The Sandbox Coin Kopen met PayPal

Wie houdt van sandbox games en geïnteresseerd is in beleggen, kan the Sandbox coin kopen. Ben je benieuwd hoe je geld kan verdienen met een game cryptomunt? Lees snel verder en leer alles over the Sandbox coin kopen!

The Sandbox Coin Kopen - Stappenplan

Wil je the Sandbox coin kopen bij eToro? Via de groene knop kan je direct beginnen!

Met weinig beginnen en vanuit daar steeds verder opbouwen – dat is wat een groot deel van de Sandbox-games inhoudt. In dat opzicht heeft het concept dus al iets gemeen met beleggen: ook daar kan je als je met weinig begint, een mooi en stevig portfolio en kapitaal opbouwen.

Wat is The Sandbox Coin (SAND)?

The Sandbox coin is een token die gebruikt kan worden binnen The Sandbox, een gecentraliseerde virtuele wereld. Deze wereld is op het Ethereum-blockchain gebouwd, en staat spelers toe zelf dingen te creëren, grond te bezitten en natuurlijk: geld te verdienen.

Dit geld wordt voornamelijk in the Sandbox-token betaald, waarmee spelers zelf ook aankopen kunnen doen in the Sandbox-wereld.

Je kunt the Sandbox coin kopen bij diverse brokers.

In 2011 kwam the Sandbox tot stand en op moment van schrijven zijn er drie miljoen tokens in de omloop. De token is essentieel om te participeren in de game en wordt voor alle in-game transacties gebruikt; ook wanneer je non-fungible tokens wil gebruiken, dien je deze met the Sandbox coin kopen.

Naast betaalmiddel, kan de SAND ook gebruikt worden voor staking of governance – mogelijkheid mee te stemmen over het protocol wanneer je SAND-houder bent.

Geïnteresseerd in The Sandbox coin kopen bij eToro? Wacht niet langer en maak gelijk een account aan!

Hoe kan ik The Sandbox Coin Kopen?

The Sandbox coin kopen hoeft niet per se in het spel, maar kan ook via brokers verhandeld worden. Natuurlijk is het ook gewoon mogelijk om het spel te spelen en de daar verdiende munten via een broker weer door te verkopen middels de gekoppelde wallet.

In onderstaand stappenplan leggen wij uit hoe je the Sandbox coin kopen en verkopen kan als je het spel niet wil spelen, of als je je coins reeds met het spel verdiend hebt en ze via je broker verhandelen wil.

The Sandbox Coin Kopen: stappenplan

Stap 1: Kies een broker

Wie the Sandbox coin kopen wil, dient een account bij een broker te hebben. Er zijn veel brokers die crypto aanbieden, dus de keuze is niet voor iedereen snel gemaakt.

Om de keuze wat te vereenvoudigen, zullen wij enkele brokers benoemen die wij zelf aanraden, zodat je voor jezelf een keuze kan maken welke broker het beste past bij jouw handelsbehoeften.

Broker

⭐⭐⭐⭐⭐
Libertex
⭐⭐⭐
Skilling
⭐⭐⭐⭐
Avatrade
⭐⭐⭐
DEGIRO
⭐⭐⭐
Coinbase bekijkenLibertex bekijkenSkilling bekijkenAvatrade bekijkenDEGIRO bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€2.00€ 100,00€ 100,00€ 90,00€ 0,01
Minimale spread (pips)vanaf 0,01%vanaf 0,01%0.10.9vanaf 0,01%
Minimale trade size (€)10 USDC€ 10,00€ 0,010.01 lots€ 90,00
Maximale HefboomGeen100:1100:1100:130:1
Valutaparen3100705050
Regulatie FCA, CySEC, ASICFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINCySECFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINBaFin, AFM, DNB
Overnacht / conversiekostenGeenVariabelVariabel0,0058%Variabel
Opnamekosten1%Max € 10,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
OnderhoudskostenGeen€ 5,00 na 6 maand€ 10,00 na 12 maand€ 50,00 na 3 maand€ 2,50

The Sandbox coin kopen bij eToro

De succesvolle broker eToro wordt wereldwijd veel gebruikt door zowel beginnende als ervaren beleggers.

De van oorsprong Israelische broker wordt wereldwijd gebruikt onder toeziend oog van de Britse FCA. De diverse handelstools die de beurs biedt een grote hoeveelheid handelsproducten, zijn enkele van de factoren die het platform zo populair maken.

Niet alleen cryptocurrency, maar ook vele andere soorten handelsproducten kan je op eToro vinden. Denk hierbij aan forex, grondstoffen, valuta, ETF’s en aandelen, waarvan de twee laatst genoemden ook nog eens verhandeld kunnen worden met 0% commissie.

Wat financieel gezien ook erg aantrekkelijk is aan eToro, is de lage minimale inleg van slechts $50 (€42). Wil je liever eerst oefenen met virtueel geld in plaats van direct te investeren, dan kan dat met hun gratis demo-account.

De CopyTrading-functie van eToro.

Wat ook een fijne tool is om te gebruiken, is hun CopyTrading-functie. Hiermee kan je portfolio’s van andere beleggers inzien en kopiëren om zo van hun handelsstrategieën te leren en je eigen portfolio aan te vullen.

Klinkt eToro als de meest geschikte broker om te handelen? Wacht niet langer en maak vandaag nog gratis een account aan, of begin eerst met een demo-account!

The Sandbox coin kopen bij Libertex

Waar je bij veel brokers crypto’s koopt, handel je bij Libertex in CFD’s. Zo kan je dus alsnog speculeren op de markt.

Wie eerst nog moet wennen aan handelen in CFD’s, kan bij Libertex gebruik maken van hun demo-functie. Net zoals bij eToro kan je hiermee handelen met virtueel geld.

Met wereldwijd miljoenen gebruikers, is Libertex een populair handelsplatform. De broker wordt netjes gereguleerd door CySec en biedt diverse handelstools.

Je kunt je portfolio goed uitbreiden met de meerdere handelsproducten die op het platform te vinden zijn, zoals crypto’s, valuta en ETF’s.

Het handelsplatform MetaTrader 4 maakt het bovendien ook aantrekkelijk voor de meer ervaren belegger om van Libertex gebruik te maken.

Slechts enkele van de vele cryptomunten die Libertex biedt.

Deze handelssoftware geeft de mogelijkheid handelsproducten nog beter te analyseren met behulp van diverse tools.

Geïnteresseerd in Libertex? Maak via onderstaande link een account aan en begin gelijk!

Stap 2: Open een account

Nu je de lastigste stap gezet hebt, namelijk het kiezen van een broker, wordt de rest alleen maar makkelijker. Het eerste wat je dient te doen is het aanmaken van een account.

Met slechts het opgeven van je e-mailadres en een wachtwoord, kan je na het bevestigen van een verificatiemail gelijk aan de slag. Registreren met een Facebook-, Google+- of Apple-account is ook mogelijk.

Beveilig je account goed: zorg dat je een sterk wachtwoord gebruikt.

Nu kan je direct beginnen met je gratis demo-account. Wil je je eigen geld inleggen? Dan dien je eerst nog andere stappen te zetten.

Stap 3: Geld op je account storten

Nadat je een kopie van een geldig identificatiebewijs uploadt en een vragenlijst invult waarmee je aangeeft op de hoogte te zijn van de eventuele risico’s die beleggen met zich mee kan brengen, is het ook mogelijk met je eigen geld aan de gang te gaan.

Dit doe je simpelweg door op de ‘Geld storten’-knop te drukken. Hier kan je vervolgens eenvoudig het bedrag invullen waarmee jij jouw account wil financieren en dit gelijk overmaken via een van de vele mogelijke betalingsmethodes, waaronder iDeal of creditcard.

Met de lge minimuminleg van $50 (€42) kan je bij eToro al aan de slag.

Stap 4: The Sandbox coin kopen

Nu is het dan tijd om je gewenste cryptomunt te kopen. Via de handige zoekbalk bij eToro heb je het handelsproduct waarin jij wil investeren snel gevonden.

Staat de munt er niet bij? Geen probleem, eToro vult zijn crypto-aanbod regelmatig aan en de kans dat jouw gewenste munt ook op deze lijst zal komen te staan, is een goede mogelijkheid.

Daarnaast werken veel tokens net als SAND via het Ethereum-netwerk. Wordt de token dus niet aangeboden, dan kan je bij eToro gewoon je Ethereum coins kopen en deze vervolgens gebruiken om de tokens te halen waar jij interesse in hebt.

Via de handige zoekfunctie van eToro kan je je gewenste handelsproduct erg snel vinden.

Stap 5: Bewaar je Sandbox coin

Wanneer je je SAND of ETH koopt bij eToro, Bitvavo of Binance, dan zijn de coins op te slaan in de aangesloten wallet. Heeft jouw broker geen wallet, dan kan je ze altijd nog in een externe wallet bewaren.

Wil je liever een offline wallet, dan zijn deze ook te downloaden, zodat jij je munten op kan slaan zonder in aanraking te komen met het web.

Stap 6: Verkoop the Sandbox coin

Naast dat je je SAND kan gebruiken om verder te spelen in de game, kan je de tokens natuurlijk ook verkopen. Bijvoorbeeld omdat de waarde ervan gestegen is sinds je aankoop.

Ook het verkopen van coins gaat eenvoudig bij eToro; in je wallet staat aangegeven hoeveel je ervoor betaald hebt en hoeveel de waarde op het moment zelf is. Zo kan je de winst eenvoudig bereken.

Vind je de winst voldoende en wil je de munt verkopen? Door heel eenvoudig de hoeveelheid in te vullen en de transactie af te ronden heb jij je SAND verkocht!

Is het stappenplan duidelijk en wil je zelf graag proberen te beleggen bij eToro? Klik op onderstaande knop en maak vandaag nog een account aan!

Waarom The Sandbox Coin Kopen?

De makers van The Sandbox hebben heel slim gebruik gemaakt van de populariteit van sandbox-games, zoals MineCraft, Rollercoaster Tycoon en The Sims, door een spel te creëren op de Ethereum-blockchain met dezelfde soort gameplay.

Gebruikers kunnen land kopen en deze volbouwen met onder andere wezens en gebouwen en deze verhandelen met de SAND-token. Hoewel het spel zelf centraal bestuurd wordt en je dus niet kan maken wat niet door de game ondersteund wordt, kan je als token-houder wel meebeslissen over bepaalde zaken en zo op een gedecentraliseerde wijze gebruikersrecht uitoefenen.

De aangeboden producten  als Game Maker, Marketplace en VoxEdit, zorgen voor vele creatieve manieren om je SAND-token te verdienen, en meedraaien op de circulaire-economie waar alle deelnemers gebruik van maken. Door zelf deel uit te maken van deze economie, neemt het aantal gebruikers toe en wordt de waarde van de token dus hoger.

The Sandbox Coin Kopen - verwachtingen

De actuele koers van SAND is momenteel $2,52 (€2,18) en heeft in de afgelopen 24 uur een daling meegemaakt van 0,24%. De hoogst gemeten koers is Tot op heden $3,37 (€2,91).

Nou luidt de vraag natuurlijk of deze prijs ooit overschreden gaat worden en of de voorspellingen van de koers een beetje positief zijn. Oftewel: is the Sandbox coin kopen verstandig?

Op korte termijn The Sandbox Coin Kopen

Het blijft natuurlijk altijd lastig te voorspellen of je een munt kopen of verkopen moet; een enkele tweet kan een koers immers compleet veranderen.

Dit geldt ook zo voor de SAND-coin. De huidige koers is niet heel interessant voor the Sandbox coin kopen, gezien de waarde een daling van 0,24% meegemaakt heeft. 

The sandbox coin kopen zou dus niet het eerste advies zijn en wie de munt al heeft, kan misschien beter verkopen. Gebruikers van het spel zullen er echter nog wat aan kunnen hebben om de coin vast te houden, gezien de munt onmisbaar is voor het handelen.

Op lange termijn The Sandbox Coin Kopen

Het is erg riskant om blatante uitspraken te doen over the Sandbox coin kopen op langere termijn; in vijf jaar kan een koers enorm omslaan. Wat je kan doen, is kijken naar in hoeverre de waarde geschommeld heeft sinds Sandbox’ lancering in 2011.

In een jaar tijd heeft de coin bijvoorbeeld een stijging meegemaakt van 6.544,16%. Daarnaast heeft de token een marketcount van 24, en een marketcap van $2.232.268.955 (€1.928.490.634,26).

Aan te raden is dus om zelf goed onderzoek te doen naar the Sandbox, haar economie en de waarde van hun token, om zo zelf beslissingen te maken waar je als belegger achter staat.

Wanneer kan ik het beste The Sandbox Coin Kopen?

Voor niet-gamers is het belangrijk om de koers van SAND in de gaten te houden en uitgebreid onderzoek te verrichten alvorens je de aanschaf doet. Een voorbeeld: als je afgelopen etmaal 100 tokens had gekocht, dan was de waarde van je tokens nu met 0,24% gedaald en dan had je een verlies geleden van 100 * 2.185232 – 100 * 2,18 = 0,5232 .

Echter, had je hem een paar maand eerder gekocht, dan had SAND juist winst opgeleverd. The sandbox crypto verwachting is dus nooit helemaal te voorspellen, maar met slim investeren is een rendement opbouwen mogelijk.

Veelgestelde vragen

The Sandbox coin is een token die verhandeld wordt op het platform van the Sandbox, een online game waar je onder andere land kunt kopen, wezens kan creëren en deze verkopen kunt.

Je kunt het beste the Sandbox coin kopen wanneer je er goed onderzoek naar verricht hebt, en jouw onderzoek indiceert dat je zonder al te veel risico the Sandbox coin kopen kan en er vertrouwen in hebt deze met rendement door te kunnen verkopen.

De broker waarbij je het beste the Sandbox coin kopen kan, is een broker die de munt aanbiedt óf de Ethereum-coin, waarmee je de SAND-token ook kopen kunt. Als broker raden wij eToro aan.

Als beginnend belegger kan je the Sandbox coin kopen. Je kunt ze verdienen door het spel te spelen, of te verhandelen via een broker als eToro.

Conclusie: nu The Sandbox Coin Kopen?

Of je nou van sandbox-games houdt, van beleggen in crypto, of allebei, the Sandbox coin kopen is een interessante investering die met slim beleggen zeker zijn vruchten af kan werpen.

Je kunt ze verdienen en verhandelen via de game, maar ook kopen en verkopen bij een broker. Wanneer je ervoor kiest te beleggen met een broker, raden wij eToro aan.

Zo kan je met weinig beginnen en vanuit daar iets moois opbouwen, en dan hebben we het niet alleen over het spel.

The Sandbox Coin Kopen bij eToro?
Graag the Sandbox Coin kopen bij eToro? Wacht niet langer en maak direct een account aan, zodat je vandaag nog kunt beleggen!
TIP
Scroll naar boven