Telcoin Koers | Analyse & Prognose

Profiteren van de Telcoin Koers in 4 stappen

Wil jij investeren in de Telcoin koers of die van andere cryptomunten? Registreer dan een gratis account bij eToro!

Telcoin is een cryptocoin die te versturen is via het mobiele netwerk in plaats van een bank, wat erg handig is voor mensen die bijvoorbeeld werken in het buitenland.

De koers van de coin kan erg interessant zijn voor beleggers, mede omdat de munt wereldwijd aan populariteit wint. In het artikel bespreken we waarom het verstandig is om in te stappen bij de Telcoin koers en wat de verwachtingen zijn voor 2022.

Telcoin Koers (euro)

Telcoin (TEL) is opgericht met als basis-idee dat de munt zowel bewaard als verstuurd kan worden over het mobiele netwerk – ook over grenzen. Dit maakt de munt makkelijk en goedkoop verstuurbaar.

De coin werkt op de Ethereum-blockchain en wordt gedistribueerd door telecomoperators. In eerste instantie wordt Telcoin aangeboden aan de gebruikers op hun netwerk. Dat houdt in dat klanten toegang verkrijgen tot de digitale economie (denk hierbij aan online overschrijvingen, e-commerce en betalingen)

Meteen beginnen met handelen in Telcoin?

Beginnen met beleggen in de Telcoin Koers

Telcoin is momenteel niet duur, maar een prijsstijging wordt wel verwacht. Meerdere munten op te kopen en deze te bewaren tot de waarde stijgt, is dus een strategie die voor TEL zou kunnen werken.

Om Telcoin te kunnen kopen, dien je een account bij een online broker te hebben die de munt verkoopt.

1. Telcoin aanschaffen met euro's

Geld investeren in Telcoin kan door ze kopen bij een online broker zoals eToro. Daar kan je de coin direct aanschaffen, zodat je er gelijk mee kunt handelen.

Hieronder leggen in vier eenvoudige stappen uit hoe je optimaal gebruik kan maken van de TEL-koers.

Registreren bij eToro

Registreren bij eToro is gratis en doe je met een username + wachtwoord. Hierna verifieer je de account met een code en koppeling aan je bankrekeningnummer.

Stort saldo op je eToro account

Saldo storten om Telcoin te kopen is heel eenvoudig: overmaken kan gewoon per PayPal, iDeal of creditcard. Hierna kun je een handelsproduct kiezen.

Zoek Telcoin Koers in eToro

eToro biedt een handige zoekfunctie waarin je het gewenste handelsproduct kan intypen om er vervolgens in te handelen. In dit geval tik je TEL in om de coin te vinden.

Koop de Telcoin

Selecteer TEL en koop de munt via de knop 'handelen'. Vul hiervoor de bedragen in die je betalen wil en klik op 'kopen'.

Wil jij investeren in de Telcoin koers? Maak een gratis eToro account!

Waarom eToro? eToro biedt meer handelsproducten aan op hun platform dan de gemiddelde broker. Je kunt er naast crypto onder andere handelen in forex, aandelen, ETF’s en grondstoffen. 

2. Telcoin verdienen

Wie Telcoin verdienen wil, kan op verscheidene plaatsen terecht om de munt te kopen. Telcoin werkt met tokens, wat inhoudt dat je eerst andere cryptomunten (zoals Bitcoin) dient te kopen om voor de Telcoin tokens in te wisselen.

Er zijn ook enkele brokers waar je de tokens direct kan kopen, maar over het algemeen is het kopen van andere coins en deze in te ruilen voor Telcoin tokens de meest gebruikelijke manier.

Deze tokens zijn erg handig voor als je bijvoorbeeld veel geld over moet maken aan het buitenland – denk aan onder andere arbeiders die over de grens geld verdienen voor hun gezinnen thuis. Wat handig is aan het Telcoin-systeem, is dat de token verstuurd kan worden via je mobiele netwerk, en dat er dus geen extra kosten bij komen kijken zoals wanneer je dit geld via de bank overmaakt.

3. Telcoin staking

Gezien de huidige Telcoin koers is het een optie om de TEL te staken. Je bent niet veel kwijt aan de munt en volgens de voorspellingen zal de waarde van de munt toenemen.

Daarnaast ondersteun en versterk je bovendien het netwerk, wat invloed kan hebben op de waarde van de munt. Hiervoor dien je echter wel een wallet te hebben die staking ondersteunt, en dient deze 24/7 aan te staan.

Telcoin staking is dus zeker geen slecht idee als je er zelf ook echt vertrouwen in hebt dat Telcoin zal groeien. Hou de huidige Telcoin koers goed in de gaten als je voor staking kiest om te kijken of de munt het vasthouden waard is.

Beste Telcoin brokers

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Waar beleg ik succesvol in de Telcoin Koers?

Profiteren van de Telcoin koers doe je het handigst bij de online broker eToro. Deze broker is voor iedereen geschikt, of je nu veel ervaring hebt of helemaal geen. 

eToro heeft een aantal handige functies als de Copy trading tool, waarmee je de portfolio’s van andere beleggers in kan zien en kopiëren. 

Als beginner heb je het voordeel dat je bij eToro kan beginnen met een gratis demo account. Deze is gevuld met virtueel geld en kun je gebruiken om te oefenen met het platform, als je echt wilt beginnen kan dit al met een lage minimale inleg van $50 (€42).

Naast cryptocurrency zijn er nog veel meer producten beschikbaar bij deze broker. Zo kun je ook investeren in aandelen, ETF’s, grondstoffen, valuta’s en CFD’s. Bij het investeren in aandelen en ETF’s betaal je bij eToro zelfs 0% commissie.

eToro heeft een registratie bij de toezichthouder CySEC op Cyprus en de Britse toezichthouder FCA. Hierdoor weet je zeker dat de broker veilig is en zich aan de Europese wetgeving houdt. 

Beleggen in de Telcoin Koers bij Libertex

Naast eToro kun je ook investeren bij andere brokers, zoals bijvoorbeeld Libertex. Deze broker bestaat al een flink aantal jaar en heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van CFD’s.

Je koopt in dat geval niet Telcoin zelf, maar gaat een investering aan op basis van speculatie op de Telcoin koers prijs in de toekomst. Bij Libertex kun je dit uiteraard ook doen voor andere cryptomunten. 

Ook kun je gebruik maken van hefboomwerking en functies als een stop-loss en een take-profit, hiermee kun je de belegging verder specificeren naar je eigen wensen en het risico beperken of juist vergroten. Hou er rekening mee dat voor beginners het gebruik van hefbomen sterk wordt afgeraden. 

Huidige Telcoin Koers

Huidige Telcoin Koers

De Telcoin koers heeft een bewogen jaar achter de rug in 2021, zo begon het op 1 januari met een koers van €0,00015 per Telcoin. De Telcoin koers steeg vervolgens de eerste maanden van 2021 door naar €0,0064 om in mei 2021 helemaal te ontploffen. 

De koers schoot in enkele dagen van €0,0064 naar €0,049. Als je begin 2021 €1.000 had geïnvesteerd in deze munt was het op het hoogtepunt in mei: €1.000 / €0,00015 * €0,049 = €326.666,66 waard geweest, je investering had dus in 5 maanden 326 keer zoveel waard kunnen zijn. 

Telcoin Market Cap

De Telcoin market cap kwam in mei 2021 ook boven de 2 miljard euro uit. De Telcoin market cap en Telcoin koers daalden in de rest van 2021 overigens wel maar staan alsnog vele malen hoger dan begin 2021 toen de Telcoin market cap slechts 6,88 miljoen euro was. 

Bij eToro kun je gemakkelijk de koers van Telcoin bijhouden en erop inspelen. Klaar om te investeren?

Telcoin Koers: Is Instappen nog mogelijk?

Inmiddels is de Telcoin koers alweer een stuk lager dan de all time high die het wist te behalen in mei 2021. Daarmee kan het ook een goed moment zijn om in de munt te investeren. 

Telcoin heeft inmiddels bewezen een munt te zijn die mee kan met de grotere cryptocurrency in de wereld. Er is nog voldoende ruimte voor groei in het Telcoin netwerk en in de Telcoin koers. 

De TEL Koers in CoinMarketCap.

Telcoin Price Prediction

Het voorspellen van de prijs van een cryptomunt is één van de lastigste zaken ter wereld. Als de gehele cryptomarkt het goed blijft doen wordt echter verwacht dat Telcoin voorlopig door kan groeien en de Telcoin koers weer terug kan naar de recordhoogtes. 

Hoe werkt Telcoin precies?

Blockchain

Telcoin is op het moment een ERC-20 token, dat houdt in dat de munt volledig draait op de blockchain van Ethereum. Telcoin heeft zelf applicaties ontwikkeld om de token te gebruiken. 

In deze applicaties kun je geld versturen, ontvangen, wisselen of met de token betalen. Voor deze applicatie werken ze samen met een andere cryptomunt, hiervoor gebruiken ze het netwerk van Polygon Matic. 

Telcoin werkt op de Ethereum-blockchain

Telcoin staking

Telcoin heeft sinds juli 2021 een eigen staking portaal waarbij je Telcoin tokens vast kan zetten om hiervoor een beloning te krijgen. Bij staking worden de munten die gebruikers vastzetten gebruikt om transacties goed te keuren. 

Telcoin Koers: Hoe wordt de TEL prijs beïnvloedt?

De allergrootste invloed op cryptomunten is de prijs van Bitcoin. Als de Bitcoin koers stijgt zullen hier veel andere munten profijt van hebben omdat ze mee kunnen groeien. 

Daarnaast is het bij Telcoin belangrijk of er nieuwe functies uitgebracht worden die je met Telcoin munten kan gebruiken. Door de nieuwe Telcoin applicatie en de mogelijkheid tot staking zijn er gebruikers bijgekomen, wat de vraag en daarmee de koers verhoogd. 

Telcoin Telegram

Telcoin heeft een actieve community die ze bij elkaar proberen te brengen via verschillende online kanalen. De Telcoin Telegram groep is hiervoor de meest populaire optie, hier zitten gebruikers en investeerders in die het laatste Telcoin nieuws met elkaar delen. 

Ook het enthousiasme in deze groep kan de prijs van Telcoin beïnvloeden. Als hier veel gesproken wordt en er vanuit ontwikkelaars nieuws komt kan dit zorgen voor een hogere Telcoin koers. 

Verwachting Telcoin Koers 2022

In 2021 houdt Telcoin zich bezig met het verder ontwikkelen van de Telcoin app en hier meerdere updates voor uit te brengen. Daarnaast wil het meer valuta’s en daarmee meer wisselmogelijkheden toevoegen.

Ook marketingcampagnes moeten uitgebreid worden in de laatste maanden van 2021. Voor 2022 en daarna is er nog geen Telcoin roadmap beschikbaar. Ze zullen echter verder gaan met het ontwikkelen van hun platform en steeds meer mogelijkheden en valuta’s toevoegen aan het Telcoin netwerk. 

Telcoin News

Het laatste Telcoin nieuws is de lancering van het TELx netwerk. Op dit netwerk kun je in verschillende munten liquiditeit aanbieden. Dit houdt in dat andere gebruikers cryptomunten van je kunnen lenen. 

Telcoin is gemakkelijk te versturen per mobiele telefoon

Telcoin Koers: Veelgestelde vragen

Telcoin is een ERC-20 token met een eigen applicatie en decentraal platform om munten te kopen, wisselen, aan te bieden en meer. Je kunt Telcoin op elke smartphone gebruiken via de Telcoin app. 

Via de website van Telcoin kun je gemakkelijk de Telcoin Telegram vinden en je aanmelden voor deze groep. Op deze manier ben je altijd op de hoogte van het laatste Telcoin nieuws en ontwikkelingen in het netwerk. 

In het verleden was de Telcoin marktwaarde meer dan 2 miljard euro, op het moment van schrijven schommelt de marktwaarde rond de 1 miljard euro. Dit kan zomaar weer gaan stijgen.

De kans is groot dat de Telcoin koers binnenkort weer gaat stijgen en in de buurt komt van de recordhoogte van mei 2021. Hiervoor is het afhankelijk van de gehele cryptomarkt en ontwikkelingen binnen het netwerk. 

De verwachting is dat de Telcoin koers op termijn weer gaat stijgen. Hoe hoog dit zal zijn en wanneer is lastig te voorspellen, wel komen er steeds meer mogelijkheden bij en lijkt het netwerk zich stabiel uit te breiden. 

Telcoin Koers: Conclusie

De munt Telcoin gaat al een tijdje mee, maar in 2021 was de echte doorbraak en schoot de Telcoin koers omhoog. Zo had je in een aantal maanden je geld meer dan 300 keer zoveel waard kunnen zien worden. 

Inmiddels is de Telcoin koers weer wat gedaald en zijn er voor investeerders weer nieuwe mogelijkheden om in de munt te investeren. Het team achter Telcoin is bezig met het verder ontwikkelen van de Telcoin applicatie en andere platforms waar je de munt kunt gebruiken. 

Profiteer ook van de Telcoin Koers!

Maak gemakkelijk een account aan bij de online broker eToro, bekijk de huidige Telcoin koers en bepaal of jij wilt investeren in de munt!
Start nu
Scroll naar boven