Lucky Block biedt betere winkansen dan Nederlandse Loterijen

Lucky Block CEO Scott Ryder heeft in Engeland al aangetoond dat het met de cryptomunt en bijbehorende loterij met gemak de winkansen van andere loterijen in Engeland overtreft. Ook in ons land kun je met Lucky Block een hogere winkans krijgen dan bij de Nederlandse loterijen. 

De cryptomunt Lucky Block moet de loterij wereld op de kop zetten doordat het een volledig nieuwe transparante loterij is die veel kosten ontloopt. Door de loterij via blockchain technologie te laten verlopen heb je minder personeel en geen echt geld nodig, waardoor de loterij veel beter gevuld kan worden. 

Er zijn nog meer voordelen voor Lucky Block ten opzichte van de traditionele loterijen. Zo wordt de jackpot gevuld door een paar procent in te houden van elke transactie op het Lucky Block netwerk en wordt er bij elke trekking een deel van het prijzengeld verdeeld onder iedereen die Lucky Block tokens heeft. 

lucky block

Lucky Block vs de Lotto

De kans dat je bij de Nederlandse loterij Lotto meer geld wint dan je in hebt gelegd is slechts 1 op 53 en op de jackpot heb je een kans van 1 op 49 miljoen. Ook valt de jackpot van de Lotto regelmatig niet, terwijl bij Lucky Block de jackpot altijd zal vallen.

Bij Lucky Block blijft er altijd meer geld over in de jackpot door de lagere kosten die het heeft. De Lotto geeft bijvoorbeeld de volledige winst die ze maken aan een goed doel, bij Lucky Block gaat er slechts 10% van de jackpot naar het goede doel. 

CEO Scott Ryder heeft gereageerd: “Lucky Block’s missie is om loterijen makkelijker te maken. Het moet makkelijk zijn om te winnen, te spelen en de spelers moeten mere controle hebben over de loterij.”

“We betalen al onze token holders een beloning voor het onderdeel zijn van onze familie, zo wint iedereen bij Lucky Block, niet alleen de grote vissen”.

De eerste Lucky Block trekking

Ook over de eerste Lucky Block trekking heeft de CEO van Lucky Block, Scott Ryder, een reactie gegeven: “Onze loterij heeft inmiddels 5 miljoen dollar in de prijzenpot en groeit snel door de populariteit van de cryptomunt. Er komen steeds meer token holders bij die onderdeel willen zijn van het platform”.

“Op dit moment werken het ontwikkelaarsteam en marketing team op volle toeren. Op 7 maart zal de Lucky Block app voor het eerst getest worden en komt er een grote Lucky Block billboard op Times Square in New York”.

Lucky Block was al de snelste cryptomunt ooit die 1 miljard marktwaarde heeft bereikt. De komende tijd gaat Lucky Block verder met marketing voor het platform en komen er nieuwe sponsordeals bij, ook opent er op 1 maart een online winkel met merchandise. 

Scroll naar boven