Aave Coin Kopen met PayPal (2024)

Cryptocurrency’s zijn populaire handelsproducten, en de vraag ernaar lijkt alleen maar te blijven groeien. Hierdoor komen er alleen maar nieuwe cryptomunten op de markt die het goed doen, zoals de Aave Coin. Wil jij de Aave Coin Kopen?

De Aave coin koers is vanaf begin 2021 enorm gestegen, en de munt is daardoor erg populair geworden.

bij de betrouwbare broker Capital!

Aave Coin kopen stappenplan

Klaar om te beginnen met Aave coin kopen? Klik op de groene knop en begin direct!

In dit artikel vind je alles over de populaire Aave Coin, en of het een goed idee is om hem te kopen. Zo helpen we je in het stappenplan om meteen te beginnen met Aave Coin kopen of kun je eerst verder lezen om meer te weten over Aave Coin. 

Wat is Aave?

Aave is een cryptomunt die is gecreëerd met als doel het mogelijk te maken om cryptocurrency decentraal te kunnen lenen en verlenen. Dit systeem wordt ook wel DeFi (Decentralized Finance) genoemd. 

Zoals de meeste cryptovaluta’s werkt Aave op blockchain, een datasysteem dat transacties decentraal opslaat. De informatie blijft veilig bewaard, omdat blockchain is versleuteld met cryptografie. 

defi aave coin kopen
De DeFi systeem Aave Protocol is biedt je een kijkje in de toekomst van het sparen en lenen.

Cryptografie is een zeer complex systeem van wiskundige modellen. Wanneer mensen gaan minen wordt de cryptografie van de blockchain bevorderd, omdat er een nieuw blok wordt aangemaakt in het systeem op de hardware van de miner. 

Aave Crypto DeFi

Een van de grote aantrekkelijke factoren om de Aave coin te kopen is het decentralized finance systeem genaamd Aave Protocol. Dit biedt mensen die investeren in de Aave Crypto twee unieke mogelijkheden. 

Ten eerste wordt het mogelijk om leningen aan te gaan in cryptomunten, die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld verder te investeren in andere cryptomunten. Ten tweede wordt het mogelijk om cryptomunten uit te lenen, om op die manier rente te ontvangen in cryptomunten te ontvangen.

Laat dit systeem je echter niet afschrikken om de munt te kopen, want het is natuurlijk niet zo dat wanneer je de Aave coin koopt, je zelf ook in dit risicovolle financiële wereldje terecht komt. Bij het kopen van de Aave crypto ondersteun je alleen het DeFi systeem, en hoef je er zelf niet aan deel te nemen. 

Direct beginnen met Aave coin kopen? Maak een account aan bij Capital en begin vandaag nog!

Hoe kan ik Aave Coin Kopen?

Het kopen van cryptovaluta’s zoals de Aave crypto is tegenwoordig redelijk makkelijk als je weet wat je moet doen en waar je moet zoeken. Iedereen kan vandaag de dag op het internet investeren in Aave coins. 

In dit stappenplan leggen wij uit hoe ook jij vandaag nog kan beginnen met beleggen in Aave coins, of andere cryptocurrency’s naar keuze. 

Aave Crypto kopen stappenplan

Stap 1: Kies een broker

De eerste en misschien wel belangrijkste stap wanneer je de Aave crypto wilt kopen is het kiezen van de juiste broker. Er zijn tegenwoordig online extreem veel brokers te vinden, en daarom kan het lastig zijn om te bepalen welke broker het beste bij jou past.

Hieronder hebben we daarom de brokers op een rijtje gezet die wij aanbevelen bij het kopen van de Aave coin. 

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Capital

Capital is onze absolute favoriet wanneer het gaat om crypto kopen. Het handige gebruiksinterface en de uitgebreide tools kunnen je flink op weg helpen als beginnende belegger, maar ook als belegger die al wat meer ervaring heeft.

Wat Capital onderscheidt van andere brokers is het sociale aspect, waarbij je kunt communiceren met andere beleggers. Daarnaast biedt het ook de CopyTrading functie aan, waarbij je de portfolio’s van ervaren beleggers kunt inzien en zelfs in zijn geheel kopiëren.

Met Capital kun je daarnaast eerst beleggen met virtueel vermogen middels de demofunctie. Vervolgens kun je klein beginnen dankzij de zeer lage minimale inleg van $50 (€42). Hierdoor kun je stapsgewijs langzaam bekend worden met het platform en de wereld van beleggen.

Je kunt bij  naast crypto kopen ook beleggen in andere handelsvormen, waaronder aandelen, ETF’s, indexen en grondstoffen. Met beleggen in aandelen en ETF’s betaal je zelfs 0% commissie!

Het platform wordt goed gereguleerd door de Cypriotische CySec en de Britse FCA.

Benieuwd naar deze fijne broker? Druk dan op de groene knop en start vandaag nog gratis met Aave kopen of andere crypto’s!

Capital.com

capitalcom logo crypto wallet

Capital.com is net als Libertex een broker die handelt in CFD’s. Capital.com is nog relatief kort actief als broker, maar heeft zichzelf neergezet als een van de belangrijkste online brokers van vandaag de dag.  

Vooral in Europa doet Capital.com het goed. Met licenties van het Cypriotische CySec en het Britse FCA voldoet het volledig aan de regelgeving om in Europa te handelen in CFD’s.

Naast Cryptomunten zoals de Aave coin kun je bij Capital.com ook investeren in andere handelsproducten, zoals aandelen, grondstoffen en ETF’s. 

Beleggen bij Capital.com? Een account is geheel vrijblijvend!

Libertex

Wereldwijd een van de grootste en populairtste online brokers is Libertex. Libertex handelt in CFD’s van handelsproducten.

Investeren in CFD’s betekent dat je inzet op de koerswijzigingen van een bepaald handelsproduct. Dit betekent dus dat als je hier de Aave crypto koopt, je niet de munt zelf in ontvangst neemt, maar je rendement wordt bepaald door het koersverschil. 

Handelen in CFD’s biedt een aantal extra mogelijkheden, zoals een hefboomeffect. Hiermee kun je de waarde van je ingezette geld vermeerderen, waardoor je sneller winst kunt behalen, maar natuurlijk ook het risico op grote verliezen groter wordt. 

Om te voorkomen dat je veel geld verliest kun je ook een stop-loss instellen, waarmee een limiet stelt op de verliezen die je kunt lijden. Als dit limiet wordt overtreden wordt je ingezette geld meteen teruggehaald. 

Aave product pagina op Libertex

Libertex heeft een licentie verkregen van de Cypriotische toezichthouder CySec (Cyprus Securities and Exchange Commission). Hiermee heeft deze broker toestemming om al haar diensten aan te bieden binnen Europa. 

Libertex heeft een zeer gebruikersvriendelijk platform dat ook zeer aan te raden is voor beginners. Je kunt er bijvoorbeeld beginnen met een proefaccount, waarmee je met nep geld kunt oefenen met beleggen voordat je met het echte werk aan de slag gaat. 

Daarbij kun je al met echt geld investeren vanaf €100,- per transactie. Dit lage minimale transactiebedrag is gemakkelijk over te maken met veelgebruikte betaalmethodes zoals iDeal en Paypal. 

Ben je benieuwd naar Libertex? Maak dan snel een gratis demo account aan!

Binance

Binance logo groot vierkant

Binnen de crypto wereld staat Binance bekend als een hele grote speler. Deze van origine Chinese broker is misschien wel de grootste aanbieder van Cryptocurrency wereldwijd, met een immens aanbod van meer dan honderd verschillende cryptomunten.

Omdat Binance alleen handelt in cryptocurrency’s, is deze broker minder geschikt voor mensen die ook willen investeren in andere handels producten. Daarvoor zou je beter een broker als Libertex kunnen kiezen.

 Voor de ervaren crypto belegger is Binance echter de plek om je Aave te kopen. De interface is misschien wat ingewikkelder dan die van andere brokers, maar daar staat tegenover dat Binance veel excusive opties te bieden heeft, zoals het kopen van een Binance Coin. 

Binance handelt in de daadwerkelijke cryptomunten en niet in CFD’s, wat betekent dat als je hier de Aave crypto koopt, je hem moet opslaan in een wallet. Dit kan op het platform van Binance zelf, maar je kunt ook je munten in een externe wallet opslaan.

Transacties zijn op Binance gemakkelijk te maken. Je kunt hiervoor gebruik maken van populaire betaalmethodes zoals iDeal en Paypal. 

Beleggen bij de populairste crypto exchange ter wereld? Dan moet je bij Binance zijn!

Stap 2: Open een account

Als je de broker hebt gevonden die het beste bij je past, kun je nu beginnen met het maken van een account. Dit is vaak vrij eenvoudig om te doen, en omdat dit proces bij de meeste brokers ongeveer hetzelfde is, zullen wij hier capital als voorbeeld nemen.

Ga naar de website van de broker, en klik op ‘registreren’. Vervolgens vul je je e-mailadres in en een wachtwoord. Daarna kun je je account bevestigen via de e-mail die je krijgt, en kun je aan de slag met je demo-account. 

Bij Capital kun je gemakkelijk een account aanmaken

Om vervolgens je echte account te verifiëren, moet je een foto van je identiteits bewijs uploaden en je bankrekening invoeren. Daarna moet je een vragenlijst invullen waarin je verklaard dat je op de hoogte bent van de risico’s van beleggen, waarna je account wordt geactiveerd.

Stap 3: Stort geld op je account

Voordat je kunt investeren moet je natuurlijk wel geld op je account storten. Klik op storting en kies vervolgens de betaalmethode die je wilt gebruiken. 

Vervolgens kies je welk bedrag je wilt storten. Bij Capital is het minimale bedrag per storting slechts $50 (€42).

Als je ook je bedrag hebt uitgekozen kun je het geld storten. 

Bij Capital is het minimale stortbedrag slechts €42

Stap 4: Begin met Aave Coin Kopen

Nu je geld op je account hebt gezet, kun je beginnen met Aave crypto kopen! Bij Capital is het vrij eenvoudig om de Aave coin op het platform te vinden.

Type in de zoekbalk de zoekterm ‘Aave’, en je komt terecht op de productpagina van de Aave crypto. Hier zie je de koers en kun je de Aave coin kopen. 

De handelingen zullen verschillen per broker, maar vaak zie je duidelijk een knop waarmee je kunt handelen in Aave crypto. Na het Aave crypto kopen kun je het bij Capital opslaan in de Capital wallet.

Type in de zoekbalk de term 'Aave'

Bij crypto exchanges zoals Binance krijg je de munt wel in bezit, en moet je hem dus wel in een wallet bewaren. 

Stap 5: Bewaar je Aave Coin

Na het Aave Coin kopen moet je de munt bewaren voor je ze weer verkoopt. Bij Capital kun je de gekochte activa terugvinden in de Capital wallet.

Crypto’s kun je verhandelen wanneer je maar wilt. Dit is erg handig, want zo heb je volledige controle over de investeringen die je hebt gedaan. 

Als je via Capital begonnen bent met Aave Coin CFD’s kopen en niet een coin van de Aave crypto, heb je geen wallet nodig voor opslag.
 

Stap 6: Verkoop de Aave Crypto

Is de Aave coin koers na je aankoop gestegen? Dan kun je hem met winst weer verkopen! 

Bij de meeste brokers is ook dit proces vrij makkelijk. Bij Capital staat de huidige waarde van de munt in je investeringen overzicht, en je kunt er zelfs je winst bekijken. Zo weet je precies wat het rendement van je investering is. 

aave kopen libertex
Verkooppagina van Aave

Als je tevreden bent met het rendement dat je hebt ontvangen, kun je op ‘positie sluiten’ klikken om meteen je geld te ontvangen. Het geld zal direct op je account worden gestort. 

Je bepaalt hoeveel Aave coins je wilt verkopen, en voert dit vervolgens in. Je Aave coins zijn verkocht en jij hebt winst gemaakt! Klaar om zelf te beginnen?

Waarom Aave Coin kopen?

Mensen die investeren in een cryptomunt zijn vaak geïnteresseerd in wat het doel is van de ontwikkelaars van de munt. Door de munt te kopen, creëer je namelijk een node die de blockchain ondersteund. 

Daar komt bij dat als de cryptocurrency de interesse van veel mensen trekt, de vraag er naar toe neemt en dus de prijs van de munt stijgt. Hierdoor kan een belegger enorme rendementen behalen. 

aave coin kopen

De ontwikkelaar van Aave Coin, Stani Kulechov, heeft de Aave coin op de markt gezet om zo een gedecentraliseerd financieringssysteem te ontwikkelen. Hij vond dat het Ethereum netwerk te weinig mogelijkheden te bieden had om geld uit te lenen of uit te lenen. 

Daarom besloot Kulechov zelf een DeFi systeem te ontwikkelen, dat werkt op blockchain. Omdat het systeem gedecentraliseerd is, is het in tegenstelling tot gecentraliseerde financieringssystemen bestand tegen corruptie.

In de zomer van 2020 bleek dat er veel vraag was naar een dergelijk systeem. Er kwam een hele rage op die DeFi systemen op een boegbeeld zetten en het beschouwden als het financieringssysteem van de toekomst. 

Door deze rage is de Aave Crypto erg populair geworden, en steeg de vraag enorm. Hierdoor is de prijs afgelopen jaar enorm gestegen, is in 2021 grotendeels voortgezet.

Ben jij geïnteresseerd in Aave Coins kopen? Bekijk vandaag de koers op Capital en ga aan de slag!

Aave Coin kopen, lange of korte termijn strategie

Er zijn verschillende strategieën die je kunt gebruiken bij het investeren in cryptocurrency’s. Sommige beleggers kopen en verkopen de munt op korte termijn, zodat ze snel rendement kunnen ontvangen, en anderen kopen de munt om hem voor lange tijd te laten staan, in de hoop dat de koers op de lange termijn flink gaat stijgen. 

Het is een persoonlijke keuze voor welke strategie je gaat, en beide kunnen ze veel opleveren. Het hangt er maar net van af hoe intensief je er mee bezig bent en in welk tijdsbestek je graag je rendement wilt innen. 

Aave Coin Kopen strategie: lange termijn

Op lange termijn kun je met Aave coin kopen erg veel geld innen als je het slim aanpakt. Stel je voor dat als je in oktober 2020, toen de munt net nieuw in de markt was, inspeelde op de rage van de DeFi waar Aave coin voor staat had je erg veel rendement kunnen behalen met Aave coin kopen.

Op acht oktober kostte een Aave coin slechts €30,82. Als je op die dag €200,- had geïnvesteerd in de Aave crypto en je zou hem 18 mei 2021, dus ongeveer zeven maanden later, weer verkopen, dan was de waarde: (€200/30,82)* 539,60=€3501,62

Let er hierbij op dat dit slechts een tijdbestek van zeven maanden was, en de Aave coin koers is nog steeds aan het stijgen. Het rendement kan alleen nog maar meer oplopen als je de Aave coin kopen voor een langere periode laat staan, zoals een jaar.

Als je op de lange termijn wilt gaan beleggen, kun je het beste je Aave crypto kopen bij een crypto exchange zoals Binance. Zorg ervoor dat je een goede wallet hebt zodat je je Aave coin voor lange tijd goed en veilig kunt bewaren.

Aave Coin kopen strategie: korte termijn

Op korte termijn kun je ook snel een hoog rendement behalen. De Aave coin koers kan zelfs binnen 24 uur enorm veranderen, en zo kun je binnen één dag al een aardig rendement opbouwen. 

Als je op de korte termijn wilt gaan beleggen is Capital aan te raden. Deze broker handelt namelijk in verschillende activa, waardoor je veel makkelijker je portfolio kunt diversifiëren.

Crypto’s veilig en gemakkelijk kopen doe je bij Capital!

Wist je dat: Aave werd eerst verkocht onder de naam ETHLend. De naam is in september 2018 veranderd naar Aave, wat Fins is voor geest. 

Veelgestelde vragen

Aave coin is een crypto munt die werkt op blockchain. De munt heeft afgelopen jaar een flinke koersstijging doorgemaakt. 

De organisatie achter Aave heeft een systeem ontwikkeld waarmee je gedecentraliseerd cryptocurrency’s zoals Ethereum en Aave coin kunt lenen, of uitlenen om interest te ontvangen.

Waar je het best begint met Aave coin kopen ligt er net aan wat je voorkeuren zijn en op wat voor manier je wilt investeren. Als je via  CFD’s wilt beginnen met Aave Coin kopen raden wij Libertex aan. 

Libertex biedt een gebruiksvriendelijk platform dat vooral voor beginners makkelijk te gebruiken is.

Aave heeft het afgelopen jaar een enorme koersstijging doorgemaakt, en het lijkt er op dat die stijging zich dit jaar zal voortzetten. Daarbij ondersteun je hiermee het Aave Protocol, een financieringssysteem dat helemaal klaar is voor de toekomst.

Dat ligt eraan hoe je investeert in Aave crypto. Als je CFD’s van de Aave coin koopt, zoals het geval is als je bij Libertex belegd, kun je deze gewoon op het platform laten staan. Als je echter de Aave coins bij een crypto exchange zoals Binance haalt, moet je ze wel in een wallet bewaren om te verzekeren dat ze veilig opgeslagen zijn.

Ja, bij de meeste online brokers, zoals eToro en Binance, kun je gewoon betalen met iDeal. 

Aave Coin Kopen: Conclusie

In eind 2020 en in 2021 is de Aave coin koers flink gestegen. De munt is erg populair vanwege het DeFi systeem dat eraan gekoppeld is. De dagelijkse koerswijzigingen zijn tamelijk hoog dus ook op de korte termijn kun je met Aave crypto aardig wat rendement vergaren. 

Investeren in cryptocurrency’s gaat echter nooit zonder risico, want de koers kan net zo snel dalen gaan als dat hij kan stijgen. Overweeg dus voor het investeren altijd of het een goede bewuste keuze is.

Als je gaat beginnen met Aave Coin kopen, is de broker die wij je aanraden Capital. Deze broker handelt in een tal van handelsproducten, waaronder cryptos. Je kunt dus zeer efficiënt op de korte én lange termijn beleggen. 

Scroll naar boven