Mobox Coin Kopen met iDeal of PayPal!

Ben je op zoek naar een manier je (crypto) portfolio te vergroten, met de Mobox crypto? Lees in dit artikel alles over het Mobox coin netwerk (MBOX), Mobox NFT’s en andere belangrijke zaken rondom dit gaming netwerk wat gebouwd is op Binance Smart Chain. 

Mobox Crypto Kopen bij een online broker - Stappenplan

Start vandaag nog met Mobox crypto kopen bij eToro, door BTC in te ruilen! Beginnen bij een betrouwbaar platform voor crypto en andere assets! Klik op de groene knop en begin direct!

Het (gaming) netwerk van Mobox is een platform die veel groeipotentie heeft, het is free-to-play en play-to-earn. Je kunt de Mobox crypto kopen door eerst Bitcoin te kopen en deze in te ruilen voor Mobox coin.

Investeren in crypto kan op verschillende manieren, er zijn uiteenlopende manier om dit te doen. In dit artikelen lees je een uitgebreide uitleg over Mobox crypto en Mobox NFT’s. 

Wat is Mobox Crypto?

De Mobox Crypto is vrij nieuw, de coin was als eerste te verhandelen vanaf april 2021 en heeft in die korte tijd een flinke groei doorgemaakt. De Mobox game is free-to-play en dit is hoe het werkt. 

In de basis probeert Mobox mensen online te verbinden, door middel van een free-to-play Mobox game. Verder willen ze meer waarde toevoegen aan NFT’s.

Mobox is één van vele (nieuwe) cryptomunten.

Het Mobox systeem is dus ontworpen om mensen te laten gamen en tijdens dit game te laten verdienen, met als belangrijke waarde dat er een mogelijkheid is om dat gratis te doen.

Op het Mobox plafrorm kun je dan ook gratis deelnemen aan verschillende games, zoals het verzamelen van NFT’s en blockchain gaming. 

Meteen starten met Beleggen? Maak een account aan bij eToro en start vandaag en begin gemakkelijk met beleggen met online bankieren

Hoe kan ik Mobox Crypto Kopen?

Door de grote opkomst van crypto zijn er steeds meer online brokers te vinden waar je crypto kunt kopen, verkopen en staken. Voorbeelden van bekende platformen zijn eToro, Binance en het Nederlandse Bitvavo. 

Elke broker heeft een ander aanbod aan crypto en assets, andere tools en een ander handelsnetwerk. Hieronder zul je lezen over de verschillende brokers en hoe je stap voor stap Mobox crypto kopen kunt.

Mobox Crypto Kopen stappenplan

Stap 1: Kies een broker

De eerste stap om Mobox crypto kopen mogelijk te maken is je aan te melden bij een broker, zonder een broker kun je moeilijk aan de crypto zelf komen. Belangrijke zaken om mee te nemen bij het kiezen van een broker zijn: ga je alleen in crypto handelen? Of wil je misschien in de toekomst ook handelen in aandelen of ETF’s? 

Verder wil je niet tegen problemen aanlopen wanneer je geld op het spel staat, kies voor een veilig en betrouwbare broker. Zo weet je in elk geval dat je geld (of crypto) veilig is. 

Broker

⭐⭐⭐⭐⭐
Libertex
⭐⭐⭐
Skilling
⭐⭐⭐⭐
Avatrade
⭐⭐⭐
DEGIRO
⭐⭐⭐
Coinbase bekijkenLibertex bekijkenSkilling bekijkenAvatrade bekijkenDEGIRO bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€2.00€ 100,00€ 100,00€ 90,00€ 0,01
Minimale spread (pips)vanaf 0,01%vanaf 0,01%0.10.9vanaf 0,01%
Minimale trade size (€)10 USDC€ 10,00€ 0,010.01 lots€ 90,00
Maximale HefboomGeen100:1100:1100:130:1
Valutaparen3100705050
Regulatie FCA, CySEC, ASICFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINCySECFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINBaFin, AFM, DNB
Overnacht / conversiekostenGeenVariabelVariabel0,0058%Variabel
Opnamekosten1%Max € 10,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
OnderhoudskostenGeen€ 5,00 na 6 maand€ 10,00 na 12 maand€ 50,00 na 3 maand€ 2,50

Mobox Crypto Kopen bij eToro

eToro is een van de bekendste brokers van dit moment, de online broker heeft miljoenen actieve gebruikers uit verschillende landen. De Israëlische brokers heeft haar hoofdkantoor in Engeland, waar het gereguleerd wordt door de FCA

Bij eToro kun je veilig handelen in een groot aantal assets, zoals crypto, aandelen, ETF’s, forex en grondstoffen. Op deze manier kun je een breed portfolio opbouwen met verschillende soorten beleggingen. Verder hanteren ze 0% commissie op aandelen en ETF’s bij eToro.  

Helaas is het niet mogelijk de Mobox crypto te kopen bij eToro, wel is het mogelijk veel andere crypto te kopen op dit platform, zoals Bitcoin, die je weer kunt inruilen voor Mobox crypto.

Voor beginnende beleggers is er ook een handig sociaal handelsplatform waar je succesvolle andere beleggers kunt volgen en hun portfolio kunt kopiëren aan de hand van de copy trading tool.

Zo begin je meteen met een goed portfolio, waar je waarschijnlijk een mooi rendement op kan halen. Ook kun je eerst kennismaken met het platform, aan de hand van het gratis demo-account.

Ben je klaar voor het echte werk? Dan kun je bij eToro beginnen met een lage minimale inleg van $50 (€42). Zo kun je rustig beginnen gaandeweg een mooi portfolio opbouwen. 

 

Klaar om te beginnen met Mobox Crypto? Maak dan een (demo) account aan bij eToro en begin vandaag nog!

Mobox Crypto Kopen bij Bitvavo

Naast eToro zijn er natuurlijk veel andere aanbieders die crypto aanbieden. Zo heb je ook het Nederlandse Bitvavo. Het snel groeiende Amsterdamse bedrijf heeft als grote voordeel dat je in eigen taal geholpen kan worden bij klachten of andere problemen. 

Bitvavo is een simpel platform om te begrijpen, het is overzichtelijk en heeft weinig extra functies, dit kan voor een investeerder die analyses wilt maken onhandig zijn, maar voor de beginnende belegger is dit weer heel fijn.

Het is niet alleen fijn dat het een Nederlands bedrijf is door de Nederlandse klantenservice, maar een ander groot voordeel is dat het gereguleerd en gecontroleerd wordt door Nederlandse toezichthouders. Hierdoor heb je nog een veiliger gevoel tijdens het investeren. 

Ook is het helaas niet mogelijk de Mobox crypto direct te kopen bij Bitvavo, wel kun je Bitcoin kopen en die je weer kunt inruilen voor Mobox crypto.

Goed om te beseffen dat Bitvavo alleen crypto aanbied en dus geen andere assets zoals aandelen, ETF of grondstoffen. Ben je op zoek naar een broker met een groter aanbod aan assets, kies dan voor eToro. 

Meer lezen over Bitvavo? Je vindt het in onze review. Of begin vandaag nog en maak een account bij Bitvavo! 

Stap 2: Open een account

Voordat je kunt beginnen met beleggen moet je een account aanmaken bij een online broker, zoals eToro. Het proces is vrij simpel, kies een gebruikersnaam, e-mail en wachtwoord. 

Na deze registratie heb je toegang tot het demo-account, je kunt nu allereerst kennismaken met het platform. Tevreden over deze broker? Maak het registratieproces af door een aantal extra stappen te doorlopen. 

Bij eToro maak je gemakkelijk een account aan

Voordat je kunt beginnen met beleggen moet je een aantal vragen beantwoorden over de risico’s van het beleggen. Verder dien je je identiteitsbewijs en je bankgegevens op te sturen. 

Iemand van eToro zal de gegevens controleren. Als het klopt krijg je bericht en kun je beginnen!

Stap 3: Geld op je account storten

Na het de goedkeuring van het registratieproces kun je overschakelen op je “echte’ account, je kunt eenvoudig geld storten door middel van een bankoverschrijving, iDeal, PayPal, creditcard of een van de andere opties.

Nadat je eerst storting succesvol is ontvangen kun je beginnen met het investeren in crypto!  

Bij eToro begin je al met geld storten vanaf €42,-

Stap 4: Koop Bitcoin en ruil in voor Mobox Crypto

Zoals eerder al benoemd is het niet mogelijk om direct Mobox crypto te kopen bij eToro, maar door eerst Bitcoin te kopen bij eToro en deze in te ruilen is dat gelukkig wel mogelijk. 

Zoek in de zoekbalk op”Bitcoin” en klik op “Handelen”, bij eToro kun je aangeven hoeveel Bitcoin je wilt kopen, zodra je de prijs en hoeveelheid heb ingevuld is het wachten tot de trade voltooid is, je bezit nu Bitcoin!

Het is nu de taak om via een wallet de Bitcoin te ruilen voor de Mobox crypto. Mobox kopen is alleen zo mogelijk.

Stap 5: Bewaar je Mobox Coin

Wanneer je eenmaal de Bitcoin hebt omgeruild en je Mobox crypto bezit, is het tijd om hem veilig op te slaan. Normaal gesproken als je crypto direct had gekocht bij eToro of Bitvavo had je de Mobox coin daar kunnen opslaan, in een online wallet. 

Nu zul je de Mobox coin moeten bewaren in een online wallet die je kunt downloaden op het internet, denk aan een de Coinbase online wallet of Exodus wallet. Verder kun je ook kiezen voor het fysiek opslaan van crypto op een bijvoorbeeld een Ledger Nano X.

Stap 6: Verkoop de Mobox Coin

Is de koers gestegen van de Mobox crypto? Of is het tijd om uit te stappen, dan is het tijd voor een mooi moment, het verkopen van de Mobox crypto. 

Ga naar je (online) waIlet, selecteer de Mobox crypto en verkoop deze bij een exchange. Bepaal zelf de hoeveelheid, de prijs en je hoeft niet alles in 1 keer te verkopen. Ook vind je in je wallet het bedrag waarvoor je de crypto historische hebt gekocht.  

Klaar om zelf te beginnen?

Wat maakt Mobox Crypto Netwerk interessant voor investeerders?

Het netwerk van Mobox crypto heeft verschillende functies, die ervoor zorgen dat het uniek is en vooral interessant is voor de investeerders. Hieronder zul je de drie belangrijkste functies van Mobox coin lezen. 

Het netwerk dient als NFT-handelsplatform – op het netwerk kun je verschillende NFT’s verkopen en kopen van gebruikers van het Mobox netwerk. 

Game maker en uitbrenger – verder biedt het andere gameontwerpers de mogelijkheid om games te lanceren en gebruik te maken van het Mobox NFT netwerk en andere beschikbare tools. 

NFT-maker – handige tools zijn beschikbaar voor gameontwerpers om NFT’s te maken en deze verwerken in de games die ze hebben ontwikkeld. 

Waarom Mobox Coin Kopen?

Zoals eerder benoemd is de Mobox coin een redelijk succesvolle coin geweest vanaf het moment dat die online was. Na de lancering kende de coin een redelijke daling, van €1,30 naar op het laagste punt € 0,47, ondertussen staat de munt alweer op € 4,60. 

Het is geen wonder, net zoals de meeste andere crypto laat de Mobox crypto zien dat het een volatiel handelsproduct is, met hoge pieken, maar het kent zoals eerder gezegd ook lage dalen. Echter als je kijkt naar de feiten, heeft de Mobox coin bewezen in het verleden een goede investering te zijn. 

Wanneer je namelijk € 1000 had geïnvesteerd bij de lancering op 8 april 2021 had je nu al een mooi rendement op kunnen bouwen. Namelijk die € 1000 euro waren 8 maanden later een stuk meer waard: € 1000 / € 1,30 * € 4,60 = € 3.538,46 waard, een lekker rendement. 

Het is ook wel interessant om te bedenken dat een maande geleden de koers van Mobox crypto (1-12-2021) zelf op € 13,61 stond. 

Mobox Coin Verwachting

Het is lastig om verwachtingen uit te spreken over relatieve nieuw cryptocurrency’s, net zoals bij de Mobox coin. De munt bestaat sinds april 2021 en daarom is het moeilijk is te schatten of het een blijver is of juist niet. 

De toekomst zal ons gaan leren wat de Mobox te bieden heeft, voor nu weten we dat de munt potentie heeft. Onder andere door de hoge all time high van 13 euro, want wie zegt dat die niet weer gaat pieken? 

Verder is online gaming iets wat veel mensen doen in hun vrije tijd, software als die van Mobox crypto biedt de mogelijkheid om met Mobox NFT’s een centje bij te verdienen, een win-win! 

Korte termijn - verwachting

Zoals je eerder kon lezen kent de Mobox coin de afgelopen tijd veel pieken en dalen. Met een maand geleden nog een all time high van meer dan 13 euro, staat de munt nu op 4,60 euro. 

Een kortetermijnstrategie kan zeker interessant zijn, maar absoluut niet zonder risico, de munt heeft namelijk al bewezen in snel tempo te kunnen stijgen en dalen. Wil je met minder risico beleggen? Kies dan voor een langetermijnstrategie.  

Lange termijn - verwachting

Mobox Lange termijn
Lange termijn investeren in Mobox Crypto.

Wanneer je veel vertrouwen hebt in het Mobox netwerk en de functie die het heeft voor NFT’s, dan kan Mobox Crypto kopen voor de lange termijn zeer interessant zijn. 

Want wie weet kan deze software nog populairder worden en wanneer er nog meer games aansluiten op de software, zal dit ook goed zijn voor de waarde van de Mobox coin. 

Ook deze crypto heeft bewezen grote schommelingen in prijs te hebben, dat hoort eenmaal bij crypto, maar dat kan juist ook een goede reden zijn om te kiezen voor een langetermijnstrategie, je houdt de munt dan wat langer vast, een kleine dip is dan niet erg, omdat die zomaar weer omhoog kan schieten.  

Wanneer Mobox Crypto Kopen

Het Mobox crypto kopen is zeer interessant voor mensen die het play to earn proces stimuleren, of gamen voor beloningen een goede ontwikkeling is en dat dit een toekomst heeft.  

Natuurlijk hoef je geen fanatieke supporter te zijn van het play to earn proces, want als je kijkt naar de voorgaande resultaten van de Mobox Crypto, dan liegen die er niet om. De munt doet het gewoon heel goed sinds de lancering en dat is een goed teken.

Wil je liever eerst beginnen met investeren in één de bekendste crypto ter wereld? Lees dan hier meer over Ethereum Kopen en kom alles te weten!

Mobox Crypto Kopen: Veelgestelde vragen

Mobox Crypto is een coin die in de basis probeert mensen online te verbinden, door middel van een free-to-play Mobox game. Verder willen ze meer waarde toevoegen aan NFT’s.

 Het Mobox systeem is dus ontworpen om mensen te laten gamen en tijdens dit game te laten verdienen, met als belangrijke waarde dat er een mogelijkheid is om dat gratis te doen.

Je komt aan Mobox NFT’s door games te spelen op het Mobox netwerk kun je (gratis) Mobox NFT’s verdienen. Die je daarna op het platform weer kunt verhandelen. 

Je kunt Mobox minen door de games te spelen op het netwerk Mobox NFT’s ”minen”. 

De brokers waar je het beste Mobox Crypto kan kopen eToro, Binance of Bitvavo. Hier kun je Bitcoins inruilen voor Mobox Coins. 

Mobox Crypto Kopen: Conclusie

Wanneer je op zoek bent naar een verruiming van je portfolio, is de Mobox game netwerk en de Mobox NFT’s een zeer interessante investering, de Mobox coin heeft bewezen een geode investering te zijn geweest. 

Verder is het play-to-earn een manier van game die veel spelers aanspreken, dit is precies iets wat Mobox game mogelijk maakt. 

Crypto kopen met eToro?
Begin snel en gemakkeljk met het verandelen van Crypto bij eToro.
TIP
Scroll naar boven