Xpose Coin Kopen met iDeal of PayPal 2024

De Xpose Coin zegt een gedecentraliseerde, community gedreven marketing ecosysteem te zijn. Echter is er weinig bekend over Xpose coin en staat hij offline. Wat was de Xpose coin en hoe kan je Xpose Coin Kopen?

Xpose Kopen bij een online broker - Stappenplan

Begin nu met investeren in crypto en bouw je portfolio op met eToro!

De Xpose coin is een cryptocurrency die veel gepromoot is door Nederlandse influencers en bekende voetballers. Inmiddels staat de munt offline en wordt er niet verder gewerkt aan het project. Wat is er gebeurd en wat was de bedoeling van de Xpose coin?

Wat is Xpose Coin?

De Xpose coin is een in mei opgericht Nederlands crypto bedrijf. Xpose zegt een community te willen bouwen met marketing events die een positieve impact hebben op het leven van veel mensen.

Het logo van de Xpose Coin

Er is onduidelijk wie de oprichters van het bedrijf zijn en de Xpose coin kent geen goede media-aandacht. 

Het wordt gezien als een scam coin door het ontbreken van een goede whitepaper met plannen voor de toekomst. In de gepubliceerde whitepaper worden loze beloftes gedaan en staan verhalen in die niet kloppen.

Daarnaast werd de Xpose coin veel gepromoot door influencers en bekende voetballers maar raakten veel mensen geld kwijt door de Xpose coin te kopen. Het project staat inmiddels offline en de geruchten schijnen waar te zijn dat het een scam coin is.

Liever aan de slag met betrouwbare cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum? Start vandaag met eToro

Hoe kan ik Xpose Coin Kopen?

Hier kunnen we kort over zijn want de Xpose coin is namelijk niet meer te koop. Er worden geen actieve grafieken gedeeld en de marktkapitalisatie is terug gebracht naar 0,00. Dit betekent dat investeren in de Xpose coin momenteel niet mogelijk is.

Investeer je liever in een andere veilige cryptocurrency? Bekijk dan het aanbod eens bij eToro en kom erachter wat er allemaal mogelijk is met crypto kopen.

Xpose Coin Kopen stappenplan

Stap 1: Kies een broker

Wanneer je crypto kopen wilt, heb je een online broker nodig. Dit gold ook voor de Xpose coin want zonder broker kun je geen crypto kopen.

We hebben een aantal van onze favoriete brokers op een rijtje gezet zodat je de voordelen kunt lezen en zelf een keuze kunt maken. We beginnen met onze favoriet: eToro.

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Xpose Coin Kopen bij eToro

eToro is onze favoriete broker omdat het veel voordelen heeft voor startende en ervaren beleggers. Het is een bekende broker waar dagelijks miljoenen mensen gebruik van maken.

Je start bij eToro namelijk met een gratis demo-account. Zo speel je met nep geld en oefen je met investeren zonder geld te verliezen.

Ben je klaar voor het echte werk? Dan start je bij eToro al vanaf een lage minimale inleg van €45,-

Een voorbeeld van een gediversifieerd crypto portfolio bij eToro

Je kunt ook portfolio’s inzien van ervaren beleggers en deze kopiëren met de gratis copytrading functie van eToro. Zo voorkom je het nemen van veel risico en bouw je geleidelijk aan een gespreid portfolio op.

Handel naast crypto bij eToro in aandelen, ETF’s CFD’s en Forex en betaal bij aandelen en ETF’s 0% commissie. Hierdoor bouw je nog verder aan een gespreid portfolio dat het best bestand is tegen dalingen.

Naast cryptocurrency vind je ook nog veel andere mogelijke investeringen bij eToro. Zo kun je ook beleggen in aandelen, ETF’s, grondstoffen, valuta’s en meer om een zo divers mogelijk portfolio samen te kunnen stellen.

Je kunt veilig bij eToro beleggen doordat ze een licentie hebben bij meerdere Europese toezichthouders die er op toe zien dat de broker zich houdt aan alle wetten en jij als consument goed beschermd bent. eToro heeft licenties bij CySEC en het Britse FCA

Klaar om te starten met crypto bij eToro? Open meteen een account en begin direct!

Xpose Coin Kopen bij Libertex

Een andere broker waar je kan investeren in cryptocurrency als de Xpose coin is Libertex. Bij deze broker werkt het investeren wel anders; je verhandelt alles als CFD. 

Een CFD is een Contract for Difference waarmee je kunt speculeren op een bepaalde koers zonder dat onderliggende product te kopen. Dit geeft je een aantal extra mogelijkheden om de investering kunstmatig aan te passen. 

Zo kun je bijvoorbeeld het risico beter in de hand houden met een stop-loss of take-profit, maar kun je ook juist voor meer risico kiezen met een hoog hefboomeffect. 

Ook bij Libertex kun je naast cryptocurrency investeren in andere producten als aandelen en ETF’s. 

Handel ook in allerlei CFD’s bij Libertex!

Libertex bestaat inmiddels al bijna 25 jaar en heeft in die tijd een betrouwbare naam opgebouwd als het gaat om beleggen. Je kunt bijvoorbeeld ook met je Libertex account gebruik maken van professionele handelssoftware van MetaTrader. 

Begin ook met de handel in CFD’s van crypto of andere producten bij de online broker Libertex!

Xpose Coin Kopen bij Binance

Als je meer leest over de Xpose coin zul je erachter komen dat de munt gemaakt is via de Binance smart chain. Op deze blockchain kan iedereen zijn eigen tokens aan maken en deze laten verhandelen op decentrale exchanges. 

Binance is, mede door deze blockchain, de grootste crypto exchange ter wereld. Het heft de meeste munten en ook de meeste mogelijkheden. 

Zo kun je bij Binance ook beginnen met staking, NFT’s kopen of opties afsluiten op bepaalde cryptomunten. Ook heeft Binance meerdere eigen munten zoals de Binance Coin en Binance USD om het handelen op het platform makkelijker en goedkoper te maken. 

Investeer ook in het grootste assortiment altcoins bij Binance!

Stap 2: Open een account

Vervolgens is het tijd om bij de broker die je zojuist gekozen hebt een account aan te maken! Bij eToro doe je dit gemakkelijk door een gebruikersnaam en wachtwoord te bedenken en je e-mailadres op te geven.

Daarna krijg je de mogelijkheid om je account te verifiëren zodat de broker zeker weet dat jij achter het account zit. Pas na deze verificatie, waar je onder andere een kopie van je identiteitsbewijs bij op moet sturen, krijg je toegang tot een account waar je echt geld op kan zetten. 

Bij eToro maak je gemakkelijk een account aan

Stap 3: Geld op je account storten

En dus is de volgende stap ook dat account met echt geld te vullen door geld te gaan storten. Je kunt bij eToro al beginnen bij een minimale inleg van €42. 

Je kunt gebruik maken van veel verschillende betaalmethodes als iDeal, bankoverschrijving of creditcards. Bij de meeste brokers betaal je geen transactiekosten bij geld storten. 

Bij eToro begin je al met geld storten vanaf €42,-

Stap 4: Xpose Coin Kopen

De Xpose coin is niet meer beschikbaar en dus zul je op zoek moeten naar een andere cryptomunt. Bij eToro kun je gemakkelijk inspiratie op doen via de overzichtspagina met alle cryptomunten. 

Daarnaast vind je bij elke munt de koersgeschiedenis, het laatste nieuws en de mening van andere beleggers. Ook kun je met de copy trading tool de crypto portfolio’s van andere beleggers in zien ter inspiratie. 

Bitcoin kopen bij eToro

Als je een mooie munt gevonden hebt, kun je via de blauwe knop handelen gemakkelijk je eerste investering rond maken. Dit is een vrij eenvoudige methode. 

Stap 5: Bewaar je crypto

Als je de crypto op eToro gekocht hebt, vind je deze terug in de linkerkant van je scherm onder het kopje portfolio. Daar krijg je een overzicht van alle investeringen die je op dat moment op hebt staan met daarbij de resultaten ten opzichte van het moment dat je investeerde. 

Je kunt er zelf voor kiezen om de munten te laten staan bij eToro of juist in een andere wallet op te slaan. Het is bijvoorbeeld veiliger om al je crypto op te slaan in een hardware wallet waar niemand bij kan, terwijl het voor iedereen die crypto snel wilt kunnen verkopen handiger is om de investering op eToro te laten staan. 

Stap 6: Verkoop de Xpose

Je kunt namelijk binnen enkele seconde de munten weer verkopen zolang je ze in je portfolio op eToro hebt staan. Zo kun je nog beter profiteren van koersstijgingen en heb je altijd volledige controle over je portfolio.

Na het verkopen staat het geld op je eToro account en kun je kiezen of je dit wilt gebruiken om opnieuw te investeren of uit wilt laten betalen. 

Ook beginnen met het opbouwen van een cryptocurrency portfolio? Begin dan nu bij eToro!

Waarom Xpose Coin Kopen?

Xpose Coin staat de afgelopen maanden steeds meer onder druk nadat Ajax-directeur Marc Overmars zijn handen terug trok van het project. Het bleek steeds meer dat de Xpose Coin geen veilige cryptomunt was en veel beleggers bleven achter met grote verliezen nadat de koers kelderde. 

Er zijn een aantal redenen waarom Xpose Coin kopen niet verstandig is. Het bedrijf lijkt influencers in te zetten om zoveel mogelijk (jonge) mensen te laten investeren in de munt terwijl er geen goede techniek achter zit. 

Inmiddels is de communicatie vanuit Xpose zo goed als gestopt en komen er steeds meer slechte verhalen over de cryptomunt naar buiten. Zo is de Autoriteit Financiële Markten onderzoek aan het doen naar belegginsgsapps en besteedde het televisieprogramma Tros Radar aandacht aan de munt. 

Xpose Coin Kopen, lange of korte termijn strategie

Ondanks de vele negatieve berichten kun je nog altijd aan de slag met de Xpose coin. Via de website van Xpose kun je nog altijd het whitepaper vinden en informatie over hoe je de munt toch nog aan kunt schaffen. 

Xpose Coin Kopen voor de lange termijn

Het kan dus nog altijd dat Xpose Coin kopen je geld op kan leveren als de koers van de munt weer gaat stijgen. Voor 2022 heeft het team achter de munt gepland dat er een nieuwe marketingcampagne gelanceerd wordt, een nieuw platform online komt en de munt bij centrale exchanges beschikbaar komt. 

Ook geeft de website aan dat er binnenkort een mogelijkheid komt om NFT’s te verhandelen via het Xpose protocol. Hierbij lanceren ze ook een merchandising lijn die je aan kan schaffen met je Xpose tokens. 

Het project is dus nog niet volledig ten dode opgeschreven en het wordt de komende tijd interessant om te zien of het project doorgezet wordt of dat het doodbloed en niemand er meer aandacht aan schenkt. Voorzichtigheid is in ieder geval geboden bij deze munt. 

Er wordt al een tijd niets meer gecommuniceerd rondom deze cryptomunt en nadat enkele influencers hun handen van het project afhaalden lijkt het ten dode opgeschreven. Er is geen koers meer terug te vinden en er lijkt ook geen handel meer plaats te vinden. 

Xpose Coin Kopen voor de korte termijn

Op de korte termijn lijkt een investering in Xpose coin niet verstandig. Je kunt dan beter op zoek naar andere cryptomunten die wel betrouwbaar zijn en een stabielere koers laten zien. 

Omdat al maanden lang er geen communicatie is over het project kun je er vanuit gaan dat binnenkort de stekker eruit gaat en de munt, en daarmee alle waarde, verdwijnt. 

Wist je dat: Naast Ajax-directeur Marc Overmars ook bekende Nederlanders als rapper Boef, schaatser Kjeld Nuis en ondernemer Ralph de Geus mee hebben gewerkt aan het promoten van deze crypto-scam?

Veelgestelde vragen

Xpose coin is een cryptomunt opgericht door Nederlandse ondernemers en influencers die gericht moest zijn op marketingevents en communicatie met influencers. Eind 2021 bleek dat de munt niets waard was en het eigenlijk één grote scam was. 

Xpose coin is inderdaad een scam waarbij de ontwikkelaars van de munt veel hebben verdiend door telkens een deel te ontvangen bij elke transactie en door de prijs snel op te stuwen. 

Daarna hebben de influencers en ondernemers hun handen van het project afgehaald en zijn er veel, vaak jonge, investeerders met grote verliezen achter gebleven. 

Achter Xpose Coin zitten een aantal grote namen; zo zijn de Nederlandse ondernemers Ralph de Geus en Vasco Rouwdeels verantwoordelijk. Zij hebben vervolgens influencers ingeschakeld als rapper Boef, rapper Kjed Nuis, voetballer Ivan Rakitic en Ajax-directeur Marc Overmars. 

De Xpose coin is op het moment niets meer waard. De koers is nergens terug te vinden en er lijkt ook niet meer gehandeld te worden in de munt. 

De Xpose coin kopen kan nog via een decentrale exchange als Pancakeswap. Om de munt hier te kunnen kopen heb je het contract adres nodig en moet je de munt zelf toevoegen om te kunnen handelen. 

Xpose Coin Kopen: Conclusie

Beleggen in cryptomunten blijft iets waar je voorzichtig mee moet zijn en zomaar investeren in onbekende cryptomunten kan je veel verlies opleveren. Xpose Coin heeft dit bewezen, door influencers en bekende Nederlanders in te schakelen hebben ze veel investeerders op kunnen lichten. 

De munt steeg snel in waarde en kreeg veel aandacht, totdat er een aantal mindere berichten naar buiten kwamen en veel van de bekende Nederlanders hun handen van het project af haalden. Sindsdien is de communicatie gestopt en lijkt de munt niets meer waard te zijn. 

Investeer daarom ook altijd in betrouwbare cryptomunten als Bitcoin en Ethereum zodat je het risico verlaagd dat je veel geld verliest op je crypto investeringen. En onthoud; de volgende keer dat Marc Overmars, rapper Boef of schaatser Kjeld Nuis je iets aan wilt smeren moet je het tegenovergestelde doen. 

Ook andere crypto dan Xpose Coin Kopen?
Maak dan gemakkelijk en snel je eToro account aan en begin vandaag nog met het opbouwen van jouw cryptocurrency portfolio!
TIP
Scroll naar boven