Snel geld lenen zonder gedoe!

Als je geld tekort komt, is de mogelijkheid tot snel geld lenen buitengewoon handig. Gelukkig kan dit bij een aantal online kredietverstrekkers waar het hele proces van het aanvragen van een lening tot het ontvangen van geld niet lang hoeft te duren. 

Top 8 Snel Geld Lenen

Tijdelijke deal voor Bankr-lezers: slechts 6,10% rente op Santander leningen!

Beoordeeld met een 9.2!

Een lening aanvragen klinkt misschien als een tijdrovend proces, maar als je weet wat er allemaal voor nodig is, kun je het al snel geregeld hebben. Met de aanbieders uit dit artikel kun je direct online aan de slag!

In dit artikel vind je de beste aanbieders en advies hoe je het best snel geld lenen kunt aanpakken. Ook kijken we naar de mogelijkheden voor snel geld lenen zonder BKR of loonstrook. 

Hoe kun je Betrouwbaar Snel Geld Lenen?

Bij snel geld lenen zijn een aantal dingen belangrijk. Zo moet je een aanbieder van een persoonlijke lening kiezen waarbij een snelle lening mogelijk is. 

Daarnaast is het voor een deel ook je eigen verantwoordelijkheid. Zo kun je het best voordat je een aanvraag doet alle documenten en gegevens alvast verzameld hebben die je nodig hebt. 

De mogelijke vertraging in het proces van geld lenen komt vooral door de tijd die een kredietverstrekker nodig heeft om je aanvraag goed te keuren. In deze tijd analyseert het bedrijf de gegevens die je op hebt gestuurd en kijkt het naar je banktransacties. 

Verder kijken ze nog naar het BKR-register. Op basis van al deze analyses bepalen ze of je in aanmerking komt voor een lening of niet. Het gaat er vooral om of de kredietverstrekker vertrouwen heeft dat je de lening tijdig terugbetaald. 

Daarmee is snel lenen vooral weggelegd voor mensen met een vast contract en inkomen, en daarnaast geen negatieve BKR-registratie. Zo weet de kredietverstrekker dat je geen betalingsproblemen krijgt en heeft het door je vaste inkomen vertrouwen in jouw capaciteit om de lening terug te betalen. 

Wil jij ook betrouwbaar snel geld lenen zonder gedoe? Kijk dan naar de mogelijkheden bij Financieel Fit! 

#1: Snel Geld Lenen bij Financieel Fit

Onze beoordeling:

5/5

Voordelen:

De experts van Financieel Fit zijn getraind om elke financiële situatie goed in te schatten. Op basis van deze situatie zullen ze adviseren welke lening het snelst voor jou geregeld kan worden. 

Betrouwbaar snel geld lenen doe je eenvoudig bij deze aanbieder. Zo kun je online de volledige aanvraag alvast invullen en krijg je snel een vrijblijvende offerte als reactie. 

#2: Snel Geld Lenen bij Santander

Onze beoordeling:

5/5

Voordelen:

Ook bij Santander kun je online de belangrijkste zaken voor je lening alvast regelen. Zo kun je betrouwbaar snel geld lenen zonder gedoe tot maar liefst €50.000,-!

Dat Santander betrouwbaar is hebben ze inmiddels in Europa bewezen. Zo hebben ze sinds 1992 al 2,5 miljoen leningen verstrekt aan klanten. 

Tijdelijke deal voor Bankr-lezers: slechts 6,10% rente op Santander leningen!

Beoordeeld met een 9.2!

#3: Snel Geld Lenen bij Krediet Groep Nederland

Onze beoordeling:

5/5

Voordelen:

Als je liever geld lenen snel wilt laten verlopen bij een Nederlandse kredietverstrekker kun je kiezen voor Krediet Groep Nederland. Ook hier kun je snel lenen tot wel €100.000,-. 

Bij Krediet Groep Nederland heb je de mogelijkheid om via telefoon contact op te nemen met experts. Deze helpen je snel geld lenen zonder gedoe. 

#4: Snel Geld Lenen bij KredietConcurrent

Onze beoordeling:

4.3/5

Voordelen:

Om leningen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken kun je goed terecht bij KredietConcurrent. Je geeft hier aan hoeveel je wilt lenen, wat het doel is en welke looptijd de lening moet hebben.

Vervolgens zoekt KredietConcurrent de meest voordelige lening voor jou. Dit kun je snel rond maken door de offerte te accepteren en de snelle lening staat zo op je rekening!

#5: Snel Geld Lenen bij De Nederlandse Kredietmaatschappij

Onze beoordeling:

4.3/5

Voordelen:

Ook bij het De Nederlandse Kredietmaatschappij kun je op zoek naar jouw ideale snelle lening. Deze website vergelijkt nog meer verschillende banken en andere kredietverstrekkers met elkaar voor het beste overzicht! 

Hier kun je in de vergelijking de beste optie voor jou kiezen. Het geld lenen snel rond maken is daarna makkelijk te doen; binnen enkele dagen na de vergelijking kan het geld al op je rekening staan! 

#6: Snel Geld Lenen bij Lender en Spender

Onze beoordeling:

4.3/5

Voordelen:

Bij de websites in dit overzicht kun je direct geld lenen van een bank of kredietverstrekker of deze vergelijken. Lender en Spender is een heel ander platform; hier kun je geld lenen van andere gebruikers. 

Er zijn namelijk mensen die bij Lender en Spender geld investeren en rendement halen op de rente die betaald wordt door mensen die geld lenen. Zo kun je snel lenen zonder bank of kredietverstrekker. 

#7: Snel Geld Lenen bij Leningen.nl

Onze beoordeling:

4.3/5

Voordelen:

De beste lening zoeken kan soms lastig zijn, maar dan ken je Leningen.nl nog niet. Hier vergelijk je allerlei verschillende banken en kredietverstrekkers en vervolgens kun je eenvoudig snel geld lenen zonder gedoe. 

Je krijgt offertes waar je zelf kan kiezen of je deze aanneemt of voor een andere kiest. Begin zelf bij Leningen.nl en vraag een vergelijking aan voor jouw wensen. 

#8: Snel Geld Lenen bij Saldodipje

Onze beoordeling:

4.3/5

Voordelen:

Eén van de aanbieders die het best snel geld lenen zonder gedoe voor jou mogelijk maakt. Je kunt bij Saldodipje minileningen en flitsleningen afsluiten als je snel geld nodig hebt. 

Bij Saldodipje regel je alles online en kan het zeer snel gaan. Zo krijg je bij een lening tot €2.500,- binnen enkele minuten een toezegging of afwijzing op de lening. 

Snel Geld Lenen Zonder BKR

Het BKR-register is ooit in het leven geroepen om consumenten te beschermen tegen te veel en te hoge schulden. Sindsdien zijn kredietverstrekkers verplicht om elke schuld aan te geven bij dit register en bij elke aanvraag voor een lening het register te controleren. 

Er zijn allerlei verschillende registraties mogelijk bij het BKR. Als je ooit een lening hebt gehad en deze zonder problemen af betaald hebt kan het zijn dat je een registratie in het BKR hebt, maar dat dit geen gevolgen hoeft te hebben voor een nieuwe lening aanvraag.

Als je ooit betalingsachterstanden hebt opgelopen bij een lening zal een kredietverstrekker voorzichtig zijn in het toekennen van een nieuwe lening. Deze gegevens blijven voor langere periode in het BKR-register staan.

Snel geld lenen zonder BKR-toetsing is dus niet mogelijk. Wel kun je snel geld lenen zonder BKR-registratie, dit houdt in dat de kredietverstrekker geen gegevens van je terug vind in de registratie. 

Het kan zijn dat de gegevens verjaard zijn of dat je nog nooit een schuld of betalingsachterstand hebt gehad. Dit is erg handig omdat er nu een belangrijk gedeelte van de toets wegvalt voor de kredietverstrekker. 

Als je een snelle lening aan wilt vragen heb je dus een voorsprong als je snel geld lenen zonder BKR-registratie kan bewerkstelligen. Wel kijkt de kredietverstrekker of je een vast inkomen hebt en naar de laatste banktransacties om te bepalen hoe kredietwaardig je bent. 

Snel Geld Lenen Zonder Gedoe

Het klinkt mooi en misschien ook gewoon voor de hand liggend; snel geld lenen zonder gedoe. Toch is er sinds de economische crisis in 2008 veel verandert in de wereld op het gebied van financiële dienstverlening en dan vooral bij het verstrekken van hypotheken en leningen. 

Omdat in 2008 de overheden flink in moesten grijpen toen bleek dat banken in Amerika veelal hypotheken hadden verstrekt die nooit terugbetaald konden worden zijn er nieuwe regels gekomen. Deze regels moeten een nieuwe crisis die op deze manier ontstaat voorkomen. 

Zo mogen banken en kredietverstrekkers door de Wet op Financieel Toezicht niet meer adverteren met ‘snel geld lenen’. Daarnaast zijn ze verplicht om alleen leningen te verstrekken die bij de situatie van de klant past. 

Snel geld lenen zonder gedoe is zo een stuk lastiger geworden. Toch is er door de verdere ontwikkeling van enkele websites wel steeds meer mogelijk op dit gebied. 

Zo kun je alles tegenwoordig online regelen; van de aanvraag van de lening tot het accepteren van een aanbod van een kredietverstrekker. Hier tussen zit vaak ‘het gedoe’, dit gaat om het opsturen van alle relevante documenten en het toegang geven van een kredietverstrekker tot je banktransacties. 

Omdat er zoveel online te regelen is, kun je steeds beter alles voorbereiden wat je nodig hebt bij het aanvragen van een snelle lening. De stap met het meeste gedoe is zo qua tijd verder in te perken en zo kun je toch snel geld lenen zonder gedoe. 

Snel Geld Lenen Met uitkering

Je kunt niet altijd snel geld lenen met uitkering. Voor een lening moet je namelijk een vast inkomen hebben dat hoog genoeg is om de lening over de gehele looptijd terug te kunnen betalen; een bijstandsuitkering is hier bijvoorbeeld niet hoog genoeg voor. 

Ook is snel geld lenen met uitkering niet mogelijk als je een WW-uitkering hebt. Deze uitkering heeft namelijk een maximale duur van 24 maanden, daarmee heb je onvoldoende vast inkomen om de lening zonder problemen volledig af te kunnen lossen. 

Met een aantal uitkeringen is snel geld lenen met uitkering wel goed mogelijk. Bijvoorbeeld met een AOW (Algemene Ouderdomswet) of WAO (Wet Arbeids Ongeschiktheid) is snel geld lenen soms wel mogelijk, het is dan wel van belang dat deze uitkering voor langere tijd vast staat en uitgekeerd gaat worden. 

Tot slot is ook snel geld lenen met uitkering mogelijk als je een Wajong-uitkering hebt. Bij deze uitkering staat de hoogte van het maandelijkse inkomen vast en over het algemeen gaat dit om een langdurige uitkering, het kan zijn dat snel geld lenen met uitkering wel geweigerd wordt voor alleenstaanden met een Wajong-uitkering. 

Meer weten over geld lenen? Kijk dan nu naar ons artikel over leningen vergelijken.

Tip: Weet je niet zeker of snel geld lenen met uitkering voor jou mogelijk is? Neem dan contact op met de adviseurs van Financieel Fit zodat je meteen weet of geld lenen snel voor jou een optie is. 

Snel Geld Lenen: Veelgestelde vragen

Bij snel geld lenen wil je dat zo snel mogelijk na je aanvraag het geld op je rekening staat. Er zijn een aantal online kredietverstrekkers die de termijn hiervoor zo kort mogelijk houden en het geld enkele dagen na je aanvraag al kunnen storten. 

Het handigste is om de aanvraag van de lening goed voor te bereiden. Kijk bij één van de websites uit dit artikel naar de documenten en gegevens die een kredietverstrekker nodig heeft om je aanvraag te beoordelen. Als je deze al voorbereid voordat je de aanvraag doet kun je een hoop gedoe overslaan en meteen een snelle lening afsluiten. 

Het is niet mogelijk om geld te lenen zonder dat de BKR-toetsing gedaan wordt. Ook moet je altijd kunnen bewijzen dat je een inkomen hebt, hiervoor is niet altijd een loonstrook noodzakelijk  als je dit op een andere manier aan kan tonen. 

Snel geld lenen zonder BKR en papierwerk is niet mogelijk. Banken en kredietverstrekkers zijn verplicht om elke lening te vermelden in het BKR-register en bij elke aanvraag om te controleren of deze consument in het BKR-register staat met een negatieve registratie of betalingsachterstanden. 

Bij de website Saldodipje kun je eenvoudig snel geld lenen klein bedrag. Het gaat hier om minileningen of flitsleningen tot €2.500,-. Saldodipje kan binnen enkele minuten akkoord geven op een aanvraag zodat je gemakkelijk geld lenen snel kan laten verlopen. 

Snel Geld Lenen: Conclusie

Banken en kredietverstrekkers hebben een hele verantwoordelijkheid bij het goedkeuren van een lening en de regels over deze goedkeuring zijn de afgelopen jaren aanzienlijk strenger geworden. Zo moet je inkomen goed gecontroleerd worden en volgt er altijd een BKR-toetsing. 

Wel kun je online tegenwoordig steeds gemakkelijker een snelle lening afsluiten. Je kunt online snel geld lenen omdat de aanvraag, het opsturen van de documenten en het ontvangen van een vrijblijvende offerte allemaal een stuk sneller verlopen. 

Snel geld lenen zonder BKR en loonstrook is niet mogelijk. Zoals gezegd is elke Nederlandse kredietverstrekker verplicht om je BKR-registratie en je vaste inkomen te controleren om op basis van die gegevens te bepalen of jij in staat zal zijn om de lening volledig af te kunnen lossen. 

Wil jij Snel Geld Lenen zonder overbodig Papierwerk?
Kijk dan gelijk bij Financieel Fit voor alle mogelijkheden!
TIP
Scroll naar boven