ICSCards

De grootste uitgever van creditcards

 

Eerste jaar: € 35,- / € 10,-

voor ondernemers

voor wereldwijd privé gebruik

Overweeg je een ICSCards creditcard? Hier lees je alles over ICScards en het aanvragen van een creditcard. International Card Services (ICS) is de grootste uitgever van creditcards in Nederland.

Als marktleider verzorgt ICS al ruim 30 jaar de uitgifte, promotie, administratie en transactieverwerking van creditcards van Visa en Mastercard en bedient de zakelijke- en consumentenmarkt.

Wil je een zakelijke creditcard aanvragen uitgegeven door ICS, vergelijk dan hier Mastercard en Visa met elkaar.

ICS Zakelijk

international card services mastercard

Bankr beoordeling:
5/5

Eigenschappen

veilig op de website van ICSCards

Visa creditcard ICS

Bankr beoordeling:
4.5/5

Eigenschappen

veilig op de website van ICSCards

Zowel Visa als MasterCard zakelijk kosten 35 euro per jaar. MasterCard is tijdelijk één jaar gratis. Hierbij krijg je momenteel ook 25 euro tegoed. Tijdens de aanmelding wordt in de Privacyverklaring goed geïnformeerd over wat ICS met uw persoonsgegevens doet.

U kunt uw rekening betalen via Mijn ICS betalen. Ook is het mogelijk automatische incasso in te stellen. Wanneer u ingelogd bent op Mijn ICS ziet u wanneer u het minimaal te betalen bedrag uiterlijk dient te voldoen.

Hoe werkt Mijn ICS Business?

Mijn ICS is een persoonlijke online omgeving waar je al je creditzaken kunt regelen. Door in te loggen op Mijn ICS Business kun je al je bestedingen inzien. Je kunt ook gebruik maken van de app van ICS.

Let altijd goed op dat jij op de beveiligde portaal van ICSCards zit. Dit kun je herkennen aan het groene slotje in jouw browser, waar ‘International Card Services B.V. [NL]’ bij staat. De gegevens om in te loggen ontvang je in een brief.

persoonlijke online omgeving

Contact opnemen bij veranderingen

Er wordt aangeraden om veranderingen binnen je bedrijf direct aan ICS door te geven. Met name veranderingen die ervoor kunnen zorgen dat u ICS niet kunt betalen, zoals teruglopende inkomsten.

Dit kan door het het telefoonnummer ICS cards te bellen. De klantenservice ICS cards helpt je dan verder. 

ICS Visa Contact

Dit zijn de contactgegevens van ICS Visa:

International Card Services B.V.
Wisselwerking 32
1112 XP  Diemen   
KvK nummer: 33200596
Tel. Visa: 020 – 6 600 678
Tel. Mastercard: 020 – 6 600 766
E-mail: via het contactformulier

ICS Consument

Visa via international card services

Bankr beoordeling:
5/5

Voordelen

veilig op de website van ICSCards

Mastercard van de echte ICS organisatie

Bankr beoordeling:
4.5/5

Voordelen

veilig op de website van ICSCards

Prepaid ICS card

Bankr beoordeling:
4.5/5

Voordelen

veilig op de website van ICSCards

De Visa Worldcard die door ICS wordt uitgegeven kost € 36,50 per jaar en is nu tijdelijk het eerste jaar gratis. De MasterCard Classic kost via ICS € 20,00 per jaar. Rente bij roodstand is 14%.

Verder moet je voor een ICS card minimaal 18 jaar oud zijn, in Nederland wonen en minimaal €1.150,- netto inkomen per maand ontvangen.

Hoe veilig is ICS?

Een creditcard uitgegeven door ICS is altijd goed beveiligd tegen fraude. De creditcards van ICS zijn extra beveiligd om risico’s te vermijden. Wanneer je online een aankoop doet, dien je altijd een wachtwoord in te voeren. Je ontvangt dan telefonisch een code die ook ingevoerd moet worden.

De dubbele beveiliging is ingesteld om phishing te voorkomen. Je kunt ook 3dSecure aanvragen, je ontvangt dan een extra code via de ICS app. We raden aan nooit zomaar op links uit e-mails te klikken en altijd direct via jouw browser naar de website van ICSCards te gaan.

Twijfel je of je een mail wel van de echte ICSCards organisatie hebt ontvangen? Check dan altijd of de URL precies hetzelfde is als die van het echte bedrijf ICS: https://www.icscards.nl/. M.b.t. phishing via telefoon: deel geen persoonlijke gegevens. Medewerkers van ICS zullen nooit naar uw gebruikersnaam of wachtwoord vragen.

Ben je toch slachtoffer geworden van phishing? Dan kun jij de phishing melden aan de afdeling Verlies & Diefstal via +31 (0)20 – 6 600 611. Zij zullen jouw kaart dan blokkeren en een nieuwe kaart toesturen.

Voor meer informatie kun je de website van https://www.icscards.nl/ bezoeken.

Voor ZZP, MKB en corporate

Voor wereldwijd privé gebruik

Scroll naar boven