Snel 1000 euro lenen? Zo doe je dat!

Kom je net iets tekort voor een verbouwing of mooie reis die je wilt maken? Dan kan snel 1000 euro lenen een oplossing zijn. Benieuwd waar je dit kunt doen? Lees dan snel verder!

Top 4 Kredietverstrekkers 1000 euro lenen

Tijdelijke deal voor Bankr-lezers: slechts 6,10% rente op Santander leningen!

Beoordeeld met een 9.2!

Vaak zul je bij geld lenen denken aan grotere bedragen met lange looptijden. Het is echter ook mogelijk om op korte termijn een klein bedrag te lenen. Snel 1000 euro lenen zonder papierwerk? Dat kun je tegenwoordig prima online regelen.

In dit artikel kijken we bij welke kredietverstrekkers je snel geld kunt lenen en kijken we of 1000 euro lenen zonder BKR toetsing mogelijk is.

Waar kan ik snel 1000 euro lenen?

#1: Snel 1000 Euro Lenen bij Saldodipje

Onze beoordeling:

5/5

Voordelen:

Saldodipje is de specialist in kleine leningen. Snel 1000 euro lenen is dus zo gedaan bij deze kredietverstrekker! Bij Saldodipje is het mogelijk om tot €1.500 te lenen.

Het fijne aan Saldodipje is dat je op korte termijn geld kunt lenen. Vaak reageren ze al op je aanvraag binnen 24 uur. Na goedkeuring staat het bedrag dus al snel op je rekening.

Snel 1000 lenen zonder papierwerk of andere lastige zaken is dus geen enkel probleem bij Saldodipje!

#2: Vanaf €1500 lenen bij Santander

Onze beoordeling:

5/5

Voordelen:

Als je op zoek bent naar een kredietverstrekker die wat hogere leenbedragen aanbiedt, dan is Santander een prima keuze. Santander is wereldwijd bekend als bank en als  kredietverstrekker.
 

Onder de noemer Consumer Finance mag Santander persoonlijke leningen aanbieden binnen Nederland. Santander wordt dan ook goed gereguleerd door de AFM, waardoor je zeker weet dat je bij Santander goed zit.

Tijdelijke deal voor Bankr-lezers: slechts 6,10% rente op Santander leningen!

Beoordeeld met een 9.2!

#2: Snel 1000 Euro Lenen bij Krediet Groep Nederland

Onze beoordeling:

4.5/5

Voordelen:

Als je op zoek bent naar een Nederlandse kredietverstrekker, dan is Krediet Groep is verstandige keuze. Ook hier kun je snel 1000 euro lenen zonder papierwerk. Je kunt zelfs 1000 euro lenen in termijnen betalen bij deze kredietverstrekker.
 
Daarnaast heeft Krediet Groep Nederland een uitstekende klantenservice die je kunnen helpen met al je vragen. Het beoordelen van je aanvraag wordt ook bij Krediet Groep Nederland op korte termijn gedaan. Vaak al binnen een dag.

 

#4: Goedkoop lenen bij Leningen.nl

Onze beoordeling:

4.5/5

Voordelen:

Leningen.nl specialiseert zich, zoals de naam al doet vermoeden, volledig in leningen verstrekken. Hierbij vergelijken ze een tal van niet alleen Nederlandse, maar ook internationale kredietverstrekkers om zo de voordeligste lenen voor je op te sporen.
 

Je kunt dit zowel in de vorm van een persoonlijke lening als doorlopend krediet doen.

 

Snel 1000 Euro Lenen Zonder BKR Toetsing

Wil je zo snel mogelijk geld lenen en heb je geen tijd om te wachten op een BKR toetsing? Dan kun je kijken of snel 1000 euro lenen zonder BKR toetsing mogelijk is.

In deze sectie van het artikel kom je erachter of het in Nederland überhaupt mogelijk is om snel 1000 euro  te lenen zonder BKR toetsing. Daarnaast kijken we ook naar snel 1000 euro lenen zonder papierwerk.

Hoe kan ik Snel 1000 Euro Lenen Zonder BKR Toetsing?

Helaas is het niet mogelijk om in Nederland via een kredietverstrekker snel 1000 euro te lenen zonder BKR toetsing. Kredietverstrekkers zijn verplicht alle leningen te registreren bij BKR. Je zult bij een kredietverstrekker zelfs met een minilening van 1000 euro geregistreerd worden.

Wat wel mogelijk is, is om een onderhandse lening af te sluiten. Simpelweg lenen bij vrienden of familie is technisch gezien al een onderhandse lening. Daarnaast kun je ook kijken op fora waar particulieren leningen aanbieden. Let er wel op dat hier dus geen toezichthouder bij kunt kijken.

We raden je daarom dus altijd aan om te lenen via een erkende kredietverstrekker, zodat je niet voor verrassingen komt te staan of nadelige leningen met hoge rentes afsluit.

Snel 1000 Euro Lenen Zonder Papierwerk

Gelukkig is snel 1000 euro lenen zonder papierwerk wel mogelijk. Hierbij ontwijk je het bij elkaar zoeken van documenten die je ter registratie op moet sturen. Wel zul je een aantal basisgegevens moeten doorvoeren, zodat deze voor het BKR voldoende zijn om de lening goed te keuren.

Dit gaat gelukkig digitaal en duurt vaak niet al te lang. Kredietverstrekkers zijn verplicht deze gegevens af te nemen voordat ze je lening mogen goedkeuren. Dit is onder andere een kopie van een geldig legitimatiebewijs en een kopie van een recente loonstrook. Zo is er bewijs dat je de lening ook binnen de looptijd af kunt lossen.

1000 Euro Lenen In Termijnen Betalen

1000 euro lenen in termijnen betalen is mogelijk bij slechts een paar kredietverstrekkers: Saldodipje en Krediet Groep Nederland. Bij Saldodipje betaal je het bedrag terug na anderhalve maand en bij KGN kun je voor meer termijnen kiezen.

1000 euro lenen in termijn betalen is natuurlijk niet altijd even voordelig. Je betaalt dan over een langere periode rente, terwijl het bedrag niet al te hoog is en in de meeste gevallen niet nodig hoeft te zijn.
 
We raden je daarom aan om 1000 euro lenen en in termijnen terugbetalen zo snel mogelijk af te lossen. Bij Krediet Groep Nederland kun je bijvoorbeeld in 120 maanden je lening afbetalen.
 
Je betaalt dan €12,- per maand, wat uitmond op een totaalbedrag van €1440,-. €440 aan rente over €1000 euro is natuurlijk niet erg voordelig.

Snel 1000 euro lenen - in 3 stappen op je rekening

Snel geld lenen is tegenwoordig heel makkelijk. Toch is het handig om te weten wat je kunt verwachten als je een lening aanvraagt. Zo heb je alles bij de hand en duurt het niet al te lang voordat je het geld terug kunt zien op je rekening. Gelukkig kun je bij onze kredietverstrekkers snel 1000 euro lenen zonder papierwerk.
 
We zetten hieronder in 3 simpele stappen uiteen hoe je gemakkelijk en snel 1000 euro lenen zonder papierwerk kunt.

Stap 1: Kies je kredietverstrekker

Allereerst zal je keuze moeten vallen op een geschikte kredietverstrekker voor jou. Wil je snel 1000 euro lenen zonder papierwerk en geen cent meer? Dan kun je het beste kiezen voor Saldodipje of Krediet Groep. Dit zijn de enige van onze aanbevolen kredietverstrekkers waarbij snel geld lenen mogelijk is.

Kies altijd een kredietverstrekker die goed gereguleerd wordt door een Nederlandse toezichthouder. Dan ben je er zeker van dat de lening die je afsluit legitiem is. Onze aanbevolen kredietverstrekkers worden allen gereguleerd en bieden dus veilige platforms aan waarop je een lening kunt aanvragen.

Stap 2: Bepaal het bedrag en de looptijd

Als je precies een lening van 1000 euro wilt afsluiten, dan is het vanzelfsprekend welk bedrag je kiest. 1000 euro lenen in termijnen betalen is echter ook mogelijk, maar alleen bij één enkele kredietverstrekker: Krediet Groep.

Bij Saldodipje kun je pas vanaf 1100 euro in termijnen betalen. Let er bij de looptijd wel op dat je dit zo kort mogelijk houdt.

Langere looptijden betekenen ook dat je meer rente betaalt, waardoor de kosten flink kunnen oplopen.

Eerder in het artikel las je bijvoorbeeld al dat je 440 euro rente betaalt over een lening van 1000 euro met een looptijd van 120 maanden. Niet praktisch dus!

Stap 3: Vul de benodigde gegevens in en wacht de BKR toetsing af

Helaas zit snel 1000 euro lenen zonder BKR toetsing er met de strenge regels van de AFM niet meer in. Bij elke kredietverstrekker zul je een BKR toetsing moeten doorlopen. Hierbij zullen ze een aantal gegevens van je vragen, waaronder een kopie van een geld legitimatiebewijs en een recente loonstrook.

Zodra de BKR toetsing is afgerond en goedgekeurd, zul je doorgaans binnen 24 uur het bedrag terug zien op je rekening. Saldodipje en Krediet Groep Nederland zullen dit vaak nog dezelfde dag verwerkt hebben. Je weet dus op korte termijn al of je aanvraag voor de lening is goedgekeurd of niet.

Snel 1000 Euro Lenen: Binnen 24 uur 1000 euro op je rekening?

Met snel geld lenen wordt er natuurlijk gedoeld op het feit dat je binnen korte tijd het geld nodig hebt. Dan is het fijn om te weten dat het geld al binnen 24 uur op je rekening kan staan.

Gelukkig is dit over het algemeen mogelijk bij zowel Saldodipje en Krediet Groep Nederland. Let er hierbij wel op dat niet elk geval hetzelfde is. Soms zullen er drukkere dagen zijn waar dit bijvoorbeeld niet realistisch is.

Over het algemeen kun je er echter wel van uit gaan dat je het geld op zeer korte termijn, dus binnen 24 uur op je rekening kunt hebben. Wel zo fijn als je nog wacht op de laatste 1000 euro voor je auto of aankomende reis!

Houd er echter wel rekening mee dat, als je betalingsachterstanden hebt, deze tijdens de BKR toetsing naar boven zullen komen. In dat geval zal je aanvraag in de meeste gevallen worden afgewezen.

1000 Euro Lenen of een ander bedrag?

Wil je liever een hoger bedrag lenen? Dat is natuurlijk ook mogelijk bij Saldodipje en Krediet Groep Nederland. In dat geval heb je echter ook een uitgebreidere keuze. Je kunt namelijk ook kiezen voor kredietverstrekkers als Santander of Leningen.nl.

Bij deze kredietverstrekkers kun je vanaf hogere bedragen lenen. Maar waar je bij Saldodipje slechts tot 1500 euro kunt lenen, kun je bij Santander tot wel 50.000 euro lenen! Ga dus bij jezelf na hoeveel geld je echt nodig hebt (en wat je natuurlijk ook binnen aanzienlijke tijd kunt aflossen!).

Snel 1000 Euro Lenen: Veelgestelde vragen

Snel geld lenen is mogelijk bij onze aanbevolen brokers Saldodipje en Krediet Groep Nederland. Dit zijn de enige aanbieders van zogenaamde minileningen van 1000 euro. Je zult bij deze kredietverstrekkers doorgaans binnen 24 uur het geld op je rekening kunnen ontvangen na aanvraag.

Voor een kleine lening van 1000 euro, hoef je je geen zorgen te maken over hoge kosten. Afhankelijk van de looptijd die je kiest natuurlijk. Bij Saldodipje betaal je €11,50 aan rente over een lening van €1000. Let er wel op dat je deze in één keer na 45 dagen moet aflossen.
 
Bij Krediet Groep Nederland betaal je €44,- aan kosten. Maar met de kortste looptijd van 12 maanden spreid je dit wel over een langere periode. Langere looptijden zullen ook meer kosten betekenen bij Krediet Groep Nederland. Je lost bij Krediet Groep elke maand €12,- af wanneer je kiest voor de kortste looptijd.

In Nederland is het niet mogelijk om bij een erkende kredietverstrekker snel 1000 euro te lenen zonder BKR. Dit is simpelweg illegaal. Elke kredietverstrekker is verplicht om je aanvraag te registreren bij het BKR. Deze zullen je aanvraag goed- of afkeuren.

Bij elke aanvraag hoort een klein beetje “papierwerk”, maar over het algemeen zul je enkel wat basisgegevens en een recente loonstrook + kopie van je identiteitsbewijs moeten doorsturen. Vervolgens wordt je aanvraag ter goedkeuring doorgestuurd naar het BKR.

Jazeker, maar dit is enkel mogelijk bij een enkele kredietverstrekker: Krediet Groep Nederland. Bij deze kredietverstrekker kun je kiezen uit looptijden tussen 12 maanden tot wel 120 maanden. Let er natuurlijk wel op dat je bij hogere looptijden een stuk meer rente betaalt.

Geld lenen kan gemakkelijk online bij erkende kredietverstrekkers. Bij onze aanbevolen kredietverstrekkers kun je altijd op een veilige manier geld lenen. Zorg er altijd voor dat je leent bij een gereguleerde kredietverstrekker, zo voorkom je nadelige leningen met hoge rentes.

Snel 1000 euro lenen: Conclusie

Al met al is het met de introductie van online aanvragen erg makkelijk geworden om geld te lenen. Snel 1000 euro lenen zonder papierwerk en een afspraak bij de bank is tegenwoordig prima mogelijk. We raden je dit wel aan te doen bij een erkende kredietverstrekker voor je eigen (financiële) veiligheid.
 
1000 euro lenen kan snel en gemakkelijk via Saldodipje. Ben je dus niet in de gelegenheid om op korte termijn het bedrag terug te betalen? Dan kun je kiezen voor langere looptijden.
Snel 1000 euro lenen?
Ga snel naar Saldodipje om direct een aanvraag te doen voor 1000 euro!
TIP
Scroll naar boven