Lucky Block NFT Koers + Prijsgegevens

Lucky Block lanceerde onlangs een eigen NFT collectie. Deze collectie, bekend onder de naam ‘Platinum Rollers Club NFT’ kreeg direct veel media-aandacht en trok een groot aantal kopers vanwege diverse acties en voordelen voor de eigenaren ervan. Wat betekent dit voor de Lucky Block NFT koers?

Top 10 beste NFT's inclusief de Lucky Block NFT!

Direct beginnen bij een NFT marketplace? Koop Lucky Block NFT’s bij de NFT Launchpad

Beleggen: de afgelopen jaren zijn er ontzettend veel nieuwe (succesvolle) mogelijkheden ontstaan waar je je centen in kon steken, met mooie profits tot gevolg. Onder andere de tech-sector, de S&P500, de crypto-sector en nu web3: allemaal creëren ze nieuwe miljonairs. Vandaag zoomen we in op één van deze ontwikkelingen. 

En dat zijn de NFT’s van blockchain company Lucky Block. Deze werden onlangs uitgebracht en wij bekijken de NFT & verwachtingen voor de komende tijd. 

Wat is de Lucky Block NFT Koers?

Lucky Block is een bedrijf dat op de blockchain aan het bouwen is aan een systeem om de wereld van kansspellen en loterijen te vernieuwen. Tot nu toe is dat een groot succes gebleven, en nu is er een extraatje. 

Voor de fans van Lucky Block is namelijk een NFT collectie uitgegeven. Dit is de Platinum Roller NFT collectie, die nu te koop is via NFT Launchpad. Er zijn 10.000 NFT’s, en elk heeft een startprijs van $1500 

Een Platinum Roller Club NFT

Omdat de Lucky Block token koers na een eerste sale tot wel 70x in waarde steeg op de markt, is de verwachting dat de Lucky Block NFT mogelijk ook een grote stijging in waarde kan doormaken.

Voordelen investeren in de Lucky Block NFT Koers

Er zijn enkele leuke extra’s verbonden aan het investeren in de Lucky Block NFT. Door een Lucky Block NFT aan te schaffen profiteer je namelijk niet alleen mee van een eventuele waardestijging, maar krijg je als eigenaar ook een aantal voordelen bij Lucky Block zelf.

Zo zijn er speciale NFT trekkingen van de loterij, alleen voor holders van de Platinum Rollers Club collectie. Je winstkans is daarmee dus minimaal al 1 op 10.000, hoger dan bij andere loterijen en de andere trekkingen van Lucky Block. Eigenaren van een speciale ‘rare’ variant van de NFT krijgen hun winsten zelfs verdubbelt!

Ook doe je mee aan de Lamborghini Aventador Giveaway ter gelegenheid van de NFT launch. Om te vieren dat de Lucky Block NFT’s live zijn wordt er onder de eigenaren van de NFT één Lamborghini Aventador ter waarde van zo’n €325.000 weggegeven. 

Wil jij profiteren van de vele extra’s en leuke acties die verbonden zijn aan de Lucky Block NFT collectie? Download MetaMask, zet enkele wBNB op je wallet en koop je eigen NFT via de link!

Wat is de Lucky Block NFT Koers prijs op dit moment?

Op dit moment is de Lucky Block NFT voor de goedkoopste NFT in de collectie 3.75 wBNB. Als je dit omrekent, komt dat neer op $1500 dollar, of ongeveer €1363 euro. We stellen de Lucky block NFT koers voor het gemak gelijk aan de floor, de goedkoopste NFT in de collectie. 

Binnenkort is er beweging te verwachten in de prijs, naarmate er meer duidelijk wordt. In het volgende onderkopje doen we hierover een voorspelling. Tot die tijd kun je de goedkoopste Lucky Block NFT koers vinden door de goedkoopste NFT uit de collectie op te zoeken via NFT Launchpad. 

2024 Lucky Block NFT Koers voorspelling

Het is lastig om een voorspelling te doen over de Lucky Block NFT. De beste mogelijkheid is om te kijken naar de ontwikkeling van Lucky Block zelf, en de NFT markt, en daarmee een inschatting te maken van wat voor groei er mogelijk is voor de koers. 

Na de lancering van de Lucky Block coin steeg deze bijvoorbeeld keihard, waardoor vroege investeerders winst maakten tot 70x.

Niet de Lucky Block NFT koers maar de Lucky Block coin koers op PancakeSwap

Dat geldt voor de mensen die in Lucky Block investeerden toen dit net uit was, tegen de toen vastgestelde prijs. Net als de huidige situatie met de Lucky Block NFT van de collectie. Later daalde de koers enigszins, maar op het moment van schrijven zijn eerdere investeringen nog steeds fors meer waard geworden.

Waar kan ik investeren in de Lucky Block NFT?

Om het mogelijk te maken eenvoudig te investeren in de Lucky Block NFT is er besloten om de Platinum Rollers NFT collectie te lanceren via NFT Launchpad. Dit is een website waar je kunt investeren in NFT’s van uiteenlopende collecties door je wallet te koppelen.

NFT Launchpad is een nieuwe NFT marktplaats met integratie van de Binance Smart Chain en Polygon. Lucky Block wordt er gepromoot.

Om in de NFT te investeren gebruik je onderstaande knop om direct naar de website van NFT Launchpad te gaan, de Platinum Rollers NFT collectie te bekijken en je wallet te connecten.

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom de Lucky Block NFT’s? Join dan de Discord community van Lucky Block en heb contact met anderen uit de Lucky Block Platinum Rollers Club. 

Hoe kan ik investeren in de Lucky Block NFT Koers?

De Lucky Block NFT’s zijn dus te koop via NFT Launchpad, en dit is daardoor ook de plek om te investeren in de Lucky Block NFT. NFT Launchpad is onderdeel van Lucky Block’s partner bedrijf Finixio, en de place to go voor het kopen en verkopen van NFT’s via de Binance Smart Chain of het Polygon netwerk.

Nadat je een Platinum Rollers Club NFT hebt gekocht kunn je deze een ‘koop nu’ prijs geven, of middels een veiling verkopen. Met wat geluk maak je dan winst op de NFT. Je moet daarvoor natuurlijk wel eerst een NFT in je bezit hebben. Hoe je dat doet leggen we je hieronder uit.

Broker

⭐⭐⭐⭐⭐
Libertex
⭐⭐⭐
Skilling
⭐⭐⭐⭐
Avatrade
⭐⭐⭐
DEGIRO
⭐⭐⭐
Coinbase bekijkenLibertex bekijkenSkilling bekijkenAvatrade bekijkenDEGIRO bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€2.00€ 100,00€ 100,00€ 90,00€ 0,01
Minimale spread (pips)vanaf 0,01%vanaf 0,01%0.10.9vanaf 0,01%
Minimale trade size (€)10 USDC€ 10,00€ 0,010.01 lots€ 90,00
Maximale HefboomGeen100:1100:1100:130:1
Valutaparen3100705050
Regulatie FCA, CySEC, ASICFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINCySECFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINBaFin, AFM, DNB
Overnacht / conversiekostenGeenVariabelVariabel0,0058%Variabel
Opnamekosten1%Max € 10,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
OnderhoudskostenGeen€ 5,00 na 6 maand€ 10,00 na 12 maand€ 50,00 na 3 maand€ 2,50

Stap 1: Download de MetaMask Wallet van MetaMask.io

De eerste stap op weg naar het bezitten van een Lucky Block Platinum Rollers Club NFT is het downloaden van de wallet die je nodig hebt bij alle stappen in het aankoopproces. MetaMask is de ideale wallet om te gebruiken, en compatibel met NFT Launchpad. 

Gratis MetaMask Wallet downloaden

MetaMask is een digitale wallet en beschikbaar als download voor je desktop en mobiele apparaat via hun website MetaMask.io. Je kunt met de instructies op de website ook direct je wallet instellen. Heel handig is het om MetaMask te gebruiken als browserextensie binnen bijvoorbeeld Google Chrome. 

De voordelen van MetaMask zijn dat de wallet geschikt is voor meerdere netwerken, alle nodige coins kan beheersen en bekendstaat als betrouwbaar, veilig en met goede ondersteuning. Het gebruik van de wallet voor je crypto is bovendien volledig gratis. MetaMask kan gebruikt worden op NFT Launchpad en Opensea.

Om te kunnen investeren in de Lukcy Block NFT koers is het nodig om een eigen MetaMask wallet te hebben. Deze kun je vervolgens connecten met NFT Launchpad via de groene knop.

Stap 2: Stuur genoeg wBNB naar de wallet om een NFT te kopen

De Lucky Block NFT’s staan op de Binance Smart Chain. Om te investeren in de NFT en één of meerdere NFT’s te kopen is het daarom nodig om wBNB (wrapped Binance Coin) te hebben. Deze sla je op in de wallet. 

De prijs per Lucky Block NFT is momenteel zo’n $1500 / €1360. Als je dit omrekent, komt dat neer op 3.75 wBNB. Hou rekening iets meer wBNB te kopen, in verband met mogelijke transactiekosten en wisselingen in de koers.

Heb je nog geen Binance Coin? Koop dit dan bij een crypto exchange. Na je aankoop kun je de Binance Coin versturen naar het adres van je MetaMask wallet. Dit kost enkele minuten. 

Stap 3: Connect wallet met NFT launchpad

Zorg dat je de MetaMask browser extensie hebt ingesteld, open deze en log-in. Bezoek hierna de website van NFT Launchpad om de wallet te koppelen. 

Dit doe je door rechtsbovenin het scherm op de paarse knop te klikken waarop staat ‘connect wallet’. Hierna verschijnt een pop-up van MetaMask waarin wordt gevraagd om de koppeling te bevestigen. 

Verbind je wallet met de NFT Launchpad website

Stap 4: Zoek de Lucky Block NFT collectie en kies een NFT uit

De Lucky Block NFT collectie zoeken is gelukkig erg eenvoudig. NFT Launchpad promoot de Platinum Rollers Club collectie op hun homepage, en je ziet de collectie vanzelf verschijnen.

Als je op de collectie klikt kun je alle Lucky Block NFT’s zien en de prijzen waarvoor deze te koop staan. Elk NFT is uniek en heeft een eigen nummer, en je kunt zelf bepalen welke je wilt kopen. 

Heb je de Lucky Block NFT gevonden die jij wilt kopen? Klik dan op ‘buy now’ om de betaling te beginnen. 

Stap 5: Checkout en investeer in Lucky Block NFT Koers

Je selecteert dus eerst de collectie. Controleer goed of dit de juiste collectie is van de Lucky Block NFT’s, en kies dan de NFT uit die je wilt kopen. Dit kan een bepaald nummer zijn, een NFT met een bepaalde eigenschap of gewoon de goedkoopste die er verkrijgbaar is.

Soms loont het voor de Lucky Bock NFT koers om te investeren in een bepaalde NFT met bijvoorbeeld een speciaal nummer of eigenschap. Het kan zijn dat mensen daar later meer voor willen betalen.

Klik vervolgens op ‘buy now’, en je wordt doorgestuurd naar het volgende scherm dat je op de afbeelding ziet. Controleer de informatie en klik op ‘pay’ waarna een pop-up verschijnt om de transactie te bevestigen.

Lucky Block NFT koers checkout scherm

Wil jij investeren in de Platinum Rollers Club NFT van Lucky Block? Gebruik dan de knop om direct de volledige collectie te bekijken en jouw NFT te selecteren!

Veelgestelde vragen

De Lucky Block NFT gaat over de waarde van de Lucky Block NFT’s die onlangs zijn gelanceerd. De naam van deze collectie is de Platinum Rollers Club NFT, en de koers valt te zien als de ‘floor’ prijs van deze collectie.

De ‘floor’ is de goedkoopste NFT uit de collectie die er te koop is, en dus op papier de prijs die je zou kunnen vragen voor je NFT. Op het moment van schrijven is de lancering pas net geweest, en is de Lucky Block NFT koers daarom nog gelijk aan de floor van 3.75 wBNB. Dit is omgerekend $ 1500 dollars, oftewel zo’n € 1360 euro.

De Lucky Block Platinum Rollers Club NFT collectie is een verzameling van 10.000 limited edition NFT’s (non-fungible token) van het bedrijf Lucky Block.

Dit is de eerste NFT collectie van Lucky Block, en eigenaren van een NFT uit deze collectie doen onder andere mee aan een giveaway en speciale loterijtrekkingen op het Lucky Block platform.

Er is geen voorspelling te doen over de Lucky Block NFT koers met 100% zekerheid. Wel zien we dat er veel media-aandacht is voor de lancering, dat er een marketingcampagne loopt van Lucky Block zelf, en dat de eerder gelanceerde Lucky Block coin tientallen keren over de kop ging qua waarde. Dit lijken goede tekenen te zijn voor de ontwikkeling van de Lucky Block NFT koers.

Investeren in de Lucky Block NFT koers kun je het beste doen door zelf een Lucky Block NFT te kopen. Dit kan bij NFTlaunchpad.com. In het artikel vindt je verschillende groene knoppen naar hun website en de Lucky Block NFT collectie, en een uitleg hoe je kunt investeren.

Het eerste dat je nodig hebt om te profiteren van de Lucky Block NFT koers is een Platinum Rollers Club NFT. Dit is de officiële NFT collectie van Lucky Block, bestaande uit 10.000 limited edition NFT’s.

Deze kun je kopen, waarna je gebruik kunt maken van de voordelen en de NFT eventueel tegen je eigen prijs weer kunt doorverkopen.

Lucky Block NFT Koers: Conclusie

Een exacte voorspelling doen over de ontwikkeling van de Lucky Block NFT of de prijs van de individuele NFT’s de komende dagen, weken maand en/of jaren is lastig zo niet onmogelijk. Dit is grotendeels afhankelijk van vraag en aanbod op de markt, en momenteel is het nog te vroeg om iets te kunnen zeggen daarover. 

Het is wel duidelijk dat er veel potentieel is. Lucky Block promoot de NFT’s en de munt sterk, en organiseert zelfs een giveaway van een Lamborghini om bijvoorbeeld de NFT’s in de schijnwerpers te zetten. Eerder zagen we al hoe de Lucky Block coin enorm in waarde steeg na een vergelijkbare campagne. 

Het is dus zeker interessant om de Lucky Block NFT in de gaten te houden. Heb jij geld over dat je eventueel kunt missen? Dan is een Platinum Rollers Club NFT wellicht een leuke investering, en in ieder geval je ticket tot deelname aan diverse Lucky Block loterijen. 

Scroll naar boven