AFM banner 200 euro lenen? Snel en zonder gedoe of BKR toetsing » Bankr

200 euro lenen

200 euro lenen zonder gedoe om bijvoorbeeld je elektra- of telefoonrekening te kunnen betalen? Of wil je gewoon net even wat extra bestedingsruimte hebben? Dat kan, en we leggen uit hoe het werkt.

Gestort in: 5 werkdagen / 24 uur

en kies de beste 200 euro lening uit

     

Snel 200 euro lenen? 200 euro lenen met spoed is niet moeilijk

Je kunt zonder bkr toetsing vandaag 200 lenen bij onder andere de aanbieders hieronder. 

De meest voor de hand liggende methode om € 200 te lenen is door een minilening bij een geldverstrekker aan te vragen. Zo kun je snel 200 euro lenen zonder dat je hiervoor een lang proces hoeft te doorlopen.

Hieronder twee bekende aanbieders waar je online terecht kunt. Een aanvraag duurt enkele minuten.

Beoordeling:
5/5

veilig op de website van Ferratum

Saldodipje

Beoordeling:
4/5

veilig op de website van Saldodipje

De aanvraag kan gewoon als particulier. Bij de aanvraag van de lening vul jij de benodigde lening in, gewenste looptijd en laat je jouw gegevens achter. Na akkoord ontvang jij de lening op je bankrekening en kan je de 200 euro naar eigen wens gebruiken. 

Saldodipje

Een aanbieder waar je 200 euro kunt lenen is Saldodipje. Het aanvragen van een lening is bij Saldodipje zo makkelijk mogelijk gemaakt. Hierdoor kan je snel en zonder gedoe 200 euro lenen.

Na het uitkiezen van de gewenste lening en looptijd dien je jouw persoonsgegevens door te geven, inclusief een kopie van jouw identiteitsbewijs.

Vervolgens krijg je de vraag of je een persoonlijke borgsteller kunt aanstellen. Deze borgsteller is verantwoordelijk voor de lening als jij niet aan je betalingsverplichting kunt voldoen. Let op: als jij niet in staat bent een borgsteller aan te wijzen neemt Saldodipje deze rol in en daar komen extra kosten bij kijken.

Mocht je 200 euro lenen en iemand in je persoonlijke omgeving als borgsteller kunnen aanwijzen, komt daar het volgende kostenplaatje bij kijken:

Bij het aangaan van een lening a € 200 dien je dit bedrag binnen 30 dagen af te lossen. Je betaalt dan 13.99% rente over de € 200 wat uitkomt op een rente van € 2.16. In totaal betaal je dus aan het einde van de looptijd € 202.16 aan Saldodipje. 

€ 2.16 over een 200 euro lening klinkt weinig en dat is het ook, mits jij je aan je betalingsverplichting houdt. Bij het te laat terugbetalen van de lening komt een zeer hoge boeterente kijken. Het kan dan zomaar zo zijn dat als je € 200 hebt geleend, je hier meer dan € 100 over moet bijbetalen en je geen € 202.16 maar € 300 aan Saldodipje dient te betalen. 

Over het algemeen beoordeelt Saldodipje binnen 24 uur al haar leningsaanvragen. Het bedrag wordt na akkoord direct op jouw bankrekening gestort. 

De voordelen en nadelen van 200 euro lenen

Als jij een nieuwe telefoon wilt kopen en je net 200 euro extra nodig hebt om een duurder model te willen kopen, komt een minilening van 200 euro jou waarschijnlijk goed uit.

Net als wanneer je te weinig geld op je bankrekening hebt staan om de elektriciteitsrekening te betalen. Maar bij iedere lening komen verschillende voordelen en nadelen kijken.

Waaronder de volgende voordelen;

  • Je hebt vaak snel de beschikking over de 200 euro
  • Je kunt zonder gedoe een aanvraag doen
  • Je kunt zonder BKR toetsing bij Saldodipje een lening aanvragen
  • Je hoeft niet bij bekenden te lenen
  • De extra kosten zijn als jij je aan je betalingsverplichtingen houdt niet hoog

Daar tegenover staan enkele nadelen;

  • Je betaalt rente over de lening
  • Als je niet op tijd betaalt wordt er een hoge boeterente over de lening berekend
  • De lening wordt BKR geregistreerd 
  • Je gaat een betalingsverplichting aan 

Kan iedereen 200 euro lenen?

In principe kan iedereen bij een geldverstrekker als Saldodipje 200 euro lenen. Als je een particulier bent kan je het aanvraagproces doorlopen om te ontdekken of Saldodipje een lening aan jou wilt verstrekken.

Hierbij wordt geen BKR toetsing gedaan om jouw kredietwaardigheid te toetsen. Hiervoor maakt Saldodipje gebruik van een eigen systeem waardoor veel mensen met een BKR registratie 200 euro zonder BKR bij Saldodipje kunnen lenen. 

Lenen van kennissen of familie

Waar voor de een 200 euro een groot bedrag is, kan het voor de ander een bedrag zijn dat ze tijdelijk zonder zorgen kunnen missen. De kans is groot dat ook in jouw nabije omgeving iemand 200 euro kan missen.

Het is daarom verstandiger om eerst in jouw omgeving rond te kijken of je € 200 kunt lenen voordat je bij een geldverstrekker een aanvraag doet. Hiermee voorkom je veel gedoe en papierwerk. Tevens krijg je niet te maken met extra kosten zoals rente. 

Het wordt wel altijd aangeraden om de lening die jij met een vriend of familielid aangaat op papier te zetten. Hierdoor voorkom je discussies en voelt de overeenkomst voor beide personen prettiger aan. 

Beoordeling:
5/5

veilig op de website van Ferratum

Saldodipje

Beoordeling:
4/5

veilig op de website van Saldodipje

Naast de 200 euro lening kun je ook aan de volgende bedragen denken:

M.b.t. deze lage bedragen is het ook mogelijk om online geld te lenen zonder BKR toetsing.

Scroll naar boven