Flow Coin Kopen met PayPal en iDeal

Kan jouw cryptocurrency portfolio wel een opfrisser gebruiken? Ben je Bitcoin en Ethereum helemaal zat, en wil je investeren in wat weleens de nieuwe grote coin kan worden? Overweeg dan eens Flow coin kopen. Hiermee speel je in op de web3 ontwikkeling, en één van de best presterende projecten binnen dit nieuwe ecosysteem.

Flow Coin Kopen in 4 razendsnelle stappen

Wil jij vandaag nog beginnen met Flow coin kopen en beleggen in cryptocurrency? Bij eToro is het registratieproces razendsnel!

Flow is een nieuwe, gedecentraliseerde blockchain om binnen web3 te gebruiken en te bouwen. Web3 is een technologie die het internet de komende jaren gaat veranderen. Wat betekent dat voor geïnteresseerden in Flow coin kopen? We behandelen naast kopen ook het Flow coin nieuws, en een Flow coin price prediction.

Wat is Flow Coin? (FLOW)

Flow Coin is een nieuwe blockchain voor de volgende generatie apps, games en de digitale tools waar deze op draaien en gebruik van maken. De verzamelnaam hiervoor is web3, wat steeds populairder is.

Flow heeft een eigen blockchain, platform en cryptomunt die de blockchain aandrijven. Ontwikkelaars kunnen op het platform naar hartenlust bouwen en ontwikkelen aan hun games en apps. 

Het logo van Flow Coin

Een belangrijk voordeel van Flow is de brede steun die het gedecentraliseerde platform heeft van diverse merken, bouwers en community’s binnen web3. Onder andere Samsung, Cryptokitties, LaLiga en de NBA.

Wil je direct beginnen met Flow coin kopen? Dat kan door een account te registreren bij een online broker.

Hoe kan ik Flow Coin Kopen?

Bij steeds meer aanbieders kun je allerlei cryptocurrency kopen. Ook Flow coin kopen is het eenvoudigste bij een online aanbieder / exchange / broker. Hoe je dit doet en hoe je een Flow coin wallet gebruikt tot je de munten weer verkoopt, lees je hieronder. De eerste stap in het proces van Flow coin kopen is een broker kiezen.

Wil jij de laatste cryptocurrency info?

Bekijk dan de pagina’s met informatie en grafieken bij eToro!

Flow Coin Kopen stappenplan

Stap 1: Kies een broker​ voor Flow Coin Kopen

In stap 1 kijken we waar jij het beste aan de slag kunt met Flow coin kopen. We hebben daarvoor een selectie van de beste online brokers gemaakt waar je als koper en trader van cryptocurrency terecht kunt. We bespreken ze hieronder allemaal kort, waarna je zelf je favoriet kunt kiezen. 

Bij het kiezen van een broker is het belangrijk of de broker geschikt is voor de minder ervaren en beginnende beleggers, wat voor ondersteuning er is aan tools en support, wat het handelsaanbod is en of de broker gereguleerd is door een financiële autoriteit. Dit laatste is belangrijk voor de veiligheid van je fondsen en data.

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Flow Coin Kopen bij eToro

De populairste en meest geprezen broker van dit moment is eToro. Deze broker is zeer geschikt voor beginnende én ervaren beleggers, en heeft unieke functionaliteiten!

eToro is wereldwijd actief vanuit hun hoofdkantoor op Cyprus. Je vindt hier honderden handelsproducten.

Zo kun je onder andere crypto traden bij eToro. Er komen regelmatig nieuwe munten bij in het aanbod van eToro die je kunt verhandelen.

Maar eToro biedt meer dan alleen crypto’s. Het aanbod bestaat verder ook nog uit aandelen, ETF’s, grondstoffen, forex en cryptocurrency’s. Over de handel in aandelen en ETF’s betaal je 0% commissiekosten. Dat is voordelig!

Recensie afkomstig van de eToro website

eToro onderscheidt zich echt op het gebied van functionaliteiten. Zo is er van elk handelsproduct een infoscherm met koersinformatie, volume, prijs en grafieken over verschillende tijdsperioden. Ook is er een gratis demoaccount met € 100.000 aan virtueel geld om te oefenen hoe je de beste belegger wordt.

Middels de CopyTrading functie krijg je de mogelijkheid om in plaats van zelf te beleggen de trades van de meest succesvolle traders op het eToro platform te kopiëren. Je hoeft dan niet zelf constant tijd te investeren.

Dit zijn hele toffe, bijzondere functies van eToro. Als je hier gebruik van wilt maken kan dat al vanaf het lage minimale startbedrag van 50 dollar – ongeveer 42 euro. Regulatie is er van de CySEC en FCA.

Wil jij gebruik maken van de voordelen van eToro en hier crypto zoals Flow traden? Maak dan een gratis account aan via de link op de groene knop en begin direct met investeren!

Flow Coin Kopen bij Libertex

Libertex is een internationaal befaamde en prijswinnende broker / exchange.

Je kunt bij Libertex terecht voor het traden van CFD’s. Dit zijn Contract for Differences. Je bezit hierbij niet het product zelf, maar speculeert op veranderingen in de toekomstige prijs van de koers. Dit is net wat ingewikkelder, maar je zult het snel leren met de tutorials van Libertex. Er zijn 250+ verhandelbare CFD’s.

Enkele tientallen daarvan zijn CFD’s op cryptomunten. Je verhandelt deze tegen voordelige kosten. Wil je eerst oefenen? Dan kan dat, net als bij eToro, met behulp van een gratis demoaccount met virtueel geld. 

Libertex heeft een eigen academie met uitleg over hoe je het beste kunt traden op het platform. Voor hun werk als broker won Libertex al meer dan 40 internationale prijzen. Regulering is er van de CySEC.

Wil jij crypto CFD’s zoals Flow traden? Registreer dan je gratis Libertex account via de onderstaande knop en leer vandaag nog hoe CFD’s werken bij deze broker!

Flow Coin Kopen bij Skilling

Skilling is een Scandinavische broker opgericht in 2016. Inmiddels hebben ze meerdere hoofdkantoren, verspreid over de hele wereld. 

Het gaat dus goed met Skilling! Deze broker zet erg in op moderne ontwikkelingen, en blinkt uit met hun eigen apps voor Android en iOS. Skilling gebruikt CFD’s als handelsproduct, en heeft er meer dan 900. 

De broker heeft ruim 50 cryptomunten beschikbaar als CFD, wat een heel mooi aanbod is. Er zitten voldoende bekende en minder bekende coins bij. Skilling hanteert erg lage spreads op het handelen in deze crypto CFD’s. Verder is de broker volledig gereguleerd, en hebben ze een goede klantenservice voor hun gebruikers.

Wil jij aan de slag bij jongste broker uit dit overzicht die hard aan de weg timmert en in razend tempo nieuwe handelsproducten en functies toevoegt? Begin dan bij Skilling!

Let op

81% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's

Stap 2: Open een account​ voor Flow Coin Kopen

Nadat je een broker hebt gekozen ga je een account aanmaken om je trades uit te voeren. Dit is erg makkelijk. Gebruik één van de groene knoppen om direct te starten. 

We gebruiken eToro als voorbeeld. Het registratieproces begint met een gebruikersnaam, wachtwoord (kies een veilige) en e-mailadres waar eToro een link naartoe stuurt.

Hiermee start je de verificatie. Hiervoor upload je een kopie van een identiteitsbewijs en beantwoord je de KYC vragen. Het identiteitsbewijs kan een paspoort of geldige ID zijn.

Zo maak je een account aan bij eToro

Stap 3: Geld storten voor Flow Coin Kopen

Je kunt natuurlijk geen digitale coins zoals Flow crypto kopen zonder daar iets tegenover te stellen. Als beginnend belegger zal dat doorgaans fiat zijn (traditioneel geld zoals Amerikaanse dollars of onze euro’s). 

Het wisselen van je geld voor Flow crypto doe je bij de broker. Broker eToro heeft een zeer uitgebreid aantal mogelijkheden voor het overzetten van geld naar je beleggersaccount. Dit kan o.a. per iDEAL, PayPal, creditcards en bank. 

Bij eToro begin je al met geld storten vanaf $50,- 

Stap 4: Flow Coin Kopen

Binnen enkele minuten tot uren staat het geld bijgeschreven op je beleggersaccount. Je kan daarna beginnen.

Wanneer je Flow crypto of een andere munt wil kopen bij eToro gebruik je de zoekfunctie of het overzicht om de munt te zoeken. 

De ticker waarmee je het snelste Flow kunt opzoeken is ‘FLOW’. Je komt daarna in een scherm met info en gegevens over de koers.

Klik op handelen en kies de hoeveelheid FLOW en de prijs van Flow coin kopen bij eToro.

Verschillende cryptomunten bij eToro

Stap 5: Flow Coin Wallet gebruiken voor bewaren van je FLOW

Wanneer je Flow crypto of een andere cryptocurrency koopt bij een broker wil je deze waarschijnlijk een tijdje vasthouden om op een ander moment, het liefst tegen een hogere waarde, te verkopen. Dit is eenvoudig. 

Bij eToro kun je als Flow coin wallet gewoon de munt op je account laten staan. eToro bewaard deze dan voor je. Wil je crypto voor een langere periode zo veilig mogelijk wegzetten? Overweeg dan de aanschaf van een fysieke wallet en het versturen van de crypto van een eToro wallet naar het adres van deze hardware wallet. 

Stap 6: Flow Coin verkopen

Na een tijd komt het moment dat je Flow coin weer wilt verkopen. Ook wanneer de munt onverwacht sterk in waarde stijgt of daalt kan het verstandig zijn je risico en exposure te beperken en (een gedeelte van) je eigendom te verkopen. Dit is net zo eenvoudig als Flow coin kopen. 

Selecteer de coin die je wilt verkopen uit je portfolio. Klik op ‘handelen’ en vul de prijs en het aantal Flow crypto coins in die je wilt verkopen. Bevestig dit, en de broker regelt dat je transactie wordt geplaatst op het platform.

Het is jouw keuze wanneer je een cryptomunt wilt verkopen, en tegen welke prijs je dat wilt doen. Let op dat er wel voldoende kopers zijn!

Waarom is Flow Coin Kopen interessant?

De Flow crypto blockchain heeft een aantal voordelen. Zo is Flow makkelijk schaalbaar door het grote aantal transacties die de blockchain kan verwerken. Dit is een probleem bij andere populaire crypto die in dezelfde markthoek opereren, zoals Ethereum waarbij de transactiekosten hoog oplopen door het volle netwerk.

Flow is ook perfect voor ontwikkelaars doordat het super gebruiksvriendelijk is. En als er ontwikkelaars zijn worden er vanzelf ook gebruikers naar het ecosysteem getrokken. Als dit goed loopt en Flow blijft groeien, profiteert ook de waarde van de eigen cryptomunt Flow mee en is Flow coin kopen heel interessant.

Flow Coin Kopen - prijsontwikkeling Flow Coin ICO tot nu

De prijs van de Flow coin kopen, die begon tijdens de Flow coin ICO in januari 2021, lag ronde de € 5,70. Dit steeg binnen 3 maanden door naar ruim € 32 euro per Flow crypto coin. Weer 3 maanden later was de koers gedaald tot ongeveer € 6, waarna nog een flinke bounce volgde naar ruim € 23. Hierna kalmeerde de koers. 

Inmiddels is de Flow coin al enige maanden stabiel tussen de € 4,50 en € 7 per Flow coin. Gaat dit stijgen?

Flow Coin Kopen - Flow Coin prijsontwikkeling + FLOW live chart

De prijsontwikkeling van Flow coin hebben we hierboven besproken. De koers is meerdere keren de lucht ingeschoten, maar daarna steeds teruggevallen. Slimme beleggers hebben bij elke run omhoog geprofiteerd en wachten nu op de volgende kans. Gezien de prijsontwikkeling lijkt Flow coin in een accumulatie fase. 

Flow Coin Verwachting - Flow Coin Price Prediction

Een exacte Flow coin price prediction uitspreken is lastig – er is namelijk nooit 100% garantie op de markt hoe een koers gaat verlopen. Wel kunnen we een inschatting maken en een aantal eventuele targets bespreken. Het lijkt op dit moment een goed punt voor Flow coin kopen en hierop inspelen. 

Korte termijn Flow Coin verwachting

Sinds begin 2024 is het rustig rondom de Flow coin prijs. Dit heeft mogelijk te maken met de onduidelijkheid over de richting van de totale markt, grote coins zoals ETH en BTC, en een NFT markt die weer enigszins tot rust komt. Flow wordt door veel NFT kunst en gameontwikkelaars gebruikt, en daalde in sales. 

Op de hele korte termijn, vallen er geen grote veranderingen te verwachten tot eerst duidelijk wordt wat BTC en ETH gaan doen, en hoe de NFT markt reageert. Het voordeel van de huidige prijs is dat goedkoop Flow coin kopen kan zodat je een goede positie inbouwt. 

Lange termijn Flow Coin verwachting

Op de lange termijn lijkt er heel veel opwaartse ruimte te zijn in de Flow coin price prediction. Ondanks het tegenvallende Flow coin news over NFT sales ontwikkelt het project zich gestaag door, en kunnen bij een bull market targets worden gesteld richting oude supportniveaus die nu zullen fungeren als resistance. 

Het gaat dan om gebieden als het doorbreken van de € 7 grens, gevolgd door een eventuele uitbraak van € 10 naar € 12 en hoger, waarna de prijs bij voldoende volume zelfs door kan stoten richting de € 16 of zelfs € 20 per Flow crypto coin. Dit is geen garantie, doe altijd je eigen onderzoek. Neem ook zeker profits bij een stijging.

Wist je datde Flow blockchain tot wel miljarden transacties aankan en super eenvoudig opschaalt?

Veelgestelde vragen

Flow coin is een blockchain protocol dat gebruikt wordt door ontwikkelaars voor het bouwen en werken aan web3 applicaties voor met name games en NFT’s. Het is een zeer schaalbaar netwerk – tot miljarden transacties – dat veilig en gedecentraliseerd is, en gebruik maakt van smart-contracts die geüpgrade kunnen worden. Flow heeft een aantal bekende partners zoals LaLiga, NFL, NBA en cryptokitties.

Wanneer je Flow coin koopt is volledig je eigen keuze, maar het is verstandig dit te doen op een rustig moment en zo een gunstige uitgangspositie op te bouwen. Je kan je risico beperken door over een langdurige periode waarin de koers niet al te hoog staat wekelijks of maandelijks wat Flow te kopen.

Op dit moment lijkt het daarom een goed moment voor Flow coin kopen. 

Flow coin kopen is voor beleggers een veel betere optie dan Flow coin staken. Flow coin staken is erg lastig, en vereist technische kennis om een eigen Node te opereren. Bovendien vereist het een groot aantal coins – die je dan alsnog eerst moet kopen. 

Flow coin kopen is het eenvoudigste bij een goede online broker zoals eToro, Libertex of Skilling. eToro is de meest geschikte manier om direct of via via Flow coin te kopen voor beginnende en meer ervaren beleggers. Er is hier goede regulatie, ondersteuning en een gebruiksvriendelijk platform.

De Flow coin wallet is de plek waarop je de Flow crypto kunt opslaan en bewaren. Dit kan bij je broker (meestal), maar kun je ook zelf doen op een digitale wallet die je download of een fysieke hardware wallet die je online kunt aanschaffen. 

Flow Coin Kopen: Conclusie

Flow Coin is een nieuwe cryptomunt die gericht is op toepassingen voor Web3, dit is de benaming voor de nieuwe ontwikkelingen in het internet die vooral cryptocurrency mee brengen. Op de blockchain van Flow Coin kan iedereen applicaties ontwikkelen zoals games. 

De munt is vergelijkbaar met een grote munt als Ethereum doordat het ook smart contracts aanbiedt, een schaalbaar netwerk heeft gemaakt en de mogelijkheid om ook NFT’s aan te maken op dit blockchain netwerk. 

Doordat het een eigen blockchain heeft ontwikkeld, is de kans groter dat het netwerk overeind blijft en de munt zijn waarde behoudt, of zelfs meer waard wordt. Zelf investeren in Flow Coin doe je gemakkelijk via een online broker, hieronder maak je gemakkelijk je account aan bij eToro. 

Flow Coin Kopen met eToro?
Wil jij gemakkelijk, vlot en op veilige wijze investeren in Flow coin en andere cryptomunten? Registreer dan vandaag nog een gratis trading account bij eToro en begin direct!
TIP
Scroll naar boven