Beste Telegram Crypto Groepen

Ben jij net nieuw in de wereld van beleggen en heb je weinig mensen in je buurt die je kunnen helpen met nieuwe inzichten? Kijk dan eens snel naar Telegram Crypto Groups, de plaats waar andere beleggers jou leren om een succesvolle belegger te worden!   

Telegram Crypto Groups in 4 stappen

Wil je starten met Telegram Crypto Groups? Doe alvast je eerste investering bij eToro!

Als je op zoek bent naar nieuwe ideeën en informatie vanuit andere beleggers, is het een goed idee om eens in een Telegram Crypto Group te zitten. Hier worden niet alleen handelssignalen gedeeld, maar je kunt er ook het laatste crypto nieuws vinden, grafieken bekijken en discussies aangaan over nieuwe coins. 

In dit artikel gaan we wat dieper in op de functie van Telegram Crypto Groups, wat je hier precies kunt doen, waar je ze kunt vinden en nog veel meer. Dus lees vooral verder en start daarna meteen met investeren met behulp van Telegram crypto groepen.

Wat zijn Telegram Crypto Groups?

Waar vele beleggers eerst gebruik maakte van Discord, is nu ook Telegram een bekende plek waar traders samenkomen om over crypto te praten. De Telegram Crypto Groups zijn dus met name gemaakt om traders de gelegenheid te geven informatie te delen met betrekking tot cryptocurrency. 

Telegram is inmiddels uitgegroeid tot de populairste keuze voor alle crypto handelaren aangezien het een grote focus heeft op beveiliging, snelheid en het bieden van vele handige functies voor een crypto Telegram group. 

Niet alleen voor beginners, maar ook voor gevorderde is het een fijne app om kanalen te vinden waar gediscussieerd kan worden. Je kunt je wel een beetje overweldigend voelen als je ziet hoeveel kanalen en groepen er zijn. 

Iedereen beweert natuurlijk de beste te zijn, en daarom komen wij hier om jou te helpen. Wij hebben ons eigen onderzoek gestart en daarbij gekeken welke groepen interessant kunnen zijn voor jou. 

Hoe kan ik zelf starten met Telegram Crypto Groups?

Voordat je kunt starten met Telegram Crypto Groups, zal je eerst een broker moeten hebben waar je op kunt beleggen. Sommige Telegram Crypto Groepen maken gebruik van signalen die je meteen kunt uitvoeren bij de broker zelf, erg handig dus!

Door de toename van het aantal beleggers, zijn er ook steeds meer brokers op komst wat het erg lastig maakt om er eentje te kiezen. Daarentegen betekent dat ook dat er altijd wel iemand bij zit die perfect op jouw wensen en handelsstrategie past.

Hieronder behandelen we twee van onze favoriete brokers waar jij kunt investeren zodat je hierna kunt starten met Telegram Crypto Groups.

Stap 1: Kies een online broker

Voor de keuze van een broker, zijn er een aantal factoren waar je rekening mee kunt houden. Allereerst de vraag aan jou; waar wil je in investeren?

Niet elke broker biedt dezelfde handelsproducten aan. Zo kun je brokers vinden waar je alleen maar in aandelen kunt investeren, terwijl je bij een andere broker daarnaast ook nog terecht kunt voor cryptocurrency, grondstoffen, indexen en CFD’s.

Ook zal elke broker verschillende commissie- en transactiekosten van je vragen. Vooral als je vaker posities open en sluit, is dat zeker iets waar je van tevoren van op de hoogte wilt zijn.

De laatste twee dingen waar je op kunt letten is of het wordt gereguleerd door een derde partij en of het eventueel beschikt over een mobiele app. De derde partij zorgt ervoor dat je geld veilig wordt bewaard en met de mobiele app kun je op elk moment je investeringen bekijken en transacties uitvoeren.

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Investeren met Telegram Crypto Groups bij eToro

De perfecte broker voor beginnende beleggers is eToro. Dit heeft het platform vooral te danken aan zijn overzichtelijke interface en de hoeveelheid tools die ze aanbieden.

Een van deze populaire tools is de CopyTrading tool. Hiermee kun je portfolio’s van andere succesvolle beleggers bekijken en zelfs kopiëren. 

Dit geeft je de mogelijkheid om de handelsstrategie van andere beleggers te bekijken en daar ook wat van over te nemen. Je kunt namelijk veel leren van andermans keuzes. 

Het Copytrading Network van eToro

Wil je deze handelsstrategie eerst nog even uitproberen, dan kan dat gemakkelijk via het gratis demoaccount. Hier krijg je gratis virtueel geld waar je mee kunt oefenen.

Als je het platform helemaal onder de knie hebt en je een handelsstrategie hebt gevonden, is het tijd voor het echte werk. Om te kunnen starten met echt investeren, hoef je maar een minimaal inleg bedrag van $50 (€42) te storten.

Bij eToro kun je jouw portfolio ook uitbreiden met veel verschillende handelsproducten. Zo kun je hier naast cryptocurrency ook voor aandelen, indexen, grondstoffen, CFD’s, ETF’s en forex trading terecht. 

Over de aandelen en ETF’s betaal je overigens 0% commissie waardoor je nog meer rendement kunt behalen. Wat betreft de veiligheid zit het bij eToro ook goed aangezien het gereguleerd wordt door de FCA (Financial Conduct Authority) en CySEC.

Zo weet je zeker dat de transacties veilig zullen verlopen. Het is dus geen wonder dat eToro door zijn vele voordelen een van de favoriete brokers wereldwijd is. 

Wil je ook starten met eToro? Klik op de groene knop en maak meteen je demoaccount aan.

Investeren met Telegram Crypto Groups bij Libertex

Libertex is een erg bekende broker die in CFD’s handelt. De broker heeft ook een groot aanbod. Er kan met meer dan 250 handelsproducten gehandeld worden.

Libertex heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in deze financiële markt. Al jaren lang is deze broker één van de favorieten. Daarnaast heeft Libertex afgelopen jaren ook veel internationale prijzen gewonnen.

Bij Libertex is het alleen mogelijk om in CFD’s te handelen. Dit staat voor “contract for difference”. Hier speculeer jij over de koerswisseling. Jij krijgt het verschil tussen de inkoop- en verkoopprijs.

Vanaf €100 kan je hier al beleggen. Het geld is te storten met verschillende methodes. Denk aan een bankoverschrijving, iDeal en een creditcard.

Als je niet meteen €100 wilt investeren, kan je ook eerst het uitproberen op het demo account. Hier kan je met fictief geld oefenen. Zo kan jij je nog beter voorbereiden op jouw toekomstige investering.

Voor de ervaren gebruikers heeft Libertex een ander platform gemaakt. Dit heet MetaTrader 4. Op dit platform zijn een aantal tools aanwezig. Met deze tools kan jij een analyse doen voordat jij begint met investeren. 

Wil je ook starten met Libertex? Klik op de groene knop en maak meteen je demoaccount aan.

Stap 2: Maak een account aan

Als je een broker hebt gekozen, is het tijd voor de tweede stap waarin we een account gaan aanmaken. Omdat het proces bij vele brokers hetzelfde verloopt, nemen wij even onze favoriet eToro als voorbeeld.

Als je op de groene knop hiernaast klikt, kom je uit op een nieuw venster waar je op ‘Meld je nu aan’ drukt. Hierna krijg je een formulier waar je jouw gebruikersnaam en wachtwoord invult. 

Het is overigens ook mogelijk om je aan te melden met je Apple, Facebook of Google + account. Hierna ontvang je een verificatie link via je mail die je moet bevestigen. 

Stap 3: Geld op account zetten

Na het verifiëren van je account heb je meteen toegang tot je demoaccount waar je kunt oefenen met fictief geld. Heb je dit al een tijdje gedaan en wil je graag echt starten, dan zal je eerst geld op je account moeten zetten. 

Bij eToro is het mogelijk om geld te storten via verschillende betalingsmogelijkheden waaronder Paypal, iDEAL of Creditcard. Ook zal je nog door een laatste verificatie rondje gaan waarbij je ID en bankgegevens gecontroleerd worden.

Daarnaast zal je in dit traject ook een vragenlijst in moeten vullen waarbij er gekeken wordt of je op de hoogte bent van alle risico’s rondom traden.

Vul het bedrag in, selecteer de valuta en kies de methode

Stap 4: Lid worden van Telegram Crypto Groups

Nu is het tijd om te starten met het opvangen en toepassen van signalen vanuit de Telegram Crypto Groups. De Telegram app kun je gemakkelijk downloaden via de App store of Google Play store.

Als je de app hebt gedownload en een account aan hebt gemaakt, ga je op zoek naar groepen. Goede groepen kun je vinden bij Learn2Trade en Cryptosignals.org

Je kan lid worden van de groepen via een uitnodigingslink of door ze via de app op te zoeken. Veel groepen hebben een website, hier kun je vaak op de voorpagina de link vinden waar je je kunt aanmelden voor de crypto Telegram group. 

Stap 5: Zoek de coin waarover je getipt wordt in Telegram Crypto Groups

Ga op zoek naar jouw favoriete munt

Bij eToro is het sinds kort ook mogelijk om te investeren in cryptocurrency, en dat is nu net waar we de Telegram Crypto Groups voor gebruiken. De munten waar jij in wilt investeren kun je gemakkelijk vinden via de zoekbalk van eToro.

Momenteel biedt eToro maar liefst 29 crypto munten aan waarvan je een aantal kunt zien in de afbeelding. 

Stap 6: Investeer in de cryptomunt

Door op het product te klikken, zoals Bitcoin (BTC), krijg je meteen nieuws, statistieken en de grafiek te zien. Door op ‘handelen’ te klikken, kun je starten met je eerste investering.

Hierna kun je invullen hoeveel crypto’s je wilt aanschaffen. Het is bij eToro niet mogelijk om crypto te handelen in de vorm van CFD’s.

Als je de transactie hebt bevestigd, ben je officieel eigenaar en kun je jouw investering terugvinden in je wallet. Hier kun je de transactie ook weer sluiten wanneer je denkt dat het een juist moment is. 

Heb je al een munt op het oog maar wil je graag tips vanuit andere beleggers? Start eerst bij eToro met je eerste investering!

Beste Telegram Crypto Groups (2022)

Op de Telegram app kun je verschillende kanalen en groepen vinden die allen hun eigen onderwerpen behandelen. Zo vind je kanalen die alleen gaan over het nieuws en updates, terwijl een andere groep weer praat over welke munten interessant zijn om te kopen. 

De meeste groepen zijn ook verdeeld in beginner, advanced en expert groepen zodat je wel kunt meepraten op eigen niveau. Er zijn veel internationale groepen te vinden, maar er zijn ook Nederlandse groepen opgericht zodat Nederlanders in eigen taal kunnen meepraten. 

Wij hebben een aantal Telegram Crypto Groups onderzocht waarvan de groepen hieronder bij ons in de smaak vielen. 

#1 Crypto Telegram Group: Learn2Trade

Eén van de grootste groepen is Learn2Trade en dat heeft hij vooral te danken aan de prestaties en daardoor het vertrouwen bij de gebruikers. De groep heeft meer dan 25k+ abonnees en groeit elk jaar hard door.

Learn2Trade heeft zijn eigen ervaren forextraders die 24/7 technische analyses uitvoeren. De signalen die je hier dus zal ontvangen komen dus vanuit een betrouwbare bron. 

De signalen die gegeven worden bevatten niet alleen niet een suggestie voor wanneer je een positie moet openen, maar omvatten ook risicobeheer orders. Zo kun je een instapprijs en een uitstapprijs vinden via limietorders en stop-loss en take- profitorders.

Het slagingspercentage is 76% en op het platform kun je terecht voor signalen, educatieve hulpmiddelen, handleidingen, strategieën en cursussen.

Kosten Learn2Trade

Bij Learn2Trade kun je eerst gratis beginnen waarbij je 3 forex signalen ontvangt per week. Wanneer je geïnteresseerd bent in meer signalen, kun je je aanmelden voor het premiumplan.

Voor het premiumplan betaal je €35 per maand waarbij  je van maandag tot vrijdag elke dag 3 tot 5 signalen zult ontvangen. Ben je niet tevreden, dan kun je beroep doen op de ’30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie’.

#2 Crypto Telegram Group: CryptoSignals

CryptoSignals is vooral een geliefde groep voor traders die handelen in Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Ripple. De signalen die je hier ontvangt bestaan uit meerdere delen.

Zo zul je niet alleen een technische grafiek zien, maar ook of de transactie long of short in gezet moet worden, om welke cryptocurrency het gaat, hoeveel de invoerprijs is en wat het stop-loss en take- profit niveau is. 

Daarnaast geven ze ook een uitgebreide uitleg waarom ze bepaalde keuzes hebben gemaakt zodat jij er ook nog eens wat van kunt leren. CryptoSignals.org is een eigen team dat werkt met een 2:1 winst en risicopotentieel, zo loop je nooit een te hoog risico.

Kosten CryptoSignals

CryptoSignals geeft 3 gratis cryptosignalen per week weg. Het is ook mogelijk om een premium abonnement aan te schaffen waarbij je toegang krijgt tot de VIP group.

De premiumversie kost €27 per maand (€25 als je meteen voor een jaar betaald) waarbij je 2-3 cryptosignalen per dag ontvangt. Het slagingspercentage van CryptoSignals ligt op 82%

#3 Crypto Telegram Group: CoinSignals

Ben jij vooral gefocust op Bitcoin, dan vormen CoinSignals en jij de perfecte match! CoinSignals beschikt over meer dan 10.000 leden en geeft de hele dag door realtime handelssuggesties vanuit technische adviseurs en professionele handelaren.

De signalen die hier worden vrijgegeven zijn vooral geschikt voor brokers als eToro, Binance, BitMEX en Bittrex. Het is hier mogelijk om gratis signalen te ontvangen, alleen zijn ze wel iets beperkt. 

Kosten CoinSignals

Om meer handelssignalen te ontvangen kun je je account ook upgraden naar de pro-versie waarbij je toegang krijgt tot meer altcoin signalen. Daarnaast krijg je met het premium account ook toegang tot geautomatiseerde handel waarbij bots transacties kunnen uitvoeren.

CoinSignals heeft drie abonnementsniveaus waarbij je in de vorm van bitcoins betaald. 30 dagen kost 0,01 BTC (€318,83), 90 dagen 0,03 BTC (€956,49) en een jaar voor 0,1 BTC (€3188,3).

De prijzen liggen dus best hoog, maar dan krijg je er ook veel voor. Kijk van tevoren altijd of het voor jou de investering waard is.

Heb je interessante Telegram Crypto Groups gevonden? Begin met investeren bij eToro en praat mee!

Tip: De favoriete broker van Learn2Trade is eToro. Als je je aanmeld krijg je een jaar lang gratis toegang.

Wat maakt Telegram Crypto Groups zo populair?

Crypto Telegram groups bestaan niet alleen in Nederland, maar ook in andere landen waardoor je in contact kunt komen met veel internationale beleggers. Maar waarom hebben de meeste beleggers vaak een grote voorkeur voor Telegram?

Je zou namelijk ook kunnen kiezen voor Facebook-groepen of andere sociale media. Hieronder bespreken we de redenen waarom Telegram goed in de smaak valt onder de crypto gemeenschap.

1. Telegram Crypto Groups zijn cross-platform

In principe zou je telegram ook kunnen vergelijken met Whatsapp. Maar wat we bij Whatsapp zien, is dat je hier alleen gebruik van kan maken via je telefoon of Whatsapp Web. 

Als je je dan aan wilt melden bij Whatsapp Web, moet je ook nog eens je telefoon binnen handbereik hebben. Met Telegram kun je vanuit je mobiel, laptop of desktop elk moment je account openen en met andere mensen chatten.

Voor het gebruik van Telegram hoef je niet perse een telefoonnummer uit te wisselen, maar is een gebruikersnaam al voldoende om te participeren. Op deze manier kun je ook verschillende accounts maken waarbij je privé gescheiden kunt houden van de Telegram crypto groepen. 

2. Telegram Crypto heeft meer privacy

Er zijn landen waar het handelen in cryptocurrency verboden is en de bevolking gecontroleerd wordt op wat ze onderling naar elkaar sturen. Bij telegram is dat niet mogelijk door het gebruik van end-to-end-coderingsfunctie waarbij het voor een overheid of andere entiteiten niet mogelijk is om toegang te krijgen tot de gesprekken. 

Vooral veel handelaren uit deze landen maken dus gebruik van Telegram groepen om te ontsnappen aan de onderdrukking vanuit de overheid. Met de end-tot-end-coderingsfunctie wordt dus de privacy van je communicatie gegarandeerd waarbij niemand anders de berichten tussen verzender en ontvanger kan lezen.

3. Telegram Crypto heeft handige prijsbots

Telegram maakt nog steeds gebruik van prijsbots om het gemak van traden te optimalizeren. Zo kun je bij Telegram prijsupdates, nieuwste crypto informatie en arbitragemogelijkheden van verschillende beurzen vinden. 

Zo blijf je eenvoudig op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom jouw favoriete cryptocurrency. Vaak zijn deze bots ook te personaliseren, waardoor ze nog beter aansluiten bij jouw wensen. 

4. Telegram Crypto Nieuwskanalen en Communities

Omdat Telegram dus gebruik maakt van geautomatiseerde bots, is het voor vele organisaties, nieuwssites en media ook aantrekkelijk om mensen in te zetten die informatie delen met de Telegram-gebruikers. Telegram heeft zowel groepen en kanalen waar veel mensen zich bij aan kunnen sluiten.

Veel hebben een eigen groep, met een community van die-hard fans en beleggers. Bij Telegram is er in de groepen plaats voor 100.000 gebruikers terwijl de kanalen onbeperkt zijn. Zij krijgen hier al eerste het nieuws en worden op de hoogte gehouden van ontwikkelingen van de cryptocurrency.

Beide partijen zijn dus 24/7 bezig met het verspreiden en verkrijgen van informatie. Het Telegram platform zorgt er dus altijd voor dat je up-to-date bent van de snelle veranderingen binnen de cryptowereld.

5. Eigen Telegram Crypto blockchain

Momenteel is Telegram bezig met de lancering van een eigen blockchain-platform, namelijk het Telegram Open Network (TON).

Bij Telegram willen ze het mogelijk maken om een blockchain te ontwerpen waar je geld via de app zelf kunt overmaken. Momenteel zijn ze al even bezig met een crowdfund waarmee ze de dienst kunnen aanbieden. 

Kortom, Telegram is zeker een app waar je als crypto trader graag bij aan wilt sluiten.

Ben je nu ook overtuigd van de kracht van Telegram Crypto Groups? Doe alvast je eerste investering bij eToro en begin met een crypto telegram group.

De voor- en nadelen van Telegram Crypto Groepen

Voordelen Telegram Crypto Groepen

Om te beginnen is het voor Telegram belangrijk dat gebruikers een bepaalde overzichtelijkheid hebben op de app. Zo hebben ze ervoor gezorgd dat de groepen en kanalen gestructureerd zijn en dat niet iedereen zomaar een groep kan komen. 

Een tweede voordeel is dat je groepen kunt vinden waarbij je tegen betaling van slechts 0.01 BTC per maand, persoonlijke aandacht krijgt van ervaren cryptocurrency analisten. Dit kan bijvoorbeeld in de DTC Crypto Advice groep waarbij je ook nieuws ontvangt van nieuwe goede altcoins en extra marktupdates van Bitcoin.

Op Telegram zal je ook de Cornix-handelsrobot vinden die het mogelijk maakt om transacties te plaatsen. Deze transacties zijn gebaseerd op de cryptosignalen die de robot kan lezen vanuit Telegram.

Nadelen Telegram Crypto Groepen

Er zullen gegarandeerd mensen in groepen en kanalen zitten die graag profiteren van de lage kennis van beginnende beleggers. Zo is het wel eens voorgekomen dat beheerders de gebruikers manipuleren om zo veel te verdienen middels een pump & dump. 

Ze kondigen aan dat er een grote prijsstijging zal plaatsvinden, en vragen de gebruikers de belegging massaal te delen via sociale media zodat iedereen hiervan kan profiteren. Wat er dan gebeurt is dat iedereen massaal gaat investeren op een bepaald tijdstip waardoor de waarde binnen no-time omhoog schiet.

Wanneer de koers hoog staat, verkopen deze beheerders snel de munt die ze vaak al maanden van te voren goedkoop inkochten. De mensen die te laat zijn met kopen en weer verkopen, maken vaak grote verliezen.

Het is daarom belangrijk voorzichtig om te gaan met de informatie en aankondigingen die geplaatst worden via de kanalen en groepen. 

Ook graag handelssignalen ontvangen voor je investeringen? Bij eToro kun je doen aan social trading!

Waar let je op tijdens het kiezen van Telegram Crypto Groepen

Als je op zoek gaat naar Telegram Crypto Groepen wordt je hoogstwaarschijnlijk overspoeld door de hoeveelheid groepen die beweren uit te springen boven de rest. Voor het kiezen van telegram crypto groepen helpen wij jou dus door te vertellen waar je op moet letten tijdens je keuze. 

Slagingspercentage, frequentie en stijl van de Crypto Telegram Group

Zoals we net bij de nadelen hebben gezien, is het vanuit sommige beleggers gemakkelijk om de groep te manipuleren met slimme technieken. Naast het voorzichtig om gaan met de informatie die je krijgt, kun je ook kijken naar het slagingspercentage van de cryptosignalen. 

Zo bestaan er groepen die een winstpercentage hebben van 73, wat inhoudt dat op de 100 signalen, 73 signalen winst oplevert. Neem dit overigens nooit zomaar aan, maar controleer dit zelf ook waar mogelijk.

Let ook op de stijl van de signalen zodat je niet terecht komt in een groep waar alleen signalen over Bitcoin worden gedeeld als je meer bezig bent met altcoins. Daarnaast zijn er groepen die veel minder signalen per dag verzenden dan andere. 

Als je een day trader bent, ben je natuurlijk meer op zoek naar een groep waar er meerdere signalen per dag worden gedeeld, als lange termijn investeerder wil je vooral kwalitatief hoogstaande signalen. 

Kosten van de Crypto Telegram Group

De Telegram Crypto Groups zullen helaas niet allemaal gratis zijn. Waar je in sommige kanalen gratis signalen kunt vinden, zullen andere groepen gebruik maken van de premiumfunctie waarbij je tot honderden euro’s per maand moet neerleggen.

De beste Telegram groepen vragen vaak een maandelijks abonnementsbedrag, maar deze verschilt per groep. Voor jou is het het belangrijkst om te kijken welke provider jou de signalen kan bieden die je nodig hebt.

Uiteindelijk is het het belangrijkst om te kijken wat jouw potentiële rendement is van je investering. Hierbij kijk je naar signalen uit het verleden en hoeveel geld je wilt investeren. Hieruit kun je een schatting maken wat je ongeveer zult verdienen en of dit meer is dan het maandelijks abonnementsbedrag.

Reputatie Crypto Telegram Group

Een vrij logische factor waar je naar kunt kijken, is de reputatie van de groep. Je kunt gemakkelijk via verschillende beoordelingsplatforms bekijken of de Telegram Crypto Groups betrouwbaar zijn. 

Dit kan bijvoorbeeld via TrustPilot, via de App store of bij forums als Reddit.

Wil jij ook graag in gesprek met andere beleggers? Bij eToro kun je alle mogelijke investeringen bespreken.

Veelgestelde vragen

Telegram Crypto Groups zijn groepen waar beleggers bij elkaar komen en informatie delen. Dit kan nieuws zijn rond om verschillende coins, tips vanuit andere beleggers of het ontvangen van verschillende handelssignalen.

Deze cryptosignalen geven jou handelssuggesties voor in de toekomst waar jij op in kunt spelen. Dit is afkomstig van traders, vaak grotere analisten, die hier veel onderzoek naar doen. 

Voor het ontvangen van de beste handelssignalen zal je overigens vaak wat meer moeten betalen.

Ook in Nederland kun je verschillende Telegram Crypto Groups vinden. Het voordeel is dat je gemakkelijk in gesprek kunt met beleggers uit eigen land, en dat communiceert soms net wat gemakkelijker.

Een aantal van de beste Nederlandse crypto telegram groepen zijn ‘Crypto Community’, ‘NCC, De Nederlandse Crypto Chat’, en ‘CryptoBenelux’.

Er zijn veel Telegram groepen te vinden die gratis zijn en waar je met andere beleggers in contact kunt komen. Ook zul je hier vaak de basissignalen ontvangen, maar niet veel meer.

Om echt goede handelssignalen te kunnen ontvangen wordt er vaak vanuit groepen een bepaald abonnementsbedrag per maand gevraagd.

Investeren in crypto zelf kun je doen zonder een maandelijks bedrag te betalen, en kan eenvoudig met een gratis beleggersaccount bij een broker zoals eToro.

Een crypto telegram group heeft vaak een website waar een link te vinden is tot de groep. Door je via deze link aan te melden, weet je zeker dat je in het juiste Telegram kanaal terecht komt.

Zoals je weet kan bijna iedereen zich toevoegen tot een bepaalde groep, ook al moet daar vaak eerst toestemming voor gegeven worden. Veel kanalen en groepen willen juist zo veel mogelijk leden waardoor je er meestal wel in komt. 

Dat betekent ook dat de kans er is dat er traders aanwezig zullen zijn met andere intenties. Zo is de verspreiding van fake nieuws een vaak voorkomend onderwerp. 

Vaak worden deze berichten snel verwijderd, maar alsnog is het belangrijk dat je nieuws en informatie eerst controleert voordat je er meteen werk van gaat maken. 

Telegram Crypto Groups: Conclusie

Door jezelf aan te sluiten bij verschillende Telegram crypto groups, kun je verschillende signalen ontvangen waarmee je nog beter kunt traden. Daarnaast zal je ook toegang krijgen tot het laatste nieuws en kun je met mensen discussiëren over nieuwe munten en nog veel meer. 

Het is een perfecte app om in aanraking te komen met vele andere beleggers die je nieuwe visies en inzichten kunnen geven rondom crypto handel. En eerlijk is eerlijk, door juist samen te analyseren en beslissingen te overwegen, kom je vaak veel verder dan in je eentje. 

Wil jij nu ook starten met de Telegram crypto groups, maar heb je nog geen account om je investeringen te doen? eToro is een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk platform waarbij je tegen een laag inleg bedrag snel kunt beginnen met de handel in cryptomunten!

Scroll naar boven