Bitcoin System: Oplichterij of een Betrouwbare Robot?

Logo van Bitcoin System

In dit artikel zullen we nagaan of deze bewering al dan niet klopt.

Bitcoin System is een handelsrobot die naar verluidt enorme winsten genereert door te speculeren op bitcoin.

Het Bitcoin System-platform is een automatische handelsrobot die beweert 88% van de transacties te winnen en op deze manier klanten rijk te maken.

De gebruikers van deze robot zouden met een initiële storting van € 250 elke dag opnieuw minstens € 200 verdienen.

We stellen ons echter de vraag of Bitcoin System betrouwbaar is.

Uit ons onderzoek blijkt dat Bitcoin System volledig betrouwbaar is. Deze robot is een van de weinige in de sector die een bijna perfecte online reputatie heeft.

De meeste gebruikers lijken dan ook uiterst tevreden met de resultaten van deze robot. Verder heeft dit platform ook schitterende beoordelingen over gebruiksgemak en klantenservice.

Bitcoin System werkt volledig automatisch, waardoor je niet over speciale vaardigheden hoeft te beschikken om het platform te kunnen gebruiken.

Hierdoor lijkt deze handelsrobot zowel bij ervaren als bij onervaren gebruikers in de smaak te vallen.

Lees deze beoordeling helemaal tot het einde om meer te weten te komen over Bitcoin System en de handelsstrategieën die je kunt toepassen om het beste uit dit platform te halen.

Als je op deze link klikt, kun je direct naar de website van Bitcoin System gaan om je aan te melden en je eerste transacties te plaatsen.

Enkele interessante kenmerken van deze handelsrobot zijn dat het:

Hoewel het Bitcoin System-platform beweert dat de winstkansen groot zijn, moet je er altijd rekening mee houden dat er risico’s verbonden zijn aan het gebruik van dit soort handelsrobots.

Door enkel een bedrag te investeren waarvan je je kunt veroorloven om het te verliezen, vermijd je onaangename financiële verrassingen.

Wat is Bitcoin System?

Bitcoin System is een applicatie die gebruikmaakt van handelsrobots om volledig automatisch cryptomunten te verhandelen. Robots zoals deze beweren meestal een kleine maar belangrijke voorsprong te hebben op de markt.

Dit geeft hun een ontzettend groot voordeel en een hoge kans op winstgevendheid.

Dit soort handelsplatformen is geprogrammeerd op basis van ingewikkelde algoritmen waarmee ze in slechts fracties van seconden de markt en het relevant financieel nieuws kunnen analyseren. Vervolgens plaatsen deze robots automatisch de meest winstgevende transacties voor hun gebruikers.

Het interessante is dat ze hierbij in principe gebruikmaken van een technologie die menselijke fouten volledig uitsluit.

Zo beloven de meeste robots hun gebruikers een succespercentage van meer dan 90%.

De realiteit is dat deze beloften voor sommige robots realistisch zijn, en voor anderen helemaal niet.

Bitcoin System app startpagina

Net daarom wilden we met deze beoordeling nagaan of Bitcoin System al dan niet betrouwbaar is.

Aan de hand van onze eigen analyse kunnen we inderdaad besluiten dat het Bitcoin System-platform betrouwbaar is. Zoals eerder vermeld werd, heeft deze Bitcoin-robot geweldige online beoordelingen.

Bovendien lijkt het alle nodige informatie op een transparante manier aan de buitenwereld getoond te hebben, waardoor gebruikers een weloverwogen keuze kunnen maken.

Het schijnt dat Bitcoin System vertrouwt op complexe algoritmen om de Bitcoin-markten te kunnen lezen en vervolgens strategische handelsbeslissingen te nemen. Deze algoritmen worden gestuurd door geavanceerde handelstechnologieën, zoals machinaal leren en kunstmatige intelligentie.

De hoge vermeende nauwkeurigheid van Bitcoin System is het resultaat van deze technologieën en ook van het feit dat er met een enorme marge wordt gehandeld.

Zelfs ondanks het vermeende nauwkeurigheidsniveau is er nog steeds een aanzienlijk risico als je op dit platform cryptomunten gaat verhandelen. Financier je account daarom alleen maar met een bedrag waarvan je je kunt veroorloven het te verliezen.

Hoe Werkt Bitcoin System?

Bitcoin System past exact hetzelfde mechanisme toe als andere populaire algoritmische applicaties die gebruikmaken van crypto-robots om cryptovaluta mee te verhandelen.

Net zoals deze systemen gaat Bitcoin System als volgt te werk: je registreert je voor een bepaalde dienst, en als je ervoor in aanmerking komt, moet je je account verifiëren. Tot slot moet je je gloednieuwe account financieren alvorens je kunt beginnen handelen.

Misschien heb je al gemerkt dat niet alle platformen dezelfde prijsmodellen hebben.

Voor sommige robots moet je maandelijks een vast bedrag betalen om je account op het platform actief te houden, zodat je van de robot gebruik kunt maken om cryptomunten te verhandelen. Voor andere systemen moet je de robots inhuren om voor jou transacties te plaatsen.

Tot slot is er ook nog een derde type prijsmodel, dat populair is bij bedrijven die zogenaamde “tokens” hebben uitgegeven tijdens een Initial Coin Offering (ICO). Voor deze diensten moet je de “native token” kopen en een bepaald bedrag op het platform houden om verschillende robots en/of functies te gebruiken.

Als je bereid bent om deze kosten te betalen, kun je de robots instellen. Zodra je klaar bent, hoef je niets anders te doen dan te wachten en te hopen dat je saldo stelselmatig groeit.

Bitcoin System werkt samen met verschillende makelaars.

Deze zijn op hun beurt verantwoordelijk voor het verwerken van stortingen, het mogelijk maken van transacties en het bieden van een hefboomwerking tot 1:1000. Om alle misverstanden uit te sluiten, vinden we het belangrijk om hierbij te verduidelijken dat een robot geen financiële instelling is en daarom niet over het wettelijke mandaat beschikt om deposito’s af te handelen.

Is Bitcoin System Betrouwbaar?

Uit de beoordelingen die we voor dit artikel hebben geanalyseerd, blijkt duidelijk dat Bitcoin System betrouwbaar is.

De meeste mensen die het platform hebben gebruikt om cryptomunten mee te verhandelen, melden dat ze tevreden zijn met de winstgevendheid van deze handelsrobot.

Omdat Bitcoin System alle noodzakelijke onthullingen heeft gedaan, inclusief de technologieën die achter de schermen van de robot gebruikt worden, lijkt het platform volledig transparant te zijn met de buitenwereld.

Verder tonen de talrijke beoordelingen van de gebruikers aan dat deze Bitcoin-robot makkelijk te gebruiken is en dat de klantenservice uitstekend werk levert. Bovendien melden de meeste gebruikers dat ook geld opnemen uit je account geen enkel probleem vormt en naadloos verloopt.

Bitcoin system winst

Ook de makelaars waarmee Bitcoin System samenwerkt lijken betrouwbaar te zijn.

We hebben zelf kunnen vaststellen dat deze uitstekend gereguleerd zijn en dat ze online doorheen de jaren een goede reputatie hebben opgebouwd. Bitcoin System heeft goede beoordelingen op onafhankelijke beoordelingssites voor consumenten, waaronder TrustPilot.

Dit is een duidelijk teken dat de meeste gebruikers tevreden zijn over de algemene werking van Bitcoin System. Deze robot heeft een vermeend winpercentage van ongeveer 89%, waardoor het naar verluidt het potentieel heeft om uit een relatief kleine storting van € 250 elke dag opnieuw een consistente winst van minstens € 150 te genereren.

De demotest toont inderdaad aan dat het rendement van Bitcoin System zo hoog is en dat dit handelsplatform een eenvoudig te gebruiken webtrader biedt.

En dat is nog niet alles … Bitcoin System wordt ook nog eens geleverd met voldoende educatieve middelen om gebruikers op en top vertrouwd te maken met alle aspecten van het platform.

Het is dan ook geen verrassing dat deze handelsrobot een van de meest populaire van 2020 is.

Opgelet!

Hoewel Bitcoin System beweert dat de winstkansen groot zijn, moet je er altijd rekening mee houden dat er, net zoals met alle investeringsmogelijkheden, risico’s verbonden zijn aan het gebruik van dit type Bitcoin-handelsrobots.

Dit geldt in het bijzonder voor cryptomunten, die op de financiële markten nog relatief jong zijn. Om onaangename verrassingen te vermijden, investeer je daarom best enkel een bedrag waarvan je je kunt veroorloven om het te verliezen.

Hoe Kun Je Handelen Met Bitcoin System?

Hieronder leggen we je de verschillende stappen van het Bitcoin System-registratieproces uit.

STAP 1: Je handelsaccount opzetten

Om het handelsplatform van Bitcoin System te gebruiken, moet je natuurlijk eerst een account aanmaken.

Aan de rechterkant van de homepagina van deze robot vind je een formulier waar je je volledige naam en je e-mailadres moet invullen.

Vervolgens moet je een wachtwoord kiezen met minimaal 6 en maximaal 10 tekens, inclusief letters en cijfers.

Bitcoin System aanmeldingsformulier

Tot slot moet je het land waar je verblijft selecteren en je telefoonnummer met de juiste landcode invoeren.

Zodra dit allemaal geregeld is, kun je overgaan naar stap 2.

STAP 2: Starten met een demo-account

Nu je een Bitcoin System-account hebt, kun je al eens proberen om enkele transacties te plaatsen in de demomodus.

Op dit account beschik je over € 1500 om mee te oefenen. Hiervoor hoef je alleen maar te klikken op de “Ga naar demo”-knop aan de linkerkant van het scherm.

Aan de bovenkant zie je drie verschillende statistieken: totale winst, totaal saldo en winnende transacties (dit zijn de transacties die winst hebben opgeleverd). Aan de rechterkant van het tabblad “Open Transacties” is er een vakje naast “Automatische Handel”.

Als je hierop klikt zal dit geactiveerd worden, zodat je je eerste demo-transactie kunt starten. Het zal niet lang duren of je ziet hier meerdere transacties die zijn uitgevoerd door de crypto-robots van het platform.

Op basis van deze demo-account kun je voor jezelf bepalen of dit platform je geld waard is.

Je moet er echter altijd rekening mee houden dat het verhandelen van cryptomunten risicovol is.

STAP 3: Je handelsaccount financieren

Als je tot de conclusie bent gekomen dat je live cryptomunten wilt verhandelen op Bitcoin System, dan moet je eerst “echt” geld op je rekening storten.

Hiervoor moet je de demomodus verlaten door op de “Ga naar live”-knop te klikken aan de linkerkant van de pagina. Vervolgens klik je op de groene “Geld storten”-knop, waarna de beheerders van de website je zullen laten weten hoe je geld op je Bitcoin System-account kunt storten.

Handelsplatform interface Bitcoin System

Zoek in je inbox naar hun e-mail en volg nauwgezet de instructies om je Bitcoin System-account te financieren.

Dit type robots werkt samen met online makelaars; afhankelijk van de makelaar waarmee het platform verbonden is, zijn er verschillende betalingsopties om je geld op je account te storten.

Je kunt betalen met debet-/credit cards, en in sommige gevallen ook met e-wallets en Bitcoin.

STAP 4: Handelen

Zodra je geld op je account is bijgeschreven, kun je beginnen met handelen. Maar eerst zul je je instellingen moeten aanpassen, zoals een stop loss, de maximale winst die je op één dag wilt maken en hoeveel transacties je per dag wilt uitvoeren.

Je zult ook je investeringsbedrag per transactie moeten kiezen, en bepalen met welke cryptomunten je wilt handelen, afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren.

Als je geen voorkeuren zou hebben, kan de robot natuurlijk ook voor jou beslissen.

Aan de rechterkant van het scherm zie je een rode cirkel met de teks “OFF”. Om het systeem te activeren, moet je hierop klikken. Nu ben je helemaal klaar. Het enige wat je nog hoeft te doen is achteroverleunen en kijken hoe de robot voor jou handelt.

Kenmerken van Bitcoin System

Uit onze analyse blijkt dat Bitcoin System enkele interessante voordelen biedt.

Hieronder lees je welke dit zijn.

Vermeende winstgevendheid

Bitcoin System beweert een dagelijkse winst tot € 200 te maken uit een storting van slechts € 250.

De gebruikersbeoordelingen die we hebben geanalyseerd laten inderdaad zien dat deze robot consistent presteert.

Goud Bitcoin grafische transparante achtergrond

We hebben echter geen live-test gedaan en kunnen daarom niet garanderen hoeveel je zult verdienen.

Je kunt het natuurlijk zelf eens proberen met een kleine storting van € 250.

Vlotte Geldopnames

Met het Bitcoin System-platform kunnen gebruikers hun geld opnemen wanneer ze willen.

Hiervoor hoef je alleen maar het formulier in te vullen dat op de pagina met het beheer van je geld staat en tot 24 uur te wachten tot het geld op je rekening staat.

Gebruiksvriendelijk platform

Het platform van Bitcoin System is gebruiksvriendelijk voor zowel onervaren beginners als ervaren experts.

Zoals eerder uitgelegd is dit platform 100% automatisch.

Eenvoudig verificatieproces

Het enige wat je hoeft te verifiëren om met Bitcoin System te kunnen handelen, is je e-mailadres en telefoonnummer.

Bitcoin munten grafische matix achtergrond

Dit proces zou niet langer dan 15 minuten in beslag mogen nemen.

Is Bitcoin System Betrouwbaar? Ons Besluit!

Zoals je hebt kunnen lezen hebben we het Bitcoin-systeem een goede beoordeling gegeven op basis van prestaties, gebruiksgemak en klantenservice.

Deze handelsrobot is ook volledig transparant, omdat het alle informatie biedt die gebruikers nodig hebben om een geïnformeerde keuze te maken.

Bovendien heeft Bitcoin System veel goede beoordelingen op gerenommeerde beoordelingssites, zoals Trustpilot. Uit de beoordelingen die we zijn tegengekomen is deze robot winstgevend en gebruiksvriendelijk.

Omdat het platform volledig automatisch is, hoef je zelfs niet over speciale kennis of vaardigheden te beschikken.

Hoewel Bitcoin System een zeer hoge vermeende winstgevendheid heeft, is het niet volledig risicoloos. De robot handelt met een hefboomwerking tot 1:1000, wat betekent dat er een kans is dat je meer kunt verliezen dat datgene wat je initieel geïnvesteerd hebt.

Een van de weinige nadelen van het Bitcoin System is dat het geen negatieve balansbeveiliging heeft. Dit betekent dat gebruikers die dit risico niet in evenwicht brengen, de kans lopen hun account te liquideren.

Lees dus de risicomanagementgidsen zorgvuldig voordat je deze robot gebruikt. Zorg er ook voor dat je alleen datgene stort waarvan je je kunt veroorloven om het te verliezen. Er zijn talrijke hartverscheurende verhalen over mensen die hun pensioengeld hebben ingezet om het vervolgens allemaal te verliezen.

Een storting van € 250 is echter ideaal om met Bitcoin System van start te gaan.


Bitcoin trading bots

Starten met traden via bots? Vergelijk dan de verschillende aanbieders dankzij onze reviews!

Veelgestelde Vragen

Bitcoin System lijkt een betrouwbare robot te zijn.

We hebben het getest door middel van een demoaccount en hebben de beoordeling hiervan geanalyseerd om tot deze conclusie te komen.

Bitcoin System genereert naar verluidt een dagelijkse opbrengst tot € 200 uit een storting van slechts € 250.

Sommige beoordelingen beweren dat het mogelijk is om met deze robot een storting van € 250 in slechts één week tijd om te zetten tot € 2000.

Ja, de risico’s van algoritmische cryptohandel zijn hoog. Daar zijn twee belangrijke redenen voor.

Ten eerste zijn cryptomunten meestal volatiel, zodat hun koers in een uur met vijf procent kan stijgen en in het daaropvolgende uur opnieuw vijf procent kan zakken. Ten tweede is een deel van dit type handelsrobots niet betrouwbaar, wat helaas betekent dat de dienstverleners in kwestie oplichters zijn die je zuurverdiende geld willen stelen.

Bovendien vereisen sommige algoritmische crypto-handelsplatformen specifieke kennis van hun gebruikers. Daarom zullen beginners moeite hebben met het verhandelen van digitale valuta op dergelijke diensten, wat voor hen kan leiden tot pijnlijke verliezen.

Gebruik daarom algoritmische crypto-handelsplatformen op eigen risico en wees extra voorzichtig wanneer je besluit om een nieuwe dienst uit te proberen.

Het is mogelijk dat sommige robots je eigen algoritmische handelsstrategieën nodig hebben om succesvol te zijn en winst te genereren.

De meeste platforms, net zoals Bitcoin System, vereisen echter niet dat je je eigen algoritmische handelsstrategieën ontwikkelt.

Bitcoin System genereert naar verluidt een dagelijkse winst tot € 200 uit een storting van € 250.

Sommige beoordelingen beweren zelfs dat het mogelijk is om met deze robot een storting van € 250 in slechts één week tijd om te zetten naar € 2000.

Gratis Bitcoin System account?

Heeft deze review over de moderne crypto robot Bitcoin System je overtuigd? En wil je Bitcoin System zelf wel eens in de praktijk ervaren? Een account aanmaken kost niets en doe je eenvoudig via de app.
gratis
Scroll naar boven