The Graph Coin Kopen met PayPal en iDeal

Op zoek naar een minder bekende crypto coin met veel potentieel? Het groeiende The Graph netwerk heeft eind 2020 haar eigen coin uitgegeven. Ben je geïnteresseerd in The Graph Coin Kopen? In dit artikel lees je hoe en kom je meer te weten over de GRT coin!

The Graph Coin Kopen in 4 stappen

Begin direct met The Graph Coin kopen bij populaire broker eToro! Maak vandaag nog een gratis account aan.

The Graph Coin kopen? Bij eToro kun je gemakkelijk GRT Coin kopen. Druk op de groene knop en maak vandaag nog gratis een account aan!

Weet jij nog niet zoveel van cryptomunten en wil jij er meer over weten? Lees dan ons crypto kopen artikel!

Wat is The Graph Coin?

The Graph Coin is een coin van The Graph, dat is een zogenaamd indexeringsprotocol voor gedecentraliseerde apps. Hiermee hebben ontwikkelaars toegang tot blockchain gegevens.

De belangrijkste functie van het netwerk is het aanbieden van een platform waar gebruikers blockchain-gegevens kunnen indexeren en vinden.

The Graph network

Het netwerk van The Graph functioneert dus als een decentraal platform waar gegevens uit verschillende blockchains kunnen worden bijgehouden.

The Graph Coin (GRT) werd tijdens de lancering op 17 december 2020 geïntroduceerd. De coin kun je “verdienen” als je bijdraagt aan het The Graph netwerk in de vorm van indexeerder, curator of delegator.

Je kunt het dus vergelijken met Bitcoin mining in de zin dat het actief bijdragen aan het netwerk je een beloning in de betreffende crypto oplevert. Tegenwoordig wordt er ook volop in gehandeld en kun je GRT Coin kopen bij verschillende brokers waaronder onze aanbevolen broker eToro.

De token is dus nog niet eens een jaar oud. Veel potentieel voor groei dus wanneer het platform zich gaat uitbreiden. Iets wat het zoals eerder vermeld net gedaan heeft door ook blockchain netwerken buiten de Ethereum blockchain te betrekken bij het platform.

Direct beginnen met GRT crypto kopen? Je kunt direct gratis een account aanmaken bij eToro. Druk op onderstaande knop en begin vandaag nog!

Hoe kan ik The Graph Coin Kopen?

Ondanks de jonge leeftijd van de munt, wordt Graph Coin kopen steeds makkelijker. Veel crypto exchanges herkennen het potentieel van de munt. Zo kun je bij eToro al een tijdje GRT crypto kopen.

Uiteraard zijn er ook andere brokers die een veilig platform bieden om te handelen in GRT crypto. We zetten ze hieronder op een rij.

Start direct bij onze aanbevolen broker eToro!

Beste Graph Coin brokers

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

The Graph Coin Kopen stappenplan

Stap 1: Kies een broker

Om te beginnen met Graph Coin kopen, zul je een geschikte broker moeten vinden. Wellicht heb je al rondgezocht, maar heb je door het grote aanbod nog geen keuze kunnen maken. In onze selectie zul je enkel betrouwbare handelsplatformen vinden waar je tegen lage kosten kunt handelen.

De cryptocurrency van het The Graph netwerk kan op verschillende manieren verhandeld worden. Wil je The Graph kopen of in CFD’s van de coin handelen? Je keuze in broker is afhankelijk van de manier waarop je in GRT wilt handelen.

The Graph Coin Kopen bij eToro

eToro is onze uitgesproken aanbevolen broker om GRT crypto te kopen. Het platform biedt een laagdrempelige manier om te handelen in cryptocurrency. Naast GRT zijn er uiteraard ook een groot aantal andere crypto’s in het aanbod van eToro.

Veiligheid staat voor veel mensen uiteraard voorop. Je wilt immers een betrouwbaar platform waar je weet dat je geld of activa veilig is. Hiervoor is het van belang dat er toezichthouders betrokken zijn bij het platform.

Handel nooit bij een broker die niet onder toezicht staat van een erkende toezichthouder zoals het AFM in Nederland. Het platform van eToro wordt onder andere gereguleerd door de Britse toezichthouder FCA.

Waarom eToro?

eToro is een uitstekend platform voor cryptohandel. Naast The Graph Coin kopen heb je dus nog meer dan genoeg keuze uit een tal van andere cryptocurrencies.

Veel crypto brokers bieden enkel crypto aan, maar bij eToro kun je ook handelen in een tal van andere activa in de vorm van aandelen, grondstoffen, ETF’s en forex (valuta). Daarnaast rekenen ze ook 0% commissie op het handelen in aandelen en ETF’s.

Één van de unieke pluspunten van eToro is het feit dat het platform functioneert als social trading platform. Je kunt dus ook input ontvangen van andere gebruikers en op de landingspagina’s van de verschillende handelsproducten zul je dus vaak ook reacties en insights zien van andere beleggers.

Een ander uniek punt is de CopyTrading feature. Hiermee kun je succesvolle beleggers volgen en heb je inzicht in hun portfolio’s.

Overtuigd van de expertise van een bepaalde beleggers? Je hebt ook de mogelijkheid om het gehele portfolio te kopiëren en mee te gaan met hun beleggingen.
 

Ben je nog nieuwer op het gebied van beleggen? Probeer dan eerst te handelen binnen het platform met de gratis demo-functie. Hierbij kun je eerst bekend worden met het platform voordat je begint met echt geld. Dankzij de lage minimale inleg van $50 (~€43) kun je vervolgens ook met kleinere bedragen beginnen.

Klaar om The Graph Coin te kopen binnen het platform van eToro? Maak dan vandaag nog een gratis account en verken het platform met de demo-functie!

The Graph Coin Kopen bij Libertex

Libertex specialiseert zich in CFD handel van crypto. Dit houdt in dat je niet daadwerkelijke eigenaar bent van de coin, maar speculeert op het koersverloop.

Ook bij Libertex is het mogelijk om te beginnen met een gratis demo account. Als je nog niet bekend bent met CFD’s, raden we je eerst aan om het platform en de manier van handelen in CFD’s grondig te verkennen met de gratis demofunctie.

Libertex is één van de oudste crypto brokers op de markt en is al meer dan 20 jaar actief op de beleggingsmarkt. Het platform is actief in meer dan 120 landen.

Het hoofdkantoor van Libertex is gevestigd in Cyprus en het platform wordt dan ook gereguleerd door de Cypriotische toezichthouder CySec. 

Overzicht van het dashboard van Libertex

Libertex biedt naast crypto CFD’s ook andere activa aan in de vorm van CFD’s.Zo handel je onder andere ook CFD’s van valuta, grondstoffen, aandelen en ETF’s binnen het platform. 

Voor de wat meer ervaren beleggers biedt Libertex ook een handige tool: MetaTrader 4. Met dit analyseprogramma kun je diepgaand onderzoek doen naar koersverwachtingen of andere beleggingsanalyses. Je kunt hier als lid van Libertex gratis gebruik van maken.

Benieuwd naar Libertex en wil je handelen in CFD’s? Maak dan gratis een account aan via de groene knop!

The Graph Coin Kopen bij Binance

Binance is de grootste crypto broker ter wereld. Deze broker heeft een groot crypto aanbod. Wil je je helemaal richten op de handel in crypto’s? Dan is Binance een aanrader.

Bij Binance heb je de keuze uit honderden cryptocurrencies. Je kunt hier uiteraard dus ook GRT Coin kopen.

Binance is dus een gespecialiseerde broker waarbij je enkel in cryptocurrency kunt handelen. Het voordeel hiervan is wel dat het platform zich volledig kan richten op een zo compleet mogelijk aanbod en ook als eerste nieuwe munten aanbiedt.

Binance beschikt zelfs over haar eigen munt (Binance Coin). Het platform biedt actuele koersen en informatie over elke coin. Daarnaast is er een Binance Wallet waar je verschillende cryptovaluta in kunt opslaan.

Meer weten over Binance? Lees dan onze review van Binance hieronder en start vandaag nog met The Graph Coin kopen bij de grootste crypto broker ter wereld!

Stap 2: Open een account

Voor de meeste brokers gaat het aanmaken van een account hetzelfde. De brokers moeten zich aan een streng aanmeldingsproces houden. We nemen eToro als voorbeeld. 
 
Eerst ga je naar de homepage van de broker in kwestie en maak je een account aan via het registratievenster. Hier vul je de accountgegevens in en stel je een wachtwoord in.
 
Vervolgens zul je een activatiemail ontvangen in je mailbox. Door je account te verifiëren met de link, krijg je toegang tot het netwerk.

Bij eToro maak je gemakkelijk een account aan

Je zult echter nog geen toegang krijgen tot het handelen in echt geld. Hiervoor zul je nog een aantal verificatiestappen moeten ondernemen: het zogenaamde KYC proces. Dit is kortgezegd een manier om te controleren of je wel echt de persoon bent die je zegt dat je bent.

Na het uploaden van een identiteitsbewijs en het invullen van een vragenlijst, kun je je bankrekening koppelen aan je account.

Stap 3: Geld op je account storten

Zodra eToro je een bericht stuurt dat je verificatie goedgekeurd is, kun je aan de slag met een echt account. Geld storten gaat eenvoudig via een van de betaalmethodes als Paypal, iDeal, creditcard of bankoverschrijving. 

Wanneer je geld gestort hebt, kun je beginnen met je eerste echte investering. Je wisselt eenvoudig tussen je demoaccount en echte account in de linkerkant van de interface van eToro.

Wanneer eToro alles heeft geverifieerd en dit met je bevestigt, kun je starten met het handelen met echt geld. Geld storten doe je linksonder in het dashboard en is mogelijk met verschillende betaalmethodes, waaronder Paypal, iDeal of credit card.

The Graph Coin kopen bij eToro kan al met een laag minimaal inlegbedrag van €43,-!

Stap 4: The Graph Coin Kopen

Zodra het geld op je account staat, is het tijd om te beginnen met The Graph Coin kopen. Dit doe je door allereerst bovenin de zoekbalk te zoeken naar The Graph Coin of GRT. In het dropdown menu klik je de GRT crypto aan.

Op de landingspagina van de GRT coin zul je een tal van informatie vinden. Zo vind je een actuele koers van de GRT coin en ook input van andere beleggers over de GRT token als handelsproduct.
 
The Graph crypto kopen kun je doen door op “Handelen” te klikken rechtsboven in je dashboard. Hierbij geef je aan hoeveel GRT tokens je wilt kopen. GRT coins kopen kan ook door aan te geven hoeveel geld je wilt investeren.
 
The Graph Coin koersverloop in eToro

Stap 5: Bewaar je GRT Coins

Klaar met The Graph Coin kopen? Dan zul je deze uiteraard moeten opslaan in een wallet. eToro heeft een geïntegreerde wallet waar de crypto direct in wordt gestort.
 
Je kunt uiteraard ook de GRT tokens opslaan in een externe wallet na aankoop. Het is echter niet mogelijk om jouw eigen GRT coins te storten in de wallet van eToro.

Stap 6: The Graph Coin verkopen

Is de koers van The Graph Coin zodanig gestegen dat je de GRT coins wilt verkopen? Dan is dat mogelijk door nogmaals naar de landingspagina van de GRT Coin te gaan en hier te klikken op “Handelen”.

Je zult waarschijnlijk de eerste keer al gemerkt hebben dat er ook een venster “Verkopen” is. In dit venster kies je hoeveel van GRT crypto je wilt verkopen en kun je ook zelf een minimale verkoopprijs instellen.

Weet je genoeg en wil je meteen beginnen met The Graph Coin kopen? Start dan vandaag nog bij eToro!

Waarom The Graph Coin Kopen?

De GRT Coin is, zelfs voor crypto begrippen, nog een zeer jonge cryptocurrency. De GRT token is minder dan een jaar oud en in het koersverloop zie je zowel een flinke stijging als een geleidelijke daling in de laatste maanden.

Het is dus moeilijk in te schatten of The Graph crypto kopen een goed idee is. De oprichters hebben een uniek concept dat blockchain gegevens met elkaar verbindt, wat een hoge potentie heeft.

Daartegenover brengt The Graph Coin kopen een zeker risico met zich mee. Een nieuwe crypto heeft nog niet de bestaanszekerheid die bijvoorbeeld Bitcoin heeft. Op dit moment staat de koers echter een stuk lager dan tijdens de piek halverwege februari (€1,93).

Wanneer beginnen met GRT Coin Kopen?

Was je er tijdens de ICO (initial coin offering) snel bijgeweest in december en voor €100,- 1.000 GRT tokens gekocht hebben tegen een prijs van €0,10? Dan zou je deze op 15 februari voor €1,93 verkocht kunnen hebben. Je zou dan een winst hebben behaald van 1000 x €1,93 – €100 = €1830,-.

Het kan dus een goed moment zijn om in te stappen als je denkt dat The Graph Coin groeipotentie heeft en zich op het moment in een dip bevindt. Met de aankondiging dat het platform ook blockchain gegevens buiten het Ethereum netwerk heeft geïntegreerd, lijkt de GRT token echter een interessante beleggingskans.

Ga echter altijd na of je het risico van het investeren in een jonge crypto wel wilt aangaan. GRT Coin kopen kan dus een riskante maar mogelijk lucratieve investering zijn

GRT Coin Kopen op de lange en korte termijn

Voordat je begint met The Graph Coin kopen, zul je voor jezelf na moeten gaan of dit een korte of lange termijn investering is. Een jonge crypto coin als de GRT token kan op de korte termijn erg volatiel zijn, wat het interessant maakt voor daytraders.

Toch zullen scherpe beleggers wellicht ook het potentieel zien van de GRT coin en het concept van het netwerk zelf. Dan is GRT Coin kopen voor de lange termijn ook erg interessant.

The Graph Coin Kopen voor de lange termijn

De The Graph token heeft een redelijk turbulent jaar achter de rug met verschillende koersschommelingen. De piek van de waarde van de GRT coin was zoals eerder vermeld halverwege februari, toen de coin slechts 2 maanden oud was.

Sindsdien is de The Graph token al voor langere tijd op dezelfde waarde gebleven. Met de nieuwe aankondiging dat het netwerk zich gaat uitbreiden buiten de Ethereum blockchain, kan The Graph Coin kopen op de lange termijn erg interessant zijn.

Mocht het The Graph netwerk steeds meer blockchain netwerken in haar eigen platform integreren, zal de bekendheid van de GRT Coin en dus ook vaak de waarde ervan toenemen. Voor deze ontwikkelingen zul je echter nog wel geduld moeten hebben en is het belangrijk dat je de GRT token voor langere tijd opslaat.

Koersverloop van GRT in 1 week

The Graph Coin Kopen voor de korte termijn

Het is geen geheim dat het koersverloop crypto’s zich erg volatiel kunnen gedragen. Zeker nieuwere crypto’s als GRT coin kunnen flinke prijs-schommelingen ondergaan.

Als daytrader of korte termijnbelegger moet je dus erg scherp zijn om koersschommelingen en op het juiste moment in- of uitstappen.

De GRT coin is na de piek in februari en de geleidelijke daling tot aan augustus naar €0,42 weer geleidelijk aan het stijgen. De Coin is eind oktober inmiddels rond de €0,80 waard.

Verwacht je dus met de nieuwe ontwikkelingen rondom het The Graph netwerk dat de GRT crypto op korte termijn gaat stijgen? Dan kan The Graph crypto kopen voor de korte termijn ook zeker een goed idee zijn.

Naast The Graph heb je ook veel andere cryptomunten. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in Dogecoin? Lees dan hier verder over Dogecoin.

Veelgestelde vragen

Nee, GRT crypto wordt op dit moment enkel gebruikt binnen het netwerk. Updates over betalingen buiten het netwerk zullen naar verwachting volgen.

Zoals met alle crypto’s, zul je er rekening mee moeten houden dat er flinke koersschommelingen op zowel korte als lange termijn kunnen voorkomen. Je neemt dus zeker wel een risico om een deel van je inleg te verliezen wanneer je investeert in crypto’s.

Ook moet je ervoor zorgen dat je GRT coins goed opgeslagen worden in een veilige wallet. Raak je de gegevens van je wallet kwijt, dan heb je ook geen toegang meer tot je GRT tokens.

Nee, The Graph Coin kan niet gemined worden omdat het netwerk een ander systeem heeft dan bijvoorbeeld Bitcoin.

Je kunt echter wel bijdragen aan het platform van The Graph en op deze manier GRT tokens verdienen.

Voor het daadwerkelijk kopen van The Graph Coin raden we eToro aan. Dit biedt, naast dat het een betrouwbaar handelsplatform is, ook de mogelijkheid om te handelen in andere activa. Voor CFD handel in The Graph Coin raden we Libertex aan.

Bij de meeste brokers kun je geld storten op je account via iDeal. Je kunt dus bij bijvoorbeeld eToro of onze andere aanbevolen brokers zeker GRT coin kopen met iDeal.

The Graph Coin Kopen: Conclusie

Al met al is het moeilijk om te zeggen of The Graph Coin kopen een goede investering is. Het platform en de GRT token bieden veel groeipotentieel, maar of deze ook wordt waargemaakt, blijft afwachten.

Door recente ontwikkelingen lijkt het er echter op dat het platform The Graph zich wilt gaan uitbreiden buiten de Ethereum blockchain. Dit kan betekenen dat het netwerk breder kan worden ingezet en dus meer gebruikers kan aantrekken.

Op deze manier zal naar alle waarschijnlijk ook de waarde van de GRT coin stijgen. Dit blijft echter door het korte bestaan van de The Graph token enkel nog speculeren.

The Graph Coin kopen gaat dus zeker gepaard met een risico, maar de potentie om flink in waarde te stijgen in de toekomst is er ook zeker.

The Graph Coin kopen met eToro?
GRT coin kopen via een betrouwbare en goedkope broker? Probeer vandaag nog gratis eToro uit en start met beleggen in GRT crypto!
TIP
Scroll naar boven