StormX Crypto Kopen met iDeal en PayPal

Het Cash Back-principe is de meesten wel bekend, en beleggers die StormX crypto kopen maken er veel gebruik van – wanneer je online iets koopt krijg je namelijk een deel van je geld terug in de vorm van StormX crypto munten!

Het klinkt als een mooi idee, maar hoe werkt het, en kan iedereen StormX coin kopen? Lees snel verder om alles te leren over StormX crypto kopen, zodat ook jij kan onderzoeken of je wil beleggen in deze munt!

StormX Crypto Kopen bij een broker stappenplan

Wil je gelijk al beginnen met StormX coin kopen? Klik op de knop hiernaast en maak direct een Libertex account aan om in de munt te kunnen beleggen!

Niet iedereen heeft veel ervaring met beleggen. Brokers als Libertex zijn uitstekende plekken om dit bij te leren, mede door hun optie om gebruik te maken van een gratis demo-account.

Wil je eerst graag leren beleggen alvorens je begint met StormX crypto kopen? Ga dan direct naar Libertex en begin met je gratis demo-account!

Wat is StormX crypto? (STMX)

Online betalingen worden steeds populairder en de StormX coin speelt daar handig op in. De munt fungeert als een crypto waarmee je gelijk geld terug krijgt op online bestellingen.

Door de extentie of app van StormX te downloaden, kan het als het ware “mee winkelen” bij jouw online aankopen. Wanneer je dit doet op een aangesloten website, krijg je bij elke besteding wat geld terug zonder hier iets voor te hoeven doen.

De cashback is te ontvangen als Bitcoin, Ethereum, of StormX’ eigen munt de StormX coin (STMX). Naast het spelen van games en cashback, biedt StormX ook nog eens de mogelijkheid om crypto te verdienen door specifieke taken uit te voeren via gedecentraliceerde smart contracts, ideaal voor bijvoorbeeld freelancers!

Klinkt StormX crypto kopen als een verstandige investering? Begin dan direct met beleggen en koop je eigen StormX coin!

Hoe kan ik StormX Crypto Kopen?

Er zijn meerdere aspecten waarmee je rekening dient te houden bij StormX crypto kopen; vooral beginnende beleggers zullen nog wel eens tegen iets aan kunnen lopen.

Hieronder hebben we een helder stappenplan waarin beschreven staat hoe ook jij je StormX crypto kopen kunt. Weet je al hoe het werkt? Klik dan op de groene knoppen om gelijk te beginnen met beleggen!

StormX Crypto Kopen - stappenplan

Stap 1: Kies een broker waar StormX Coin Kopen mogelijk is

De belangrijkste stap om te kunnen beleggen in cryptocurrency, is het vinden van een broker die crypto aanbiedt. Dit kan door de toenemende populariteit van crypto’s soms erg lastig zijn, omdat er momenteel ontzettend veel brokers zijn om uit te kiezen.

Wij helpen je deze keuze wat makkelijker te maken. Hieronder vind je enkele brokers die wij het meest geschikt vinden voor het handelen in cryptomunten en waar je gratis kunt beginnen met crypto kopen.

StormX Crypto Kopen bij Libertex

Bij Libertex is het mogelijk om in CFD’s te handelen, in plaats van direct in cryptocurrency’s. Zo kan je nog wel mee speculeren op de crypto-markt.

Heb je nog niet eerder gehandeld in CFD’s, dan kan je bij Libertex gebruik maken van hun demo-account, om zo te oefenen zonder echt geld te hoeven betalen.

Hiernaast kan je enkele voorbeelden zien van wat Libertex te bieden heeft.

Ben je een meer ervaren belegger, dan kan je plezier beleven met hun daytradingssoftware Metatrader 4. Hiermee kan je onder andere betere analyses uitvoeren dankzij de diverse tools die de software biedt.

Enkele van de vele handelsproducten die Libertex biedt

Liever in CFD’s handelen bij Libertex? Lees er meer over in onze review of registreer je meteen!

StormX Crypto Kopen bij Binance

Gaat je voorkeur er toch naar uit om een account te maken bij een broker waarbij je direct De StormX coin kopen kan, dan is Binance wellicht een optie.

Binance is wereldwijd de grootste aanbieder van crypto, en het is dus geen verrassing dat ook STMX aangeboden wordt.

Daarnaast heeft Binance een eigen wallet waarin je al je crypto’s kunt verzamelen, en ook hun eigen Binance Coin waarmee je korting krijgt op de trading fees.

Wil je liever een broker die ook andere handelsproducten aanbiedt, dan is Binance minder geschikt; naast cryptovaluta kan je er helaas in niks anders beleggen. Een aandeel Tesla kun je hier niet kopen!

Liever direct StormX coin kopen zonder eerst een andere munt aan te schaffen? Via onderstaande knop kan je direct naar Binance en je eigen StormX coin kopen!

StormX Crypto Kopen bij Bitvavo

Gaat je voorkeur toch meer naar een broker die in Nederland gevestigd is? Bij het in Amsterdam gevestigde Bitvavo kan je ook je StormX crypto kopen!

Wat fijn is aan een Nederlandse broker, is dat de klantenservice in je eigen taal is en de regulatie plaatsvindt volgens de Nederlandse wet.

Daarnaast is StormX coin kopen bij Bitvavo ook aan te raden voor beleggers die graag hun coins verhandelen zonder verdere poespas; Bitvavo biedt weinig andere functies en de focus ligt puur op de trade.

Net als Binance biedt Bitvavo verder echter geen andere handelsproducten dan crypto, dus het is wel belangrijk dat je daar rekening mee houdt.

Graag StormX crypto kopen bij een Nederlandse broker? Met één druk op de knop kan je beginnen bij Bitvavo!

Stap 2: Open een account

Wanneer je een broker gekozen hebt, ben je er klaar voor om jezelf te registreren en je account te activeren. Bij de meeste brokers is dit een erg eenvoudige stap om te zetten.

Voor dit voorbeeld zullen Libertex gebruiken, maar de meeste andere online handelsplatformen gebruiken nagenoeg hetzelfde proces.

Als eerste dien je een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen, en een e-mailadres op te geven om je account aan te koppen. Dit kan ook met een Facebook-, Google+- of Apple-account.

Na je registratie geverifieerd te hebben middels de verificatiemail, kan je gelijk beginnen met je gratis demo-account. Wil je echter met echt geld beginnen, dan dien je eerst nog de volgende stap te zetten.

Stap 3: Geld op je account storten

Voordat je met echt geld kan beginnen, dien je eerst nog een kopie van een geldig identificatiebewijs te uploaden en een vragenlijst te beantwoorden over beleggen en de eventuele risico’s die dat met zich mee kan brengen.

Wanneer je dit eenmaal gedaan hebt, is het tijd om je account te financieren. Dit kan makkelijk met behulp van de ‘Storten’-knop.

Wanneer je hierop klikt, wordt er een venster geopend waarin je kan invullen hoeveel geld je storten wil. Dit kan je vervolgens overmaken met iDeal, creditcard, PayPal of een van de andere vele betalingsmethoden.

Stap 4: StormX Crypto Kopen

Me echt geld op je account, wil je natuurlijk graag gaan handelen. Dit kan door het gewenste product op te zoeken op je broker.

Bij Libertex gaat dit heel makkelijk: typ in de zoekbalk de afkorting van het product in dat je hebben wil en Libertex laat gelijk zien of het aangeboden wordt. Geen resultaat? Regelmatig wordt het aanbod van Libertex uitgebreid.

Lijkt dit het juiste moment om je crypto te kopen? Klik dan op ‘Handelen’ om de transactie te bevestigen.

Stap 5: StormX Coin bewaren

Als je een account bij StormX hebt, kan je deze koppelen aan een wallet. Hier kan je StormX coins in bewaren, maar ook enkele andere coins, zoals Bitcoin, Ethereum en Litecoin. Deze zijn vervolgens weer in te ruilen voor StormX-tokens.

Sommige brokers hebben een eigen wallet, waar jij je alle munten kan bewaren die je bij het platform koopt. 

Stap 6: StormX Crypto verkopen

Merk je dat de koers van STMX een aanzienlijke stijging heeft gemaakt na je aankoop van de tokens? Dan is het een optie om deze met winst door te verkopen.

Wil je enkel gebruik maken van hun Cashback-applicatie, dan is dit niet nodig. Je zou je tokens ook bijvoorbeeld kunnen gebruiken als betaal- en uitbetaalmiddel.

Het is duidelijk: je wil StormX crypto kopen met crypto van Libertex. Maak dan gelijk een account aan en begin direct met beleggen!

Waarom StormX Crypto Kopen?

StormX maakt gebruik van de zogeheten Storm Market. Hier vind je de “Storm Players” en “Storm Makers”.

Storm Makers melden zich aan bij het systeem en betalen voor diensten of microtaken. De Storm Players voeren deze diensten en taken dan weer uit in ruil voor betaling.

Deze betalingen kan je dan weer inwisselen voor de StormX coin (STMX). Deze kan je kopen en inruilen op de Storm Market, evenals Bitcoin en Ethereum.

Daarnaast kan je gebruik maken van de cashback, applicatie, waarmee je geld terug kan verdienen bij online aankopen. Dit zijn interessante systemen, waar steeds meer gebruik van gemaakt wordt. Wie vertrouwen heeft in een grote groei van dit project, zal er goed aan kunnen doen in StormX te kunnen investeren.

StormX Coin Kopen: wat zijn de verwachtingen?

Voordat je investeert in een handelsproduct, is het altijd raadzaam om uit te zoeken wat de verwachtingen zijn van de koers op zowel lange als korte termijn. Dit is altijd handig om te doen, vooral als je nog niet weet of je je product langer wil bewaren of zo snel mogelijk voor een hogere verkoopprijs verkopen.

Hieronder bespreken we de huidige verwachtingen van de STMX-koers, op zowel korte als lange termijn. Dit zijn echter enkel speculaties; het blijft belangrijk om zelf onderzoek te doen alvorens je beslissingen maakt.

StormX Crypto Kopen voor de korte termijn

Het is lastig om de STMX-koers op korte termijn vast te stellen. Het project blijft veranderen met nieuwe ugrades, ontwikkelingen, partnerships en diverse andere innovaties. De verwachting is dat deze leiden tot een stijging van de koers. Op het moment is de waarde van de STMX €0,02668865, wat nog niet veel is, maar juist op korte termijn een interessante waardesprong kan maken.

Op zeer korte termijn wordt er een stijging verwacht van 1,67%, en over een jaar zelfs 52,29%, dus als je nu 100 STMX koopt, zullen deze over een jaar 100 * €0,02668865 * 52.29% = €1,3955495085 kunnen zijn!

StormX Crypto Kopen voor de lange termijn

De StormX-koersverwachting over 2022-2025 lijkt er erg “bullish” uit te zien, wat dikwijls leidt tot een positieve verandering in de prijs.

Dankzij de vele innovaties die het project nog wil ondernemen, kan de waarde van de STMX op lange termijn zeker gaan toenemen

Natuurlijk blijft het stellen van een exacte verwachting erg lastig, maar dankzij de lage huidige marktwaarde, heeft de munt zeker wel de potentie om wel zeker honderden procenten te stijgen. Daarnaast nemen steeds meer crypto-exchanges StormX coin aan in hun aanbod, waardoor de vraag blijft stijgen.

StormX Crypto nieuws

Via het StormX platform, maar ook bij de meeste brokers wordt het laatste nieuws weergegeven voor het uitvoeren van analyses. Dit is belangrijk om op de hoogte te blijven van alle externe factoren die invloed kunnen hebben op de koers.

Meestal doet een coin een aankondiging wanneer er (groot) nieuws in aankomst is. Let wel op dat je dit daadwerkelijke nieuws afwacht alvorens je de coin kopen gaat; veel beleggers doen gelijk een aankoop bij een nieuwsaankondiging, terwijl het daadwerkelijke nieuws uiteindelijk tegen blijkt te vallen.

Veelgestelde vragen

StormX coin (STMX) is een token die gebruikt wordt voor de Storm Makret, en het uitbetalen van cashbacks voor gebruikers die de applicatie of extensie open heeft staan tijdens het online winkelen.

De coin is te verdienen door onder andere taken op te lossen, te gamen, of te kopen met Bitcoin of Ethereum.

StormX crypto kopen kan bij hun eigen platform of bij verschillende brokers. Ook is StormX coin kopen mogelijk met Bitcoin of Ethereum, die bij bijna elke crypto-aanbieder te koop is.

Een voorbeeld van een crypto-aanbieder die Bitcoin en Ethereum verkoopt, is eToro.

StormX crypto kopen kan ook als je beginnend belegger bent. Wel is het aan te raden je eerst goed in te lezen in hun platform en de bijbehorende voorwaarden.

Vind je dit toch nog spannend, en investeer je liever in een andere coin, of wil je toch eerst oefenen met beleggen zonder geld in te hoeven zetten, dan is het een idee om eerst te kijken naar een broker die geschikt is voor beginnende beleggers. Hiervoor raden wij eToro aan.

StormX crypto kopen is een idee omdat de huidige voorspellingen doorgaans positief zijn. Daarnaast is het een innovatief project dat meer biedt dan enkel cryptohandelen.

Dit kan interessant zijn voor beleggers die graag naast handelen in crypto zich met meerdere diverse projecten bezighouden.

Connclusie: Nu StormX Crypto Kopen?

Hoewel niet elke broker StormX aanbiedt, is het zeker een idee om nu te beginnen met StormX crypto kopen. Je kunt de StormX coin kopen via hun platform, of met andere coins zoals Ethereum, welke worden aangeboden op brokers als Libertex.

Wil je liever nog eerst oefenen met andere munten, of wellicht zelfs zonder geld, dan is het aan te raden eerst gebruik te maken van een demo-account. Ook deze wordt bij diverse brokers aangeboden, waaronder Libertex.

StormX Crypto Kopen met Libertex?
Is dit volgens jou het beste moment voor StormX crypto kopen? Ga dan direct naar Libertex om een account aan te maken en begin vandaag nog met handelen!
TIP
Scroll naar boven