Lucky Block snelste cryptomunt ooit naar 1 miljard marktwaarde

In de hele geschiedenis van cryptocurrency is er nog nooit een munt geweest die in zo’n korte tijd tot een marktwaarde van meer dan 1 miljard euro is gekomen. Het kostte het nieuwe loterij-platform slechts drie weken om de indrukwekkende mijpaal te bereiken. 

De munt kwam voor het eerst boven de $0,01 uit en dat had ook meteen zijn effect. Bij dit soort mijlpalen zijn er ook vele mensen die de munten meteen verkopen, omdat één belegger met veel Lucky Block tokens dat deed, daalde de prijs daarna ook weer wat.  

Vervolgens steeg de prijs meteen weer terug zodat de marktwaarde van 1 miljard dollar alweer bijna bereikt was. In totaal zijn er 100 miljard Lucky Block tokens, waarvan er nu 32,5 miljard van in omloop zijn. 

De weg naar 2 miljard

De volgende mijlpaal lijkt misschien nog even uit beeld, maar met alle ontwikkelingen die Lucky Block de komende tijd gepland heeft kan het snel gaan. Zo is het team achter de munt druk in gesprek met allerlei exchanges om de munt meer aan te kunnen bieden. 

Als dat gebeurt zullen veel meer beleggers de munt tegen komen en kunnen veel meer mensen de munt eenvoudig inkopen. Zodra er meer handelsvolume bij deze munt komt, zal dit invloed hebben op de koers en kan deze zomaar doorstijgen tot $0,02 en daarmee een marktwaarde van 2 miljard dollar bereiken. 

Passief inkomen haalt investeerders binnen

Er zijn verschillende redenen waarom beleggers instappen bij Lucky Block, het belangrijkste blijft natuurlijk het vergroten van het vermogen dat je hier in steekt. Dat kan door te wachten tot de koers gestegen is, maar je kunt ook passief verdienen aan Lucky Block. 

Bij elke trekking in de Lucky Block loterij gaat er namelijk 10% naar iedereen die Lucky Block tokens heeft. Zo kun je ook zonder Lucky Block loten te kopen extra munten verdienen zolang je ze laat staan in je wallet. 

Scroll naar boven