Crypto Minen Met Telefoon rendabel?

Als je bekend bent met cryptocurrencies heb je vast gehoord van mining. Wat je mogelijk niet weet, is dat je kunt crypto minen en zo zelf eenvoudig crypto verdienen vanaf je mobiele telefoon!

Crypto Minen met Telefoon in 4 stappen

Direct handelen in cryptocurrencies? Begin bij Libertex!

Wat is Crypto Minen Met Telefoon?

Crypto minen is kort gezegd het inzetten van jouw hardware voor de blockchain. Hierdoor wordt jouw hardware gebruikt om berekeningen te doen en hiervoor krijg je crypto als beloning.

Dit werkt precies hetzelfde als je gaat crypto minen met telefoon. De hardware (je telefoon) wordt dan ingezet voor deze berekeningen.

Dit gebeurt allemaal via een app die je op je telefoon kunt zetten. De zogeheten crypto mining app is steeds populairder aan het worden om mee te minen.

Hoe kan ik zelf Crypto Minen Met Telefoon?

We gaan sowieso kijken naar een crypto mining app die bij je past. Maar we zullen de crypto die je verdient ook waar mogelijk naar een broker willen verplaatsen.

Zo kunnen we uiteindelijk ook echt iets verdienen door te minen. Als je de crypto die je met de crypto mining app verdient namelijk niet kunt verhandelen, is de munt uiteindelijk niks waard.

Hieronder hebben we al een online broker voor crypto uitgelicht waar je jouw crypto kunt verhandelen. Maar ook waar je andere crypto kunt kopen als je dat zou willen.

Stap 1: Kies een broker en verdien aan Crypto Minen Met Telefoon

Ondanks dat we hier vooral focussen op het crypto minen met telefoon, is het toch handig om te weten hoe je jouw crypto kunt aankopen en verkopen. Zo kun je de door minen met de telefoon verdiende crypto hier weer verkopen voor bijvoorbeeld andere crypto of euro’s.

Het is belangrijk dat de broker die je kiest de handelsproducten heeft waarin jij wilt investeren. Niet elke broker biedt bijvoorbeeld crypto aan.

Kijk ook naar de regulatie van een broker. Als de broker gereguleerd is door een organisatie zoals de CySEC, kan je uitgaan van de veiligheid van jouw investeringen.

Er zijn inmiddels veel verschillende online brokers. Daarom hebben wij hier een broker uitgelicht die wij aanraden.

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Libertex

Bij de broker Libertex is het mogelijk om te handelen in verschillende soorten handelsproducten. Denk aan grondstoffen, crypto, aandelen, indices en ETF’s. 

Libertex heeft inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring en staat al jaren bekend als één van de beste brokers. Dit is te zien aan het totaal aantal klanten. De broker heeft al miljoenen andere klanten geholpen.

Libertex is zeer betrouwbaar. De broker staat overal ingeschreven en dat betekent dat het compleet gelegaliseerd is. Daarnaast heeft het bedrijf veel certificaten en prijzen behaald.

Libertex is één van de bekendste brokers dankzij de handige functies die gebruikt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een demo-account en een functie om nauwkeurig te analyseren.

Het is alleen mogelijk om te belegen bij Libertex met een minimaal bedrag van €100. Als je toch even twijfelt, kan je ook handelen met fictief geld op het demo-account. 

Wil je direct beginnen bij Libertex? Maak dan nu een account aan!

Binance

Binance is inmiddels de grootste exchange voor cryptocurrencies. Deze exchange heeft dan ook een groot aanbod aan crypto.

Bij Binance kun je genieten van een groot aanbod aan cryptocurrencies. Hierdoor kun je een breed portfolio aanleggen en zo jouw risico enigszins spreiden.

Het platform is vooral goed voor de meer ervaren investeerder en minder voor de beginner. Vooral als je nog nooit hebt gehandeld kan Binance veel opties en mogelijkheden hebben die verwarrend kunnen zijn.

Maar indien je erg geïnteresseerd bent in het investeren in crypto, dan is Binance de perfecte broker. Met veel verschillende mogelijkheden en een handige trading interface is het perfect voor meer ervaren beleggers.

Wil je direct beginnen bij Binance? Maak dan nu een account aan!

Stap 2: Maak een account aan

Als je wilt handelen via een broker zul je eerst een account aan moeten maken. Dit kan eenvoudig bij Libertex door naar de site te navigeren en de gevraagde gegevens in te vullen.

Hierna krijg je een verificatiemail op het door jou ingevulde e-mailadres. Klik op de link in deze mail om jouw account te verifiëren.

Nadat je dit hebt gedaan wordt je gevraagd om een vragenlijst in te vullen die jouw kennis over beleggen toetst. Je wordt hierna gevraagd om je identiteit te verifiëren door middel van een identiteitsbewijs.

Stap 3: Stort geld op je account

Indien je bij deze broker ook wilt investeren in crypto zul je ook geld moeten storten op je account. Dit kan bij Libertex eenvoudig met een van de betalingsmogelijkheden zoals iDEAL.

Wanneer je eerst wilt oefenen kan je ook gebruik maken van de gratis demo functie die Libertex aanbied. Anders kun je direct beginnen met het handelen in cryptocurrencies of andere handelsobjecten.

Stap 4: Kies een Crypto Mining app

Zoek geschikte producten op Libertex

Om te beginnen met crypto minen met telefoon heb je een crypto mining app nodig. Deze app zorgt ervoor dat jouw hardware kan worden gebruikt zodat jij daar beloningen van krijgt.

Kijk bij het kiezen van een app naar de recensies van de app en kijk ook naar de crypto voordat je aan de slag gaat met crypto minen mobiel. Het is namelijk belangrijk dat de crypto ook daadwerkelijk iets waard is en een functie heeft.

Verder in dit artikel zullen we het hebben over een aantal voorbeelden van een crypto mining app. Zo kan je ook direct beginnen met crypto minen met telefoon.

Stap 5: Crypto Minen Met Telefoon

Nadat je een crypto mining app hebt gekozen kun je beginnen met minen. De door jou geminede crypto kun je daarna verhandelen zodat je ook daadwerkelijk winst kunt maken door crypto te minen.

Je hoeft de crypto niet per se te verhandelen, je kunt deze ook vasthouden met het idee dat deze meer waard wordt. Indien er een stijging in de koers is vergroot je op lange termijn je winst.

Als je de crypto wel wilt verhandelen kan je het sturen naar een wallet en verhandelen op een exchange. Maar dit kan inmiddels ook bij verschillende online brokers.

Indien je jouw crypto naar een online broker over wilt zetten, is het wel nodig dat deze broker crypto accepteert als een betaalmiddel. Anders is het bij deze broker niet mogelijk om de crypto op het account bij je broker te zetten.

Je kunt naast minen natuurlijk ook altijd een account bij een online broker hebben om te investeren in crypto. Dit kan bijvoorbeeld bij Libertex, hier heb je keuze uit verschillende cryptocurrencies om in te investeren.

Direct beleggen? Maak een account aan bij Libertex!

Crypto Minen met Telefoon: Crypto Mining App

Als je wilt crypto minen met telefoon heb je dus een crypto mining app nodig. Maar welke kies je als er zo veel opties zijn?

Wij hebben hier een aantal voorbeelden van een crypto mining app. Zorg dat je zelf research doet of de crypto mining app de juiste is voor jou.

Zo kijken we naar de opties die we hebben voor zowel Android als iOS als het komt tot crypto minen met telefoon. Voor beide software gaan we dus de opties bij langs en kijken we naar wat de beste manier is voor crypto minen mobiel.

De apps kunnen door aanpassingen van richtlijnen niet in de verschillende app stores worden gevonden. Echter kunnen ze wel op internet kunnen worden gedownload, pas hier wel mee op en zorg dat je goed je research hebt gedaan voordat je zomaar een app download.

Wil je beleggen in cryptocurrencies? Maak bij Libertex een account aan.

Crypto Minen Met Android

Als het gaat om crypto minen met android heb je een aantal opties. Je hebt apps maar ook browsers die crypto beloningen geven. Hier gaan we in op de apps voor crypto minen mobiel.

Crypto Minen met Telefoon: Solo mining

Er zijn twee manieren om te beginnen met crypto minen met telefoon. De eerste manier heet solo mining.

Deze manier van minen met Android is niet makkelijk vooral als het gaat om Bitcoin mining. Er is namelijk steeds meer interesse in het minen van Bitcoin waardoor er meer mensen zullen minen met krachtigere hardware.

Als het gaat om deze manier van crypto minen met telefoon zijn komen er twee apps vaak voorbij, dit zijn MinerGate Mobile Miner en Bitcoin Miner.

MinerGate heeft ook andere opties om onder andere Dash en Monero te minen. Bitcoin Miner heeft ondanks de naam ook een aantal opties om andere coins te minen.

Crypto Minen met Telefoon: Pool Mining

De tweede manier is via een mining pool. Hier worden de hardware resources gedeeld en krijgt de hele pool. Hoe groter de pool hier is hoe consistenter je beloningen zullen zijn.

Een voorbeeld van een crypto mining app waarbij je in een pool zit is Slush Pool. Deze app heeft redelijk lage fees en een makkelijke aanmeld procedure.

Crypto Minen Met iOS

Voor iOS zijn er op het moment helaas weinig mogelijkheden als het gaat om crypto minen met telefoon. Het is namelijk zo dat Apple net als Google zijn richtlijnen heeft aangepast waardoor een crypto mining app op dit moment niet wordt toegestaan.

Voor Android is het mogelijk om dit te omzeilen, echter is dit voor iOS niet zo simpel te doen. Er is voor iOS dan ook geen crypto mining app te vinden.

Direct investeren in cryptocurrencies? Begin bij Libertex!

Apps voor Crypto Minen Met Telefoon

Er zijn een flink aantal apps die je kunt gebruiken voor crypto minen met telefoon. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is crypto minen mobiel vooral mogelijk via Android telefoons. 

Crypto Mining App: CryptoTab

De applicatie CryptoTab is een browser die je in plaats van je standaard browser kunt gaan gebruiken. CryptoTab is beschikbaar op je computer maar ook via de Google Play Store en de Apple App Store. 

Door de browser te gebruiken verdien je cryptocurrency. Zo kun je geld verdienen terwijl je Netflix aan het kijken bent. 

Crypto Mining App: NiceHash

NiceHash is weer een hele andere manier van crypto minen met telefoon. Via deze applicatie ben je niet zelf aan het minen maar kun je ‘hash-power’ inhuren. 

Met deze ‘hash-power’ kun je uiteindelijk wel gaan minen, je zet deze namelijk door naar één van de vele beschikbare mining pools om zo te kunnen crypto minen met telefoon. Je krijgt bij NiceHash een groot aanbod verschillende mining pools. 

Crypto Mining App: SparkPool

Bij SparkPool krijg je toegang tot verschillende mining pools. Gebruikers van de applicatie zijn tevreden over de stabiele services en de veiligheid van de applicatie. 

Investeer bij een betrouwbare broker. Kies voor Libertex!

De voor- en nadelen van Crypto Minen Met Telefoon

Voordelen

Nadelen

Maak vandaag nog een account aan bij Libertex en begin direct met beleggen!

Tips voordat je begint met Crypto Minen Met Telefoon

Je kunt vrij eenvoudig beginnen met crypto minen met telefoon door één van de beschikbare applicaties te downloaden en daarmee aan de slag te gaan. Echter is het verstandig om de volgende tips mee te nemen voordat je begint.

Bekijk goed hoe de crypto mining app werkt

De crypto mining apps die je zult vinden in de Google Play Store en Apple App Store zijn dus applicaties die niet op jouw telefoon crypto kunnen minen. Vaak zullen het apps zijn waarbij jij ruimte in een bepaalde mining pool kan huren. 

Let daarom goed op de werking van een bepaalde app zodat je goed weet wat de risico’s zijn van het gebruiken van deze app. Door te weten wat je moet betalen en hoe snel je daar beloningen voor krijgt kun je uitrekenen over crypto minen met telefoon rendabel is voor jou. 

Welke munt wil je minen?

Bepaal van te voren alvast welke munt je graag wilt minen voordat je een applicatie download. Als je uiteindelijk zomaar een app installeert en de munt die daar aangeboden wordt gaat minen zonder daar alles van af te weten kun je zomaar verlies lijden. 

Ga daarom actief op zoek naar een applicatie die de munt waar jij in geïnteresseerd bent aanbiedt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en kun je zelf beter inschatten wanneer je moet stoppen met minen en de munt moet verkopen. 

Zorg ook dat je de verschillen weet tussen het minen van verschillende munten. Zo werkt het systeem van Ethereum heel anders dan het Bitcoin blockchain netwerk. 

Wil je meteen beginnen met beleggen? Maak een account aan bij Libertex!

Veelgestelde vragen

Ja, er zijn meerdere mogelijkheden om zelf te beginnen met crypto minen met telefoon. Zo kun je een applicatie downloaden waardoor je automatisch beloningen ontvangt door een browser te gebruiken of je huurt mining ruimte in waar jij dan uiteindelijk de beloning voor krijgt. 

Je zult vooral de grote munten, zoals Bitcoin en Ethereum tegenkomen zodra je een crypto mining app hebt gedownload. Ook altcoins als Dash en Monero worden vaak aangeboden door crypto mining apps. 

Hoeveel je kunt verdienen aan een crypto mining app is afhankelijk van hoeveel geld je in deze app stopt. Omdat je niet echt kunt minen op je telefoon maar vaak een service inhuurt die voor jou op afstand minet is het afhankelijk van de kosten die deze app voor je rekent en hoeveel van de beloning ze voor jou beschikbaar stellen. 

Ja, er zijn op Android veel applicaties beschikbaar waarmee jij mobiel crypto kan minen. Er zijn veel applicaties die beweren deze functie aan te bieden, maar er zit een groot verschil in de werking van de applicaties, let dus bij het downloaden en installeren goed op hoe deze app voor jou kan gaan minen. 

Ook via iOS zijn er enkele mogelijkheden om met je telefoon crypto beloningen te ontvangen. Op iOS vind je bijvoorbeeld ook de applicaties waarmee je zelf ruimte kan huren bij een mining pool. 

Crypto Minen Met Telefoon: Conclusie

Wil jij overal en altijd met je crypto bezig kunnen zijn en langzaam je portfolio zien groeien? Dan is Crypto minen met telefoon een geschikte optie voor jou, zo kun je op elk moment van de dag, waar je ook bent bekijken hoe het gaat met je cryptomunten en of je via een mining pool er meer van kan maken. 

Er zijn verschillende applicaties beschikbaar die crypto minen mobiel voor jou mogelijk maken. De meeste applicaties zijn beschikbaar op Android, maar je vindt ook een aantal applicaties terug op iOS, dit zijn vaak de applicaties waar je niet zelf minet, maar bijvoorbeeld miners kunt huren. 

De makkelijkste manier om zelf aan cryptocurrency te komen is echter nog altijd de munten zelf kopen bij een betrouwbare online broker. Libertex is misschien wel de bekendste broker ter wereld en biedt de belangrijkste cryptomunten aan. 

Scroll naar boven