idee om voor jezelf te bepalen wat je strategie wordt omtrent de koop van de crypto, maar je kunt hier ook altijd weer van afwijken als iets anders toch een betere strategie lijkt te zijn.

Illuvium Crypto kopen voor de korte termijn

Wanneer we kijken naar 2021 is de Illuvium koers interessant geweest. Dit kwam voornamelijk door de verschillende ontwikkelingen die in het nieuws kwamen over de game en de bijbehorende crypto.  

Dat de Illuvium Crypto koers een paar goede stijgingen kende in 2021, belooft veel goeds voor 2022. Het is een spectaculaire game en daarmee eentje om goed in de gaten te houden de komende maanden.

Illuvium Crypto kopen voor de lange termijn

Wat een goede strategie kan zijn voor Illuvium Crypto kopen is om niet alles in een keer te kopen, maar om ook eventueel te wachten tot een daling in de koers.

Als je op verschillende momenten crypto koopt, kom je uit op een goed gemiddelde en hoef je niet te ‘gokken’ op een bepaald moment.

Illuvium Crypto is een veelbelovende crypto en zodra de bijbehorende game wordt gelanceerd kan er nog veel meer gebeuren. Het is lastig te zeggen wat de verwachtingen zijn, aangezien de game nog in goede aarde moet vallen. Maar de previews zien er interessant uit en dit kan ervoor zorgen dat de koers toch flink gaat stijgen het komende jaar.

Wanneer Illuvium Crypto kopen?

Wanneer je voor gaat voor Illuvium Crypto kopen voor de lange termijn, lijkt het nu een goed idee om hiermee te beginnen. De koers lijkt op dit moment vrij gunstig en zodra de game gelanceerd wordt, is er weer een kans op stijging van de koers.

Zorg ervoor dat je goed geïnformeerd bent van tevoren. Het is belangrijk je goed in te lezen over welke cryptomunten er zijn, hoe het werkt en hoe het veilig kan.

Veelgestelde vragen

Illuvium is game, gebouwd op het Ethereum netwerk. In de game ga je op zoek naar Illuvials (‘goden-achtige’ dieren) door diverse werelden heen, die je moet vangen en later in de game weer nodig hebt voor verschillende gevechten. Illuvium Crypto is de crypto die hoort bij deze game.

Zoals bij elke belegging, loop je bij het kopen van crypto zoals Illuvium risico. Het is daarom verstandig om het risico zo veel mogelijk te spreiden, en een divers portfolio samen te stellen met andere crypto’s of andere handelsproducten zoals aandelen of ETF’s.

Illuvium Crypto kopen als beginnende belegger kan volgens onze toetsing het beste bij eToro. eToro is een grote online broker met een gratis demo account, lage minimale inleg en de mogelijkheid om de portfolio’s van succesvolle beleggers te kopiëren.

Ja. Illuvium Crypto kopen kan via verschillende betaalmethoden bij eToro, waaronder iDeal.

Crypto kopen voor de lange termijn is vaak veiliger, maar het nieuws in de gaten houden omtrent de crypto is belangrijk voor beide strategieën en kan ervoor zorgen dat een andere strategie uiteindelijk beter lijkt.

Illuvium Crypto kopen: Conclusie

Illuvium Crypto kopen is heel eenvoudig als je de stappen uit het artikel volgt. Het lastige aan instappen, is vaak wanneer dit het verstandigst is. Als je geïnteresseerd bent in het kopen van deze crypto, is het belangrijk om het laatste nieuws in de gaten te houden en de verwachtingen rondom de koers.

Beleggen is bijna nooit zonder risico’s, dus bedenk altijd voor jezelf of de verwachtingen gunstig genoeg lijken, of dat je liever nog even afwacht. Uit onze tests is eToro gebleken als beste broker voor Illuvium kopen.

Illuvium Crypto kopen via eToro?
Weet je na dit artikel dat Illuvium Crypto iets voor jou is? Maak vandaag nog je account aan bij eToro!
TIP
Scroll naar boven