Storj Coin Kopen met iDeal of PayPal!

De Storj coin biedt, zoals veel andere jongere netwerken, een verse kijk op de blockchain. Het Storj netwerk richt zich vooral op het verbeteren van de veiligheid van de blockchain. Storj Coin Kopen wordt hierdoor steeds vaker gedaan. 

Door de lange termijn doelstellingen die het Storj netwerk voor ogen heeft, is Storj coin kopen interessant geworden voor veel beleggers.

Storj Coin Kopen in 4 stappen

Beginnen met Storj Coin Kopen? Start vandaag nog gratis bij eToro!

In dit artikel lees je alles over Storj coin kopen, wat de Storj coin verwachting is zowel op de korte als lange termijn en kom je erachter wat het belangrijkste Storj nieuws is van de afgelopen periode. We beginnen uiteraard met de vraag “Wat is Storj Coin?”.

Lees snel verder om meer te weten van deze crypto!

Wat is Storj Coin?

STorj coin is de native currency van de Storj (uitgesproken als “storage”) blockchain. In deze blockchain wordt data van gebruikers opgeslagen.

Door de zeer strenge beveiligingsprotocollen is dit een interessante optie geworden voor gebruikers die zich vooral zorgen maken over de veiligheid van hun data.

De blockchain wordt beveiligd door geavanceerde encryptie waar op het moment de meeste blockchains niet aan kunnen tippen.

De Storj blockchain werd in 2014 de wereld in geroepen door Shawn Wilkinson. Omdat in zijn ogen de huidige blockchains niet veilig genoeg waren voor gebruikersdata, introduceerde hij het gedecentraliseerde cloud opslag netwerk van Storj aan de blockchain.

Direct beginnen met Storj Coin Kopen? Meld je gratis aan bij eToro en begin vandaag nog!

Hoe kan ik Storj Coin Kopen?

Storj coin kopen kun je het beste doen bij een betrouwbare online broker. Tegenwoordig zijn er zoveel brokers op de markt, dat het moeilijk in te schatten is waar je de laagste kosten kunt krijgen.

Dit verschilt namelijk ook per handelsinstrument waar je in wilt beleggen. We zetten hieronder in het stappenplan uiteen hoe je je kunt aanmelden bij een online broker.

Storj Coin Kopen Stappenplan

Stap 1: Kies een broker

Om te beginnen met Storj coin kopen, zul je eerst een geschikte broker moeten kiezen. Belangrijk is om een goede balans te vinden tussen lage kosten, een groot aanbod en betrouwbaarheid. Hieronder vind je een selectie van onze favoriete brokers die aan deze criteria voldoen.

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Storj Coin Kopen bij eToro

Storj coin kopen kan gemakkelijk bij eToro. Het platform is erg gebruiksvriendelijk, waardoor in korte tijd gewend bent aan het platform. Daarnaast biedt het platform verschillende tools aan die je helpen bij je investeringsstrategie.

Dat kan bijvoorbeeld met de Copy trading tool waarmee je de portfolio’s van andere beleggers in kan zien en kan kopiëren naar je eigen portfolio. 

Op deze manier kun je inspiratie op doen en nog beter bepalen welke crypto kopen het beste is. Het kan je goed helpen bij het diversificeren van je eigen portfolio.

Hierdoor spreid je de risico’s wanneer het minder gaat met één van je investeringen. Je kunt bij eToro beginnen met een gratis demo account. Bij dit account krijg je virtueel geld zodat je het platform zonder risico uit kan proberen.

Ook wanneer je met echt geld begint, kun je met een laag risico starten. Je hoeft de eerste keer dat je geld stort bij eToro namelijk maar te beginnen met een lage minimale inleg van $50 (€42) zodat je ook ook kleinere investeringen mogelijk zijn.

eToro heeft een groot aanbod verschillende handelsproducten, naast crypto’s als Storj coin kopen kun ook investeren in aandelen, ETF’s, grondstoffen en CFD’s. Zo kun je ook naast crypto’s een divers portfolio van handelsinstrumenten samenstellen. 

Als je naast crypto ook in andere producten investeert, heb je bij eToro het voordeel dat je 0% commissie betaalt over het kopen en verkopen van aandelen en ETF’s.

De broker wordt gereguleerd door meerdere financiële toezichthouders. In Europa zijn dit de Cypriotische CySEC en de Britse FCA

Nu starten met Storj Coin Kopen? Start vandaag gratis bij eToro en profiteer van de CopyTrading tool!

Storj Coin Kopen bij Skilling

Skilling biedt CFD handel aan in forex, aandelen en crypto’s. Het platform is in 2016 opgericht en daarom nog relatief jong. Het bedrijf heeft kantoren in Spanje, Malta en Cypru en wordt dus gereguleerd volgens Europese regelgeving.

Het platform richt zich op het zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken van CFD-trading. Iets wat normaal gesproken voor meer ervaren beleggers is. Je kunt Skilling dus zien als een goed platform voor beginnende beleggers die geïnteresseerd zijn in CFD beleggen.

Storj Coin Kopen bij Capital.com

Capital.com is een CFD-broker die zich richt op een alles-in-1 platform, waar je uitgebreide analyses en stock nieuws kunt vinden.

Het platform is geschikt voor het beleggen in CFD’s van interessante aandelen. Ook biedt het platform meer dan 200 cryptocurrency CFD’s aan.

Wil jij je beleggingen in CFD’s van aandelen dus combineren met crypto CFD-beleggingen? Dan is Capital.com de ideale broker voor jou!

Een groot pluspunt aan Capital.com als nieuwere belegger, is het feit dat je een persoonlijke accountmanager krijgt toegewezen. Deze helpt je met vragen, waardoor je minder lang hoeft te wachten op antwoord op je vraag dan bij andere handelsplatformen.

Stap 2: Meld je aan voor Storj Coin Kopen

Wanneer je keuze is gevallen op een bepaalde broker, is het tijd om je aan te melden. Dit is bij elke broker redelijk vanzelfsprekend. We zullen eToro als voorbeeld nemen.

Door de groene knoppen in dit artikel te drukken, kom je direct op de homepage van het platform om een account aan te maken.

Dit doe je door je email adres en een goed wachtwoord in te voeren. Je kunt je ook aanmelden door middel van Facebook of Google.

Vervolgens hoef je enkel je account te activeren en je hebt toegang tot de (demo) omgeving van het platform.

Aanmeldvenster van eToro

Stap 3: Geld storten op je account

Je zult enkel nog toegang hebben tot het gratis demo account. Voor het beleggen met echt geld zul je nog een aantal stappen moeten nemen. Brokers zijn namelijk verplicht dit zogenaamde KYC-proces te doorlopen met nieuwe gebruikers.
 
Hiervoor koppel je een geldig identiteitsbewijs. Vervolgens zul je je bankrekening aan je account moeten linken en een vragenlijst moeten invullen die bevestigt dat je je bewust bent van de risico’s van beleggen.
 
Vervolgens krijg je volledige toegang tot het platform en kun je geld storten via verschillende betaalmethodes, zoals iDEAL, PayPal of creditcard.

Begin al vanaf € 42 met beleggen via eToro!

Stap 4: Storj Coin Kopen

Nu je geld op je account hebt staan, is het tijd om te beginnen met Storj coin kopen. Dit doe je door in de zoekbalk naar de Storj crypto te zoeken.

Ook heb je een overzicht van cryptocurrency’s waarbij je direct kan zien welke crypto’s de afgelopen tijd gegroeid zijn.

Bij eToro kun je via de blauwe knop “Handelen” op de Storj coin kopen landingspagina direct overgaan op je aankoop.

Je komt in een handelsvenster terecht waar je de gewenste hoeveelheid kunt kiezen. Door je koop te bevestigen, wordt je direct eigenaar van Storj crypto binnen het platform.
 

 De coins worden automatisch opgeslagen in de Storj wallet binnen het eToro platform.

Stap 5: Storj Crypto bewaren in een Storj Wallet

Wanneer je je Storj crypto liever bewaart in een externe Storj wallet, kan dit bij zowel een offline als online Storj wallet. Zorg er altijd voor dat de wallet van jouw keuze ook daadwerkelijk Storj crypto ondersteund, anders kun je je crypto kwijtraken.
 
Een offline (fysieke) Storj wallet raden we vooral aan wanneer je een groot kapitaal aan Storj coins bezit die je voor langere tijd in het bezit wilt houden. Zo lopen je coins geen risico en hoef je je geen zorgen te maken over eventuele beveiligingsrisico’s, aangezien hackers niet bij je coins kunnen komen.

Stap 6: Storj Crypto verkopen

Wil je vervolgens je Storj crypto verkopen tijdens een piek? Dan gaat dit gemakkelijk door wederom op de “Handelen” knop te drukken. Hier zul je een venster zien genaamd “Verkopen”, waar je vanzelfsprekend de coins kunt verkopen.
 
Je bepaalt zelf tegen welke prijs je de coins wil verkopen. Als hier vraag naar is, zal de order automatisch worden doorgevoerd met de gewenste prijs. Het is dus slim om de coin tegen een hogere prijs te verkopen dan deze op dit moment waard is wanneer je verwacht dat de waarde nog zal stijgen.

Overtuigd en direct starten met Storj Coin Kopen? Meld je dan aan bij eToro en start binnen enkele minuten!

Wat maakt Storj Coin Kopen interessant voor investeerders?

In de crypto wereld is het geen geheim dat privacy en beveiliging hoog in het vaandel staan. Voor een blockchain dat zich volledig richt op het zo veilig mogelijk maken van opgeslagen data, betekent dit veel kansen om zichzelf te marketen als een veilig platform binnen de blockchain.
 
Door deze waarde die op de lange termijn met toenemende cybercriminaliteit alleen maar toe zal nemen, is de coin interessant voor investeerders die zich hebben verdiept in het Storj project. Als je in het project gelooft, is de filosofie achter het platform erg toekomstbestendig.
 
Veel blockchains dienen enkel als betaalmiddel, maar Storj coin heeft een toegevoegde waarde als cloud opslag. Daardoor heeft het netwerk een duidelijke functie, ook als crypto als algemeen betaalmiddel wellicht niet wordt geaccepteerd in de toekomst.

Storj Coin Verwachting - Korte en lange termijn Storj Coin Price Prediction

De Storj coin price prediction is moeilijk vast te stellen. De coin heeft de afgelopen periode zeer veel pieken en dalen meegemaakt. Op het moment bevindt Storj koers euro zich in een dip. Het is echter realistisch om te stellen dat dit op de korte termijn weer kan stijgen, zoals dit in de afgelopen periode vaker is gebeurd.

Houdt daarom naast dit artikel altijd het actuele Storj nieuws in de gaten, zodat je op tijd kunt reageren op updates die van invloed kunnen zijn op de prijs van Storj coin.

Korte termijn Storj Coin Price Prediction

Door de volatiliteit van de Storj koers euro, kan het interessant zijn voor oplettende investeerders om te beleggen tijdens de dip van de koers. De Storj coin verwachting is dat deze, zoals in recente periodes, weer in waarde kan stijgen.

Het is echter nog niet vast te stellen of de Storj koers euro nog niet verder in waarde zal dalen. Je kunt eventueel ook voor de korte termijn beleggen in Storj CFD’s, waarmee je ook geld kunt verdienen door short te gaan op een koersdaling.

Lange termijn Storj Coin Price Prediction

De Storj coin verwachting op de langere termijn is iets makkelijker in te schatten, maar toch blijft de toekomst onzeker.

Het platform heeft een toekomstbestendige filosofie waar menig blockchain enthousiastelingen zeker geïnteresseerd in zijn.

Daarnaast heeft het platform als hevig beveiligde cloud opslag een intrinsieke waarde naast simpelweg een betaalmiddel met een transactie verwerkingssysteem.

Om te illustreren wat investeerders in het verleden konden verdienen met Storj crypto op de lange termijn, hebben we onderstaand rekenvoorbeeld voor je gemaakt.

Had je op 1 januari 2021 10.000 Storj crypto gekocht tegen € 0,2417 met een waarde van € 2417,-? Dan kon je deze op 28 november 2021 verkopen tegen € 2,6213. Dit zou je een winst van 26.213 – 2417 = € 23.796 opleveren.

Wanneer Storj Coin Kopen?

Het valt nooit met 100% zekerheid te zeggen wat het beste moment is om Storj Coin te kopen, maar de verwachtingen zijn goed. Zeker de verwachtingen op lange termijn. Het kan dus zeker de moeite waard zijn om een bedrag te investeren in deze cryptomunt. Houd er rekening mee dat het een nieuw project is.

Er is geen garantie van slagen, maar uit alle nieuwe ontwikkelingen die eraan zitten te komen voor het project valt te halen dat ze goed bezig zijn. Dan profiteer jij in ieder geval mee als Storj Coin in waarde stijgt.

Storj Nieuws

Door het Storj nieuws goed in de gaten te houden, kun je vroeg inspelen op eventuele ontwikkelingen binnen het platform die de prijs van de Storj koers euro kan beïnvloeden. We zetten hieronder het belangrijkste Storj nieuws uiteen.

ETH Denver

Begin 2024 vond één van de grootste crypto conventies ter wereld plaats: ETH Denver. Deze conventie trok veel verschillende grote en kleine crypto netwerken aan.

Ook Storj had een booth tijdens dit evenement, wat uiteraard voor veel extra exposure zorgt. Iets wat zowel op de lange als korte termijn van invloed is op de prijs.

Storj gaat groen

In februari 2024 kondigde Storj aan hoe het netwerk haar carbon footprint kan verminderen. Het is geen geheim dat veel POW (proof of work) netwerken erg milieu onvriendelijk zijn. Het platform wil volledig POW vrij zijn en ook de CO2-voetafdruk van de cloud storage drastisch verminderen.

In een recente blog gaf Storj aan wat het platform heeft gedaan om haar CO2-voetafdruk te verminderen en wat ze van plan zijn in de toekomst te doen. Dit levert vanzelfsprekend goede PR op door de toenemende kritieken op crypto netwerken met betrekking tot het milieu.

Veelgestelde vragen

Storj is een netwerk dat zich richt op het zo veilig mogelijk inrichten van haar blockchain. Deze blockchain is niet alleen een platform voor transacties, maar functioneert als een cloud opslag met geavanceerde encryptie, waardoor je data een stuk veiliger is.

Op de korte termijn is het moeilijk om een nauwkeurige Storj coin price prediction vast te stellen. De koers is relatief volatiel. Op de lange termijn is de storj coin verwachting echter positief.

Het platform vervult de vraag naar meer beveiliging binnen de blockchain met regelmatige updates en een duidelijke roadmap.

Aanvankelijk waren er 500 miljoen Storj coins in de omloop binnen de Ethereum blockchain. Vorig jaar zijn er echter 75 miljoen tokens verbrandt, waardoor er nu ongeveer 435 miljoen tokens in de omloop zijn.

Storj vs Sia is een discussie waar veel crypto investeerders zich al aan hebben gewaagd. De platforms hebben een vergelijkbare filosofie: het zo goed mogelijk beveiligen van hun cloud opslag binnen de blockchain.

Sia is echter een stuk groter dan Storj, wat wellicht voor meer stabiliteit zorgt, maar ook het groeipotentieel in de weg staat. Als oplettende belegger kun je voor Storj vs Sia dus stellen dat Storj op het moment veelbelovender is.

Als je geïnteresseerd bent in Storj coin kopen, raden we je aan dit bij eToro te doen. Dit platform biedt een goede balans tussen lage kosten, betrouwbaarheid en een groot aanbod aan.

Voor crypto CFD’s raden we je aan om te kiezen voor Capital.com of Skilling.

Storj Coin Kopen: Conclusie

Al met al is Storj coin kopen vooral op de lange termijn positief. De Storj coin price prediction is dat de coin op de korte termijn nog erg volatiel zal blijven, maar dat deze op de lange termijn in waarde zal stijgen.

Voor lange termijn investeerders biedt dit netwerk met haar toekomstbestendige filosofie een interessante belegging.Let er wel op dat het platform als storage coin te maken heeft met concurrenten die zich ook blijven vernieuwen met updates en sterkere beveiliging.

Het is dus afwachten of Storj kan blijven meegaan met haar concurrentie.Op dit moment hebben de ontwikkelaars nog geen reden gegeven om hier geen vertrouwen in te hebben.

Nu beginnen met Storj Coin Kopen bij eToro?
Maak vandaag nog gratis een account aan en profiteer van lage kosten en handige tools binnen het handelsplatform van eToro!
TIP
Scroll naar boven