Ziliqa Crypto kopen met iDeal of PayPal

Wil jij je portfolio uitbreiden met één van de meest veelbelovende crypto munten van dit moment? In dit artikel bespreken we alle ins- en outs van Zilliqa Crypto kopen, en of dit een goede investering is voor jou! 

Zilliqa Crypto Kopen in 15 minuten

Eenvoudig Zilliqa Crypto kopen bij een betrouwbare broker? Begin vandaag nog bij online tradingplatform eToro!

Zilliqa Crypto is een cryptomunt en project dat al enkele jaren bestaat, maar sinds begin 2021 nadrukkelijk in de schijnwerpers kwam ter staan vanwege de razendsnelle technologie. Vroege beleggers profiteerden van de aandacht en behaalden geweldige rendementen, maar wat staat deze cryptomunt de komende tijd te wachten?

Wat is Zilliqa Crypto (ZIL)?

De Zilliqa Crypto munt is een blockchain project dat in 2017 het levenslicht zag. Het team van ZIL zag op dat moment al een uitdaging in de schaalbaarheid van de blockchain, en bedacht daarvoor een oplossing. 

Deze oplossing heet bij Ziliqua Crypto ‘sharding‘ en houdt in het kort in dat grote databases worden herverdeelt in kleinere, waardoor er meer data verwerkt kan worden en de snelheid altijd gewaarborgd blijft.

Met sharding lost het Zillliqa Crypto team een fundamenteel probleem van blockchain munten zoals Bitcoin en Ethereum op. Ook jij kunt profiteren van de snelheid van ZIL:

Hoe kan ik Zilliqa Crypto Kopen?

Waar crypto munten kopen in het verleden vaak onbereikbaar leek, is dat tegenwoordig allang niet meer zo. Tal van online brokers geven je eenvoudig toegang tot de aandelenbeurs, en steeds meer van deze brokers bieden ook een trading mogelijkheden voor cryptomunten zoals Zilliqa Crypto aan.

Twee van onze favoriete brokers zijn eToro en Bitvavo. Deze hebben we bij Bankr uitgebreidt getest, en komen als gebruiksvriendelijk en voordelig uit de bus. Bij beide brokers is het mogelijk om te beleggen in digitale valuta, terwijl eToro als voordeel heeft dat je er ook o.a. aandelen kunt kopen.

Ook de CFD-broker Libertex – waarbij je kunt speculeren op een daling in de koers – en de grootste internationale cryptobroker Binance zijn goede opties. 

Wil je beleggen in de actuele koers van Zilliqa Crypto?

Investeer dan in crypto met de groene knop.

Zilliqa Crypto Kopen stappenplan

Stap 1: Broker selecteren voor Zilliqa Crypto

Tijd om voor jou een broker te gaan kiezen om te beginnen met het kopen van cryptomunten en beleggen in Zilliqa Crypto Coin. We behandelen hieronder de beste brokers om dit te doen één voor één.

Broker

⭐⭐⭐⭐⭐
Libertex
⭐⭐⭐
Skilling
⭐⭐⭐⭐
Avatrade
⭐⭐⭐
DEGIRO
⭐⭐⭐
eToro bekijkenLibertex bekijkenSkilling bekijkenAvatrade bekijkenDEGIRO bekijken
Beoordeling Mobiele App10/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€ 45,00€ 100,00€ 100,00€ 90,00€ 0,01
Minimale spread (pips)1vanaf 0,01%0.10.9vanaf 0,01%
Minimale trade size (€)Vanaf € 10,00€ 10,00€ 0,010.01 lots€ 90,00
Maximale Hefboom50:1100:1100:1100:130:1
Valutaparen52100705050
Regulatie FCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINCySECFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINBaFin, AFM, DNB
Overnacht / conversiekostenVariabelVariabelVariabel0,0058%Variabel
Opnamekosten€ 5,00Max € 10,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
Onderhoudskosten€ 0,00€ 5,00 na 6 maand€ 10,00 na 12 maand€ 50,00 na 3 maand€ 2,50

Zilliqa Crypto Kopen bij eToro

Menig beleggers favoriete broker van het moment is het online tradingplatform eToro, waar je kunt beleggen in honderden verschillende producten!

eToro is een broker die in 2006 werd opgericht in Tel Aviv, Israël en inmiddels diverse kantoren heeft verspreid over verschillende landen. Het bedrijf is internationaal actief en heeft miljoenen actieve gebruikers.

eToro heeft een veertigtal cryptomunten in hun assortiment, dat ze regelmatig uitbreiden. Zilliqa Crypto kun je hier nog niet direct kopen, maar de kans zit er in dat de munt binnenkort wordt toegevoegd.

Je kan wel alvast Bitcoin of Ethereum kopen, en deze vervolgens gebruiken om Zilliqa Crypto aan te schaffen.

eToro heeft verder het ruimste aanbod handelsproducten van de populaire brokers in dit artikel. Je kunt hier onder andere beleggen in cryptomunten, aandelen, CFD’s, ETF’s, forex en grondstoffen. Bovendien betaal je 0% commissiekosten over aandelen en ETF’s!

Leren traden in doe je hier ook snel met het gratis demo account waarmee je strategieën kunt oefenen met virtueel geld. Echt beginnen kan daarna al vanaf een lage minimale inleg van $42 (€50).

Een veelgeprezen functie van eToro is de CopyTrading tool. Hiermee kun je zien wat andere gebruikers verhandelen en dit eenvoudig kopiëren van ze. eToro is betrouwbaar en wordt goed gereguleerd door onder andere de FCA.

Cryptomunten kopen bij eToro? Registreer dan geheel vrijblijvend een account!

Zilliqa Crypto Kopen bij Libertex

Libertex hanteert een andere aanpak als eToro. Hier beleg je niet in handelsproducten, maar in CFD’s op bijvoorbeeld verschillende cryptomunten en aandelen.

CFD’s houdt in dat je belegt in een Contract For Difference. Hiermee speculeer je op koerswijzigingen van bijvoorbeeld Zilica Crypto, maar je koopt er niet daadwerkelijk een product mee. Je speculeert op de prijs van ZIL, maar echt Zilica Crypto Kopen kan niet bij Libertex.

Ook Libertex heeft een gratis demo account beschikbaar. Je kunt er echter alleen mee beleggen in CFD’s, wat complexer is en het aanbod beperkt. Toch is dit een erg goede broker.

Libertex is niets voor niets actief in meer dan 120+ landen wereldwijd. Toezicht is er van de CySEC, waardoor je betrouwbaar kunt handelen.

Greep uit het crypto-CFD aanbod van Libertex

Beleggen in CFD’s doe je bij Libertex. Deze broker is de specialist op dit gebied!

Zilliqa Crypto Kopen bij Binance

Binance is de grootste online broker voor cryptocurrencies ter wereld. Je vindt hier de meest uiteenlopende crypto om in te beleggen en een klapper te maken!

Ook Zilliqa Crypto kopen kan bij Binance. Binance heeft niet tientallen, maar honderden crypto munten beschikbaar.

Het aanbod op het gebied van crypto munten is dus ongekend groot bij Binance. Daar staat tegenover dat je bij deze broker ook alleen in crypto kunt beleggen, en dus niet je portfolio kan diversifiëren met bijvoorbeeld aandelen als Tesla, Meta of Amazon of door te beleggen in goud, zilver of olie. De opties zijn eigenlijk beperkt.

Toch blijft Binance voor crypto fanatiekelingen en experts de broker bij uitstek. Hou er wel rekening mee dat het aanbod niet zo strak beoordeelt wordt als bij bijvoorbeeld eToro, waar alleen gerenommeerde munten beschikbaar zijn.

Koop honderden verschillende cryptomunten bij megabroker Binance!

Zilliqa Crypto Kopen bij Bitvavo

Naast de internationale mogelijkheden kun je ook bij een broker in eigen land aan de slag en Zilliqa Crypto kopen. Dit kan bij Bitvavo!

Bitvavo hanteert een simpele aanpak met een duidelijke website. Dit heeft als voordeel dat het er overzichtelijk is, maar het aantal functies is beperkt. Je vindt er geen social trading / copy trading zoals bij eToro of een hele uitgebreide demo account met uitleg en guides.

Wat Bitvavo wel heeft is een volledige interface en ondersteuning in het Nederlands, wat door veel beleggers als prettig wordt ervaren. Ook is de website betrouwbaar en kun je er met een gerust hart crypto kopen.

Beleggen in Zilliqa Crypto in Nederland doe je bij de Amsterdamse broker Bitvavo!

Stap 2: Account registreren bij broker

Na het kiezen van een online broker is het moment daar om een account te registreren. In dit voorbeeld gebruiken we daarvoor het registratieproces bij eToro, dat bij de andere brokers vrijwel hetzelfde is.

Een account aanmaken bij eToro is zo gepiept en doe je met een gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord. Hierna wordt een verificatielink gestuurd, en moet je nog een bankrekening + identiteitsbewijs koppelen. Hierna is de account klaar voor gebruik.

Bij eToro maak je gemakkelijk een account aan

Stap 3: Geld op je account storten

Je kunt de (crypto)markt op, en beginnen met investeren en bijvoorbeeld Zilliqa Crypto kopen. Hiervoor heb je natuurlijk wel geld nodig, en dat moet je op de gloednieuwe account zetten.

Ook dit is makkelijk bij eToro. Er zijn een groot aantal betalingsmethodes die worden ondersteunt, waardoor je zelf de beste kunt kiezen. Dit kan bijvoorbeeld per iDeal, PayPal, creditcard en bankoverschrijving. Het saldo staat vervolgens binnen enkele minuten tot uren op je account.

Bij eToro begin je al met geld storten vanaf $50 (€42)

Stap 4: Zilliqa Crypto Kopen

Om vervolgens Zilliqa Crypto te kopen gebruik je het overzicht van cryptomunten of de zoekfunctie om naar ‘ZIL’ te zoeken. Je komt dan op de pagina met de prijsgrafiek van de munt.

Gebruik hier de knop ‘handelen’ of ‘buy’ om naar het Zilliqa Crypto kopen scherm te gaan. Hier vul je de hoeveelheid ZIL die je wilt kopen in en de prijs, waarna je de order bevestigd!

Prijsgrafiek Zilliqa Crypto (ZIL)

Stap 5: Zilliqa Crypto bewaren

Na het bevestigen van de order wordt deze uitgevoerd en krijg jij Zilliqa Crypto in je bezit. Deze worden door de broker automatisch naar je portfolio gestuurd en voor je bewaard. Heb je een CFD gekocht? Dan vindt je hier het contract terug.

Je kunt nu de crypto bewaren tot er een moment komt dat je de munten weer wilt verkopen, bijvoorbeeld na een flinke prijsstijging. Wanneer je crypto voor een langere tijd opslaat is een hardware wallet een nog veiligere optie.

Stap 6: Zilliqa Crypto verkopen

Zilliqa Crypto verkopen is vervolgens haast nog makkelijker. Hiervoor ga je naar je portfolio, klik je op het onderdeel van Zilliqa Crypto en klik je op ‘verkopen’ of ‘sell’. Vervolgens selecteer je weer hoeveel munten en tegen welke prijs je ze wilt verkopen en bevestig je de order.

Is de prijs van Zilliqa Crypto flink gestegen? Verkoop dan ZIL om winst te claimen!

Waarom Zilliqa Crypto Kopen?

Zilliqa Crypto kopen is onder cryptobeleggers razend populair, en niet zonder reden. De ZIL Crypto is een razendsnelle blockchain die kan rekenen op veel waardering, en inmiddels tot de 100 grootste cryptomunten behoort.

Door de razendsnelle afhandeling van transacties met behulp van sharding, het eigen NFT platform en het eigen ecosysteem van DeFi en Decentralised apps (dApps) geloven veel investeerders dat de rek er met deze coin nog lang niet uit is.

Wereldwijd wordt er door tientallen innovatieve startups en ondernemingen gebouwd aan producten en diensten die gebruik maken van het blockchain ecosysteem van Zilliqa Crypto. De slogan is niet voor niets ‘Future proof your business’, en Zilliqa Crypto verscheen daar o.a. bij Bloomberg en Forbes mee.

Zilliqa Crypto Kopen: Lange en korte termijn strategie

Zilliqa Crypto Kopen voor de lange termijn

De toekomst van Zilliqa Crypto voor de lange termijn lijkt gegarandeerd. Het concept werkt en heeft zichzelf inmiddels bewezen, terwijl de transactiekosten en verwerkingstijden bij munten zoals Ethereum uit de klauwen lopen.

Zilliqa Crypto heeft bovendien een wereldwijde community opgebouwd van fans, en een marktkapitalisatie van honderden miljoenen euro’s.

De NFT-marktplaats van Zilliqa Crypto is vele malen sneller en goedkoper dan die van de grootste concurrenten, en winst daardoor aan terrein. Ook veel bedrijven ontwikkelen actief op de blockchain van ZIL Crypto aan producten, diensten en apps. Het toekomstperspectief is erg gunstig.

Zilliqa Crypto Kopen voor de korte termijn

Ook op de korte termijn ligt er een uitstekend perspectief voor beleggen in en het kopen van Zilliqa Crypto. We zien dat na explosieve prijsstijgingen eerder in 2021 de koers sterk daalde, en momenteel gestaag begint aan de klim uit het dal.

Er is een upside potentional van bijna 300% mocht Zilliqa Crypto het niveau van mei 2021 halen, waarop de kans zeker aanwezig lijkt te zijn.

Wist je dat: Zilliqa Crypto ook een eigen NFT marktplaats heeft?

Veelgestelde vragen

Zilliqa Crypto is een cryptomunt die gebruik maakt van een blockchain technologie die ‘sharding’ heet om razendsnel en goedkoop transacties mogelijk te maken. ZIL Crypto is hierdoor razend populair en gewild onder beleggers, zeker nu kosten bij andere cryptomunten zoals Ethereum erg zijn gestegen.

Het team van Zilliqa Crypto bestaat uit een afdeling voor het ecosysteem waarbinnen bedrijven kunnen bouwen op de Zilliqa Crypto blockchain, en diverse afdelingen op het gebied van usability, marketing & communicatie en het platform zelf.

Zilliqa Crypto kopen kan bij een online broker. Voorbeelden hiervan zijn eToro, Libertex, Binance en Bitvavo, die elk in dit artikel worden uitgelicht. Hier kun je een gratis account aanmaken en Zil Crypto kopen.

Zilliqa Crypto kopen werkt heel eenvoudig. Je registreert een gratis account bij een online broker zoals eToro, koppelt een bankrekening en bevestigd je identiteit, en kunt daarna je geld omruilen voor Zilliqa Crypto of een andere cryptomunt op het trading platform.

De Zilliqa Crypto verwachting is postief. De munt staat er gunstig voor en heeft een grote adoptie onder zowel de eigen fanbase als zakelijke gebruikers. Veel bedrijven werken aan diensten en producten op de blockchain van Zilliqa Crypto.

Gezien het huidige dal in de prijs heeft de munt de ruimte om met honderden procenten te groeien in het komende jaar, al is dit nooit een 100% zekerheid. Doe dus goed je eigen onderzoek.

Zilliqa Crypto staat bekend als de allersnelste blockchain en heeft daarom veel voordelen op concurrerende munten. Een transactie uitgevoerd met ZIL Crypto is sneller, betrouwbaarder en goedkoper dan bij veel andere cryptomunten.

Daarnaast is het een gerespecteerde cryptomunt die actief anderen aanmoedigt gebruik te maken van de technologie en de mogelijkheden. Daardoor ontstaat er een community en bedrijfsleven rondom het Zilliqa Crypto ecosysteem voor de lange termijn, en lijkt er een mooie toekomst in het verschiet te liggen.

Zilliqa Crypto Kopen: Conclusie

Zilliqa Crypto kopen lijkt een safe bet op een cryptomunt met een grote upside en het potentieel om ook de komende jaren tot de top van de cryptowereld te behoren.

Dit wordt ondersteunt door de huidige marktkapitalisatie, het dagelijkse gebruik en de bewezen werking van de techniek van Zilliqa Crypto met onder andere hun eigne marktplaats, DeFi en dApps.

Wil jij investeren in Zilliqua Crypto? Dan kun je dat doen door bij eToro een account te registeren, en via het traden ZIL Crypto te bemachtigen.

Zelf Zilliqa Crypto Kopen?
Registreer een gratis account bij eToro en investeer eenvoudig in meer dan 40 verschillende soorten cryptocurrency!
TIP