AFM bannerLening oversluiten ~~ Bespaar zo op dure bestaande lening ~~

Lening oversluiten

Wil je een te dure bestaande lening oversluiten? Via ons kun je je huidige persoonlijke lening oversluiten naar een voordelige bank. Zo kun je gemiddeld 5.000 euro besparen door een lening over te sluiten.

Oversluiten in: 3 werkdagen / 24 uur

en profiteer van historisch lage rentes

   

Bezoek direct de kredietverstrekkers hieronder en gebruik de bespaar-calculator op hun websites om direct je besparing te berekenen. Een offerte kun je vervolgens kosteloos via e-mail ontvangen.

De Nederlandse Kredietmaatschappij

Bankr beoordeling:
5/5

Voordelen

veilig op de website van De Nederlandse Kredietmaatschappij

Bankr beoordeling:
4.7/5

Voordelen

veilig op de website van KredietConcurrent

Bestaande lening oversluiten

Wil je een bijvoorbeeld een Defam, DSB, ING bank of Interbank een bestaande lening oversluiten met een BKR-registratie? Wij kunnen deze lopende lening oversluiten bij een kredietverstrekker hieronder tegen een lagere rente en dus maandlast. Een lening oversluiten en geld bijlenen tegen de laagste rente is soms ook mogelijk.

Wanneer is het voordeel groot?

Heb je een lening van rond de 30.000 of 40.000 euro die je wilt oversluiten? Dan is je voordeel meestal extra groot. Zeker bijvoorbeeld na echtscheiding of iets dergelijks waarbij de lasten op één persoon terugvallen.

Bij sommige kredietverstrekkers kun je geld lenen of een lening oversluiten voor zzp’ers. Een lening oversluiten naar doorlopend krediet is meestal lastiger omdat deze leenvorm de laatste tijd wordt ontmoedigd.

Er zijn veel voordelen van een bestaande lening oversluiten. De lagere maandlasten zijn het grootste voordeel. Soepelere voorwaarden bij vervroegd aflossen een tweede. Je kan een lening oversluiten van minimaal 10.000. Dan begin je echt voordeel te halen. Bij lagere bedragen is dat beduidend minder.

Gebruik een bespaar calculator

Bij veel kredietverstrekkers kun je een bespaar calculator gebruiken en je lening berekenen. Dit maakt een lening oversluiten eenvoudiger omdat je direct ziet wat je kunt besparen.

Je kunt meerdere of een enkele lening oversluiten om te profiteren van een lagere rente.

Wehkamp lening oversluiten

Er zijn ook minder gunstige situaties. Zo kun je erachter komen dat een Wehkamp lening oversluiten met betalingsachterstand niet mogelijk is. De keuze uit een lening oversluiten of verlengen is er dan helaas niet. Ook een lening oversluiten zonder BKR-registratie is niet mogelijk. De nieuwe lening moet daar altijd aangemeld worden.

Lening van ABN AMRO of Rabobank oversluiten

Wil je een lening oversluiten van ABN AMRO of Rabobank en besparen? Ook dan gelden dezelfde regels. Wanneer moet je hieraan denk en kun je echt profiteren? Je kunt het beste een lening oversluiten op het moment dat je een lagere rente kunt krijgen, je looptijd heel lang is of wanneer je meerdere leningen hebt lopen.

Freo of Nederlandse Voorschotbank oversluiten

Overweeg je een lening van Freo of de Nederlandse Voorschotbank over te sluiten naar Nationale Nederlanden. Neem in dat geval contact op met NN en laat hen het proces voor je regelen. Je hoeft hen alleen te voorzien van alle documenten die bij de huidige lening horen.

Kortom, een lening oversluiten loont. Wil je meer tips bij lening oversluiten? Voor bijvoorbeeld een boot, caravan, verbouwing of inrichting huis? Voor al je vragen over het oversluiten van een bestaande lening neem je contact op met een van deze kredietverstrekkers.

Lening oversluiten: 5 Tips bij oversluiten

Hierbij 5 tips bij oversluiten van een te dure lening naar een goedkope lening:

Lening oversluiten voor de laagste rente

Bankr beoordeling:
4.5/5

veilig op de website van Financieel Fit

Bankr beoordeling:
5/5

veilig op de website van Santander

Bankr beoordeling:
4.5/5

veilig op de website van Kredietconcurrent

Lening oversluiten met BKR

Heb je een negatieve BKR-registratie? Dan is het oversluiten van de lening in de meeste gevallen helaas niet mogelijk. 

Scroll naar boven