DYdX Kopen met iDeal of Paypal!

DeFi, of decentralized finance, is in de afgelopen jaren flink in populariteit toegenomen. Handelen op een DeFi beurs, of DEX wordt daarmee ook steeds populairder. dYdX is één van de grootste DEX’en mét haar eigen coin. dYdX kopen is daarom ook erg interessant voor veel beleggers. Lees verder en kom erachter!

DYdX Coin Kopen in 4 stappen

Direct beginnen met DYdX Coin Kopen? Start dan direct bij eToro!

Je kunt bij eToro dYdX kopen. Benieuwd hoe? In dit artikel kijken we hoe crypto’s als dYdX coin kopen bij een online broker in zijn werk gaat, wat dYdX is en welke dYdX price predictions er gemaakt kunnen worden.

Wat is DYdX Coin

dYdX is een decentrale cryptobeurs, of DEX. Na de ICO van de dYdX coin op 8 september 2021 is de beurs in korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste decentrale cryptobeurzen ter wereld. Per dag wordt er ongeveer 2 miljard euro aan volume verhandeld.

Het aantrekkelijke aan een decentrale cryptobeurs is dat je een stuk meer vrijheid en anonimiteit hebt. Zo hoef je het KYC proces (know your customer) niet door te lopen en hoef je je ook niet aan te melden. Je bent daarbij zelf verantwoordelijk voor je eigen activa en wallet.

Direct met DYdX Coin kopen starten? Begin dan gratis bij eToro!

Hoe kan ik DYdX Coin Kopen?

dYdX kopen gaat gemakkelijk via een online broker. In onderstaand stappenplan lees je hoe je dit doet.

We raden daarbij ook een aantal gerenommeerde en betrouwbare brokers aan waar je kunt beginnen met handelen. 

DYdX Coin Kopen stappenplan

Stap 1: Kies een broker

Allereerst zul je een broker moeten kiezen waar jij wilt beginnen met handelen. Onze aanbevolen brokers bieden een goede balans tussen aanbod, lage kosten en betrouwbaarheid, waardoor je bij elke broker in ons stappenplan goed zit.

DYdX Kopen bij eToro

eToro is ons favoriete online platform voor crypto’s. Vooral voor beginners is eToro erg geschikt dankzij verschillende handige tools die je op weg helpen om een sterk portfolio samen te stellen.

Zo kun je gebruik maken van de CopyTrading functie. Met deze tool kun je de portfolio’s van ervaren beleggers geselecteerd door eToro inkijken en deze zelfs in zijn geheel kopiëren wanneer je overtuigd bent van hun expertise.

Zo krijg je een sterk en gediversifieerd portfolio. Als je nog niet comfortabel bent met beleggen, dan kun je daarnaast ook eerst beginnen en leren via een gratis demo account.

Op deze manier kun je met virtueel geld beleggen zonder enig risico. Ben je vervolgens klaar om te beleggen met echt geld, dan kun je laag beginnen dankzij de minimale inleg van $50 (€42).

Je kunt bij eToro naast crypto kopen ook beleggen in een tal van andere handelsproducten, zoals het handelen in ETF’s, aandelen, indexen en grondstoffen. Als je handelt in aandelen en ETF’s, dan betaal je 0% commissie.

eToro wordt gereguleerd door de Britse toezichthouder FCA. Je kunt dus met een gerust hart beleggen via dit platform zonder dat je onnodig risico loopt.

Direct starten met DYdX Kopen? Begin gratis bij eToro!

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

DYdX Kopen bij Libertex

In plaats van dYdX kopen kun je er ook voor kiezen om te handelen in crypto CFD’s. Met een CFD speculeer je op de koers zonder de munt zelf te kopen en hiervoor kun je terecht bij Libertex.

Ook krijg je bij CFD’s een aantal mogelijkheden die je niet altijd bij gewone investeringen terug vindt. Zo kun je gebruik maken van een stop-loss, take-profit en een hefboomeffect om het risico meer te controleren. 

Inmiddels bestaat de broker Libertex al bijna 25 jaar en heeft het klanten verspreid door heel Europa. Alle producten op Libertex worden aangeboden als CFD of “contract for difference”.

Je vindt bij Libertex naast cryptomunten ook aandelen, ETF’s, grondstoffen, valuta’s en meer.

Ook kun je bij Libertex gebruik maken van MetaTrader 4, waarmee je zelf diepgaande analyses kunt draaien, zodat je slimme beleggingen kunt doen. 

Liever beleggen in CFD’s? Maak nu je gratis Libertex account aan en begin vandaag nog!

DYdX Kopen bij Binance

Binance is in relatief korte tijd uitgegroeid tot de grootste crypto exchange ter wereld. Zo groot zelfs dat ze hun eigen cryptomunt hebben uitgebracht: Binance Coin.

Binance Coin is tegenwoordig zelfs de op 3 na grootste crypto ter wereld. Je kunt deze crypto bij vrijwel elke crypto broker krijgen.

Reden genoeg dus om te geloven dat Binance een populair crypto platform is. Binance Coin is daarnaast ook één van de meest gebruikte coins om te beginnen met dYdX coin kopen, die je echter ook bij eToro kunt kopen.
 
Toch is Binance zeker het overwegen waard wanneer je je volledig wilt richten op crypto’s. Het platform heeft een gigantisch aanbod aan crypto’s en er zijn maar weinig munten die je niet kunt vinden binnen dit platform.
 
Nadeel hiervan is wel dat je, wanneer je wilt uitbreiden naar andere handelsproducten – zoals aandelen of ETF’s – dit zal moeten doen bij een ander platform. Voor allround beleggers is eToro dus een stuk aantrekkelijker.

Lees hier meer over Binance of begin direct met een account aanmaken bij Binance

Stap 2: Open een account

Het is erg makkelijk om een account voor dYdX kopen te maken bij een online broker, maar we zullen de stappen toch even doorlopen.

Om een account te openen zul je naar de website moeten gaan van je gekozen online broker, of de app downloaden op je mobiel. Daarna hoef je alleen maar op ‘registreren’ te klikken.

Vervolgens maak je een account aan door je e-mailadres en een wachtwoord in te vullen. Nadat je dit gedaan hebt, krijg je een verificatie link in je mail om je account te bevestigen.

Maak direct een account aan bij eToro!

Na het bevestigen van je account, zul je het account moeten verifiëren. Hierna kun je beginnen met echt geld dat je kan gebruiken om te investeren.

Voor het storten van geld zul je eerst een vragenlijst moeten invullen waarin je akkoord gaat met de risico’s. Daarnaast is het nodig om een geldig identiteitsbewijs en een bankrekening te koppelen aan je account.

Stap 3: Geld op je account storten

Als je klaar bent om met echt geld te werken en je jezelf geverifieerd hebt, kun je de dYdX coins kopen binnen het handelsplatform.

Hiervoor zul je natuurlijk wel eerst geld moeten hebben op je account. Dit gaat gemakkelijk bij eToro via de verschillende betaalmethodes, waaronder iDEAL, creditcard, PayPal of bankoverschrijving.

Je kunt al vanaf $50/€42 beleggen bij eToro!

Stap 4: DYdX Coin Kopen

Zodra je dit hebt afgerond, kun je beginnen met dYdX kopen, of juist kiezen voor een tal van andere crypto’s. Je Dit is mogelijk door via de zoekbalk in je dashboard te zoeken naar dYdX. 

Vervolgens kom je bij de landingspagina van de coin in kwestie. Hier vind je de dYdX token price en input van andere beleggers waardoor je zelf een dYdX price prediction kunt maken.

Ook vind je dYdX news en achtergrond-informatie over het netwerk en de dYdX token. Wanneer je wilt beginnen met dYdx coin kopen, klik je op de knop “Handelen”, waardoor je in het koopvenster van de dYdX coin komt.

Hier kun je de gewenste hoeveelheid dYdX coin kopen en vervolgens de transactie afronden. Let er goed op dat je de correcte hoeveelheid hebt ingevoerd.

Stap 5: Bewaar je DYdX coins

Zodra je klaar bent met dYdX coin kopen, worden je coins direct overgezet naar je interne crypto wallet binnen het handelsplatform. Deze ben je vrij te verplaatsen naar een externe wallet naar wens. Als je een grote investering hebt gemaakt, dan raden we je aan om dit in een zogenaamde “cold” of offline wallet te storten.

Stap 6: Verkoop je DYdX crypto

Wil je de dYdX crypto op een voordelig moment verkopen? Dan kan dit gemakkelijk wanneer de coin zich in een geïntegreerde wallet van een broker bevindt. Je kunt je dYdX coins dan direct verkopen via de huidige koers.

Zitten de coins in een externe wallet? Dan zul je deze eerst moeten overzetten naar een wallet gelinkt aan een broker voordat je ze kunt verkopen.

Overtuigd en wil je meteen beginnen met DYdX coin kopen? Start dan vandaag nog bij eToro!

Wat maakt DYdX Coin Kopen interessant voor investeerders?

dYdX crypto is de centrale crypto voor de decentrale beurs van dYdX. Met de sterk toegenomen (en nog steeds toenemende) populariteit van DeFi coins, lijkt het succes van dYdX als beurs alleen maar groter te worden.

Als het goed gaat met het platform van dYdX, zal ook dYdX coin in waarde stijgen, net zoals dat gebeurd is met Binance. dYdX en Binance coin zijn dus enigzins vergelijkbaar wanneer je benieuwd bent naar het potentieel van dYdX crypto.

Waarom DYdX Coin Kopen? - Voordelen van DYdX kopen

DYdX Airdrop

In het verleden heeft er een grote dYdX airdrop plaatsgevonden. Op 3 augustus 2021 vond de dYdX airdrop plaats, waarbij actieve gebruikers op het platform beloond werden met een bepaalde hoeveelheid dYdX crypto.

De meeste actieve gebruikers kregen meer dan €50.000 aan tokens op hun account. Door deze airdrop schoot ook de prijs van dYdX de lucht in, wat de ICO een paar dagen veel goeds deed.

De dYdX airdrop is één van de grootste drops ooit binnen het Ethereum netwerk. Meer dan 64.000 gebruikers ontvingen dYdX tokens.

DYdX verwachting - korte en lange termijn DYdX Price Prediction

Als coin die gelinkt is aan een DeFi exchange, biedt dYdX crypto veel toekomstperspectief. Hoe stabieler het platform wordt, hoe meer dYdX waard worden. Vroeg dYdX coin kopen kan dus op de lange termijn slim zijn.
 
dYdX coins blijven natuurlijk crypto, waarbij plotselinge schommelingen niet ongehoord zijn. Dankzij het onderliggende netwerk zijn coins als dYdX over het algemeen echter redelijk stabiel.

DYdX Coin Kopen voor de lange termijn

dYdX Coin kopen kan op de lange termijn een verstandige investering zijn. Het relatief jonge netwerk is uitgegroeid tot de grootste DeFi exchange ter wereld. Als dYdX bij blijft met het aanbod aan altcoins, zal dYdX crypto op de lange termijn flink in waarde stijgen.

Voor de lange termijn is dYdX coin price prediction over het algemeen positief. Kortom: dYdx kopen is zeker het overwegen waard als oplettende belegger.

DYdX Coin Kopen voor de korte termijn

Ook op de korte termijn kan dYdX kopen interessant zijn. Je zult hier echter geen grote prijsschommelingen vinden die je bij bijvoorbeeld meme coins wel terugvindt. De kans dat je geld verliest als je op korte termijn belegt in dYdX zal niet groot zijn, maar de kans op hoge winsten dus ook niet.

Wanneer DYdX Kopen?

Wij raden aan om, wanneer je potentieel ziet in de dYdX exchange, zo snel mogelijk te beginnen met dYdX kopen. Naarmate het succes van dYdX toeneemt, zal de waarde van dYdX ook steeds hoger worden.

Als je er vroeg bij bent, kun je nog flink profiteren van de potentiële groei die de coin zal doormaken. Hieronder een voorbeeld van de potentiële winst die je al had kunnen maken als je er vroeg bij was geweest en op het goede moment verkocht had.

Had je tijdens de ICO op 8 september 1.000 dYdX tokens gekocht tegen €10,13 en deze vervolgens had verkocht tegen €23,04 tijdens de piek op 29 september? Dan had je een winst gemaakt van €23.040 – €10.130 = €12.910. Een flinke winst, maar uiteraard wel het meest ideale scenario. 

DYdX Wallet online & DYdX Exchange

dYdX wallets zijn er genoeg. We raden je aan om, als je liever een externe wallet gebruikt in plaats van die van bijvoorbeeld eToro, een wallet als MetaMask of Trust wallet te downloaden.

Deze zijn gratis en bieden ondersteuning voor dYdX. Vervolgens kun je deze dYdX wallet ook koppelen aan de dYdX exchange.

Zo kun je de coin verhandelen binnen de dYdX exchange wanneer je bijvoorbeeld je dYdX crypto wilt omzetten naar een andere crypto binnen de exchange. 

DYdX Nieuws

Het grootste dYdX nieuws van het moment is het doel van de dYdX exchange om in 2022 volledig decentraal te opereren. Het platform wil volledig open-source gaan en “gerund” worden door de gebruikers. Zo willen ze de veiligheid, betrouwbaarheid en anonimiteit van het platform vergroten.

Zonder centraal controlepunt kunnen hackers bijvoorbeeld moeilijker het platform aanvallen en is het platform ook niet afhankelijk van individuen om de dYdX exchange te runnen. Daarnaast zal geen enkele centrale partij een deel van de transactiekosten ontvangen en worden deze opbrengsten juist terug in het platform en haar gebruikers gestoken. 

Veelgestelde vragen

De dYdX exchange is een DeFi crypto exchange die inmiddels is uitgegroeid tot de grootste DEX ter wereld. Het doel van de dYdX exchange is om een volledig gedecentraliseerd crypto trading platform te zijn.

dYdX coin kopen doe je het gemakkelijkst bij onze aanbevolen broker eToro. Bij deze broker heb je naast een groot aanbod aan crypto’s namelijk ook de mogelijkheid om in andere handelsproducten te beleggen tegen lage kosten.

Dat kunnen we niet met zekerheid zeggen. De dYdX airdrop gebeurde om hype te creëren voor de aankomende ICO van de dYdX coin. De kans is groot dat er geen airdrop meer komt, hoewel die kans echter altijd bestaat voor gebruikers van het platform.

Het blijft moeilijk om een nauwkeurige dYdX price prediction te maken. We raden je aan om de coin goed in de gaten te houden de komende tijd. Wij verwachten dat dYdX tokens nog veel groeipotentieel heeft op de lange termijn.

Naast geïntegreerde wallets als die van het eToro platform, raden wij MetaMask en Trust wallet aan als externe dYdX wallets. Deze wallets zijn gratis te downloaden en kun je linken aan de dYdX exchange.

DYdX Kopen: Conclusie

Al met al kan dYdX coin kopen voor de lange termijn erg lucratief worden als de dYdX exchange blijft groeien. Over het algemeen is onze dYdX price prediction dus dat de coin in waarde zal stijgen de komende jaren. Het blijft uiteraard moeilijk met zekerheid te zeggen of dit daadwerkelijk gaat gebeuren.

dYdX is echter wel het grootste DeFi handelsplatform ter wereld, en dat is met de toenemende concurrentie een flinke prestatie. De waarde van de dYdX token gaat en staat dus met het succes van de dYdX exchange. Als je hierin gelooft, dan is dYdX kopen een goede optie voor de lange termijn.

DYdX Kopen via eToro
Via eToro kun je gemakkelijk dYdX coin kopen. Maak vandaag nog een gratis account aan!
TIP
Scroll naar boven